2012 Ekim Anneleri

canım bende sileceğim ama silsem bile bebeği koymadan önce müslin bez veya tülbent serip öyle koyarım bebişimi,anakucağına

artistim monalisam diyorum ki acaba anakucağına koymadan önce streçfilm ile sarsan mı Burak paşayı

eger tlf dan gırebılıyorsanız ben ıkı gun bıle vermıyorum hemen gırın bebıs uyudu mu acın topıgı ız de ahatlayalım ama dı mı:)):):

di mi,tuğçe ne güzel yaptı,canlı canlı taptaze haberleri ilk kaynağından ulaştırdı..

gerçekten tuğceserdar nerede acaba? en son kızı beslenemediğinden küvöze girmişti..

allah kolay bir doğumla sağlıklı bir bebişi kucağına almayı nasip etsin inşallah... umarımki hiç anlayamadan olur biter herşey... zaten bütün stres onun sesini duyana kadar olacak ondan sonrasında ne acı kalır ne sızı... allahım hepimizi hayırlısı ile kurtarsın inşallah...

inşallah canım sizin güzel haberlerinizi bekliyoruz dört gözleeeeilk fırsatta bize haber verinnn

kuşum zaten benim haberlerimi camoka size verir,, o meraklı tazem dayanamaz illa size yetiştirir

tatlım merhaba nasılsın ? anca nete girebiliyorum... yarın için heyecan hat safhadadır sanırım dilerim herşey yolundadır darısı bizlerin başına diyorum...

seni doğuma alacakları saatlerde ben de kontrolde olucam aklım sende hep dualarım da

benelse rabbim senin de yardımcın olsun inşaAllah ikinizden de cok güzel sağlık haberlerini bekliyoruz

habersiz bırakmayın bizi emi sonra çatlarız vallama buralarda ihihih

canım ben ılık suya dalin sıvı koydum ve onunla bir güzel sildim oto koltuğunu...ana kucağını da pazar günü halamız gelirken getirecek onuda aynı şekilde silmeyi düşünüyorum

Silmeyle olur mu ki sonucta kumastan pamuklu falancok mu tadini kaciriyorum bazen diyorum bunkadar ozenmek iyi mi? Yapmasam da icim rahat etmeyecek Annem de diyor ki herseyini aldin hazirladin Allahin gucune gidecek diyor benimde cinlerim tepeme cikiyor evladima bu kadar ozeniyorum onu karsilamaya can atiyorum diye mi Allahin gucune gidecek basimiza bela verecek yani bazen buyukleri anlamak cok zor

Canim senin genel anestezi mi olucak yoksa epidural falan mi?

Kizlar epitural yerine genel anaztesiyi secin ben genel oldumm nssallahim var hic agrim yok hadt kime sorduysam epitural dogum yapanlar bel.agrisundan sikayet ettiler

Yorgun uykusuz eylul iseee masaallah paaso uyuyor sarilik olduk 2gun hst yattik isin tedavisi gorfuk hala yuzumuzdeki sarilik. Devam ediyor

Cok cok gecmis olsun canim Eylul kizimiza bakalim bizim bebisler nasil olucak sarilik gecirmeyen yok gibi Allah baska dert vermesin gelip gecici seyler bunlar sen cimcimenin keyfini cikar bizim de az kaldi gunlerimiz insaalah

saol canım benim inş. sizlere hayırlı haberlerle döneriz...dualarınızı eksik etmeyin

Cok cok gecmis olsun canim Eylul kizimiza bakalim bizim bebisler nasil olucak sarilik gecirmeyen yok gibi Allah baska dert vermesin gelip gecici seyler bunlar sen cimcimenin keyfini cikar bizim de az kaldi gunlerimiz insaalah

Amin canim ama bizim sarilik degerim19 lara cikti buda tehlikeliydi sukur simdiiyizzz rabbim bebiskwrinizi sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin

canım özenmekten zıyade bebişler cok minnak,cildleri hassas,kemıklerı yumusak daha,şöyle bır silip toz almak yeterli,bende ince bır müslin bez veya tülbent serecem dememın sebebı kumas batmasın diye,az buyuyup bagısıklık sıstemı gelısene kadar koruyup kollamak görevim dıye düşünüyorum tabi her zaman koruyacazda çok narin olacaklar....gecen bende yazmıstım belkı gormussundur banada buyuklerden bırı hazırlıgı erken yaptın demıstı hazırlık cocuk dogduktan sonra yapılırmıs

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…