2012 Ekim Anneleri

oyyy kıyamam maşallah kızına emmek istemesi daha güzelya canım ya emmek istemeseydi ? emzir sende annesi , iyice doyana kadar emsin minnoş , bi süre yapışık yaşarsınız , şimdi ona en iyi gelicek şey senin sütün

Gözün aydır canım. Bdt'lerimiz seninle aynıymış. Senin kızın şimdi yanında. Ben hala karnımda kucağıma alacağım bir bebiş olduğunu düşünemiyorum ya.. Eski fasulyem sanki karnımda. Annelerin gözünde çocukları hiç büyümezmiş ya.. Benimki de o hesap heralde. :)

Maşallah canım. İNşallah ikinci doğumun da hayırlısıyla normal olur, kolayca doğuruverirsin.. Senin çatı problemin de yok şimdi.. Bir de bizi o strese sokuyorlar.
Amin canimins hepimiz kolayca dogururuz iste en onli mesele o stres zaten soyle mi oclak boyle mi diye dusunmemek akisina birakmak laizm biraz cunku planlanmiyor bu dogum yasiycaz ve gorucez o kadar
Gecmis olsun canim ins sag saglim cikarsinziz evinize merak etme alisirsiniz ev dhabrahat olur keisnlikle

Gozunaydin canim gue gule buyutun inssana da gecmis olsun ins gecer biran once

maşallah çok iyiymiş kilosu , boyu hayırlı evlat olsun inşallah

Hayırlı olsun canım. Bebişinle sağlıklı, mutlu günler dilerim..

seninki kızmı oğluşmu canım ? kızlar 10 gün önce gelir diyolar genelde , bende 7 si gibi bekliyorum aslında kısçemi gelsin artık çok istiyoruz kavuşmayı hayırlısıyla

Erkek canım. Ya erkekler gününü geçirirmiş lafını duymak dahi istemiyorum. Annemde kızlar hep gününü geçirmiş, oğlanlar vaktinde gelmiş.. Onunla avutuyorum kendimi.

hadi hayırlısı canım , biz 1 tanesini zor taşıyoruz , ikiz olsaydı napardım düşünemiyorum bile sen gene iyi geldin bu zamanlara , az kaldı azcık daha sabır
sağol canım şunu söyleyim insanın karnındakiler canlar olmasa tahammül edilir acılar değil
allah onlar için sabır veriyor sanki
canım hadi gözünüz aydın sağlığına kavuşmuş bebişin ya her şekilde bakarsın sen canım sıkma kendini

gözünüz aydın canım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evlat olsun inşallahhhhh

Erkek canım. Ya erkekler gününü geçirirmiş lafını duymak dahi istemiyorum. Annemde kızlar hep gününü geçirmiş, oğlanlar vaktinde gelmiş.. Onunla avutuyorum kendimi.

bende 42. haftada doğmuşum inşallah kızım bana çekmez diyorum , ne zamandır sorucam unutuyorum kızlar , benim göğüs uçlarım dokununca acıyor , bikaç haftadır çok hassaslaştı , sizdede varmı böyle bir durum acaba? nasıl emziricem die düşünmeye başladım şimdiden :18:

çok bekletip meraklandırmasın kızın seni.. Çatı ağrılarım gibi, göğüs uçlarım da bir zamanlar çok hassastı şimdi geçti. Ama ben hergün zeytinyağı sürüyorum göğüslerime. Belki de onun faydası olmuştur.

sende ben gibi pimpiriklisin , detaycısın anlaşılan burcun ne merak ettim :44: bende tahin yağı sürüyorum ama acıyor yinede

Sana moral olsunoglum gununu doldurmadi 39 haftalikken dogdu simdi kizimi kestiremiyroum gened sanki gununu bekliycekmis gibi geliyor hayirlisi

sende ben gibi pimpiriklisin , detaycısın anlaşılan burcun ne merak ettim :44: bende tahin yağı sürüyorum ama acıyor yinede

Yazdıklarımdan bile anlaşılıyor demek. :) Detaycılığın yanında "kontrol bende" olayı var. Çok yoruyor. Akışına bırakmak lazım ama yapamıyorum. Boğa burcuyum. Zeytin yağını da dene istersen canım. Göğüs kremi aldın mı? LAnsinoh almışsındır büyük ihtimalle. Son iki hafta kala sürmeye başlarım diyorum.

Sana moral olsunoglum gununu doldurmadi 39 haftalikken dogdu simdi kizimi kestiremiyroum gened sanki gununu bekliycekmis gibi geliyor hayirlisi

Ne güzel canım. Bizim bebişler de beklemesin yaa.. Hayırlısı tabi. Ama doktorlar bile sezaryende 10 gün öncesinden alıyor bebeği. Son on gün besillenmesi için kalıyor anne karnında. :)
gününü geçirmesin de.. Çok stres olunur heralde.

maşallah bebişine canım ne güzel yaaa....

darısı bizim kuzulara inşallah... umarım sen de cabucak atlatırsın.. öpüyorum bebişi de seni deeee

Canim yoksun ne zamandir nasilsin? Defne uzuyor mu seni?

canım iyim cok sağol zona cıkardım onla ugrasıyorum aksamları öyle agrım oluyor ki aglıyorum caresizlikten Allahım kimseye böyle agrılar vermesin beterinden saklasın..

bugün biraz daha iyim.. herkes gün sayıyor doğuma ben de yaralarımın iyileşmesine gün sayıyorum.. sonrasında gelsin defnem de tadını cıkarayım bebeğimin.. zaten 4-5 gündür bebeğimi bile unutmus gibiyim kendi agrımdan,ona bişey olmasın da ben kaldırırım evelallah..

gecen kontrolumuz vardı yaralarımın agrısından bir de normal doğum agrısı cekemem ben cayıyorum galiba dedim doktorum kabul etmedi,ogüne gelelim o zaman karar verirsin gecer o zamana dedi,bekleyecek sanırım defnoş... ama agrılardan iştahım kapandı besleyemem yavrumu diye korkuyorum.. herseyin hayırlısı olsun inş.

sen napıyosun canım,ece nasıl....

Son düzenleme:

Aynı şeyleri bende yaşıyorum arkadaşım. 35+3 de, hiç farketmediğim sancılarım çıktı nst de. Aynı şeyleri bende yaşadım, serumlar iğneler... İlaç kullanmaya devam ediyorum. 36+6 da ilacı bırakacağım. Sonra sancı olursa doğumu bekleyeceğiz. Doktorumun maksatı 37 haftalığa gelmek. Allah'tan hayırlısı.
Sende içini ferah tut ilaç kullandığın için erken doğumu tetikleyeceğin sancıların olmaz. Bol bol yat.

Aaah nerdeee:2:
Benim gıcık doktorum, 40 hafta dolmadın veya sancın olmadan, nst aletine sokmuyor
Keşke bende duyabilseydim
Duyarsın ins canim benide cuması defa Perşembe gunu soktu onu da ben hatırlattım :)
Takma cnm yaşadıkların zor seylermis gercekten ama cocukların ve esinle Mesut yuvan var gerisi yalan :)

Benim Dr yürüme konusunda çok ama çok ısrarcı bende başladım hurmaya yürüyüş ve yüzme 15 gündür dvm ama yürümeyi biraz ihmal ettim bu ara useniyorum
Canim Yaa gözün Aydın mAsallah :) bebişler iyi ama sanırım anneler biraZ rahatsız sezeryani doğuran ark bı an önce sağlığınıza kavuşursunuz ins ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…