zararlıdır canım ama cep telefonları bile radyasyon napalım. laptop kullanıyorsan kucağına alma gece uyurkende çevrende cep tlfnu bile bulundurma cihazları kapat yeterli olur sanıyorum.
benimki de laptop tam karnımın üzerinde duruyordu uzakta tutayım bundan sonra
Benim kafadan biri çıktı sonundaben sezeryan olucam canım allah nasip ederse eşimle ortak kararımız
hosgeldın canım baya bısıler yazdıkkızlarrrrrrrrr bebişlerinizi ve sizi öpüyorumm çokkkkkkknapıyonuss yoğunum yazamadımm bişi kaçırmadım umarım
valla mecburen aksama kadar bılgısayar basındayız ıns bısı olmazyaa biz böyle sürekli internet başındayız da zararı olmuyor mu bunun valla içime de sinmiyor.
sabah girmiştim kızlar öğlen kreşe kızımı almaya gittim geldik öğle yemeğimizi yedik kızım uyudu öğle uykusuna kısa sürede ne kadar sayfa atlamışsınız ya şaşırdım ben dün üye oldum buraya.hurma yemek gebelikte doğumuda kolaylaştırıyor bu arada.kızlar normal mi sezeryan mı yapacaksınız doğumu.ben ilk doğumumu normal yaptım bunuda normal istiyorum herkes normal doğumdan korkar ben sezeryandan daha çok korkuyorum normal doğum bebek gelene kadar zorluyo ama baş çıkınca herşey bitiyor hem bebeğini o an hemen görmek dünyanın en güzel anı diyebilirim bu duyguyu bir kez daha yaşayacağıma(inşalllah)sabırsızlanıyorum 6 sene olacak araları çocuklarımın kızım temmuz 2006 da doğdu buda 7 ekim 2012 olacak inşallahhhhh çok güzel bir duygu ALLAHIM herkese her kadına yaşatsın bu duyguyu
normal mi sezeryan mı
ben sezeryan olucam canım allah nasip ederse eşimle ortak kararımız
hosgeldın canım baya bısıler yazdık
valla mecburen aksama kadar bılgısayar basındayız ıns bısı olmaz
bende bı problem olmazsa normal ıstıyorum canım
bir göriyim ben bugüne kadar iki kez ultrasona girdim kız
kız ben sana dün yazdım ya 3 kez kullanıyorum..folbiol markası
ben folidoce kullanıyorum, günde 1 kez.
Allah nasip ederse kesinlikle normal doğumdan yanayım. havalar ısınsın bol bol yürücem normal doğumu kolaylaştırsın diye. ben de sezeryandan korkanlardanım çünkü.
ben folidoce kullanıyorum, günde 1 kez.
Allah nasip ederse kesinlikle normal doğumdan yanayım. havalar ısınsın bol bol yürücem normal doğumu kolaylaştırsın diye. ben de sezeryandan korkanlardanım çünkü.
hay ağzını öpeyimsabah girmiştim kızlar öğlen kreşe kızımı almaya gittim geldik öğle yemeğimizi yedik kızım uyudu öğle uykusuna kısa sürede ne kadar sayfa atlamışsınız ya şaşırdım ben dün üye oldum buraya.hurma yemek gebelikte doğumuda kolaylaştırıyor bu arada.kızlar normal mi sezeryan mı yapacaksınız doğumu.ben ilk doğumumu normal yaptım bunuda normal istiyorum herkes normal doğumdan korkar ben sezeryandan daha çok korkuyorum normal doğum bebek gelene kadar zorluyo ama baş çıkınca herşey bitiyor hem bebeğini o an hemen görmek dünyanın en güzel anı diyebilirim bu duyguyu bir kez daha yaşayacağıma(inşalllah)sabırsızlanıyorum 6 sene olacak araları çocuklarımın kızım temmuz 2006 da doğdu buda 7 ekim 2012 olacak inşallahhhhh çok güzel bir duygu ALLAHIM herkese her kadına yaşatsın bu duyguyu
normal mi sezeryan mı
ne radyasyonu gozgu öyle birşey olsa tüm bilgisayar başında çalışanlara doktor işi bırakın derdi.öyle birşey yok olamaaz bence.
kızlar şu avm deki kontrollü gecişlerde geçmeyin.dün markete girerken gectim unuttum ya..
1. kullanıcı kontrol paneli.tıklakızlar yardım edin profilime avatar ekleyemiyorum
kızlar şu avm deki kontrollü gecişlerde geçmeyin.dün markete girerken gectim unuttum ya..
ama herşey normal gidiyosa nedan sezeryan olsunki yine herkesin kararı tabiki benimde tüm akrabalarım hepsi sezeryan oldu sülalede bir ben normal doğum yaptım hemde 19 yaşındaydım ne cesaretliymişim ya
1. kullanıcı kontrol paneli.tıkla
2.avatarını değiştir..tıkla
3.göz at seçeneği tıkla bilgisayarda kayıtlı olan istediğin resme tıkla
4.değişiklikler kaydet .tıkla bu kadar
bende normalden yanayım çünkü sezeryandan korkuyorum ama benim büyük ihtimal zeryan olur çünkü tüpbebek olduğu için riske atmak istemez doktor ama ben yinde normal doğum talep edecem bakalım .en çokta ağrısız (epidural) doğum istiyorum çokmu şey istiyorum yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?