2012 Ekim Anneleri

kızlar çatı kemiklerim ağrıyor diyorsunuz ya benim mesela sadece yatakta dönerken veya oturduğumda kalkarken acıyo.. bu çatım dar genişlememiş anlamına mı gelir acaba

kaç kilo şimdi bebeğinizz kaç hafta geriden geliyo

KIZLAR Benim gibi doğumu bayrama denk gelen varmı BUGÜN kontrolümüz vardı 2900 gram olmuşuz 49 cm de boyumuz maşallah keremime 15 ekim sezeryan olcaz kısmetse

ben varim canim 23 ekim ama belli olmaz tabi normal dogumu bekliycem.25 ekimde bayram galiba:):)bizim bayram sekerlerimiz olcaklar ins:)

edammm nişanın gelmiş sanırmbebiş 1 ekimi beklemicek demek.bizim tarihimiz de 27 eylül.senin paşan beklerse 27sini aynı gün doğurcaz inşallah

normal bekleyen anneler çatı kemikleriniz ootururken de acıyo mu yoksa yürürken mi sadece.. pof ben bu çatıya fena taktım bakalım ne kadarmış benim çatı yarın görücezz:18:

normal bekleyen anneler çatı kemikleriniz ootururken de acıyo mu yoksa yürürken mi sadece.. pof ben bu çatıya fena taktım bakalım ne kadarmış benim çatı yarın görücezz:18:

Çok takılma canim ya benim yatarken bazen çok ayakta kalınca da ağrıyor hem zaten bebeğin basının çok büyük olması lazım çatıdan geçmemesi icin çünkü onların kafa kemikleri henüz su oluyor iç ice geçip bı şeklide çıkıyormuş . Benim Dr henüz bakmadı bile çatıma bakalım bakacak mı ?

Dilfeza

Oglusum12

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212

Nilidil

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will

Simlara

Mavibattaniye

Melek01

Ekledim cnm :)

Dilfeza

Oglusum12

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212

Nilidil

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will

Simlara

Mavibattaniye

Melek01

Nursesila

Haydi herkeze hayırlı geceler :) doguranlardan da hic haber alamadık yav ins iyidirler yarın haber verseler bari de rahatlasak :)

benimki otururken değilde kalkarken acıyo , biraz yürüyünce acı geçiyo ama :44: bu çatı darlığı nadir görülen bir durummuş takma bu kadar , asıl ben bebeğimi düşünüyorum , biz bi şekilde doğurucaz ama yavrucaklar daracık yerden çıkıcaklar , onlar içinde zor olmaz inşallah :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…