hmm ben de haftaya pazartesi gidicem kan tahlillerim yapılacakmış
10 neysini kaçırmıcan kız anlammadım:26:
Selam hamişlerr iyi geceler herkese bi aksilik cıkmazsa bende normali bekleyenlerdenim yarın doktor randevum var ogluşumu görücem ve ilk kez nst ye giricem .. bunun dışında kum döküyormusum acayip bi sancı yapıyo dogum sancısı gelsede ben kum sancısı sanıp evde doğurmam inşallahh=))
selam herkesciklereeeee
doktordan geldik tosun paşanın rahatı yerindeben doğurmak istediğim için artık büyük bir umutla nst de sancı çıkarmı bekledim ama yokkkk dr daha senin 3 haftan var dedi sezeryan olsa bile en erken 10 gün sonra olur dedi ve benim hevesim kursağımda kaldı ay çok sıkıldım yahuuuuuuu bu arada oğluşum 3700 gr geldi 4 kiloya emin adımlarla ilerliyoruz haydi hayırlısııııı
dün doktorda karnımı açtığımda senin kasılman mı var dedi,ben de nasıl yani dedim. bak dedi bebiş buraya toplanmış.. öyle burkar gibi biryerde toplaşınca kasılma oluyormuş ama sancın yok dedi nst sonucuna bakarak..sonra da o kasılma geçti..normal artık bunlar zaman zaman olur dedi.vücut hazırlanıyor doğuma dedi..benim o anda hissettiğim burkma gibi bişey. acısız sancısız bişey..
günaydın herkesee
yattım ama 50 kere uyandım yaasanki dayak yemişim gibi karnımın içi ağrıyor..
dorukta durmuyor bir sağa bir sola resmen ağrı yapıyor artık..
bir garibim sancım var sanki ince ince..
dün alışverişe çıktım 1.5 saat ayakta kaldığım için ne bacaklarıma basabiliyorum ne kalçamın ağrısından oturabiliyorum..
bir ara uyandım ağladım resmen...
öyle kocaman büyüyen bir göbeğimde yok ama omuz ve kol ağrısından duramıyorum..
dr sadece minoset içebilirsin diyor ama günde 10 tane de minoset içemem ki..
eşimde yoğun devamlı ek görevler oluyor masaj yapacak zamanı yok adamın..sızlanınca hemen uyanıp masaj yapıyor garibim
o da rahat değil ben huzursuzken uyuyamıyor..ne kadar korksam da ne zaman geçecek şu 10 gün diyorum..
offffffffff iyice strese girdim ben heraldee..mide bulantısından da ölüyorumm
Selam canim,
Bana da doktor minoset icebilirsin dedi ama hergun agriyor,ben de hergun icmek istemedigim icin icmiyorum minoseti.aynen senin gibiyim,agrilar bulantilar...
Millet de inat gibi tadini cikar bugunlerin deyip duruyor ama bana gore bugunler iskence gibi,nesinin tadini cikaracagim,kufur edesim geliyor artik bu lafi edenlere,bulantinin mi tadini cikarayim agrilarin mi,uykusuzlugun mu!
Allah bize sabir versin,yardim etsin,artik cidden deliricem
Bir de hava sicak olmamasina ragmen ben yaniyorum,camlari aciyorum esim donuyor bu sefer!adamcagiz hasta olacagiz deyip duruyor ama ben dayanamiyorum,sende de var mi boyle bir sicaklama?
olmaz mı canım aynı şeyi bizde yaşıyoruz..
resmen soğuk ter döküyorum..
benim sancılarım olduğu zaman daha da artıyor..
senin var mı sancıların canımm??
kendine de dikkat et üşütme..
Cok fazla sancim olmuyor henuz,ama ben senden hafta olaak gerideyim ya,ama benim de bacaklarim kollarim cok agriyor,cuma gunu dr. Kontrolum var ve doktorun soyleyecegi en erken tarihi kabul edicem ben,yok sabrim kalmadi
günaydın coyote ve edammm..bura bırıelrının oldugunu görmek ne güzel....
kızlar aranızda daha önce doğum yapan var mı..bu dogum sancısı nasıl bırsey.ben sancılanıyorum galıba
günaydın coyote ve edammm..bura bırıelrının oldugunu görmek ne güzel....
kızlar aranızda daha önce doğum yapan var mı..bu dogum sancısı nasıl bırsey.ben sancılanıyorum galıba
evet o geceyi çok zor geçirdik... ikbal benim bacım... insanoğlunun başına herşey gelebiliyor... bi kaçgün önce kendimiz başkasına aynı olay için teselli verirken başımıza gelebileceğini ihtimal bile vermezken gelebilityor... şimdi iyi ara ara yine aklına geliyor üzülüyor ağlıyor özlüyor... ama rabbim sanki o hamza leventini özleyince hemen onun rüyasına yolluyor hasret gideriyorlar öpüşüp koklaşıyorlar ve bir gün ilelebet ayrılmayacakları mekana onu uğurluyor bacım... her yaşanan olay hepimiz için bi tecrübe oluyor.. iyi yada kötü... biz hangisinin bizim için hayırlı olduğunu bilemeyiz.rabbim bilir bizim ailemiz için de hamza leventin bizi orada beklemesi daha hayırlıdır belki... ahiretten çok korkuyoruz bizi nelerin beklediğini bilemiyoruz tanıdık birinin bizi karşılamsı bize güven verir korkularımızı azaltır inşallah...seni seviyorum bacım... her zorluğu ve her güzellikleri her zaman birlikte yaşamak dileğiyle öpüyorum seni hamza leventin güzel annesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?