2012 Ekim Anneleri

Edacim gene uyuyamadik gece,ister misin bebikler dogduktan sonra da hic uyumayan iki minis sırf bizimkiler olsun,gene boyle sabahlayalim birlikteee,amaaan Allah korusun,bari uslu minisler olsunlar insallah da bugunlerimizi unutalim di mi!

günaydın millet!!!!

coyotecim bugün Gecem doğuruyor görünüyor listede...allah kolay doğum versin..

herkese güzel birgün olması dileğiyle... ve bugün doğumu olan herkese hayırlı doğumlar olsun inşallah... biz geceleri iyi denecek derecede güzel uyuyoruz son zamanlarda ama sabah maksimum bu saate kadar uyuyoruz kızım acıkıyor galiba :)

Edacim gene uyuyamadik gece,ister misin bebikler dogduktan sonra da hic uyumayan iki minis sırf bizimkiler olsun,gene boyle sabahlayalim birlikteee,amaaan Allah korusun,bari uslu minisler olsunlar insallah da bugunlerimizi unutalim di mi!

bende ondan korkuyorum canım yaaa annem diyor sabaha kadar oturuyorsun çocuk doğuncada öyle olucak diyor..
benim abimin eşide böyleydi şuan bebeği 1 yaşında gündüz uyuyor gece ayakta..ne yaptılarsa alıştıramadılar..
en çokta ondan çekti yoksa bebişi çok uslu ama uyumak nedir bilmiyor..

ben de korkuyorum yaa öyle olursak ne yaparız :18: bütün işimiz kalır..
bizde 2 deli dolaşırız ortalıkta

ben varım canım! ama benım bacaklarım ve göbeğim kaşınıyo sadece bacaklarımı kaşımaktan kendim çizik yaptım hep .. benim de karaciğer enzimleri temiz çıktı doktorum bi krem verdi o biraz rahatlatıyo ama hiç erken doğurturuz gibi bişey demedi doktor

şu an çocuk geceyi gündüzü çok iyi ayırt edebiliyor..eğer sen geceyi ayakta geçiriyorsan,uyumasan bile ışıklı bir ortamda duruyorsan çocuk gece vakitleri uyumaz canım..tam tersi güneş varken uyuyorsan da gündüz uyumayı öğrenmiştir bile çoktan..son ay belirliyormuş bu gece gündüz uyuma davranışlarını

evet canım bende bundan korkuyorumm..
gece yatamıyorum sancılardan mide bulantısından mecbur kalkıp salonda oturuyorum tabi ışık açık..
sonrada akşam 10 gibi yatıyorum ama gece 3 e kalmaz uyanıyorum..tabi bu arada kaç kere uyandığımı saymıyorum bile..

bebekte benim gibi devam ederse yandım vallahi :18:
kendime bakırköyden yer ayırtmam lazım şimdiden

Allah her zaman yardımcımız olsun.. her yönden zorluklar olacak,uyku problemi olmasa bile,biz anne olacağız,aç mı doydu mu,işedi mi s...tı mı derken bir sürü sorular bizi bekliyor zaten.. en azından gözümüzün önünde olur,şu an tek iletişimimiz hareketleri..

günaydın uykusuz anneler.. yine tabikisi de uyuyamadık bebişim kalk diyo bende kalkıyorum napimm onun hareketlerini videoyaya çekiyorum bi sürü oldu doğurunca özledikçe izlerim artık. o bugünler iyi günlerin diyen sevgili anneler hiç olur mu öyle şey? hem dünyanın en güzel şeyini kucağımıza alacağız onu koklayabilicez uykusuzluğu diyorsanız eğer şuan zaten uykusuzuz o zaman en azından sağımıza yatabilicez inanın 6 aydır sağa yatmıyorum sol bacağım her gece uyuşuyo.. yani demem o ki gelecek günler daha güzel olucak inşallahh

günaydın uykusuz sıkıntılı ve sabırsız anneler

allah hepimizin yardımcısı olsun bu günlere kadar geldik en fazla bekleyen 25 gün sonra bebeğini kucağına alacak inşallahhhh

geceleri gerçekten çok sıkıntılı geçiyor hele lavaboya uyandığımda yataktan kalkmak tam bi işkence oldu artık

bizim şafak 11 oldu hayırlısıyla geçsin inşallah bugün gecem arkadaşımız yavrusuna kavuşacak allah yar ve yardımcısı olsun

