2012 Ekim Anneleri

onada çözüm buluyor şimdi devlet , doğumhaneler video kayıtlarıyla kontrol altına alınacakmış bu uyanık doktorlar için ayyy rezalet yaaa

aman kendi söylüyr kendi dinliyor teyzem ama ne yapalım 20 yıl önceki haliyle beni kıyaslıyor hem 1 yıl arayla 2 tane doğurmuş hemde yokluk görmüş benide öyle olacak sanıyor olmayacağım inatlaa olmayacağım inatlaa

günaydın canım hayır olsun bilinçaltı olmuştur kaç gündür şehit haberi duyuyoruz,bende yanıyorum cnm ama heryeri kapatıp yatıyoruz çünkü 10 gündür gribim sakın kızlar dikkat edin kolay geliyor ama kolay gitmiyor eşimle kızımda oldu şuan bebek olana kadar hepimiz iyileşmek için dikkat ediyoruz ben zencefil eşim kızım ilaç alıyor bebeğimiz hasta olmasın allah korusun

haklısın canım sen öyle dediğime bakma bebek mızlayacak bende onla beraberhiç mama aklıma gelmemişti inceleyeyim bari aptamil bebek sütü yeni doğanlara veriliyor yani çay kaşığıyla acaba alsammı kenarda dursun:26:

bende kronik sinüzit var canım su an geçti ama eşim sen böyle uyursan geceleri daha kötü hasta olacaksın deyip duruyor.gündüz üşüyorum gece yanıyorum resmen...

Asu,benelse sizin heyecaniniz beni sardi yavv
Nerdesiniz gelin bi konusalim,ne alemdesiniz hazirliklar bitti mi,minnaklar heyecanli mi?hissediyor musunuz?
Ondan sonra vay emzircem vay uyutucam derken ozletirsiniz kendinizi...

tatlumm bir uykum var bu sabah ki sorma mıymıntı mıymıntı dolanıyorum evin içinde

yarın sabah bu saatlerde beni kesip dikmiş olacaklar, oğlumda yanımda totoşunu büyüte büyüte yatıyor olacak inş.

yaa birde bu sabah yine bulantım var...son 2 haftadan bu yana çekiyorum bu bulantıyı ilk günlerdeki gibi ama sonra geçiyor :26:

KIZLAR MERHABA.BİR AĞUSTOS ANNESİ OLARAK KENDİ TOPİĞİMİZDE ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLAR YAPTIK.BEBİŞLERİMİZİ ŞÜKÜR KUCAĞA ALDIK.DARISI SİZLERE.BİZİM TOPİKTEN BİRÇOK ARKADAŞTA SÜT SORUNU VARDI.BENDE DE.HUMANA-İNCİR-HOŞAF-HELVA-BULGUR PİLAVI VB HERŞEYİ DENEMEME RAĞMEN ÇOK BİR ARTIŞ OLMADI.GEÇEN BİR ARKADAŞ TOPİKTE PAYLAŞMIŞ BEN DE BURAYA EKLEYEYİM DEDİM.FAYDASINI GÖRÜRSÜNÜZ BENDE ARTIŞ OLDU.UMARIM SİZİN ÖYLE BİR SORUNNUZ OLMAZ.
Anne Sütü Nasıl Arttırılır? - YouTube

yarın saat kaçta gideceksin canım ayyy çok heycanlı yaa ve çook güzel kavuşcaksınız yavrunlaa sağlıkla gelin inşallahhh
evet ya bende hamileliğin başına döndüm sanki herşey tekrardan kötü kokmaya başladı canım bişey yemek istemiyor ağzımında tadı yook ama sen kurtuluyosun Allahın izniyle yarınnn mis kokulunu alcan kucağınaaa çook güzellll

aman al bir küçük kutu aptamil 0 ya da 1 kenarda dursun, yalnız dikkat açıldıktan sonra 2 hafta içinde tüketmek lazım, daha önce tecrübesi olmayanlar için söyleyeyim. Önceden kaynatılmış soğutulmuş (ılık) 30 ml. suya içindeki ölçü kaşığıyla 1 ölçü mama atılıp çok çok iyi karıştırılacak, süt gibi olacak. Bu ölçü yenidoğan bir bebek için 1 emzirme yerine geçiyor. Bir gereklilik varsa bebiş büyüdükçe arttırırsınız. Bu arada önemle belirteyim, bebek açken önce emzireceksiniz, yani bebek sütü asla anne sütüne bir alternatif değil gerekli durumda başvurulacak bir tamamlayıcıdır.

kızlar slm bende izne çıktım artık cumartesiden beri evdeym evimde net olmadığı için annemlere geldim ordan yazıyorum sizeee bugün doktor kontrolüm vardı oğlum 3.130 gr olmuş doktor normal doğuma imkansız bakıyo artıkk sezeryan olucam bende varmı doğuran aramızda

evet canım ne guzel yarın bu saatlerde oğlusun totoşunu buyutmeye baslıcak ya ne guzel keske bugun 2 ekım olsada bende yarın hastaneye gıdecem desem ne yapsam zaman gecmıyor bugunde memlekette kuzen dogurdu ıyıce tuhaf oldum asum sementam sen hastaneden cıkınca su cok fonksıyonlu yastıgı kullanınca izlenımlerını yazar mısın ? benım daha 12 gun var dogurmama sevcanyk ıle ben kararveremedık o yastıktan almaya da

inşallah canım sağlıkla kavuşayım kuzuma

sabah benden önce bir sezaryen var,,sonrasında ben gireceğim inş. saat 9 da yatacağım 11 gibi doğuma alacaklar

tatlım inş. hepimiz tek tek yavrularımızı kucağımıza alacağız,, bak o zman gör ağzımızın tadı nasıl da yerine gelir

hehehee merak etme bebeğemmm kesilme sırası sana da gelecek hepimizin sonu geldiii hahahaaaa

canım bende en çok onu merak ediyorum acaba memnun kalacakmıyım diye malum reklamını çok duyduk aldık bakalım inş. memnun kalırız...

zaten benim bildiğim artist ve sevcan o yastığı illa ki alır

gunaydin kizlar hadi bakalim bugun itibariyle tarihi belli olan dogumlar basladi gecem bebisine kavuscak bugun hayirlisiyla yarinda asuyla benelse arkalarindan da geliyor kizlar , ohh yokmu arttiran

kızlarrrrrrrrrrrr adet sancısı gibi sancım var.bacaklarımı hissetmiom ağrıdan.doğum sancısı böylemi geliyo ayyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…