Her hersey olabilir gercektn :) Evet cnm oyle yap bizide nick imizle ekle en iyisi :)çok gezmesin normalciler
her an su nişan ne bileyim bişeyler gelebilir
iyi de normalcileri nasıl eklicem tabloya
aslında nickleri yazayım doğum tarihlerine her an gelebilir yazayım
doktordan hayırlı haberlerle döndük dualarınız için Allah razı olsun.
2 haftalık hastalığıma ve 4 gün hastanede yatmama rağmen kilo almışız boyumuz uzamış suyumuz çok ii maşallah.Oğluşum yine elini emiyodu bana çekmiş kuzum anasıda 9 yaşına kadar parmak emerdi
hareketimizin azalma sebebini başlardaki gibi düşün dedi doktorum o zaman küçüktü hissedemiyorum diyodun şimdide o büyüdü yeri daraldı annesi dedi.zaen otobüse bindik başladı kıpırdamaya oğluşum halk otobüsüne binmeyi istiyomuş meğerde anası bilememiş
benide normal doğuma ekleyin kızlarcım.annem ve sağlık bakanımız normal doğurmam konusunda pek ısrarcılar şayet
bebeklerimiz doğdumu haber varmı???
canım bende normal doğumu bekliyorum,önce bebek tersdi dönmez sandım ve sezeryan diyordum,ama şimdi doğum pozisyonunda çok şükür,bu benim ikinci normal doğumum olacak kısmetse önce korkuyordum,ama şimdi biran önce olsun bitsin istiyorum,belim ve kasıklarımda ağrılar oluyor galiba günüm yaklaşıyor...bdt ye göre tam 15.günüm var...
kendime bir arkadaş buldum ben...faktorB ve ben normali bekliyoruz,yok mu?artıran
:118::118::118::118::118::118:
Dilfeza
Oglusum12
Ugurlu07
Mercim
Yeniyeni
Frhnrfhn
Leyli2212
Nilidil
Yarenay
Faktorb
Esizm
Bndnz
Bsms
Onlyisland56
Dilfeza
Oglusum12
Ugurlu07
Mercim
Yeniyeni
Frhnrfhn
Leyli2212
Nilidil
Yarenay
Faktorb
Esizm
Bndnz
Bsms
Onlyisland56
Kizlar bende normalciyim. benide ekleyinnnDilfeza
Oglusum12
Ugurlu07
Mercim
Yeniyeni
Frhnrfhn
Leyli2212
Nilidil
Yarenay
Faktorb
Esizm
Bndnz
Bsms
Onlyisland56
Dilfeza
Oglusum12
Ugurlu07
Mercim
Yeniyeni
Frhnrfhn
Leyli2212
Nilidil
Yarenay
Faktorb
Esizm
Bndnz
Bsms
Onlyisland56
birde kızlarcım 3.defa tansiyonum 14/9 çıktı bu tehlike demek biliyosunuz 3 gün günde 3 defa ölçtüreceğim doktoruma bildireceğim eğer hala yüksekse ilaç kullanmaya başlayacağım varmı aranızda benim gibi olan
doktordan hayırlı haberlerle döndük dualarınız için Allah razı olsun.
2 haftalık hastalığıma ve 4 gün hastanede yatmama rağmen kilo almışız boyumuz uzamış suyumuz çok ii maşallah.Oğluşum yine elini emiyodu bana çekmiş kuzum anasıda 9 yaşına kadar parmak emerdi
hareketimizin azalma sebebini başlardaki gibi düşün dedi doktorum o zaman küçüktü hissedemiyorum diyodun şimdide o büyüdü yeri daraldı annesi dedi.zaen otobüse bindik başladı kıpırdamaya oğluşum halk otobüsüne binmeyi istiyomuş meğerde anası bilememiş
benide normal doğuma ekleyin kızlarcım.annem ve sağlık bakanımız normal doğurmam konusunda pek ısrarcılar şayet
kaç kilo bebişcin canm.bugün ben de güzel haberlerle döndüm doktorumun yanından.bebeğim gelişimi geriden gidiyordu.yavrum 2 haftada 700gr almış ve çok mutlu oldum.şimdi tam zamanında.NST ye bağlandım bugün kalp atışları düzenli dedi.ama sancı hakkında bişi söylemedi.sonra muayenede saçları var bebeğinin dedi bir de karnım yamuk duruyor benim sola dogru..doktor eliyle düzeltmeye çalışıyor öok komikti yaa ama benim daha belli değil normal mi sezeryan mi.çatı kontrolü ne zaman yapılır bilmem
bugün ben de güzel haberlerle döndüm doktorumun yanından.bebeğim gelişimi geriden gidiyordu.yavrum 2 haftada 700gr almış ve çok mutlu oldum.şimdi tam zamanında.NST ye bağlandım bugün kalp atışları düzenli dedi.ama sancı hakkında bişi söylemedi.sonra muayenede saçları var bebeğinin dedi bir de karnım yamuk duruyor benim sola dogru..doktor eliyle düzeltmeye çalışıyor öok komikti yaa ama benim daha belli değil normal mi sezeryan mi.çatı kontrolü ne zaman yapılır bilmem
masallah canim oglusunadoktordan hayırlı haberlerle döndük dualarınız için Allah razı olsun.
canım 14/9 deyince çok aşinayım bu tansiyona.çünkü benim de heyecandan her gittigimde bu degerde..önlem amaçlı tansiyon ilacı verdi,2 haftadır kullanıyrdum.bugün kontrolde yine 14/9 çıktı.valla dedim doktor bey ben ilaç ta kullanıyorum size heyecandan oldugunu söylemiştim dedim.evde normal çıkıyor çünkü.evde düzenli tansiyonunu ölç..not al doktoruna göster ona göre ilaç verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?