2012 Ekim Anneleri

bende toplam 5 kilo aldım kızlar kızımdada 6 kilo almıştım inşallah oda gider yok süt olsun diye her bulduğumu yemem inşallah ama sıvının süt yaptığını öğrendik artık değilmi

canım hemen aktardan zencefil ve zerdeçal al 1 er çay kaşığı çay bardağına koy üstüne bal yada pekmez koy 1 kaşık karıştır iç ben 10 gündür gribim hala ağzım burnnum tıkalı bedenen iyi olsamda öksürük kaldı ayrıca gece yatarken ayaklarının altına vicks sür boğazına falan doktorum sürebilirsin dedi birde minoset al

bende toplam 5 kilo aldım kızlar kızımdada 6 kilo almıştım inşallah oda gider yok süt olsun diye her bulduğumu yemem inşallah ama sıvının süt yaptığını öğrendik artık değilmi

azra sen daha az kilo almışsın,bende 8 kilo almama az diyordum..ilk gebelikte 18 kilo alınca haliyle 8 kilo az geliyor.ama daha iyi doğumdan sonra bişey kalmaz üstümüzde.tabi emzirirsek daha çabuk forma gireriz,emzirmenin etkisi çok büyük.ben ilk kızımı 1,5 yaşa kadar emzirdim,sütüm boldukızımda çok iyi gelişiyordu,umarım yine aynı olur.ben yeni doğum yaptığımda bol bol süt içtim gece etejerimde süt şişesi bulunduruyordum hatta kızım emdikten sonra hemen içiyordum,çok faydası oluyor sütün.
bir defasındada sütlaç yemiştim 2,3 kase felan çok severim çünkü,o gün göğüslerimi görsemelisiniz taş gibi oldu içi süt dolu kızıma değil başka bir bebeğe bile fazlasıyla yeterdi o kadar yani.

bende bilmiyorum canım nasıl almadığımı ama midem sürekli yandığından olsa gerek çok iştahlı değilim benim kızım zorla 2 emdi annemlerin yüzünden mememe bal pekmez herşeyi sürdüler tabi bende 20 yaşında ne anlarım su iç bile demediler onların cahilliklerimi nedir bilmiyorum artık benim cadıda benim emzireceğimi anladığında atıyodu kendini geri çok işkence çektim bunda inşallah olmaz çok özeniyorum bu sefer onları dinlemicem açlıktan bayılaacak hali yokyamecbur emecek diyorum yinede büyük konuşmuş olmamayayım allahım hepimize yardım etsin süt tavsiyen için sağol canım bende hep içeyim bari

bizim güvenliğe aldırayım ben hemen o zaman yaa. fenalardayım ne yapıcağımı şaşırdım. hamileliğim bpyunca hiç böyle hastalık vs yaşamamıştım şükrediodum böyel bitircem diye ama benide yakaladı.salgın var sanırım minoset var yanıma bi tane içeyim belki ii gelir of çok kötüyüm:2:
Hah soyle alin kilolari moralim duzelsin:))))kalkip yemeye devam edebilirim

Azracim supersin nasil basardin sadece 5 kg???

evet canım yemeğe devam et:) doktor bana dio sen hiç iştahsızlık yaşamadın dımı? yok dedim. önceden nasıl yiyoduysam yine öyle yedim. hani aşırıyada kaçmadım ama kısmadımda hiç. öyle olunca da geldi kilolar bakalım nasıl vericez allah yardım etsin:26:

Son düzenleme:
Kizlar ben de bu sabah adet sancisi gibi agri oluyor normal mi su hafta canim cok aciyor yatakta donemiyorum neyin belirtisi olabilir bu doktora gitmeme gerek var mi agri bacaklarima vuruyor cok kotu.

Kizlar ben de bu sabah adet sancisi gibi agri oluyor normal mi su hafta canim cok aciyor yatakta donemiyorum neyin belirtisi olabilir bu doktora gitmeme gerek var mi agri bacaklarima vuruyor cok kotu.

bebeğin doğum pozisyonuna giriyordur,belki...ama sen yinede doktoruna bir görün.

nasıl oldun nergis, yattım aklıma sen geldin?

sancıların nasıl geliyor senin?

evdeyim canım bekliyorum sancılarım çok değil sadece akşam biraz belim ağrımaya başladı ve sancılarım her 25 dakikada bir geliyordu 00:30da yattım gece hiç uyanmadan ilk defa!! şimdi hafif sancılarım var ama adet sancısı gibi çok da değil artarsa doktora gitcez inşallah bakalım..

hay allah şöle bi kendimi dinledim ama cıkkok sancı bende de sadece yatarken acıyo çok kasıklarım.. işin garibi ben çok korkağımdır ya daha ilk defa bu sene hamileliğimde serum yedim ve kan aldırdım düşünün şimdi normal olsun çatır çatır doğurayım diye bekliyorum deli cesareti mi denir yoksa ne yaşayacağımı bilmediğim için mi böle bilmiyorum

23 kilo ile ben sanırım şampiyon oldum

bende 20 kilo aldım canlarımm 70 le başladım 90a yarım kilom kaldı, 100ü görürüm diyodum ama neysee herhalde 2 haftada 1 kilo daha alırım,
sağlıkla doğuralım da gerisi allah kerim manken mi olcam diyip teselli ediyorum kendimi, bu arada tombalaklık hiç yakışmadı bana kocam tosunum demeye başladı
allahtan o da tombiş

tamam tatlım ben seni bekleyeceğim sözümüz söz dönmek yok hep kıpır kıpırdım bir anda enerjim bitince doğum başlıyo sandım cahillik işte

Bir de hava sicak olmamasina ragmen ben yaniyorum,camlari aciyorum esim donuyor bu sefer!adamcagiz hasta olacagiz deyip duruyor ama ben dayanamiyorum,sende de var mi boyle bir sicaklama?

canım bende yanıyorum alev alev doktoruma sormustum ben bızım vucudumuzda normalden 2 kat fazla kan var artık,o da bızı yangın ayşe yapıyor,dun yıne herzamankı gıbı uyuyamadım,ılık bır dus aldım,salona gectım pencereyı actım,tv actım,ışığı söndürdüm,yastıklarımı yerleştırdım belkı uykum gelır dıye sabaha karsı uyumusum,yatak odasında eşimde donmuş bense salonda şort ve askılıyla yattım üstümüde ötmedim

Oooo masallah diyorum,veririz di mi kizlar...veririz veririz:))))))

veririzheralde inanıyorum ben 52 idim hep yatmak zorundaydım ondan boyle oldu emzirirken veririz

ben kocişimi geçtim gibi başa baş gidiyoruz. hey maşşallaaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…