Edacim gene uyuyamadik gece,ister misin bebikler dogduktan sonra da hic uyumayan iki minis sırf bizimkiler olsun,gene boyle sabahlayalim birlikteee,amaaan Allah korusun,bari uslu minisler olsunlar insallah da bugunlerimizi unutalim di mi!
Artizin yaptigi dogu yapcaklar listesini bulamiyorum,bugune adayimiz var miydi?bulan haber etsin please
Merhaba Arkadaslar , Benim dogum tarihim 17 ekimdi ama 35.haftada pupp denilen hastaliga yakalandim! Butun vucudum deli gibi kasiniyor ve heryerimde yaralar cikti! Bu zamana kadar hersey normaldi ve rahat bi hamilelik geciriyordum! Sabahlara kadar uyumuyorum uyuyamiyorum! Karaciger enzimlerim temiz cikti doktorum 1 hafta daha dayan gecmezse ya suni sanciyla yada sezeryanla dogurturuz seni dedi.. Sezeryan olmak istemiorum ama suni sancidan da odum kopuyor. Bugun bi igne yaptilar ama hic faydasi yok ayni kasinti devam. Aranizda benim gibi olan var mi bilmiyorum ama umarim yokturherkese hayirli dogumlar diliyorum ins hepimiz bi avazda kurtuluruz amin :)
bende ondan korkuyorum canım yaaa annem diyor sabaha kadar oturuyorsun çocuk doğuncada öyle olucak diyor..
benim abimin eşide böyleydi şuan bebeği 1 yaşında gündüz uyuyor gece ayakta..ne yaptılarsa alıştıramadılar..
en çokta ondan çekti yoksa bebişi çok uslu ama uyumak nedir bilmiyor..
ben de korkuyorum yaa öyle olursak ne yaparız :18: bütün işimiz kalır..
bizde 2 deli dolaşırız ortalıkta
şu an çocuk geceyi gündüzü çok iyi ayırt edebiliyor..eğer sen geceyi ayakta geçiriyorsan,uyumasan bile ışıklı bir ortamda duruyorsan çocuk gece vakitleri uyumaz canım..tam tersi güneş varken uyuyorsan da gündüz uyumayı öğrenmiştir bile çoktan..son ay belirliyormuş bu gece gündüz uyuma davranışlarını
günaydın uykusuz sıkıntılı ve sabırsız anneler
allah hepimizin yardımcısı olsun bu günlere kadar geldik en fazla bekleyen 25 gün sonra bebeğini kucağına alacak inşallahhhh
geceleri gerçekten çok sıkıntılı geçiyor hele lavaboya uyandığımda yataktan kalkmak tam bi işkence oldu artık
bizim şafak 11 oldu hayırlısıyla geçsin inşallah bugün gecem arkadaşımız yavrusuna kavuşacak allah yar ve yardımcısı olsun
bu arada 67 kg olmuşum kızlar yani 12 kilo almışım
son haftalar çok alırsın demişlerdi gerçekten doğruymuş bebeğimde benimle orantılı alsın da sıkıntı değil aslında
hepimiz için güzel bir gün olsun bebeğimiz sağlıkla gelsin inşallahh
günaydın uykusuz sıkıntılı ve sabırsız anneler
allah hepimizin yardımcısı olsun bu günlere kadar geldik en fazla bekleyen 25 gün sonra bebeğini kucağına alacak inşallahhhh
geceleri gerçekten çok sıkıntılı geçiyor hele lavaboya uyandığımda yataktan kalkmak tam bi işkence oldu artık
bizim şafak 11 oldu hayırlısıyla geçsin inşallah bugün gecem arkadaşımız yavrusuna kavuşacak allah yar ve yardımcısı olsun
bu arada 67 kg olmuşum kızlar yani 12 kilo almışım
son haftalar çok alırsın demişlerdi gerçekten doğruymuş bebeğimde benimle orantılı alsın da sıkıntı değil aslında
hepimiz için güzel bir gün olsun bebeğimiz sağlıkla gelsin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?