2012 Ekim Anneleri

Biktim bu huzursuz bacak sendromundan. Gozumden uyku akiyor ama uyutmuor. Kwc kere dalmak uzereyken uyandim. Yokmus gibi de davranamiyorum. Rahatlamak icin kalktim dus aldim. Ooooff... Birde uyu simdilik. Sonra cok ararsin demezler mi...

hmm ben de haftaya pazartesi gidicem kan tahlillerim yapılacakmış

10 neysini kaçırmıcan kız anlammadım:26:

Gecmis olsun cnm bende normal dogum bekliyorum ins :)

Merhaba Arkadaslar , Benim dogum tarihim 17 ekimdi ama 35.haftada pupp denilen hastaliga yakalandim! Butun vucudum deli gibi kasiniyor ve heryerimde yaralar cikti! Bu zamana kadar hersey normaldi ve rahat bi hamilelik geciriyordum! Sabahlara kadar uyumuyorum uyuyamiyorum! Karaciger enzimlerim temiz cikti doktorum 1 hafta daha dayan gecmezse ya suni sanciyla yada sezeryanla dogurturuz seni dedi.. Sezeryan olmak istemiorum ama suni sancidan da odum kopuyor. Bugun bi igne yaptilar ama hic faydasi yok ayni kasinti devam. Aranizda benim gibi olan var mi bilmiyorum ama umarim yoktur herkese hayirli dogumlar diliyorum ins hepimiz bi avazda kurtuluruz amin :)

canım ben bu durumu günde baya yaşıyorum..
ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum öyle durumda..yatırmıyor bile..
ama nst de sancım çıkmıyor..anlamadım gitti

günaydın herkesee

yattım ama 50 kere uyandım yaa sanki dayak yemişim gibi karnımın içi ağrıyor..
dorukta durmuyor bir sağa bir sola resmen ağrı yapıyor artık..
bir garibim sancım var sanki ince ince..
dün alışverişe çıktım 1.5 saat ayakta kaldığım için ne bacaklarıma basabiliyorum ne kalçamın ağrısından oturabiliyorum..
bir ara uyandım ağladım resmen...
öyle kocaman büyüyen bir göbeğimde yok ama omuz ve kol ağrısından duramıyorum..
dr sadece minoset içebilirsin diyor ama günde 10 tane de minoset içemem ki..
eşimde yoğun devamlı ek görevler oluyor masaj yapacak zamanı yok adamın..sızlanınca hemen uyanıp masaj yapıyor garibim
o da rahat değil ben huzursuzken uyuyamıyor..ne kadar korksam da ne zaman geçecek şu 10 gün diyorum..
offffffffff iyice strese girdim ben heraldee..mide bulantısından da ölüyorumm

Selam canim,
Bana da doktor minoset icebilirsin dedi ama hergun agriyor,ben de hergun icmek istemedigim icin icmiyorum minoseti.aynen senin gibiyim,agrilar bulantilar...
Millet de inat gibi tadini cikar bugunlerin deyip duruyor ama bana gore bugunler iskence gibi,nesinin tadini cikaracagim,kufur edesim geliyor artik bu lafi edenlere,bulantinin mi tadini cikarayim agrilarin mi,uykusuzlugun mu!
Allah bize sabir versin,yardim etsin,artik cidden deliricem

Bir de hava sicak olmamasina ragmen ben yaniyorum,camlari aciyorum esim donuyor bu sefer!adamcagiz hasta olacagiz deyip duruyor ama ben dayanamiyorum,sende de var mi boyle bir sicaklama?

valla canım bana öyle diyenleri yolda görsem yolumu değiştircem artık sinir olmaya başladım..
ben mide bulantısından ağrıdan sancıdan ölüyorum oturup ağlıyorum hala bugünlerin tadını çıkar diyorlar..
bebek gelince sadece uykusuz kalıcaz böyle de uykusuzuz zaten..
en azından bebişlerle oyalanırız ilgileniriz böyle eziyet çekmicez yaaa

minosete ben bu zamana kadar çok ihtiyaç duydum ama bebeğime kıyamıyorum..
ama bu 2 gündür alıyorum 1 tane de olsa..gerçi midem de kalmıyor ki işe yarasın..
ne yapıcaz böyle bilmiyorum..diyorum git dr un dediği 27 eylülü kabul et..
ama korkuyorumm :18: :18: :18:

Bir de hava sicak olmamasina ragmen ben yaniyorum,camlari aciyorum esim donuyor bu sefer!adamcagiz hasta olacagiz deyip duruyor ama ben dayanamiyorum,sende de var mi boyle bir sicaklama?

olmaz mı canım aynı şeyi bizde yaşıyoruz..
resmen soğuk ter döküyorum..
benim sancılarım olduğu zaman daha da artıyor..
senin var mı sancıların canımm??

kendine de dikkat et üşütme..

olmaz mı canım aynı şeyi bizde yaşıyoruz..
resmen soğuk ter döküyorum..
benim sancılarım olduğu zaman daha da artıyor..
senin var mı sancıların canımm??

kendine de dikkat et üşütme..

