Kızlar merhabalar umarım herkes ıyıdır.pek gıremıyorum malum hergun hastanedeyız.dun kızımın kımlıgı cıktı.bugun yogun bakımdakı son saatlerımız saat en gec dortte cıkıcak mınık kızım eve donucez.bakalım evde nasıl basa cıkıcam yaramaz kızımla.sureklı emmek ıstıyor.suan eve gıdene kadar arabada nasıl basa cıkarım onu dusunuyorum...
Kızlar merhabalar umarım herkes ıyıdır.pek gıremıyorum malum hergun hastanedeyız.dun kızımın kımlıgı cıktı.bugun yogun bakımdakı son saatlerımız saat en gec dortte cıkıcak mınık kızım eve donucez.bakalım evde nasıl basa cıkıcam yaramaz kızımla.sureklı emmek ıstıyor.suan eve gıdene kadar arabada nasıl basa cıkarım onu dusunuyorum...
Amin canimins hepimiz kolayca dogururuz iste en onli mesele o stres zaten soyle mi oclak boyle mi diye dusunmemek akisina birakmak laizm biraz cunku planlanmiyor bu dogum yasiycaz ve gorucez o kadarMaşallah canım. İNşallah ikinci doğumun da hayırlısıyla normal olur, kolayca doğuruverirsin.. Senin çatı problemin de yok şimdi.. Bir de bizi o strese sokuyorlar.
Gecmis olsun canim ins sag saglim cikarsinziz evinize merak etme alisirsiniz ev dhabrahat olur keisnlikleKızlar merhabalar umarım herkes ıyıdır.pek gıremıyorum malum hergun hastanedeyız.dun kızımın kımlıgı cıktı.bugun yogun bakımdakı son saatlerımız saat en gec dortte cıkıcak mınık kızım eve donucez.bakalım evde nasıl basa cıkıcam yaramaz kızımla.sureklı emmek ıstıyor.suan eve gıdene kadar arabada nasıl basa cıkarım onu dusunuyorum...
selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir bebişimi aldım ben kucağıma çok şükür 3400 51cm doğdu herşeyi normal çokşükür benim çok ağrılarım var malesef idare edicez artık herkese hayırlı doğumlar dilerim...
selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir bebişimi aldım ben kucağıma çok şükür 3400 51cm doğdu herşeyi normal çokşükür benim çok ağrılarım var malesef idare edicez artık herkese hayırlı doğumlar dilerim...
seninki kızmı oğluşmu canım ? kızlar 10 gün önce gelir diyolar genelde , bende 7 si gibi bekliyorum aslında kısçemigelsin artık çok istiyoruz kavuşmayı hayırlısıyla
hadi hayırlısı canım , biz 1 tanesini zor taşıyoruz , ikiz olsaydı napardım düşünemiyorum bilesen gene iyi geldin bu zamanlara , az kaldı azcık daha sabır
canım hadi gözünüz aydın sağlığına kavuşmuş bebişin ya her şekilde bakarsın sen canım sıkma kendiniKızlar merhabalar umarım herkes ıyıdır.pek gıremıyorum malum hergun hastanedeyız.dun kızımın kımlıgı cıktı.bugun yogun bakımdakı son saatlerımız saat en gec dortte cıkıcak mınık kızım eve donucez.bakalım evde nasıl basa cıkıcam yaramaz kızımla.sureklı emmek ıstıyor.suan eve gıdene kadar arabada nasıl basa cıkarım onu dusunuyorum...
Erkek canım. Ya erkekler gününü geçirirmiş lafını duymak dahi istemiyorum. Annemde kızlar hep gününü geçirmiş, oğlanlar vaktinde gelmiş.. Onunla avutuyorum kendimi.
bende 42. haftada doğmuşuminşallah kızım bana çekmez diyorum , ne zamandır sorucam unutuyorum kızlar , benim göğüs uçlarım dokununca acıyor , bikaç haftadır çok hassaslaştı , sizdede varmı böyle bir durum acaba? nasıl emziricem die düşünmeye başladım şimdiden :18:
çok bekletip meraklandırmasın kızın seni.. Çatı ağrılarım gibi, göğüs uçlarım da bir zamanlar çok hassastı şimdi geçti. Ama ben hergün zeytinyağı sürüyorum göğüslerime. Belki de onun faydası olmuştur.
