Silmeyle olur mu ki sonucta kumastan pamuklu falancok mu tadini kaciriyorum bazen diyorum bunkadar ozenmek iyi mi? Yapmasam da icim rahat etmeyecek Annem de diyor ki herseyini aldin hazirladin Allahin gucune gidecek diyor benimde cinlerim tepeme cikiyor evladima bu kadar ozeniyorum onu karsilamaya can atiyorum diye mi Allahin gucune gidecek basimiza bela verecek yani bazen buyukleri anlamak cok zor
Amin canim ama bizim sarilik degerim19 lara cikti buda tehlikeliydi sukur simdiiyizzz rabbim bebiskwrinizi sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin
geçmiş olsun canım neden sarılık olmuş doktorlar söyledımı :26:
Silmeyle olur mu ki sonucta kumastan pamuklu falancok mu tadini kaciriyorum bazen diyorum bunkadar ozenmek iyi mi? Yapmasam da icim rahat etmeyecek Annem de diyor ki herseyini aldin hazirladin Allahin gucune gidecek diyor benimde cinlerim tepeme cikiyor evladima bu kadar ozeniyorum onu karsilamaya can atiyorum diye mi Allahin gucune gidecek basimiza bela verecek yani bazen buyukleri anlamak cok zor
Canim senin genel anestezi mi olucak yoksa epidural falan mi?
Canimbenim ve kizimarasinda kan uyusmazlugi ve erken dogum
ansızın gelmesini beklesem daha 14 gün var çatlardım heyecandan ve meraktan gibi geliyor
Allah'tan annem babam var evde, onlarla vakit daha çabuk geçiyor neyseki. 9 saat sonra hastanedeyiz
oğluşumla cıbı cıbı yaptık, yasin okuduk ,inşirah suresi okuduk. rabbim kolaylık nasip etsin inşallah
ağlamak geliyo zaten bikaç gündür sürekli içimden, hayal ediyorum sürekli oğlumu kucağıma getirdikleri anı
yavrum benim sağlıkla gelsin de ben her acıya sancıya razıyım
geçmiş olsun canım neden sarılık olmuş doktorlar söyledımı :26:
Canimbenim ve kizimarasinda kan uyusmazlugi ve erken dogum
Hayir canimmm etkilenmemis dogunca belli ildu
Hayir canimmm etkilenmemis dogunca belli ildu
tatlım bizde oto koltuğunu götürelim diyoduk annem kızdı kıl kadar bebek ona oturtulurmu ben onu sarar sarmalar kucağıma pıstırırım dedi.artık eşimle anam ne yaparlarsa o kabulum
Canim.en.cok cit citli badii battaniye ve alt lazum.oluyor kizlar bu kan.uyusmazlihi.anne karnında belli oluyormu
Canim.en.cok cit citli badii battaniye ve alt lazum.oluyor kizlar bu kan.uyusmazlihi.anne karnında belli oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?