2012 Ekim Anneleri

bendeki oto koltuğunun dışı yıkanıyo ablamdan aldım onu ve bebek arabasını, saolsun kılıflarını yıkayıp getirmiş, bebişi hastaneden çıkarınca port bebeye mi yoksa oto koltuğuna mı
koysak kızlar? ben portbebeyle çıkarmayı düşündüm ama oto koltuğu daha mı iyi olur? hastahane yakın sayılır o yüzden kucağımda tutarım minnoşumu diye düşündüm sizce hangisi daha iyi olur?

tatlım ben bunlara ilaveten bebeğim için çorap,kendim için 4 çift çorap,ağız mendili, sırt havlusu, kendime havlu,bolca iç çamaşırı,atletlerler,yedek alt pijama, bardak,çatal,kaşık,yüz havlusu,antibakteriyel sıvı sabun,bolca ped,bezi 1 paket aldım ıslak mendili 2 paket, göğüs kremi,bebeğim için şampuan,kirli torbası bile aldım

ben de bunu soracağım dün markette baktım canpedin 2 boy hasta bezi vardı baya baya bebek bezi şeklinde..hastaneden verilen listede orkid yazıyor.bir de ped gibi olanları da var canpedin,mesane pediymiş..bilemedim ki....

öyle cok bır kanama olmuyormus ya orkıd yeterlıymıs bızım hastanede ıkı tane orkıdı uc uca uzatıp koyuyorlarmıs ,

hadi bize anlatın bakalım yarın ömürlük misafirleriniz geliyor Allah'ın izniyle nasıl bir duygu, yani bu heyecanı tarihini bilipte yaşamak mı güzel, yoksa ansızın gelsin mi isterdiniz

sırt havlusu ne için :26::26:

ben yıkamadım yıkamıcam ama asunun dediği gibi silebilirim..dalin sıvının kokusu çok güzel yaaa,keşke daha ucuz olsa da kendi kıyafetlerimizi de onunla yıkasam.çok ta kalıcı kokusu

port bebe de almadım almıycam..yastığa koyup çıkarmayı düşünüyordum sonra kızlarla konuşunca oto koltuğunda çıkarmaya karar verdim.

bu arada port bebe alanlar sakın saplarından tutup aşağıda taşımasın çocukları..çünkü bütün kirli hava yere çökermiş.30 40 cm e kadar yerdeki hava en kirli en zehirli gazlarla dolu olurmuş..dikkat edin..

Son düzenleme:

tatlım bizde oto koltuğunu götürelim diyoduk annem kızdı kıl kadar bebek ona oturtulurmu ben onu sarar sarmalar kucağıma pıstırırım dedi.artık eşimle anam ne yaparlarsa o kabulum

tatlım bizde oto koltuğunu götürelim diyoduk annem kızdı kıl kadar bebek ona oturtulurmu ben onu sarar sarmalar kucağıma pıstırırım dedi.artık eşimle anam ne yaparlarsa o kabulum

oturmuyor ki,ben de öyle düşünüyordum sonra içine yastık veya battaniyeyle desteklediğin zaman o kadar derin de olmuyor.. bir de güvenli taşıması..

oturmuyor ki,ben de öyle düşünüyordum sonra içine yastık veya battaniyeyle desteklediğin zaman o kadar derin de olmuyor.. bir de güvenli taşıması..

slm kızlar nasılsınız geçmişi okumadım varmı doğuran ya mavibattaniyeyi göremiyorum girdiğimde bebeğinin kalp atışları yüksek çıkmıştı noldu haberi olan varmı merak ettim kızı

HEPİNİZİN topiği hayırlı olsun sağ salim gelsin bu arada bende varım ama ben ocakta doğuracağım kısmetse :)

slm kızlar nasılsınız geçmişi okumadım varmı doğuran ya mavibattaniyeyi göremiyorum girdiğimde bebeğinin kalp atışları yüksek çıkmıştı noldu haberi olan varmı merak ettim kızı
o günden kaynaklı birşeymiş,ikinci gidişinde normal çıkmıştı.
HEPİNİZİN topiği hayırlı olsun sağ salim gelsin bu arada bende varım ama ben ocakta doğuracağım kısmetse :)

sağol..senin de hayırlı olsun

hadi bize anlatın bakalım yarın ömürlük misafirleriniz geliyor Allah'ın izniyle nasıl bir duygu, yani bu heyecanı tarihini bilipte yaşamak mı güzel, yoksa ansızın gelsin mi isterdiniz

ansızın gelmesini beklesem daha 14 gün var çatlardım heyecandan ve meraktan gibi geliyor

Allah'tan annem babam var evde, onlarla vakit daha çabuk geçiyor neyseki. 9 saat sonra hastanedeyiz

oğluşumla cıbı cıbı yaptık, yasin okuduk ,inşirah suresi okuduk. rabbim kolaylık nasip etsin inşallah

ağlamak geliyo zaten bikaç gündür sürekli içimden, hayal ediyorum sürekli oğlumu kucağıma getirdikleri anı

yavrum benim sağlıkla gelsin de ben her acıya sancıya razıyım

bende öyle düşünüyodum ama annem de aynı şeyi dedi el kadar bebek ne gerek varmış alıveririz kucağımıza zaten 15 dk'lık yol dedi

bana kalırsa tarihini bilerek yaşamak daha güzel...sonuçta tüm hazırlıklarını tamamlıyorsun,doğum sonrası içinde tüm planlamalarını doğum öncesinden yapabiliyorsun ve kendini ruhsal olarak o güne adapte ediyorsun,,geriye sadece o mutlu anları beklemek kalıyor

bana bakın yarın doğuracak olanlar!!!! size en fazla 2 gün süre veriyorum.. en geç 22sinde girip bir kelime de olsa (doğurdum vb.) birşey yazacaksınız ona göre,hıııııııııııııııııı!!!!

Son düzenleme:

eger tlf dan gırebılıyorsanız ben ıkı gun bıle vermıyorum hemen gırın bebıs uyudu mu acın topıgı ız de ahatlayalım ama dı mı:)):):

kuşum zaten benim haberlerimi camoka size verir,, o meraklı tazem dayanamaz illa size yetiştirir

canım bende sileceğim ama silsem bile bebeği koymadan önce müslin bez veya tülbent serip öyle koyarım bebişimi,anakucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…