ayy ne kadar beni anlatmışsın canım her doktora gittiğimde acaba diye diye tansiyonum en başından beri yüksek çıkıyor sağlık ocağına gidiyorum normal ne yapacağımı şaşırdım inan.geçen çarpıntım oldu hemen polikliniğe gittim bu sefer küçük düşmüş ne yapacağım bilemiyorum vallaha:44:
doktordan hayırlı haberlerle döndük dualarınız için Allah razı olsun.
2 haftalık hastalığıma ve 4 gün hastanede yatmama rağmen kilo almışız boyumuz uzamış suyumuz çok ii maşallah.Oğluşum yine elini emiyodu bana çekmiş kuzum anasıda 9 yaşına kadar parmak emerdi
hareketimizin azalma sebebini başlardaki gibi düşün dedi doktorum o zaman küçüktü hissedemiyorum diyodun şimdide o büyüdü yeri daraldı annesi dedi.zaen otobüse bindik başladı kıpırdamaya oğluşum halk otobüsüne binmeyi istiyomuş meğerde anası bilememiş
benide normal doğuma ekleyin kızlarcım.annem ve sağlık bakanımız normal doğurmam konusunda pek ısrarcılar şayet
bebeklerimiz doğdumu haber varmı???
kızlar kapı süsü ve şekerlerim yolda geliyormuş kargoya verilmiş.siz de bakın bi nasıl olmuş
ilk 3 fotodakiler benim
Bebek Şekercim - Zaman Tüneli | Facebook
güle güle kullan çok hoş cnm
bende pc başında doğuracam heraldeheheheh biz normalciler olarak bizim neyimiz eksik neden bi tablomuz olmasinher an tetikte beklemek te cok zor yaw, ne zaman nerede dogurcagimiz belli degil ben gezmelerde dogurabilirim dedigin gibi camos rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin insallah
oooooooooooooo maaşallah çoğalıyoruz:118:normalciler olarak...:118:Dilfeza
Oglusum12
Ugurlu07
Mercim
Yeniyeni
Frhnrfhn
Leyli2212
Nilidil
Yarenay
Faktorb
Esizm
Bndnz
Bsms
Onlyisland56
Dilfeza
Oglusum12
Ugurlu07
Mercim
Yeniyeni
Frhnrfhn
Leyli2212
Nilidil
Yarenay
Faktorb
Esizm
Bndnz
Bsms
Onlyisland56
Mertug
Carmentta
Mustu
Will
Simlara
Mavibattaniye
EVEEEEET SEZERCİLERİ GECMİS BULUNMAKTAYİZ :)))) hadi bakalım hayırlısı
evet benim de aynen..doktorun içi rahat etsin diye kullanıyorum ben tansiyon ilacını.sağlık ocağında benim de noral.beyaz önlük sendromu var demek bizde
hadi canım sezercileri geçmişiz ne kadar normalci varmışta haberimiz yokmuş...(tabi son anda değişmezse)bir avazda kurtarsın ALLAHIM hepimizi..inşallah..
evet benim de aynen..doktorun içi rahat etsin diye kullanıyorum ben tansiyon ilacını.sağlık ocağında benim de noral.beyaz önlük sendromu var demek bizde
hadi canım sezercileri geçmişiz ne kadar normalci varmışta haberimiz yokmuş...(tabi son anda değişmezse)bir avazda kurtarsın ALLAHIM hepimizi..inşallah..
aman kızlar keşke hepiimiz normal doğursak kim ister sezerihepinize maşallahhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?