kızlarrrrrrrrrrrr adet sancısı gibi sancım var.bacaklarımı hissetmiom ağrıdan.doğum sancısı böylemi geliyo ayyyyyyyyyyyyyy
Bugün gecem doğum yapacaktı...Allahım yar ve yardımcısı olsun inş.
bende normal doğum bekleyenlerdenim doktorlarımında onayıyla ... epiduralli istiyorum inşallah bi aksilik çıkmaz .Rabbim hepimize kolay sancı kolay doğum sağlıklı bebecikler nasip etsin...
bugün kontrolum vardı Allaha şükür herşey yolunda kızım doğum pozisyonunuda almış ... kordonu iyi suyu iyi benim ona kan akışım iyi börekleri iyi maaşallah....
boyu 45 cm kilosuda 2306 gr cıkk mışbana az geldi:26: ama doktorum çok iyi dedi 3 kiloyu geçer dedi bakalım görcez... sağlıklı olsunlar inşallah...
anam kaç dakikada bir geliyo düzenli mi yani.. arkadaşların tarif ettiklerine göre belden başlayıp ayaklara doğru giden adet sancısı kıvamında bi ağrıymış ama:18:
vala öle dakkalı değil adet sancısı gibi sızılı bi sancı sanki.nasıl tarif edim aynı adet sancısı işte.ama geçti şuanda sanırım yalancı kasılmalar.dakkada bir mi gelio gerçeğnde
günaydın kızlar nasılsınız bugün?
biz bebek odasını bi türlü halledememiştik en son bitane beğendik alalım dedik o gün satılmış ve 45 gün sonra gelir dedi bizde vazgeçtik
burda belis varmış oraya gittik bakalım dün onlarda 15 gün içinde gelir dedi artık onu beklicez napalım
ne biçim yer burası ya ne şeker ne bebekodası ne kapı süsü hiçbişi bulamıyoruz
onada çözüm buluyor şimdi devlet , doğumhaneler video kayıtlarıyla kontrol altına alınacakmış bu uyanık doktorlar içinayyy rezalet yaaa
Canim genelde endusuk paket 400 den basliyo 1000 e kadar cikiyor.
evet canım ne guzel yarın bu saatlerde oğlusun totoşunu buyutmeye baslıcakya ne guzel keske bugun 2 ekım olsada bende yarın hastaneye gıdecem desem ne yapsam zaman gecmıyor bugunde memlekette kuzen dogurdu ıyıce tuhaf oldum asum sementam sen hastaneden cıkınca su cok fonksıyonlu yastıgı kullanınca izlenımlerını yazar mısın ? benım daha 12 gun var dogurmama sevcanyk ıle ben kararveremedık o yastıktan almaya da
kızlarrrrrrrrrrrr adet sancısı gibi sancım var.bacaklarımı hissetmiom ağrıdan.doğum sancısı böylemi geliyo ayyyyyyyyyyyyyy
vala öle dakkalı değil adet sancısı gibi sızılı bi sancı sanki.nasıl tarif edim aynı adet sancısı işte.ama geçti şuanda sanırım yalancı kasılmalar.dakkada bir mi gelio gerçeğnde
selammm göbüşdaşlar , nasılsınız bakalım ? Ben dün çarşıya çıktım son eksiklerimiz için , ama ne çıkmak , öğlenden akşamın 7 sine kadar gezmişim koca göbeğimleLohusa tacı aldım , gönlüme göre terlik bulamadım ama ( bulduklarımda bana olmadı zaten :26: Bebek şekeri için baktım , heryerde genelde aynı modeller var ama cimekanın verdiği fiyatın 1.5-2 katı fiyatlar , öyle olunca almadım bende , netten sipariş veririm daha iyi dedim , bu sevi bebenin yastığınada baktım ama sizin aldıklarınız gibi değil , yan destekleri yuvarlak yani silindir şeklinde ve yatak ve su torbası daha büyük , daha önce e bebek mağazasındada görmüştüm oda sizin aldığınızdandı , sanırım bu yeni modeli 59 dedi kadın , karar veremedim orda ama eve gelip karşılaştırdım atta bebektekiyle , ikisi farklı gerçekten , kendime emzirme badysi aldım alttan çıtçıtlı , sonra baktımki akşam olmuş , eve gelmemle çatı kemiklerim ağrımaya başladı , fazla yürüdüm , ayakta durdum sanırım , çok değişik bişey bu ne acı ne ağrı gibi tuhaf bişey , bugün iyiyim ama yürümenin gerçekten açılmaya faydası olduğunu çok net bir şekilde anlamış oldum
