2012 Ekim Anneleri

kuzumla kalkalım mutfağa doğru yol alalım kompostomuzu yapalım da soğusun

öptük sizi kızlarr

kızlarrrrrrrrrrrr adet sancısı gibi sancım var.bacaklarımı hissetmiom ağrıdan.doğum sancısı böylemi geliyo ayyyyyyyyyyyyyy

anam kaç dakikada bir geliyo düzenli mi yani.. arkadaşların tarif ettiklerine göre belden başlayıp ayaklara doğru giden adet sancısı kıvamında bi ağrıymış ama:18:

Bugün gecem doğum yapacaktı...Allahım yar ve yardımcısı olsun inş.

İnşallah arkadaşımız hayırlı haberlerle gelir.
Benelse, Asude sizede hayırlı doğumlar.

Bende bugün tekrar nst ye girdim, sancı çıkmadı. İlaç kullanmayı bırakınca ne olacak çok merak ediyorum. Doğru doğuma gidermişim:)
Böyle sancı beklemekte çok zormuş. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

hayırlısı olsun canım bende c.tesi gidicem kont. 1 ay oldu gitmeyeli çok merak ediyorum bende ne durumdayız diye bakalım bizim doğum şeklimizde belli olucakmı doğum pozısyonuna girmiş derken dönmuş mu senın kız ?

anam kaç dakikada bir geliyo düzenli mi yani.. arkadaşların tarif ettiklerine göre belden başlayıp ayaklara doğru giden adet sancısı kıvamında bi ağrıymış ama:18:

vala öle dakkalı değil adet sancısı gibi sızılı bi sancı sanki.nasıl tarif edim aynı adet sancısı işte.ama geçti şuanda sanırım yalancı kasılmalar.dakkada bir mi gelio gerçeğnde

vala öle dakkalı değil adet sancısı gibi sızılı bi sancı sanki.nasıl tarif edim aynı adet sancısı işte.ama geçti şuanda sanırım yalancı kasılmalar.dakkada bir mi gelio gerçeğnde

dakikada bir değil de mesela ilk önce yarım saatte bir sonra 15 dk da bir o şekilde düzenli ve azalarak gitmesi lazım

nerdesin sen canım internetten ısmarlamayı düşündünmü bazen daha cabuk getiriyorlar.

onada çözüm buluyor şimdi devlet , doğumhaneler video kayıtlarıyla kontrol altına alınacakmış bu uyanık doktorlar için ayyy rezalet yaaa

ben sezaryen olmayı tercih edenlerdenim o yuzden ben hak veriyorum. zorlada normal doğurtmasınlar yada tam tersi zorla sezaryene mecbur bırakmasınlar isterim

Canim genelde endusuk paket 400 den basliyo 1000 e kadar cikiyor.

pahalıymış inşallah uygun bişeyler yapar

ben sevi bebe den aldım göbek kısmına su biyotu koyulabiliyor 50 tl verdim ama sonra su biyotunun gereksiz olduğuna karar verdim şimdi alacak olsam ortasında su biyotu olmayan daha uygun fiyatlısını alırdım.

kızlarrrrrrrrrrrr adet sancısı gibi sancım var.bacaklarımı hissetmiom ağrıdan.doğum sancısı böylemi geliyo ayyyyyyyyyyyyyy

saat tut canım taa bacaklarına kadar vuruyorsa ağrı ciddiye almak gerekir

canım onlar yalancı dunde bana geldı gıttı geldı gıttı bugun yok mesela aynı adet sancısı gıbı zaten..gercegı hemen dakkada bır gelmıyor yarım saatte 1 sonra 15 dakkada 1 e dusuyor sonra 5 dakkada 1 gıbı duzenlıymıs öyle dedıler banada

alışmısım 9 aydır onu al bunu al alışverıs yapmaya şimdi boşluğa düştüm eksık bıtmez ama bazı seylerı dogumdan sonraya bıraktık bebek belırleyecek cunku ..ama ben alışverıs yapmak ıstıyorum ...

