sanada günaydın canım bende gece hiç uyuyamadım,bir doğum heyecanı var,birde sağa sola zorla dönüyorum artık 7'de kalktım bide kızımı gönderdim,öyle tekrar uykum gelmedi uyumaya.
artık son günlerimizi yaşıyoruz,kilo alımın çık ideal bence.ben 8 kilo aldım canım sadece.ilk gebeliğimde 18 kilo almıştım bunda daha fazla şişerim diyordum ama sadece top gibi bir karnım var.ne basen ne başka yerden kilo almadım.bebeğim 2900 gr olmuş.bence iyi şimdilik doğuma kadar 3000 3500 arası olsa yeter,sağlıklı,kuvvetli olsunda yeter bana.
gecem sanada ALLAH kolaylık versin,canım sağsalim yavrunu kucaklarsın inşallah.
Yaaa en cok alan benmiyim 17 kilo aldimmmmm...yok mu arttiran
günaydın kızlar..
gece kuşu çok olmuş topikte:) bende pek uyuyamadım. işe gelmenin nasıl bir işkence olduğunu tahmin edemezsinizallahtan son üç gün..cumaya bitiyo çilem. en azından sabahın kör saati sersem gibi kalkıp işe gelmek zorunda kalmıycam. bunun hayalini kuruyorum:) gece yine defalarca wc ye kalktım. kalk yat o ayrı bi çile.son ay hakkaten zormuş..allah hepimizin yardımcısı olsun.. ben bide grip oldum. boğazım iptal, başımda ağrıyo. ilaç filan almadım?ne yapsam ii gelir kızlar? fenayım çok
18 ile senden bir adım öndeyim canım
bende toplam 5 kilo aldım kızlar kızımdada 6 kilo almıştım inşallah oda gider yok süt olsun diye her bulduğumu yemem inşallah ama sıvının süt yaptığını öğrendik artık değilmi
azra sen daha az kilo almışsın,bende 8 kilo almama az diyordum..ilk gebelikte 18 kilo alınca haliyle 8 kilo az geliyor.ama daha iyi doğumdan sonra bişey kalmaz üstümüzde.tabi emzirirsek daha çabuk forma gireriz,emzirmenin etkisi çok büyük.ben ilk kızımı 1,5 yaşa kadar emzirdim,sütüm boldukızımda çok iyi gelişiyordu,umarım yine aynı olur.ben yeni doğum yaptığımda bol bol süt içtim gece etejerimde süt şişesi bulunduruyordum hatta kızım emdikten sonra hemen içiyordum,çok faydası oluyor sütün.
bir defasındada sütlaç yemiştim 2,3 kase felan çok severim çünkü,o gün göğüslerimi görsemelisiniz taş gibi oldu içi süt dolu kızıma değil başka bir bebeğe bile fazlasıyla yeterdi o kadar yani.
bizim güvenliğe aldırayım ben hemen o zaman yaa. fenalardayım ne yapıcağımı şaşırdım. hamileliğim bpyunca hiç böyle hastalık vs yaşamamıştım şükrediodum böyel bitircem diye ama benide yakaladı.salgın var sanırımcanım hemen aktardan zencefil ve zerdeçal al 1 er çay kaşığı çay bardağına koy üstüne bal yada pekmez koy 1 kaşık karıştır iç ben 10 gündür gribim hala ağzım burnnum tıkalı bedenen iyi olsamda öksürük kaldı ayrıca gece yatarken ayaklarının altına vicks sür boğazına falan doktorum sürebilirsin dedi birde minoset al
Hah soyle alin kilolari moralim duzelsin:))))kalkip yemeye devam edebilirim
Azracim supersin nasil basardin sadece 5 kg???
Kizlar ben de bu sabah adet sancisi gibi agri oluyor normal mi su hafta canim cok aciyor yatakta donemiyorum neyin belirtisi olabilir bu doktora gitmeme gerek var mi agri bacaklarima vuruyor cok kotu.
18 ile senden bir adım öndeyim canım
73 ten 91 :) ben varım...
nasıl oldun nergis, yattım aklıma sen geldin?
sancıların nasıl geliyor senin?
23 kilo ile ben sanırım şampiyon oldum
73 ten 91 :) ben varım...
23 kilo ile ben sanırım şampiyon oldum
cnim cok gecmis olsun, yorma artik kendini fazla. mertugcum bizim dogum tarileri ayni aman bekle bensiz dogurmabizde beraber doguralim artik ne zaman olursa önlu arkali
ben bekliyorum 22 ekim bdtbakalim umarim son gununu beklemez
benim sag bacagim cok agriyor, yerinden cikicak gibi bende cok fazla yuruyorum ve hergun ama sonlara dogru pek yurruyemicem galiba bacak agrisindan
Bir de hava sicak olmamasina ragmen ben yaniyorum,camlari aciyorum esim donuyor bu sefer!adamcagiz hasta olacagiz deyip duruyor ama ben dayanamiyorum,sende de var mi boyle bir sicaklama?
Oooo masallah diyorum,veririz di mi kizlar...veririz veririz:))))))
bende 20 kilo aldım canlarımm70 le başladım 90a yarım kilom kaldı, 100ü görürüm diyodum ama neysee herhalde 2 haftada 1 kilo daha alırım,
sağlıkla doğuralım da gerisi allah kerim manken mi olcam diyip teselli ediyorum kendimi, bu arada tombalaklık hiç yakışmadı banakocam tosunum demeye başladı
allahtan o da tombiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?