2012 Ekim Anneleri

evet benim de aynen..doktorun içi rahat etsin diye kullanıyorum ben tansiyon ilacını.sağlık ocağında benim de noral.beyaz önlük sendromu var demek bizde

kızlarr iyi geceler hepinize
allah rahatlık versin
umarım güzelce uyuruz
normalciler doğum tablosu linkimizze eklesin bilgilerini tabloya eklicem onları
öptük hepinizi

masallah oglusuna canım,mesajını gorunce yuzum guldu gercekten,aklım sendeydı...halk cocugu olacak oglan:)))

Dilfeza

Oglusum12

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212

Nilidil

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will

Simlara

Mavibattaniye

EVEEEEET SEZERCİLERİ GECMİS BULUNMAKTAYİZ :)))) hadi bakalım hayırlısı

bende pc başında doğuracam heralde
Dilfeza

Oglusum12

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212

Nilidil

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56
oooooooooooooo maaşallah çoğalıyoruz:118:normalciler olarak...:118:

hadi canım sezercileri geçmişiz ne kadar normalci varmışta haberimiz yokmuş...(tabi son anda değişmezse)bir avazda kurtarsın ALLAHIM hepimizi..inşallah..

ıyı aksamlar msjlarınızı duygu dolu huzunlenerek okuyorum ne guzel bebışler kucaga alındı allahım analı babalı buyutsun çok mutlu oldum

hadi canım sezercileri geçmişiz ne kadar normalci varmışta haberimiz yokmuş...(tabi son anda değişmezse)bir avazda kurtarsın ALLAHIM hepimizi..inşallah..

Âmin ins ama sezeryancilar daha çok olacak gibibu normallerden de her an donen olabilir :) Rabbim hepimizin gönlüne göre ve en hayırlısını versin insaallah :)

Âmin ins ama sezeryancilar daha çok olacak gibibu normallerden de her an donen olabilir :) Rabbim hepimizin gönlüne göre ve en hayırlısını versin insaallah :)

aman kızlar keşke hepiimiz normal doğursak kim ister sezeri hepinize maşallahhhhhhhhh

Olsun cnm hem biz hem yavrularımız sağlıklı olalım da sezeryani normali fark etmez anne olan ve o yüce gorevi hak eden herkeze mAsallah bence Rabbim sayımızı artırsın olmayan arkadaslarımıza da versin ins ...

KIZLAR Benim gibi doğumu bayrama denk gelen varmı BUGÜN kontrolümüz vardı 2900 gram olmuşuz 49 cm de boyumuz maşallah keremime 15 ekim sezeryan olcaz kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…