2012 Ekim Anneleri

sonuçta textil ve pamuklar malum , bencede doğru düşünüyorsun , nasılsa yıkanıcak bari baştan miss gibi olsun , zaten textik olmayan taraflarınıda silersin ohh mis gibi olur , içine yinede battaniyesi gibi bişeyde serersin

Buyukler cok biliyorlar canim annem de boyle babam da hep yaptigim hazirliklari elestirdiler acele etmisim bazilarina ne gerek varmis cok erken almisim falan filan iyi ki de almisim ohhh canima degsin artik evin icinde bile yururken kasiklarima agri giriyor

Bende senin gibi dusunuyorum Allah gayet guzel biliyor icimizi niyetimizi o yuzden hic kulak asmiyorum bu tip konusmalara

evet yaaa uçuk olucam meraktan heyecandan die korkuyorum heleki dünki çatı açılmasını hissettikten sonra heran hazır olmamız gerektiğini farkettim , buruşmasın die pijamalarımı koymamıştım ama koyma zamanı gelmiş

Mesela bizdeki uyuşmaZlık.kıZımla ....sarilik Kızım a grubundan ben ise 0 grubundan bu.sarilik a etken oldu

canım çok tebrik ederim hayırlı olsun..güle güle büyüt bebeğini..bir bebişimiz daha oldu ne güzel...kendini toparlayınca hikayeni ve deneyimlerini bekliyoruz...

tatlım catı acılmasını nasıl hissettin merak ettim :26:

Hayir canimmm etkilenmemis dogunca belli ildu

Off anne olmak ne zor kilosu dusuk diye uzulurken simdi bide sarilik olcak diye uzuluyorum ben 0 kocam A insallah olmaz

canım kan uyusmazlıgı anne ve bebek arasında oluyor anne negatıf bebek pozıtıfse,uyusmazlık oluyor eger bebek te negatıfse uyusmazlık olmuyor..zaten uyusmazlık olsa bıle ılk bebegı etkılemıyor sadece bebek sarılık olabılıyor ama atlatıyor,dogum sırasında anne ve bebek arasında uyusmazlık varsa yanı ilk bebeğin kanı pozıtıfse anneye iğne yapılıyor bu iğnenın amacıda 2.bebeği ve daha sonra olacak bebekleri uyusmazlıktan korumak..belkı balım ın bebegı erken dogdugu ıcın de sarılık olmus olabılır ılle kan uyusmazlıgından degıl ,hemen hemen her bebek yenıdogan sarılıgı olabılıyor ama hemen mudahele edıyorlar ve önlem alıyorlar,korkacak bır sey değil Allaha emanet olsunlar..

hayırlı evlat olsun inşallah mutlu günlerde büyüsün

Canim senin genel anestezi mi olucak yoksa epidural falan mi?

genel anestezi olcak canım nasipse

Canimbenim ve kizimarasinda kan uyusmazlugi ve erken dogum

haziranda doğum yapan arkadaşımda kan uyuşmazlığından 3. gün sarılık birden çok yüksek değerlere yükselmişti. atlatıcak kuzucuk inşallah hemen annesi

kızlar artık havalar serınledı bebişleri hastaneden getirdikten sonra gece olunca ne yapılacak ustune battanıye sını mı ortecez uyku tulumuna mı yatıracaz ????

uyku tulumu için daha erken bence canım battaniye yeterli olur

gözün aydın canım

tatlım catı acılmasını nasıl hissettin merak ettim :26:

dün öğlen çarşıya çıkmıştım ama fazla kaptırmışım kendimi baya yürüdüm ayakta kaldım akşama kadar , sonra eve gelince hissettim , adım atamadım bi süre , resmen orası ayrılıyo sanki ama ne acı ne ağrı daha değişik bişeydi , eşimde korktu zaten doktora gidelim dedi ama yattım hemen bacakları kaldırdım havaya ondan sonra rahatladım

anne 0 grubu iken bebek a yada b grubu ise sarılık olma ihtimali yüksekmiş bunada bir çeşit kan uyuşmazlığı deniyor. ben 0 ım eşim a grubu bebekte büyük ihtimal a olur bu durumda bizde risk altındayız sarılık olabilir. inşallah olmaz

sezin 77 gözün aydın..
bebişin sağlıkla huzurla büyüsün inşallah...

yarın doğum yapacak olan arkadslara asude ve benelse ye ise hayırlı kolay agrısız sancısız doğumlar diliyorum inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alır da şöyleeee bir ohhhhhhhh çekeriz....

Canım ben ve kızım pozitif ama bizdeki uyuşmaZlık 0 ve A grubundan olmamız artı erken doğum

İnsallah oglum 0 olur
dogdugu gun kan grubunu soyluyorlarmi

ben bunu bılmıyordum uyusmazlık negatıflık ve pozıtıflıkle ılgılı dıye bılıyorum..anne negatıf bebek te negatıfse uyusmazlık yok,ama bebek pozıtıfse uyusmazlık olur...kan gurubuyla yanı A-B-0 grubuyla alakası yok dıye bılıyorum..bebek dogar dogmaz kan grubuna bakılıyor eger pozıtıfse negatıf olan anneye ıgne yapılıyor..eger bebek negatıfse ıgne yapılmıyor..sarılık bebegın aclıgı veya mıkrop kapmasıylada oluyor ılle kan uyusmazlıgıyla degıl ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…