canım bende sileceğim ama silsem bile bebeği koymadan önce müslin bez veya tülbent serip öyle koyarım bebişimi,anakucağına
eger tlf dan gırebılıyorsanız ben ıkı gun bıle vermıyorum hemen gırın bebıs uyudu mu acın topıgı ız de ahatlayalım ama dı mı:)):):
ansızın gelmesini beklesem daha 14 gün var çatlardım heyecandan ve meraktan gibi geliyor
Allah'tan annem babam var evde, onlarla vakit daha çabuk geçiyor neyseki. 9 saat sonra hastanedeyiz
oğluşumla cıbı cıbı yaptık, yasin okuduk ,inşirah suresi okuduk. rabbim kolaylık nasip etsin inşallah
ağlamak geliyo zaten bikaç gündür sürekli içimden, hayal ediyorum sürekli oğlumu kucağıma getirdikleri anı
yavrum benim sağlıkla gelsin de ben her acıya sancıya razıyım
inşallah canım sağlıkla kavuşayım kuzuma
sabah benden önce bir sezaryen var,,sonrasında ben gireceğim inş. saat 9 da yatacağım 11 gibi doğuma alacaklar
tatlım inş. hepimiz tek tek yavrularımızı kucağımıza alacağız,, bak o zman gör ağzımızın tadı nasıl da yerine gelir
Selam heycanlii anneler nasilsiniz?
kuşum zaten benim haberlerimi camoka size verir,, o meraklı tazem dayanamaz illa size yetiştirir
Hos geldin canim biz iyiyiz sen nasilsin? Eylul nasil?
kuşum zaten benim haberlerimi camoka size verir,, o meraklı tazem dayanamaz illa size yetiştirir
Selam heycanlii anneler nasilsiniz?
canım ben ılık suya dalin sıvı koydum ve onunla bir güzel sildim oto koltuğunu...ana kucağını da pazar günü halamız gelirken getirecek onuda aynı şekilde silmeyi düşünüyorum
ansızın gelmesini beklesem daha 14 gün var çatlardım heyecandan ve meraktan gibi geliyor
Allah'tan annem babam var evde, onlarla vakit daha çabuk geçiyor neyseki. 9 saat sonra hastanedeyiz
oğluşumla cıbı cıbı yaptık, yasin okuduk ,inşirah suresi okuduk. rabbim kolaylık nasip etsin inşallah
ağlamak geliyo zaten bikaç gündür sürekli içimden, hayal ediyorum sürekli oğlumu kucağıma getirdikleri anı
yavrum benim sağlıkla gelsin de ben her acıya sancıya razıyım
artistim monalisam diyorum ki acaba anakucağına koymadan önce streçfilm ile sarsan mı Burak paşayı
Yorgun uykusuz eylul iseee masaallah paaso uyuyor sarilik olduk 2gun hst yattik isin tedavisi gorfuk hala yuzumuzdeki sarilik. Devam ediyor
tatlım merhaba nasılsın ? anca nete girebiliyorum... yarın için heyecan hat safhadadır sanırımdilerim herşey yolundadır darısı bizlerin başına diyorum...
seni doğuma alacakları saatlerde ben de kontrolde olucam aklım sende hep dualarım da
benelse rabbim senin de yardımcın olsun inşaAllah ikinizden de cok güzel sağlık haberlerini bekliyoruz
habersiz bırakmayın bizi emi sonra çatlarız vallama buralarda ihihih
Yorgun uykusuz eylul iseee masaallah paaso uyuyor sarilik olduk 2gun hst yattik isin tedavisi gorfuk hala yuzumuzdeki sarilik. Devam ediyor
Cok cok gecmis olsun canim Eylul kizimiza bakalim bizim bebisler nasil olucak sarilik gecirmeyen yok gibi Allah baska dert vermesin gelip gecici seyler bunlar sen cimcimenin keyfini cikarbizim de az kaldi gunlerimiz insaalah
ahahhahaa iyi fikir bak hiç aklıma gelmemişti ,asudem başdöndurucu sementam :111::111::111:
Silmeyle olur mu ki sonucta kumastan pamuklu falancok mu tadini kaciriyorum bazen diyorum bunkadar ozenmek iyi mi? Yapmasam da icim rahat etmeyecek Annem de diyor ki herseyini aldin hazirladin Allahin gucune gidecek diyor benimde cinlerim tepeme cikiyor evladima bu kadar ozeniyorum onu karsilamaya can atiyorum diye mi Allahin gucune gidecek basimiza bela verecek yani bazen buyukleri anlamak cok zor
gözlerini yirim bebeğemmm benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?