Masallah kuzuna gozunuzaydin gule gule buyutun
Al benden de o kadarHamileligi sevmiyorum zorda olsa bebege bakmak insani o kadar yormuyor su an 28 aylik ogum var onunla bile ilgilenemiyorum oturup kalkmak ölum gibi her hareketin kisitli hayirlisiyla dogursaydik bi
Banada doktorum yarim saat sabah yarim saat aksam yuru dedi ama cikamiyorum nedense yurumeye basldigim anda karnim sertlesiyor bebek hareketleniyor ve bacagima kramp giriyor bende arada carsiya filanncikiyorum hareket olsun diye dolasip geliyorum napim
Kizlarr bosverin kaynanalari en azindan kaynana adi ben kendi ailemden destek gormuyorum malesef 4 kiz kardesiz ama herkes kendi hayatinda canalri saolsun tabi ama insan biseyler bekliyor bazen keske kuzak olsaydim en azindan oyle teselli ederdim kendimi diyorum cok yalnizim cunku
biz oğluşumun ismine karar veremedik hala yaa... sizce Emirhan mı Burak mı?hangisi daha iyi?5 günüm kaldı isim bulamadık daha..
perine masajı için ne düşünüyorsun? epizyotomiyi önlüyormuş. onu da denesek mi? denemediğimiz şey kalmadı. doğurcam diye ne şekillere giriyorum yaa.
ben bugun 38. haftama girdim ve hayin planlara başlamış bulunmaktayımöncelikle evi temzilemeyle başladım işe hiç kendimi kasmıcam hamileyim diye herşeyi yapıcam zaten temizlik yaparken çömelip kalkıyosun illaki sonra sıcak banyo akşama yürüyüş ve hurma.. cvar mı başka yöntemm salıya kadar açılmam lazım kızlar
o bana göre değil hiç zira yetişmek çok zor oluyor oralara :)) kegel egzersizi daha mantıklı bence ama benimki zaten dar illaki keserler :18:
selamlarrrr
nasılsınız kızlar
biz oturup kalkamıyoruz yatakta dönemiyoruzzzzzz hafif ishalimiz var mide bulantımız var
ama çok şükür bunlara rağmen iyiyizzzzzzbunların hepsi sanırım doğum belirtileri:18::18::18::18::18:
Ben emirhan diyorum canim biraz yaramaz olsalardabiz oğluşumun ismine karar veremedik hala yaa... sizce Emirhan mı Burak mı?hangisi daha iyi?5 günüm kaldı isim bulamadık daha..
Bugünleri çok arayacaksın diyenleri ıslak sopayla kovalayasım geliyor. Her gece kasık ağrısıyla uyanıyor, zırt pırt wc.. Şimdi de rahat değilim ki. Uyuyamayacaksam hiç değilse bebişimle uyuyamayım. Ağrı ve çiş krizinden uyuyamamak hiç hoş değil. Amin.. Hayırlısıyla doğururuz inşallah.
Canım yavaş yavaş başlamak lazım yürüyüşlere yaa.. Senin ikinci doğumunmuş. Ne yapmak lazım başka acaba ya? Cidden yürüyüş doğumu kolaylaştırıyor mu?
2 sinide koysan olmaz mı? ya da anlamlarına göre değerlendir
biz oğluşumun ismine karar veremedik hala yaa... sizce Emirhan mı Burak mı?hangisi daha iyi?5 günüm kaldı isim bulamadık daha..
sen yinede fazla yorma kendini , yürüyüş ve üstüne sıcak duş bide hurma yeter die düşünüyorum , bakalım sende işe yaricakmı
Ben emirhan diyorum canim biraz yaramaz olsalarda
Aynen oyle canim bi kere dogurmus biri olarak ahmileligi hic ozlemedim dogumdan sonra keske icerde kalsaymis diyenlere gicik oluyorum zaten
Evt ksinlikle yuruyusun faydasi var canim bide hurma ve dua baska bisey yapmaidm ben ve dogumum kolay olmustu
ishal doğum çok yaklaştığında olan bir şeymiş. tabi doğum belirtisi olan ishal. ben de iki gündür ishalim. ama doğum falan olacağını sanmıyorum. en azından 7'sine kadar. diyorum 7'sinde doğsun. sipariş veriyorum. :)
selamlarrrr
nasılsınız kızlar
biz oturup kalkamıyoruz yatakta dönemiyoruzzzzzz hafif ishalimiz var mide bulantımız var
ama çok şükür bunlara rağmen iyiyizzzzzzbunların hepsi sanırım doğum belirtileri:18::18::18::18::18:
herkes kaynanasından dertli ben de sevmiyorum kaynanamı
ishal doğum çok yaklaştığında olan bir şeymiş. tabi doğum belirtisi olan ishal. ben de iki gündür ishalim. ama doğum falan olacağını sanmıyorum. en azından 7'sine kadar. diyorum 7'sinde doğsun. sipariş veriyorum. :)
:18::18::18::18::18::18f offffff pazartesine kadar dursunlar kuzular
acil bişey yaşam:18:aktan çok korkuyorum sezeryanımı gidip akıllı uslu olup çıkayım aksiyona luzum yok yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?