2012 Ekim Anneleri

23 kilo ile ben sanırım şampiyon oldum

maşallah anneciklerimize herkes farklı yaşıyor işte gebeliği bence doğumdan sonra ev işlerinizi kendiniz yapar, bebeklede kendiniz ilgilenizseniz ee bide emzireceğimize göre kesinlikle bu kilolar verilir.moral bozmak yok alacağımız kadar aldık zatenn

bende boncuk boncuk terliyorum öyle böyle degil. bugun doğum fotoğrafçısıyla görüşücem inşallah çok pahalı değildir. kaça oluyoki çekimler var mı bilen?

19 Eylül Çarşamba........Gecem

20 Eylül Perşembe.......AsudeD

20 Eylül Perşembe.......Benelse

21 Eylül Cuma............Bircan

25 Eylül Salı...............Minataha

26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa

1 Ekim Pazartesi.......Camoka

1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis

1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet

1 Ekim Pazartesi.......Jakobi

1 Ekim Pazartesi.......Edaaammmm

3 Ekim Çarşamba......Artist

Bir de hava sicak olmamasina ragmen ben yaniyorum,camlari aciyorum esim donuyor bu sefer!adamcagiz hasta olacagiz deyip duruyor ama ben dayanamiyorum,sende de var mi boyle bir sicaklama?

aman canım dikkat et bende öyleydim evde bütün camlar açık hastanede yatığım süredede tiksinip odanın camını açık tuttum 2 haftadır gribi atlatamadım inan çok kötü her yerim dökülüyor, nefes alamıyorum resmen hır hır hırıltım var

Bir de hava sicak olmamasina ragmen ben yaniyorum,camlari aciyorum esim donuyor bu sefer!adamcagiz hasta olacagiz deyip duruyor ama ben dayanamiyorum,sende de var mi boyle bir sicaklama?

aman canım dikkat et bende öyleydim evde bütün camlar açık hastanede yatığım süredede tiksinip odanın camını açık tuttum 2 haftadır gribi atlatamadım inan çok kötü her yerim dökülüyor, nefes alamıyorum resmen hır hır hırıltım var

günaydın güzeller gece sandım doğuruyorum belimden ve sırtımdan çok ağrım vardı ,dedim sabah olsun da geçmezse gideriz hastaneye. ağrım var ama sanırım üşütmekten kaynaklanan bir ağrı

neyse son günümüz artık normal gelmeye niyeti yok galiba kuzunun

gecem Allah yardımcın olsun inşallah, sağlıkla kolaylıkla geliversin meleğin

bende 10 kiloyla tamamlıyorum inşallah hamileliği

maşallah sütaş çiftliği gibi maşallah sübanallah tatlım bende 9 kilo aldım ama daha var çok almam herhalde(tezatlık oluştu)
bende söylemesi ayıp 2 kilo sütle sütlaç yapıyorum az şekerli az pirinçli hatta sütlü çorba gibi daha çok 12 kase falan oluyor, onlarda benim ara öğünüm oluyor çok seviyorum.kendime sütçüde ayarladım her pazar 5 kilo alacağım demekki neymiş bol bol sütlaç yiyecekmişiz bebişlerimiz için sağolasın

19 Eylül Çarşamba........Gecem

20 Eylül Perşembe.......AsudeD

20 Eylül Perşembe.......Benelse

21 Eylül Cuma............Bircan

25 Eylül Salı...............Minataha

26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa

1 Ekim Pazartesi.......Camoka

1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis

1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet

1 Ekim Pazartesi.......Jakobi

1 Ekim Pazartesi.......Edaaammmm

3 Ekim Çarşamba......Artist

açlıktan bayılacak hali var canım, zaten yenidoğan sarılığı dediğimiz şey böyle oluyor, normal sarılığın aksine yani mikrop aldığından değil açlıktan dolayı bebişin şekeri düştüğü için! Bol bol sütün olsun da emzir inşallah, ama el kadar sabiyle de inatlaşmamak gerek çünkü bazen ilk zamanlar süt yeterli gelemiyor ya da bebiş ememiyor. Ben ısrarlıyım emzirmek konusunda diyorsan bile, bebeğinde Allah korusun sürekli ağlama, huzursuzluk ya da tam aksine karasarı bir renk ve sürekli uyku haliyle kilo kaybı tespit edersen aptamil bebek sütünü hiç olmazsa kaşıkla ver, biberondan da uzak tutmuş olursun hem de için rahat olur.