bu arada 67 kg olmuşum kızlar yani 12 kilo almışım

son haftalar çok alırsın demişlerdi gerçekten doğruymuş bebeğimde benimle orantılı alsın da sıkıntı değil aslında

hepimiz için güzel bir gün olsun bebeğimiz sağlıkla gelsin inşallahh

Neee gecem mi doguruyor bugunnn!Allah saglikla sihhatle kucagina alma nasip etsin,korusun her ikisini de insallahhh...
Eda basimizda huniyle gezeriz artik yaaaa
Yok yok onlar uslu olcacaklarrr,daha fazla yormayacaklar annislerini...(insallah:18:)
Cimekacim bilgi icin sagol datlummm...

Herkese gunaydinnnnnnnn

Uykusuz bir gece daha,9 kere falan wc e kalktim ki aksam belli bir saatten sonra su icmedigim halde nerden geliyo anlamadim...

Gecemmm Allah yardimcin olsun canim...

İnsan kasiklari agriyor,beli agriyor diye sevinir mi,aksam ufak ufak agrilar girdi aha dedim sancilar basladi:))kalkip oynayacagim nerdeyse:))))

sanada günaydın canım bende gece hiç uyuyamadım,bir doğum heyecanı var,birde sağa sola zorla dönüyorum artık 7'de kalktım bide kızımı gönderdim,öyle tekrar uykum gelmedi uyumaya.
artık son günlerimizi yaşıyoruz,kilo alımın çık ideal bence.ben 8 kilo aldım canım sadece.ilk gebeliğimde 18 kilo almıştım bunda daha fazla şişerim diyordum ama sadece top gibi bir karnım var.ne basen ne başka yerden kilo almadım.bebeğim 2900 gr olmuş.bence iyi şimdilik doğuma kadar 3000 3500 arası olsa yeter,sağlıklı,kuvvetli olsunda yeter bana.
gecem sanada ALLAH kolaylık versin,canım sağsalim yavrunu kucaklarsın inşallah.

gecem arkadaşımıza allah kolaaylık versin inşallah....

kızlar benimde şafak 6....yani haftaya bugün bu saatlerde allah nasip ederse hastanede olurum heralde hayırlısıyla atlatırız inşallah
ailecek gidicez hastaneye kısmetse sonra beni içeri alıp lağman yapacaklarve sondayı takacaklar:18:damar yolu açıp tekerlekli sandelyeyle ameliyathaneyeinşallah ağlayıp rezil olmamgenel anestezi istiyecem düşündüm ben bebeğimin çıktığı anı görmeye gerçekten dayanamam kızlar heyecan yaparım bide tansiyonum çıkar sonra karnıma buz gibi baticon döküp kollarımı ayaklarımı bağlıyacaklar :18:ve uyku ............uyanmaya çalışırken tangır tungur odaya çıkartılıyorsun konuşamıyorsun yada ağır çekim konuşuyorsun......ve allah kısmet ederse bebeğin cicileri giymiş annesini bekliyor artık ağlıyormu olur bakkınıyormu olur bilemiyorum kafamda kurduğum ve daha önce yaşadığım sezeryan geçmişimmmmmmmmmmmm

Yaaa en cok alan benmiyim 17 kilo aldimmmmm...yok mu arttiran

Asu,benelse sizin heyecaniniz beni sardi yavv
Nerdesiniz gelin bi konusalim,ne alemdesiniz hazirliklar bitti mi,minnaklar heyecanli mi?hissediyor musunuz?
Ondan sonra vay emzircem vay uyutucam derken ozletirsiniz kendinizi...

günaydın kızlar..
gece kuşu çok olmuş topikte:) bende pek uyuyamadım. işe gelmenin nasıl bir işkence olduğunu tahmin edemezsiniz allahtan son üç gün..cumaya bitiyo çilem. en azından sabahın kör saati sersem gibi kalkıp işe gelmek zorunda kalmıycam. bunun hayalini kuruyorum:) gece yine defalarca wc ye kalktım. kalk yat o ayrı bi çile.son ay hakkaten zormuş..allah hepimizin yardımcısı olsun.. ben bide grip oldum. boğazım iptal, başımda ağrıyo. ilaç filan almadım?ne yapsam ii gelir kızlar? fenayım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…