Lara sen niye alttan muayene edildinki sezaryen olmiycakmi?
Oglusum yukarda hissedilenler mide ve kaburgalara baski yapmasiyla ilgilibenim bildigim ben bazen nefes almakta zorluk cekiyorum. Birde agrisiz kasilmalarim var top gibi semsert oluyo bir tarafta toplaniyor buna ragmen birde hareket edip duruyo icerde seninde boyle biseymi
kızlar kimler normal doğumu bekliyor...sez olacaklar belli olmaya başladı.
Yok canim anlatamiyorum ki bende,boyle sanki tam gobek deliginin ustunden elini koy orasi komple boyle gaz sancisi gibi kasiliyo....
Bi yerlerde toplanmasi var ona alistim,kaburgalarim son 3 gundur curumus gibi zaten,bunu daha cozemedim,ben ustten mi sancilaniyorum acaba:))))))
cnim cok gecmis olsun, yorma artik kendini fazla. mertugcum bizim dogum tarileri ayni aman bekle bensiz dogurmakızlar bu gün bel ağrısıyla uyandım, evleri zor süpürdüm markete turşuluk almaya gittim evi zor buldum annem sağ olsun turşularımı kurdu ona sadece bir çay demleyebildim hiç yardım edemedim canım çok aciz,annem bile şaşırdı hep zıp zıp dolaşırdım evde, karnım iice aşağıya indi, yatamıyorum, kalkamıyorum, oturamıyorum, soğuk soğuk terliyorum, pilav yapmam gerek sanki börek açacağım gözümde büyüyor resmen.
Bide annem demesin mi sakın korkma senin doğumun yakın ay başını beklerse ne ala dedi.doktora bu hafta içi gitmem gerek ama eşimde gelsin istediğimden cumartesi gideceğim tabi o zamana kadar doğurmazsam.çok ağırlaştım
ben bekliyorum 22 ekim bdtkızlar kimler normal doğumu bekliyor...sez olacaklar belli olmaya başladı.
benim sag bacagim cok agriyor, yerinden cikicak gibi bende cok fazla yuruyorum ve hergun ama sonlara dogru pek yurruyemicem galiba bacak agrisindanbazen belim adet olacakmış gibi ağrıyor ara ara oluyor.sizdede böyle bir durum var mı?yürüyüş yapıyormusunuz?ben hergün mutlaka yürüyorum 1 haftadır hiç aksatmadım:113:
çok uykum vardı birden kaçtı hatta kalktım mutfağımı bile toparladım.ağrım var oğlum çok aşırı hareketli yani kasılmalar falan baya fazla huzursuzum. uyuyamayacağım heralde içim bi tuhaf.
gittik geldik canlar 1 cm açılmam varmış sancılarımın sıklaşmasını bekliyorum evdedr çok iyi dedi 3370 gr olmuş bebeğim, inşallah normal doğum yapacaksın dedi.... bebeğim yakında kucağımda Allahım nasip ederse, heyecan doruktaaa..
cnm tam beni tarif etmişşin kendimi okudum resmen sonlara gelince artık sabırsızlanıyoruz allah kurtarsın ıns hepimizi bebişlerimize hayırlısıyla kavuşalımbende normal bekliyorum kızlar, ev işleri işkence haline geldi salıverdim bende allahtan anneler gelip gitmeye başladılar, allah kolaylık versin tek olanlara
karnımın içinde bi portakal varmış da sağa sola zıplıyomuş gibi, adet sancısı hissi ve taş gibi bi göbüş... ve saçma ve aşırı bi terleme var, 1 bardak su içip 2 bardak terliyorum,
yakında doğurcak mıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?