benide teyzem korkutuyor ahh o teyzem ahh hayır yani yaşıtım olsa aramızda rekabet var diyeceğim o derece yani.yok bunlar ii günlerin yok uykusuz kalacaksın, bütün işlerin herşeyin yarım kalacak, herşeyi bebek belirleyecek saçlarım çok uzundur maşallah sen bu saçları hemen nasıl kestireceksin, saçlarını yıkamaya vaktin olmayacak yokkk dedim daha neler bebek mi doğuruyorum kurgulanmış bir pc programımı, nasıl saçlarımı yıkamaya vaktim olmayacakmış şaşıyorum.bencede uykusuz kalmak bile ne ki vize,final zamanı bile haftalarca uykusuz kalırdıkta tık demezdik bir amacımız vardı çünkü.oysa şimdi ANNE oluyoruz varmı ötesi dimi yaa

günaydın kızlar nasılsınız bugün?
biz bebek odasını bi türlü halledememiştik en son bitane beğendik alalım dedik o gün satılmış ve 45 gün sonra gelir dedi bizde vazgeçtik
burda belis varmış oraya gittik bakalım dün onlarda 15 gün içinde gelir dedi artık onu beklicez napalım
ne biçim yer burası ya ne şeker ne bebekodası ne kapı süsü hiçbişi bulamıyoruz

selam kızlarrr dün yine bebişe birdürüü ciciler geldiii doğmadan hediyeler doldu taştu dolapta yer kalmadı :)) yazıkkk amaa bir çoğunu giyemeden büyücek hayırlısıyla zaten çoğunu hediye veriirrim diye kutusundan çıkarmadım :S ayyy çok heyecan basıyo bana sizde de oluyomu 9 ay bitii son 10 -13 gün geçmiyo kızlar yaaa hergün takvime bakıp gün sayıyorum :) Allahımm bize ve bebeişlere sağlık versin inşAllah buarada kilolardan konu açılmış sanırım öhü öhüü bende sölümmmm bügüne kadar taammm 6 kilo almışım keh keh kehhhh

günaydın kızlarrrr...

aksam bir rüya gördüm gündüz niyetine... şehit tabutu gördüm ve korktum...Hayır olsun diyeyim.
boncuk boncuk terleyip gece hiç üstümü örtmüyorum eşim bütün gece beni örtmekten uyuyamıyo garibim...gece balkon kapısı açık uyuyorum birde, eşim hasta olucaz bebek doğunca onada bulaşacak deyip duruyo.ama resmen içim yanıyor elimde değil.
gecem Rabbim bir avazda kurtarsın, sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.

Asu,benelse sizin heyecaniniz beni sardi yavv
Nerdesiniz gelin bi konusalim,ne alemdesiniz hazirliklar bitti mi,minnaklar heyecanli mi?hissediyor musunuz?
Ondan sonra vay emzircem vay uyutucam derken ozletirsiniz kendinizi...

doğurdum doğurcam diye bekledim bütün gece heyecandan mıdır nedir 3,5a kadar uyuyamadım

hazırlıklar bitti bekleme aşamasındayız en zor aşama

yarın bu saatlerde kuzucuklarımız doğmuş olcak inşallah

Kizlar ben de bu sabah adet sancisi gibi agri oluyor normal mi su hafta canim cok aciyor yatakta donemiyorum neyin belirtisi olabilir bu doktora gitmeme gerek var mi agri bacaklarima vuruyor cok kotu.

Benim oyleydi canim Cok zor bir durum seni cok iyi anliyorum. Benim dr um vucudun alisik olmadigi kilonun baski yaptigini soylemisti amaaa Turkiye de ki dr um bu durumun onceden olacagini bildigi icin bana b12 vitamini vermisti. Ona basladim ve 1 hafta sonunda agrim kalmadi diyebilirim. Bence sende doktoruna danis ve ona gore ilac veriyorsa hemen basla. Cunku cekilecek gibi degil

Amaninnn cok heycanli Saglikla sihatle cok guzel bir dogum olsun Dogurmayan bizleri unutmayin amaaa Haberlerinizi bekliyorumm

Benide ekleyin 14 Ekim

ay evet valla sabahlara kadar ders çalıstıgımı bılırım hatta bır keresınde 3 gun ust uste uyumamıstık arkadaslarla fınallere hazırlanmıstık banada aynı seyı söyluyorlar bende alışığım dıyorum,dedıgın gıbı amaç var..ama insanlar bilmişlik yapmak ıcın söyluyorlar ya onlarda kendılerını oyle tatmın edıyor salla gitsin keyfine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…