2012 Ekim Anneleri

bazen belim adet olacakmış gibi ağrıyor ara ara oluyor.sizdede böyle bir durum var mı?yürüyüş yapıyormusunuz?ben hergün mutlaka yürüyorum 1 haftadır hiç aksatmadım:113:

Lara sen niye alttan muayene edildinki sezaryen olmiycakmi?

Oglusum yukarda hissedilenler mide ve kaburgalara baski yapmasiyla ilgilibenim bildigim ben bazen nefes almakta zorluk cekiyorum. Birde agrisiz kasilmalarim var top gibi semsert oluyo bir tarafta toplaniyor buna ragmen birde hareket edip duruyo icerde seninde boyle biseymi

Yok canim anlatamiyorum ki bende,boyle sanki tam gobek deliginin ustunden elini koy orasi komple boyle gaz sancisi gibi kasiliyo....

Bi yerlerde toplanmasi var ona alistim,kaburgalarim son 3 gundur curumus gibi zaten,bunu daha cozemedim,ben ustten mi sancilaniyorum acaba:))))))

O tarif ettigin gibi sanci bendede bi kac kez oldu ben soguk su icmeme baglamistim. Birkerede kahvalti yaparken olmustu yediklerimden oldugunu dusunmustum

kızlar kimler normal doğumu bekliyor...sez olacaklar belli olmaya başladı.

bende normal bekliyorum ama bakalım nasip. benimde adet ağrısı gibi kasıklarıma giriyo bazen doğum yakın heralde diyorum kendimce göbekte aşağı iniyo gittikçe. geceleri kaburgalarım çok sıkışıyo çok zorlanıyorum sabaha kadar ama bu günlerde geçecek

cnim cok gecmis olsun, yorma artik kendini fazla. mertugcum bizim dogum tarileri ayni aman bekle bensiz dogurma bizde beraber doguralim artik ne zaman olursa önlu arkali

ben bekliyorum 22 ekim bdt bakalim umarim son gununu beklemez

bazen belim adet olacakmış gibi ağrıyor ara ara oluyor.sizdede böyle bir durum var mı?yürüyüş yapıyormusunuz?ben hergün mutlaka yürüyorum 1 haftadır hiç aksatmadım:113:
benim sag bacagim cok agriyor, yerinden cikicak gibi bende cok fazla yuruyorum ve hergun ama sonlara dogru pek yurruyemicem galiba bacak agrisindan

çok uykum vardı birden kaçtı hatta kalktım mutfağımı bile toparladım.ağrım var oğlum çok aşırı hareketli yani kasılmalar falan baya fazla huzursuzum. uyuyamayacağım heralde içim bi tuhaf.

çok uykum vardı birden kaçtı hatta kalktım mutfağımı bile toparladım.ağrım var oğlum çok aşırı hareketli yani kasılmalar falan baya fazla huzursuzum. uyuyamayacağım heralde içim bi tuhaf.

doğurcaz mı napçaz benimde kaçtı uykum kalktım

selam kızlar nasılsınız benim uykum hep kaçık zaten:)))1gün daha bitti kaldı 2gün ay çok heyecan yapıyorum ya...

nasıl oldun nergis, yattım aklıma sen geldin?

sancıların nasıl geliyor senin?

bende normal bekliyorum kızlar, ev işleri işkence haline geldi salıverdim bende allahtan anneler gelip gitmeye başladılar, allah kolaylık versin tek olanlara
karnımın içinde bi portakal varmış da sağa sola zıplıyomuş gibi, adet sancısı hissi ve taş gibi bi göbüş... ve saçma ve aşırı bi terleme var, 1 bardak su içip 2 bardak terliyorum,
yakında doğurcak mıyım sizce

cnm tam beni tarif etmişşin kendimi okudum resmen sonlara gelince artık sabırsızlanıyoruz allah kurtarsın ıns hepimizi bebişlerimize hayırlısıyla kavuşalım

bende normal doğum bekleyenlerdenim doktorlarımında onayıyla ... epiduralli istiyorum inşallah bi aksilik çıkmaz .Rabbim hepimize kolay sancı kolay doğum sağlıklı bebecikler nasip etsin...

bugün kontrolum vardı Allaha şükür herşey yolunda kızım doğum pozisyonunuda almış ... kordonu iyi suyu iyi benim ona kan akışım iyi börekleri iyi maaşallah....

boyu 45 cm kilosuda 2306 gr cıkk mış bana az geldi:26: ama doktorum çok iyi dedi 3 kiloyu geçer dedi bakalım görcez... sağlıklı olsunlar inşallah...

Selam hamişlerr iyi geceler herkese bi aksilik cıkmazsa bende normali bekleyenlerdenim yarın doktor randevum var ogluşumu görücem ve ilk kez nst ye giricem .. bunun dışında kum döküyormusum acayip bi sancı yapıyo dogum sancısı gelsede ben kum sancısı sanıp evde doğurmam inşallahh=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…