Cok fazla sancim olmuyor henuz,ama ben senden hafta olaak gerideyim ya,ama benim de bacaklarim kollarim cok agriyor,cuma gunu dr. Kontrolum var ve doktorun soyleyecegi en erken tarihi kabul edicem ben,yok sabrim kalmadi

günaydın coyote ve edammm..bura bırıelrının oldugunu görmek ne güzel....
kızlar aranızda daha önce doğum yapan var mı..bu dogum sancısı nasıl bırsey.ben sancılanıyorum galıba

Cok fazla sancim olmuyor henuz,ama ben senden hafta olaak gerideyim ya,ama benim de bacaklarim kollarim cok agriyor,cuma gunu dr. Kontrolum var ve doktorun soyleyecegi en erken tarihi kabul edicem ben,yok sabrim kalmadi

canım benim 35. haftada başladı sancılarım ama benim bebiş aceleciymiş 29. haftada başlamıştı ters dönüp kanala girmeye..
ben de 1 ekime dayabilir miyim bilmiyorum canım yaaa bunaldım çok fazla
Allah yardımcımız olsun

kızlar aranızda daha önce doğum yapan var mı..bu dogum sancısı nasıl bırsey.ben sancılanıyorum galıba

günaydın canım ben daha önce doğum yapmadım ama doğum sancısı belden karına doğru bir ağrıymış..
belin ikiye ayrılmış gibi oluyormuş aşagı doğru..
bildiğim bu şekilde canım bir de netten oku istersen..

sancı hissediyorsan dr unu da ara canım haberi olsunn..
gününe birşey kalmamış çünkü

Daha güne ayamadan hepinize gunaydin gece sürekli tuvalete kalkmaktan uyku yalan oldu yine bana birde midem bulanmaya başladı bir kaç gecedir daha 25 gün var offff

Daha güne ayamadan hepinize gunaydin gece sürekli tuvalete kalkmaktan uyku yalan oldu yine bana birde midem bulanmaya başladı bir kaç gecedir daha 25 gün var offff

Hadi Allah kavuştursun hayırlısıyla! Maalesef sana yardımcı olacak türden bir tecrübem yok ama normal doğuranlardan duyduğum karından kasıklara uzanan, ritmik adet sancısıyla beraber, ishal hissi oluyormuş. Bir de çılgın bir enerji geliyormuş insana öncesinde, millet haldır huldur eve halılara falan girişip doğuruyor.

Son düzenleme:

Ah be bacım ağlattın beni sabah sabah.Evet haklısın bizi orada bekliyor Hamza Leventim... kısmet değilmiş,ama vardır mutlaka bir hikmeti.O zor gecede ve günde yanımda olduğun, elimden tutup gözyaşlarımı sildiğin için Allah razı olsun çok teşekkür ederim.Sen olmasaydın, evlatlarımız, kısaca ailemiz olmasaydı bu zor günleri bu kadar az yarayla atlatamazdım, hoş hala tam geçmiş değil, özellikle doğum zamanı yaklaştıkca içim acıyor,ama kaderden öte yol yok, sığıncak başka bir kapımda yok....Allah senden ebeden razı olsun, Rabbim her iki cihanda darlık göstermesin sana ve sen nasıl o zor günlerde sım sıkı benim elimi tutup tekrar tekrar hayata bağlamaya çalıştıysan her sıkıntında elini tutan bir yürek olsun etrafında inşallah. Sırat köprüsünden cennete geçişin kuş misali olsun...Seni seviyorum...iyi ki doğurmuş annem seni

İcmisim basim dönüüüyor dö nüüyooor
Dunya durmadan dönüüyorr dönüüyoorrr
Bir tek dönmeyen bana sensin
Bekliyorum Heeepp sen neredesin....lalalalalalaaaaaa

Gunaydin canlarim,
Sarkimdan da anlayacaginiz gibi basim donuyor,midem bulaniyor,artik gelsin su gun de kavusayim cimcimeyeee...
Cuma gunu alacagim ben de gunumu insallah,artik hic korkmuyorum bir an once dogurup cikarmak istiyorum,minnak olmasa daha,bugune cikarttiririm kuzuyu ama minnak iste daha yaaaOlmaz.
Sizleri sormali,nasilsiniz,bugun dogum yapicak var miydi yaaa,su listeye bakmam lazim varsa ona dua edeyim biraz.

günaaydınuykusuzlar topiğine hoş geldinizmavibattaniye geriye dönemedim nasıl sonuçlar:26:
bende beşik yerleştirdim ayakta kaldım diye ayak ve bacak ağrısından saatlerce uyuyamadım halada ayaklarım ağrıyor
eşimi uyandırdım vicks sürdü ayağımın altına biraz iyi geldi sanki uyumuşum buseferde saat çaldı eşim işe kızım okula bende şimdi kahvaltıya görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…