2012 Ekim Anneleri

Bugünleri çok arayacaksın diyenleri ıslak sopayla kovalayasım geliyor. Her gece kasık ağrısıyla uyanıyor, zırt pırt wc.. Şimdi de rahat değilim ki. Uyuyamayacaksam hiç değilse bebişimle uyuyamayım. Ağrı ve çiş krizinden uyuyamamak hiç hoş değil. Amin.. Hayırlısıyla doğururuz inşallah.

Canım yavaş yavaş başlamak lazım yürüyüşlere yaa.. Senin ikinci doğumunmuş. Ne yapmak lazım başka acaba ya? Cidden yürüyüş doğumu kolaylaştırıyor mu?

selamlarrrr
nasılsınız kızlar
biz oturup kalkamıyoruz yatakta dönemiyoruzzzzzz hafif ishalimiz var mide bulantımız var

ama çok şükür bunlara rağmen iyiyizzzzzzbunların hepsi sanırım doğum belirtileri:18::18::18::18::18:

perine masajı için ne düşünüyorsun? epizyotomiyi önlüyormuş. onu da denesek mi? denemediğimiz şey kalmadı. doğurcam diye ne şekillere giriyorum yaa.

o bana göre değil hiç zira yetişmek çok zor oluyor oralara :)) kegel egzersizi daha mantıklı bence ama benimki zaten dar illaki keserler :18:

sen yinede fazla yorma kendini , yürüyüş ve üstüne sıcak duş bide hurma yeter die düşünüyorum , bakalım sende işe yaricakmı

o bana göre değil hiç zira yetişmek çok zor oluyor oralara :)) kegel egzersizi daha mantıklı bence ama benimki zaten dar illaki keserler :18:

aklıma geldikçe kegeli ben de yapıyorum. ama perine masajı da çok önemli diyorlar. yapan da duymadım ki cesaret edip yapayım.

ishal doğum çok yaklaştığında olan bir şeymiş. tabi doğum belirtisi olan ishal. ben de iki gündür ishalim. ama doğum falan olacağını sanmıyorum. en azından 7'sine kadar. diyorum 7'sinde doğsun. sipariş veriyorum. :)

biz oğluşumun ismine karar veremedik hala yaa... sizce Emirhan mı Burak mı?hangisi daha iyi?5 günüm kaldı isim bulamadık daha..
Ben emirhan diyorum canim biraz yaramaz olsalarda

Aynen oyle canim bi kere dogurmus biri olarak ahmileligi hic ozlemedim dogumdan sonra keske icerde kalsaymis diyenlere gicik oluyorum zaten
Evt ksinlikle yuruyusun faydasi var canim bide hurma ve dua baska bisey yapmaidm ben ve dogumum kolay olmustu

2 sinide koysan olmaz mı? ya da anlamlarına göre değerlendir

aslında önce emirhan diyoduk.şimdi de burak takıldı aklımıza.anlamı da bilindiği gibi Hz Muhammedin miraçta bindiği hayvanın ismiymiş.ama mübarek bi hayvan da olsa sonuçta bi hayvan adıymış isim olarak koymak uygun olur mu diye de düşünüyorum

Maşallah canım. İNşallah ikinci doğumun da hayırlısıyla normal olur, kolayca doğuruverirsin.. Senin çatı problemin de yok şimdi.. Bir de bizi o strese sokuyorlar.

:18::18::18::18::18::18f offffff pazartesine kadar dursunlar kuzular
acil bişey yaşam:18:aktan çok korkuyorum sezeryanımı gidip akıllı uslu olup çıkayım aksiyona luzum yok yaaaaa

hadi hayırlısı canım , biz 1 tanesini zor taşıyoruz , ikiz olsaydı napardım düşünemiyorum bile sen gene iyi geldin bu zamanlara , az kaldı azcık daha sabır

Kızlar merhabalar umarım herkes ıyıdır.pek gıremıyorum malum hergun hastanedeyız.dun kızımın kımlıgı cıktı.bugun yogun bakımdakı son saatlerımız saat en gec dortte cıkıcak mınık kızım eve donucez.bakalım evde nasıl basa cıkıcam yaramaz kızımla.sureklı emmek ıstıyor.suan eve gıdene kadar arabada nasıl basa cıkarım onu dusunuyorum...

selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir bebişimi aldım ben kucağıma çok şükür 3400 51cm doğdu herşeyi normal çokşükür benim çok ağrılarım var malesef idare edicez artık herkese hayırlı doğumlar dilerim...

herkes kaynanasından dertli ben de sevmiyorum kaynanamı

bende nefret ediyorum artık.evi 100 metre ötede gripten geberiyorm.gözlerim açılmıyor.sabahtan beri aç halde yatıyorum.bide hamileliğimn son gnlerindeym.gel bi bak yaşıyom mu öldüm mü ne biçim insan anlamadım gitti.çocuk olunca benden çıkmaz.ama sölicem zor gunumde yanımda olmayn iyi gunumde olmasn dicem.garip anam şimdi işten çıkcakta gelcek o yorgunlukla 2 saatlik yoldan.bana bakmaya.ne diim Allah onu benim elime düşürsn başka bişey istemiyorum.

seninki kızmı oğluşmu canım ? kızlar 10 gün önce gelir diyolar genelde , bende 7 si gibi bekliyorum aslında kısçemi gelsin artık çok istiyoruz kavuşmayı hayırlısıyla

:18::18::18::18::18::18f offffff pazartesine kadar dursunlar kuzular
acil bişey yaşam:18:aktan çok korkuyorum sezeryanımı gidip akıllı uslu olup çıkayım aksiyona luzum yok yaaaaa

Canım başka bir belirtin yoksa korkmana gerek yok. Ben ishalimi hiç dikkate bile almıyorum. Çünkü gün içinde düzenli sancım falan olmuyor. İnşallah doğuma kadar uslu durur bebişlerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…