Ama ben geçtim birkaç defa internetten baktım zararlı değil diye okumuştum, korktum şimdii
sezeryanın sonrasındanmı korkuyorsunuz???
yok canım ıkıncı ıns bı oglum var 22 aylıksenin ilk doğummu olacak canım
normal doğum konusunda güvenemiyorum, benim ailemde normal yapan kişilere hep dikiş atıldı. kesinlikle böyle bişeye katlanamam. bide hemoroid başlangıcı var bende yıpranmak istemiyorum, epidural sezeryan en iyisi. sancısız ağrısız mis gibi. eskisi gibi izde fazla kalmıyor uzman bir elde. bide normal doğum bebek açısından daha riskli bence. doğum sırasında bebek oksijensiz kaldıgı için çocukları özürlü gibi doğan bir ton tanıdıgım var.
hoşgeldin canım bel sıkıntın olduğu için sen normali unut canımsezeryan olur büyük ihtimal gerçi benimde öle olur sezeryanın epiduralını yaparsın olmazmı ayyy benim tansiyonum oynar o durumdayken
hadi bebişim gidelim burdan kimse bizi beğenmiyoo
yok canım ıkıncı ıns bı oglum var 22 aylıknormal dogurdum
allah korusun cnaımda oyle bı genelleme olamaz hepsınde rısk var sonucta dogumun ama normal dogum bebek ve anne ıcın en saglıklısı bu bılınen bı gercek
yaaa ben normal istiyorum sevom bel fıtığı olanlar normal doğum yapamıyormu :26::26:
yaaa ben normal istiyorum sevom bel fıtığı olanlar normal doğum yapamıyormu :26::26:
hay ağzını öpeyimanlat anlat tecrübelerini, ilham olur inşallah normal doğumdan korkanlara,cesaret verir... çocukların arasındaki yaş farkı iyi olmuş bence..allah nazarlardan saklasın ikisini de
pc,telefon hatta televizyon..hepsinde radyasyon var... mümkün olduğunca uzakta durun.ben bugün farkettim cep telefonumu montumun cebine koyuyordum,cep de önde olduğu için nerdeyse göbeğimin üstünde duruyordu telefon.artık kesinlikle çantama koyucam
şirkette de geçmiyorum x-ray cihazından,yandan yandan sığışıyorum
kızlar şunu okuyun mutlaka... öyle karar verirsiniz.
buradan
normal doğum hep çok kolaymış gibi aksettiriliyor fakat onunda riskleri var. benim kuzenim jinekolog konuştugumuzda kesinlikle sezeryan ol diyo, kendi eşinide sezeryan yaptı.
yok canım ıkıncı ıns bı oglum var 22 aylıknormal dogurdum
allah korusun cnaımda oyle bı genelleme olamaz hepsınde rısk var sonucta dogumun ama normal dogum bebek ve anne ıcın en saglıklısı bu bılınen bı gercek
allahh allahh buda var bide hegeçen birisi yazmıştı bel fıtığı olan yapamıyormuymuş ya da doktor mu karar veriyomuş neydi?
beni kimse kaale almıyo benimle kimse muhatap olmuyo nasıl hasas olmuyayımnoldu yahu?niye beğenmeyelim hassas anne?:26:
hayırıdır canım nereye gıdıyonuz bısey sordun da cvp mı vermedık:26:
eger oyleyse abna da oluyorbende ılk basta takmıstıma ma sımdı takmıyorum arada kaynayabılıyor cunku
kızlar şunu okuyun mutlaka... öyle karar verirsiniz.
buradan
normal doğum hep çok kolaymış gibi aksettiriliyor fakat onunda riskleri var. benim kuzenim jinekolog konuştugumuzda kesinlikle sezeryan ol diyo, kendi eşinide sezeryan yaptı.
hııım yaa bende 3 kere kullanıyorum fazla değil mi diye kafama takıldı. :)
Ama ben geçtim birkaç defa internetten baktım zararlı değil diye okumuştum, korktum şimdii
aynen öyle canım, çok sorun yaşayanları duydum sezeryan sonrasında. dikişleri kanayanlar, ayağa kalkamayanlar vs. normal doğum en iyisi bence. yarım saat çekiyorsun, sonra normal hayata devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?