23 kilo ile ben sanırım şampiyon oldum
Bir de hava sicak olmamasina ragmen ben yaniyorum,camlari aciyorum esim donuyor bu sefer!adamcagiz hasta olacagiz deyip duruyor ama ben dayanamiyorum,sende de var mi boyle bir sicaklama?
Bir de hava sicak olmamasina ragmen ben yaniyorum,camlari aciyorum esim donuyor bu sefer!adamcagiz hasta olacagiz deyip duruyor ama ben dayanamiyorum,sende de var mi boyle bir sicaklama?
azra sen daha az kilo almışsın,bende 8 kilo almama az diyordum..ilk gebelikte 18 kilo alınca haliyle 8 kilo az geliyor.ama daha iyi doğumdan sonra bişey kalmaz üstümüzde.tabi emzirirsek daha çabuk forma gireriz,emzirmenin etkisi çok büyük.ben ilk kızımı 1,5 yaşa kadar emzirdim,sütüm boldukızımda çok iyi gelişiyordu,umarım yine aynı olur.ben yeni doğum yaptığımda bol bol süt içtim gece etejerimde süt şişesi bulunduruyordum hatta kızım emdikten sonra hemen içiyordum,çok faydası oluyor sütün.
bir defasındada sütlaç yemiştim 2,3 kase felan çok severim çünkü,o gün göğüslerimi görsemelisiniz taş gibi oldu içi süt dolu kızıma değil başka bir bebeğe bile fazlasıyla yeterdi o kadar yani.
bende bilmiyorum canım nasıl almadığımı ama midem sürekli yandığından olsa gerek çok iştahlı değilim benim kızım zorla 2 emdi annemlerin yüzünden mememe bal pekmez herşeyi sürdüler tabi bende 20 yaşında ne anlarım su iç bile demediler onların cahilliklerimi nedir bilmiyorum artık benim cadıda benim emzireceğimi anladığında atıyodu kendini geri çok işkence çektim bunda inşallah olmaz çok özeniyorum bu sefer onları dinlemicem açlıktan bayılaacak hali yokyamecbur emecek diyorum yinede büyük konuşmuş olmamayayım allahım hepimize yardım etsin süt tavsiyen için sağol canım bende hep içeyim bari
günaydın uykusuz anneler.. yine tabikisi de uyuyamadık bebişim kalk diyo bende kalkıyorum napimm onun hareketlerini videoyaya çekiyorum bi sürü oldu doğurunca özledikçe izlerim artık. o bugünler iyi günlerin diyen sevgili anneler hiç olur mu öyle şey? hem dünyanın en güzel şeyini kucağımıza alacağız onu koklayabilicez uykusuzluğu diyorsanız eğer şuan zaten uykusuzuz o zaman en azından sağımıza yatabilicez inanın 6 aydır sağa yatmıyorum sol bacağım her gece uyuşuyo.. yani demem o ki gelecek günler daha güzel olucak inşallahh
Asu,benelse sizin heyecaniniz beni sardi yavv
Nerdesiniz gelin bi konusalim,ne alemdesiniz hazirliklar bitti mi,minnaklar heyecanli mi?hissediyor musunuz?
Ondan sonra vay emzircem vay uyutucam derken ozletirsiniz kendinizi...
Kizlar ben de bu sabah adet sancisi gibi agri oluyor normal mi su hafta canim cok aciyor yatakta donemiyorum neyin belirtisi olabilir bu doktora gitmeme gerek var mi agri bacaklarima vuruyor cok kotu.
doğurdum doğurcam diye bekledim bütün geceheyecandan mıdır nedir 3,5a kadar uyuyamadım
hazırlıklar bitti bekleme aşamasındayızen zor aşama
yarın bu saatlerde kuzucuklarımız doğmuş olcak inşallah
19 Eylül Çarşamba........Gecem
20 Eylül Perşembe.......AsudeD
20 Eylül Perşembe.......Benelse
21 Eylül Cuma............Bircan
25 Eylül Salı...............Minataha
26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa
1 Ekim Pazartesi.......Camoka
1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis
1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet
1 Ekim Pazartesi.......Jakobi
1 Ekim Pazartesi.......Edaaammmm
3 Ekim Çarşamba......Artist
benide teyzem korkutuyor ahh o teyzem ahh hayır yani yaşıtım olsa aramızda rekabet var diyeceğim o derece yani.yok bunlar ii günlerin yok uykusuz kalacaksın, bütün işlerin herşeyin yarım kalacak, herşeyi bebek belirleyecek saçlarım çok uzundur maşallah sen bu saçları hemen nasıl kestireceksin, saçlarını yıkamaya vaktin olmayacak yokkk dedim daha neler bebek mi doğuruyorum kurgulanmış bir pc programımı, nasıl saçlarımı yıkamaya vaktim olmayacakmış şaşıyorum.bencede uykusuz kalmak bile ne ki vize,final zamanı bile haftalarca uykusuz kalırdıkta tık demezdik bir amacımız vardı çünkü.oysa şimdi ANNE oluyoruz varmı ötesi dimi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?