selammm göbüşdaşlar , nasılsınız bakalım ? ben dün çarşıya çıktım son eksiklerimiz için , ama ne çıkmak , öğlenden akşamın 7 sine kadar gezmişim koca göbeğimle lohusa tacı aldım , gönlüme göre terlik bulamadım ama ( bulduklarımda bana olmadı zaten :26: bebek şekeri için baktım , heryerde genelde aynı modeller var ama cimekanın verdiği fiyatın 1.5-2 katı fiyatlar , öyle olunca almadım bende , netten sipariş veririm daha iyi dedim , bu sevi bebenin yastığınada baktım ama sizin aldıklarınız gibi değil , yan destekleri yuvarlak yani silindir şeklinde ve yatak ve su torbası daha büyük , daha önce e bebek mağazasındada görmüştüm oda sizin aldığınızdandı , sanırım bu yeni modeli 59 dedi kadın , karar veremedim orda ama eve gelip karşılaştırdım atta bebektekiyle , ikisi farklı gerçekten , kendime emzirme badysi aldım alttan çıtçıtlı , sonra baktımki akşam olmuş , eve gelmemle çatı kemiklerim ağrımaya başladı , fazla yürüdüm , ayakta durdum sanırım , çok değişik bişey bu ne acı ne ağrı gibi tuhaf bişey , bugün iyiyim ama yürümenin gerçekten açılmaya faydası olduğunu çok net bir şekilde anlamış oldum

güle güle kullann canım ben yastık falan almadım kayın validem yün yastık yaptı 1 tane küçük birde boncuk silikon yastık aldık kıızımda 6 ay kullanmamıştım yastık zaten gerekirse alırım

benim küçük arkadaşım serviste şuan onu bekliyorum yemek hazırlladım görüşrz kızlar

slm ark lar bugün itibariyle doğm çantmzı hazrladk ama eksk var var die kafam karştı.bebeişkoya hast çıkışını tam set koydum ve 3 takm da yedek koydum pamk mendli ve 13 tane bez koydum(abartmş mıyım) battnyesini mink bi yask koydm.emzği biberonunu da yanmza mama da aldk(hast de verilen tarihine güvenmyrm) kendime de 2 takm gecelk iç çamş ped çorap taç falan koydm var mı eksik sizce.yaznca geldi aklma terlk de koyayım.

benimkinin yastıkları da biri diğerinden daha küçük olmak üzere yuvarlak,dediğin gibi silindir şeklinde ve yatağa cırtlanıyor

ek olarak zıbın ve ağız temizleme mendilleri tülbentten...

aa ewt sağll canm.bide kendmz için ped yetermi yoksa hasta bezi de mi alcaz.

ben de bunu soracağım dün markette baktım canpedin 2 boy hasta bezi vardı baya baya bebek bezi şeklinde..hastaneden verilen listede orkid yazıyor.bir de ped gibi olanları da var canpedin,mesane pediymiş..bilemedim ki....

Canim krem igne hicbisey fayda etmio delircem butun vucudumm yara icinde belki ondan demistir
Allah kimseye vermesin bu kasintiyi

Merhaba Hanimlar hepinize
Yarin asudem ve benelse doguruyor ayy ne heyecanlaniyorum onlar adina sonra kendimi dusunuyorum kimbilir ne heyecanlanicam diyorum bugunde gecem dogum yapacakti insaallah iyilerdir bebisinle Allah hepimizi saglikla kavustursun yavrularimiza

Kizlar ne takildi bugun aklima oto koltugunun kilifiyla ana kucagini yikadiniz mi? Malum bebisler direkt temas edecekler yikamak icap eder mi yaa? Bilemedim bir sorayim dedim bir de islerimi bitirdim canim sikiliyor kendime is ariyorum galiba demeden de edemiyorum

canım ben ılık suya dalin sıvı koydum ve onunla bir güzel sildim oto koltuğunu...ana kucağını da pazar günü halamız gelirken getirecek onuda aynı şekilde silmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…