slm ark lar bugün itibariyle doğm çantmzı hazrladk ama eksk var var die kafam karştı.bebeişkoya hast çıkışını tam set koydum ve 3 takm da yedek koydum pamk mendli ve 13 tane bez koydum(abartmş mıyım) battnyesini mink bi yask koydm.emzği biberonunu da yanmza mama da aldk(hast de verilen tarihine güvenmyrm) kendime de 2 takm gecelk iç çamş ped çorap taç falan koydm var mı eksik sizce.yaznca geldi aklma terlk de koyayım.
ben de bunu soracağımdün markette baktım canpedin 2 boy hasta bezi vardı baya baya bebek bezi şeklinde..hastaneden verilen listede orkid yazıyor.bir de ped gibi olanları da var canpedin,mesane pediymiş..bilemedim ki....
tatlım ben bunlara ilaveten bebeğim için çorap,kendim için 4 çift çorap,ağız mendili, sırt havlusu, kendime havlu,bolca iç çamaşırı,atletlerler,yedek alt pijama, bardak,çatal,kaşık,yüz havlusu,antibakteriyel sıvı sabun,bolca ped,bezi 1 paket aldım ıslak mendili 2 paket, göğüs kremi,bebeğim için şampuan,kirli torbası bile aldım
sırt havlusu ne için :26::26:
ben yıkamadım yıkamıcam ama asunun dediği gibi silebilirim..dalin sıvının kokusu çok güzel yaaa,keşke daha ucuz olsa da kendi kıyafetlerimizi de onunla yıkasam.çok ta kalıcı kokusuMerhaba Hanimlar hepinize
Yarin asudem ve benelse doguruyor ayy ne heyecanlaniyorum onlar adina sonra kendimi dusunuyorum kimbilir ne heyecanlanicam diyorum bugunde gecem dogum yapacakti insaallah iyilerdir bebisinle Allah hepimizi saglikla kavustursun yavrularimiza
Kizlar ne takildi bugun aklima oto koltugunun kilifiyla ana kucagini yikadiniz mi? Malum bebisler direkt temas edecekler yikamak icap eder mi yaa? Bilemedim bir sorayim dedim bir de islerimi bitirdim canim sikiliyor kendime is ariyorum galiba demeden de edemiyorum
bendeki oto koltuğunun dışı yıkanıyo ablamdan aldım onu ve bebek arabasını, saolsun kılıflarını yıkayıp getirmiş, bebişi hastaneden çıkarınca port bebeye mi yoksa oto koltuğuna mı
koysak kızlar? ben portbebeyle çıkarmayı düşündüm ama oto koltuğu daha mı iyi olur? hastahane yakın sayılır o yüzden kucağımda tutarım minnoşumu diye düşündüm sizce hangisi daha iyi olur?
bendeki oto koltuğunun dışı yıkanıyo ablamdan aldım onu ve bebek arabasını, saolsun kılıflarını yıkayıp getirmiş, bebişi hastaneden çıkarınca port bebeye mi yoksa oto koltuğuna mı
koysak kızlar? ben portbebeyle çıkarmayı düşündüm ama oto koltuğu daha mı iyi olur? hastahane yakın sayılır o yüzden kucağımda tutarım minnoşumu diye düşündüm sizce hangisi daha iyi olur?
tatlım bizde oto koltuğunu götürelim diyoduk annem kızdı kıl kadar bebek ona oturtulurmu ben onu sarar sarmalar kucağıma pıstırırım dedi.artık eşimle anam ne yaparlarsa o kabulum
tatlım bizde oto koltuğunu götürelim diyoduk annem kızdı kıl kadar bebek ona oturtulurmu ben onu sarar sarmalar kucağıma pıstırırım dedi.artık eşimle anam ne yaparlarsa o kabulum
o günden kaynaklı birşeymiş,ikinci gidişinde normal çıkmıştı.slm kızlar nasılsınız geçmişi okumadım varmı doğuran ya mavibattaniyeyi göremiyorum girdiğimde bebeğinin kalp atışları yüksek çıkmıştı noldu haberi olan varmı merak ettim kızı
HEPİNİZİN topiği hayırlı olsun sağ salim gelsin bu arada bende varım ama ben ocakta doğuracağım kısmetse :)
hadi bize anlatın bakalım yarın ömürlük misafirleriniz geliyor Allah'ın izniyle nasıl bir duygu, yani bu heyecanı tarihini bilipte yaşamak mı güzel, yoksa ansızın gelsin mi isterdiniz
hadi bize anlatın bakalım yarın ömürlük misafirleriniz geliyor Allah'ın izniyle nasıl bir duygu, yani bu heyecanı tarihini bilipte yaşamak mı güzel, yoksa ansızın gelsin mi isterdiniz
bana bakın yarın doğuracak olanlar!!!! size en fazla 2 gün süre veriyorum.. en geç 22sinde girip bir kelime de olsa (doğurdum vb.) birşey yazacaksınız ona göre,hıııııııııııııııııı!!!!
bana bakın yarın doğuracak olanlar!!!! size en fazla 2 gün süre veriyorum.. en geç 22sinde girip bir kelime de olsa (doğurdum vb.) birşey yazacaksınız ona göre,hıııııııııııııııııı!!!!
Merhaba Hanimlar hepinize
Yarin asudem ve benelse doguruyor ayy ne heyecanlaniyorum onlar adina sonra kendimi dusunuyorum kimbilir ne heyecanlanicam diyorum bugunde gecem dogum yapacakti insaallah iyilerdir bebisinle Allah hepimizi saglikla kavustursun yavrularimiza
Kizlar ne takildi bugun aklima oto koltugunun kilifiyla ana kucagini yikadiniz mi? Malum bebisler direkt temas edecekler yikamak icap eder mi yaa? Bilemedim bir sorayim dedim bir de islerimi bitirdim canim sikiliyor kendime is ariyorum galiba demeden de edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?