Silmeyle olur mu ki sonucta kumastan pamuklu falancok mu tadini kaciriyorum bazen diyorum bunkadar ozenmek iyi mi? Yapmasam da icim rahat etmeyecek Annem de diyor ki herseyini aldin hazirladin Allahin gucune gidecek diyor benimde cinlerim tepeme cikiyor evladima bu kadar ozeniyorum onu karsilamaya can atiyorum diye mi Allahin gucune gidecek basimiza bela verecek yani bazen buyukleri anlamak cok zor
Canim senin genel anestezi mi olucak yoksa epidural falan mi?
Off anne olmak ne zor kilosu dusuk diye uzulurken simdi bide sarilik olcak diye uzuluyorum ben 0 kocam A insallah olmaz
Off anne olmak ne zor kilosu dusuk diye uzulurken simdi bide sarilik olcak diye uzuluyorum ben 0 kocam A insallah olmaz
canım özenmekten zıyade bebişler cok minnak,cildleri hassas,kemıklerı yumusak daha,şöyle bır silip toz almak yeterli,bende ince bır müslin bez veya tülbent serecem dememın sebebı kumas batmasın diye,az buyuyup bagısıklık sıstemı gelısene kadar koruyup kollamak görevim dıye düşünüyorum tabi her zaman koruyacazda çok narin olacaklar....gecen bende yazmıstım belkı gormussundur banada buyuklerden bırı hazırlıgı erken yaptın demıstı hazırlık cocuk dogduktan sonra yapılırmıs
olur tabii mis gibi olur hemde :)
aaaa sakın aklına düşürme öyle şeyleri boşver büyükler hep söyler...bir anne babanın evladına aldığı herşey Allah katında sadaka kadar sevapken ve bizler yeri geldiğinde kendimizden kısıp onlara herşeyi alırken,,nasıl Rabbimizin gücüne gidebilir canım benim...
herkeze hayırlı günler kızlar :) gecem rabbim hayırlı dogumlar versin inş evladını sağlıkla almışsındır kucagına :) asude ve ben else dularımız sizlerle kızlar yarın bu zamanlar inş bebişleriniz kucagınızda olacaklar oyy çok heyecanlı ya sizde dogumdan sonra bize özellikle normal dogum bekleyenlere dua edin bizimki süprz gibi ya çok heyecanlı gece mi? gündüz mü ? önce sumu gelir? omu olur vs vs
17.09.2012 pazartesi günü haftasonu kötü geçen kontrollerim üzerine acil sezaryena alındım.kızımı 37+0 da 15.05 de dünyaya getirdim.korktuğum olmadı ve kızım allaha şükür ben ayıldığımda beni odamızda bekliyordu.biraz toparlandıktan sonra doğum hikayemi uzun uzun yazacağım.tek söyleyebileceğim bugüner kadar yaşadığım en mükemmel dileğim..sizlerde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş...
evet yaaa uçuk olucam meraktan heyecandan die korkuyorum heleki dünki çatı açılmasını hissettikten sonra heran hazır olmamız gerektiğini farkettim , buruşmasın die pijamalarımı koymamıştım ama koyma zamanı gelmiş
Hayir canimmm etkilenmemis dogunca belli ildu
17.09.2012 pazartesi günü haftasonu kötü geçen kontrollerim üzerine acil sezaryena alındım.kızımı 37+0 da 15.05 de dünyaya getirdim.korktuğum olmadı ve kızım allaha şükür ben ayıldığımda beni odamızda bekliyordu.biraz toparlandıktan sonra doğum hikayemi uzun uzun yazacağım.tek söyleyebileceğim bugüner kadar yaşadığım en mükemmel dileğim..sizlerde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş...
Canim senin genel anestezi mi olucak yoksa epidural falan mi?
Canimbenim ve kizimarasinda kan uyusmazlugi ve erken dogum
kızlar artık havalar serınledı bebişleri hastaneden getirdikten sonra gece olunca ne yapılacak ustune battanıye sını mı ortecez uyku tulumuna mı yatıracaz ????
Mesela bizdeki uyuşmaZlık.kıZımla ....sarilik Kızım a grubundan ben ise 0 grubundan bu.sarilik a etken oldu
tatlım catı acılmasını nasıl hissettin merak ettim :26:
canım kan uyusmazlıgı anne ve bebek arasında oluyor anne negatıf bebek pozıtıfse,uyusmazlık oluyor eger bebek te negatıfse uyusmazlık olmuyor..zaten uyusmazlık olsa bıle ılk bebegı etkılemıyor sadece bebek sarılık olabılıyor ama atlatıyor,dogum sırasında anne ve bebek arasında uyusmazlık varsa yanı ilk bebeğin kanı pozıtıfse anneye iğne yapılıyor bu iğnenın amacıda 2.bebeği ve daha sonra olacak bebekleri uyusmazlıktan korumak..belkı balım ın bebegı erken dogdugu ıcın de sarılık olmus olabılır ılle kan uyusmazlıgından degıl ,hemen hemen her bebek yenıdogan sarılıgı olabılıyor ama hemen mudahele edıyorlar ve önlem alıyorlar,korkacak bır sey değil Allaha emanet olsunlar..
İnsallah oglum 0 olur
dogdugu gun kan grubunu soyluyorlarmi
anne 0 grubu iken bebek a yada b grubu ise sarılık olma ihtimali yüksekmiş bunada bir çeşit kan uyuşmazlığı deniyor. ben 0 ım eşim a grubu bebekte büyük ihtimal a olur bu durumda bizde risk altındayız sarılık olabilir. inşallah olmaz
Allah razı olsun güzeller hepinizdendualarınızı eksik etmeyin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?