benimkinin yastıkları da biri diğerinden daha küçük olmak üzere yuvarlak,dediğin gibi silindir şeklinde ve yatağa cırtlanıyorselammm göbüşdaşlar , nasılsınız bakalım ? ben dün çarşıya çıktım son eksiklerimiz için , ama ne çıkmak , öğlenden akşamın 7 sine kadar gezmişim koca göbeğimlelohusa tacı aldım , gönlüme göre terlik bulamadım ama ( bulduklarımda bana olmadı zaten :26: bebek şekeri için baktım , heryerde genelde aynı modeller var ama cimekanın verdiği fiyatın 1.5-2 katı fiyatlar , öyle olunca almadım bende , netten sipariş veririm daha iyi dedim , bu sevi bebenin yastığınada baktım ama sizin aldıklarınız gibi değil , yan destekleri yuvarlak yani silindir şeklinde ve yatak ve su torbası daha büyük , daha önce e bebek mağazasındada görmüştüm oda sizin aldığınızdandı , sanırım bu yeni modeli 59 dedi kadın , karar veremedim orda ama eve gelip karşılaştırdım atta bebektekiyle , ikisi farklı gerçekten , kendime emzirme badysi aldım alttan çıtçıtlı , sonra baktımki akşam olmuş , eve gelmemle çatı kemiklerim ağrımaya başladı , fazla yürüdüm , ayakta durdum sanırım , çok değişik bişey bu ne acı ne ağrı gibi tuhaf bişey , bugün iyiyim ama yürümenin gerçekten açılmaya faydası olduğunu çok net bir şekilde anlamış oldum
slm ark lar bugün itibariyle doğm çantmzı hazrladk ama eksk var var die kafam karştı.bebeişkoya hast çıkışını tam set koydum ve 3 takm da yedek koydum pamk mendli ve 13 tane bez koydum(abartmş mıyım) battnyesini mink bi yask koydm.emzği biberonunu da yanmza mama da aldk(hast de verilen tarihine güvenmyrm) kendime de 2 takm gecelk iç çamş ped çorap taç falan koydm var mı eksik sizce.yaznca geldi aklma terlk de koyayım.
aa ewt sağll canm.bide kendmz için ped yetermi yoksa hasta bezi de mi alcaz.benimkinin yastıkları da biri diğerinden daha küçük olmak üzere yuvarlak,dediğin gibi silindir şeklinde ve yatağa cırtlanıyor
ek olarak zıbın ve ağız temizleme mendilleri tülbentten...
aa ewt sağll canm.bide kendmz için ped yetermi yoksa hasta bezi de mi alcaz.
Canim krem igne hicbisey fayda etmio delircem butun vucudumm yara icinde belki ondan demistirben varım canım! ama benım bacaklarım ve göbeğim kaşınıyo sadece bacaklarımı kaşımaktan kendim çizik yaptım hep .. benim de karaciğer enzimleri temiz çıktı doktorum bi krem verdi o biraz rahatlatıyo ama hiç erken doğurturuz gibi bişey demedi doktor
Merhaba Hanimlar hepinize
Yarin asudem ve benelse doguruyor ayy ne heyecanlaniyorum onlar adina sonra kendimi dusunuyorum kimbilir ne heyecanlanicam diyorum bugunde gecem dogum yapacakti insaallah iyilerdir bebisinle Allah hepimizi saglikla kavustursun yavrularimiza
Kizlar ne takildi bugun aklima oto koltugunun kilifiyla ana kucagini yikadiniz mi? Malum bebisler direkt temas edecekler yikamak icap eder mi yaa? Bilemedim bir sorayim dedim bir de islerimi bitirdim canim sikiliyor kendime is ariyorum galiba demeden de edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?