- 20 Şubat 2009
- 1.634
- 5
- 116
kızlar oğlumun oasına avize bulamadım hala bu nasıl yada önerileriniz var mı ?
Jeu de bébé Avize Yelkendeki Ayıcık | evmanya.com
işte kılıfına uyduruyolar canım, çarşamba gece 12de hastaneye yatıcaz , sanki sancılanıp gitmişim gibi , takip ettik normal doğum yaptıramadık sabah sezeryana aldık gibi olcak
istediği kadar yasaklansın sezeryan bir şekilde çözümü buluyolar yani
gerçi benim açımdan istediğim şey olduğu için problem yok
ay evet valla sabahlara kadar ders çalıstıgımı bılırım hatta bır keresınde 3 gun ust uste uyumamıstık arkadaslarla fınallere hazırlanmıstıkbanada aynı seyı söyluyorlar bende alışığım dıyorum,dedıgın gıbı amaç var..ama insanlar bilmişlik yapmak ıcın söyluyorlar ya onlarda kendılerını oyle tatmın edıyor salla gitsin keyfine bak
günaydın canım hayır olsun bilinçaltı olmuştur kaç gündür şehit haberi duyuyoruz,bende yanıyorum cnm ama heryeri kapatıp yatıyoruz çünkü 10 gündür gribim sakın kızlar dikkat edin kolay geliyor ama kolay gitmiyor eşimle kızımda oldu şuan bebek olana kadar hepimiz iyileşmek için dikkat ediyoruz ben zencefil eşim kızım ilaç alıyor bebeğimiz hasta olmasın allah korusungünaydın kızlarrrr...
aksam bir rüya gördüm gündüz niyetine... şehit tabutu gördüm ve korktum...Hayır olsun diyeyim.
boncuk boncuk terleyip gece hiç üstümü örtmüyorum eşim bütün gece beni örtmekten uyuyamıyo garibim...gece balkon kapısı açık uyuyorum birde, eşim hasta olucaz bebek doğunca onada bulaşacak deyip duruyo.ama resmen içim yanıyor elimde değil.
gecem Rabbim bir avazda kurtarsın, sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.
açlıktan bayılacak hali var canım, zaten yenidoğan sarılığı dediğimiz şey böyle oluyor, normal sarılığın aksine yani mikrop aldığından değil açlıktan dolayı bebişin şekeri düştüğü için! Bol bol sütün olsun da emzir inşallah, ama el kadar sabiyle de inatlaşmamak gerek çünkü bazen ilk zamanlar süt yeterli gelemiyor ya da bebiş ememiyor. Ben ısrarlıyım emzirmek konusunda diyorsan bile, bebeğinde Allah korusun sürekli ağlama, huzursuzluk ya da tam aksine karasarı bir renk ve sürekli uyku haliyle kilo kaybı tespit edersen aptamil bebek sütünü hiç olmazsa kaşıkla ver, biberondan da uzak tutmuş olursun hem de için rahat olur.
ikea mavi üzerine beyaz bulutlu avize, hem pratik hem de uygun fiyatlı!
sarkıt lamba < SKOJIG | IKEA Türkiye
kızlar oğlumun oasına avize bulamadım hala bu nasıl yada önerileriniz var mı ?
Jeu de bébé Avize Yelkendeki Ayıcık | evmanya.com
ikea mavi üzerine beyaz bulutlu avize, hem pratik hem de uygun fiyatlı!
sarkıt lamba < SKOJIG | IKEA Türkiye
bende boncuk boncuk terliyorum öyle böyle degil. bugun doğum fotoğrafçısıyla görüşücem inşallah çok pahalı değildir. kaça oluyoki çekimler var mı bilen?
günaydın canım hayır olsun bilinçaltı olmuştur kaç gündür şehit haberi duyuyoruz,bende yanıyorum cnm ama heryeri kapatıp yatıyoruz çünkü 10 gündür gribim sakın kızlar dikkat edin kolay geliyor ama kolay gitmiyor eşimle kızımda oldu şuan bebek olana kadar hepimiz iyileşmek için dikkat ediyoruz ben zencefil eşim kızım ilaç alıyor bebeğimiz hasta olmasın allah korusun
haklısın canım sen öyle dediğime bakma bebek mızlayacak bende onla beraberhiç mama aklıma gelmemişti inceleyeyim bari aptamil bebek sütü yeni doğanlara veriliyor yani çay kaşığıyla acaba alsammı kenarda dursun:26:
Asu,benelse sizin heyecaniniz beni sardi yavv
Nerdesiniz gelin bi konusalim,ne alemdesiniz hazirliklar bitti mi,minnaklar heyecanli mi?hissediyor musunuz?
Ondan sonra vay emzircem vay uyutucam derken ozletirsiniz kendinizi...
tatlumm bir uykum var bu sabah ki sormamıymıntı mıymıntı dolanıyorum evin içinde
yarın sabah bu saatlerde beni kesip dikmiş olacaklar, oğlumda yanımda totoşunu büyüte büyüte yatıyor olacak inş.
yaa birde bu sabah yine bulantım var...son 2 haftadan bu yana çekiyorum bu bulantıyı ilk günlerdeki gibi ama sonra geçiyor :26:
haklısın canım sen öyle dediğime bakma bebek mızlayacak bende onla beraberhiç mama aklıma gelmemişti inceleyeyim bari aptamil bebek sütü yeni doğanlara veriliyor yani çay kaşığıyla acaba alsammı kenarda dursun:26:
tatlumm bir uykum var bu sabah ki sormamıymıntı mıymıntı dolanıyorum evin içinde
yarın sabah bu saatlerde beni kesip dikmiş olacaklar, oğlumda yanımda totoşunu büyüte büyüte yatıyor olacak inş.
yaa birde bu sabah yine bulantım var...son 2 haftadan bu yana çekiyorum bu bulantıyı ilk günlerdeki gibi ama sonra geçiyor :26:
yarın saat kaçta gideceksin canım ayyy çok heycanlı yaa ve çook güzel kavuşcaksınız yavrunlaa sağlıkla gelin inşallahhh
evet ya bende hamileliğin başına döndüm sanki herşey tekrardan kötü kokmaya başladı canım bişey yemek istemiyor ağzımında tadı yookama sen kurtuluyosun Allahın izniyle yarınnn mis kokulunu alcan kucağınaaa çook güzellll
evet canım ne guzel yarın bu saatlerde oğlusun totoşunu buyutmeye baslıcakya ne guzel keske bugun 2 ekım olsada bende yarın hastaneye gıdecem desem ne yapsam zaman gecmıyor bugunde memlekette kuzen dogurdu ıyıce tuhaf oldum asum sementam sen hastaneden cıkınca su cok fonksıyonlu yastıgı kullanınca izlenımlerını yazar mısın ? benım daha 12 gun var dogurmama sevcanyk ıle ben kararveremedık o yastıktan almaya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?