herkes dogum tarıhleerı verdıkce ben dıyorum demırbas olarak bır ben kalıcam herhalde,beraber takılırız artık:)))
herkes dogum tarıhleerı verdıkce ben dıyorum demırbas olarak bır ben kalıcam herhalde,beraber takılırız artık:)))
bende demirbaş olucm.bendede tık yok enerjiğim sancım yok bebek yukarda.önceleri sezeryan diyordu doktorum fakat ben istemeynce bekliyoruz.ama tık yok bizde gayet rahatız.içimde büyütüyorm.20 yaşına gelince doğururum artık hheheheh
bızımkı de hatta gıttıkce yukarı dogru c-ıkıyor oturamıyorum,bızımkı tersıne gıdıyo agzımdan cıkıcak galıba:))))
aynen ya.boğazıma doğru tırmanıyor.hoplasam zıplasam inermi diyorum kendi kendime töbe yarabbim ya
kızlar bu gün bel ağrısıyla uyandım, evleri zor süpürdüm markete turşuluk almaya gittim evi zor buldum annem sağ olsun turşularımı kurdu ona sadece bir çay demleyebildim hiç yardım edemedim canım çok aciz,annem bile şaşırdı hep zıp zıp dolaşırdım evde, karnım iice aşağıya indi, yatamıyorum, kalkamıyorum, oturamıyorum, soğuk soğuk terliyorum, pilav yapmam gerek sanki börek açacağım gözümde büyüyor resmen.
Bide annem demesin mi sakın korkma senin doğumun yakın ay başını beklerse ne ala dedi.doktora bu hafta içi gitmem gerek ama eşimde gelsin istediğimden cumartesi gideceğim tabi o zamana kadar doğurmazsam.çok ağırlaştım
selam herkesciklereeeee
doktordan geldik tosun paşanın rahatı yerindeben doğurmak istediğim için artık büyük bir umutla nst de sancı çıkarmı bekledim ama yokkkk dr daha senin 3 haftan var dedi sezeryan olsa bile en erken 10 gün sonra olur dedi ve benim hevesim kursağımda kaldı ay çok sıkıldım yahuuuuuuu bu arada oğluşum 3700 gr geldi 4 kiloya emin adımlarla ilerliyoruz haydi hayırlısııııı
yok yok ınmıyo ben daha pazar gunu dugunde cıftetellı oynadım,ben oynadıkca o yukarı cıktı:))yuruyus dıyolar tempolu eylul annelerınde okumustum bı de comelın dıyolar da ben comelınce kalkamıyorum kı nasıl olacak:)))))
bende çömelerek oturim bari artık.yerde yemek yiyim belki faydalı olur.ama bazen alaturka tuvaletlere girmek zorunda kaldığımda bende kalkamıyorm yermden.tutuncak yer arıyorm.
tatlım maşallah kuzuna kız nasıl çıkarcan onu bende çok üzgünüm yaa geçen cuma gittim 3 kiloyu geçmiştr dedim ama sadece 300 gram almış oğlum bende elevite tekrar başladım bende çoooooooooookkkkkkkkkkk sıkıldım ya artık doğurmak istiyorummmmmm
yok yok ınmıyo ben daha pazar gunu dugunde cıftetellı oynadım,ben oynadıkca o yukarı cıktı:))yuruyus dıyolar tempolu eylul annelerınde okumustum bı de comelın dıyolar da ben comelınce kalkamıyorum kı nasıl olacak:)))))
bazı gunler oluyor canım sonra dıger gun bır bakmıssın hepsı gecmıs yorma kendını dınlenmeye calıs,bak daha sırda bız varrız:))))))
selam herkesciklereeeee
doktordan geldik tosun paşanın rahatı yerindeben doğurmak istediğim için artık büyük bir umutla nst de sancı çıkarmı bekledim ama yokkkk dr daha senin 3 haftan var dedi sezeryan olsa bile en erken 10 gün sonra olur dedi ve benim hevesim kursağımda kaldı ay çok sıkıldım yahuuuuuuu bu arada oğluşum 3700 gr geldi 4 kiloya emin adımlarla ilerliyoruz haydi hayırlısııııı
aynı şeyleri yaşıyoruz...bakalım ne zaman doğuracağım diye düşünüyorum..valla benim doktorun doğum tarihi vermeye niyeti yok sancın gelince istersen sezeryana alırız dedi adam o kadar doluki ne kadar geç doğurursan o kadar iyi diyor bana resmen:))))
kızlar bu gün bel ağrısıyla uyandım, evleri zor süpürdüm markete turşuluk almaya gittim evi zor buldum annem sağ olsun turşularımı kurdu ona sadece bir çay demleyebildim hiç yardım edemedim canım çok aciz,annem bile şaşırdı hep zıp zıp dolaşırdım evde, karnım iice aşağıya indi, yatamıyorum, kalkamıyorum, oturamıyorum, soğuk soğuk terliyorum, pilav yapmam gerek sanki börek açacağım gözümde büyüyor resmen.
Bide annem demesin mi sakın korkma senin doğumun yakın ay başını beklerse ne ala dedi.doktora bu hafta içi gitmem gerek ama eşimde gelsin istediğimden cumartesi gideceğim tabi o zamana kadar doğurmazsam.çok ağırlaştım
kızlar benım gobegımın ust kısmı kasılıp sancı yapıyo,ayaklarının oldugu yer dogum sancısı asagıda olmuyor mu bu ne demek acaba?????????????????????
yardımmmmmmmmmmmmmmm
amaa cevappp??????????????*
amaa cevappp??????????????*
dün doktorda karnımı açtığımda senin kasılman mı var dedi,ben de nasıl yani dedim. bak dedi bebiş buraya toplanmış.. öyle burkar gibi biryerde toplaşınca kasılma oluyormuş ama sancın yok dedi nst sonucuna bakarak..sonra da o kasılma geçti..normal artık bunlar zaman zaman olur dedi.vücut hazırlanıyor doğuma dedi..benim o anda hissettiğim burkma gibi bişey. acısız sancısız bişey..
Ben bunu bilemiyorum canimYardimci olmak isterdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?