Erkek canım. Ya erkekler gününü geçirirmiş lafını duymak dahi istemiyorum. Annemde kızlar hep gününü geçirmiş, oğlanlar vaktinde gelmiş.. Onunla avutuyorum kendimi.
sende ben gibi pimpiriklisin , detaycısın anlaşılanburcun ne merak ettim :44: bende tahin yağı sürüyorum ama acıyor yinede
Sana moral olsunoglum gununu doldurmadi 39 haftalikken dogdu simdi kizimi kestiremiyroum gened sanki gununu bekliycekmis gibi geliyor hayirlisi
sende ben gibi pimpiriklisin , detaycısın anlaşılanburcun ne merak ettim :44: bende tahin yağı sürüyorum ama acıyor yinede
güzeller biz geldikoğluşum doğdu 3820 gr , 51 cm kuzucum o çok iyi çok şükür ama annesi hala gaz sancısıyla uğraşıyor
öpücükler gönderiyor oğlum size o tatlı dudaklarıyla
şimdilik bu kadar
Canim yoksun ne zamandir nasilsin? Defne uzuyor mu seni?
Kizlar selam gecen gun yazmistim ben 35+5 teyim ve 2 gun once nstde kasilmalarimin oldugu ortaya cikti sancilar onlemek icic 2 gun serum verildi dun cigerleri gelismesi icin igne yapildi simdi prepar diye bi ilac var onu kullaniyorum geciktirmek icin dogumu korku endise icindeyim aksine esimde haftasonu dahil fuarda gorevli moralimi yuksek tutmaya calisiyorum ama aklimdan hep kotu seyler geciyo anneleride cagirmadim onlarda panik zaten evde yalniz yalniz yatiyorum dua edin bana lutfen bebegim 1 hafta daha dayansin karninizda sertlik veya sagdan sola donerken aci cekiyorsaniz doktorunuzla paylasin ben ilk hamilelik oldugu icin pek farkinda degildim sancimin oldugunun aman dikkat bol bol dinlenme kizlar...
Duyarsın ins canim benide cuması defa Perşembe gunu soktu onu da ben hatırlattım :)Aaah nerdeee:2:
Benim gıcık doktorum, 40 hafta dolmadın veya sancın olmadan, nst aletine sokmuyor
Keşke bende duyabilseydim
Takma cnm yaşadıkların zor seylermis gercekten ama cocukların ve esinle Mesut yuvan var gerisi yalan :)kızlar son günlerimizi yaşıyoruz,artık.tabi çokta duygusallaştık bende çok garip duygular yaşıyorum.doğum nasıl olacak?bebeğim sağlıklımı?onu sağsalim kucaklayabilecekmiyim?gibi sorular kafamda dolaşıyor.zaten en zoru şu son günleri geçirmek inşallah sağlıkla kucakladıkmı?herşey bitecek.benimde inşallah annem gelecek doğumda yanıma ve bayrama kadar yanımda olur.dün moralim baya bozuldu,aslında hiç umrumda değilde kaynanam eşimi arıyor,kızımla konuşuyor ve beni hiç sormuyor bile bayramda bazı tatsız olaylar olmuştu.ama ben onun bana ihtiyaç duyduğu herşeyde yanındaydım,hep imdadına koştum ama hamileliğimde bir eksik varmı diye bile sormadı,şimdi doğumuma günler kalmış telden bile sormuyor,sormasın istemem ama insan yapmacıkdan sorar.ama ben hakkımı helal etmiyorum,doğumumdada olmayacak büyük bir ihtimalle olmasın torununun yüzünü göstermem bende.zaten 1 iğnesi bile yok bizde nedense minik kızımı kimse istemiyor sanki buda çok zoruma gidiyor,gözyaşları dökerek yazıyorum bunları inanın.zaten bu bir değil ki ne zaman zor ve kötü bir dönemim olmuşsa kaynanam hep benden geri durdu yazsam roman olur yaşadıkları bugüme şükürler olsun en azından uzaktayım ve çok mutluyum ALLAHIM bozmasın çok yıprandım 6 sene birarada yaşadım onlarla.herşey boşmuş.iki dünya bir araya gelse daha beraber olmaz çok menfaatçiler ben o zamanlar yaş olarak küçüktüm ama şimdi imkanı yok kendimi ezdirmem..yok kendileri zamanında çekmişler bilmem ne diyor,valla ben sen çektin diye çekemem.söylediği bir kelime var bana duysanız şaşarsınız ama söylenecek şey değilki söyleyeyim 8 aylık hamile kadına denecek şey değildi,bu söz yüzünden eşimden ayrılmayı çok istedim ama çocuklarım için duruyorum.eşimde suçsuzken yapamadım.kafam çok karışık sizce ne yapayım ben bu kaynana faktörü evlilikleri çok yıpratıyor..bunu çok iyi anladım.
güzeller biz geldikoğluşum doğdu 3820 gr , 51 cm kuzucum o çok iyi çok şükür ama annesi hala gaz sancısıyla uğraşıyor
Oyy mAsallah kuzuna cnm gözün Aydın sanada çok çok gecmis olsun..
öpücükler gönderiyor oğlum size o tatlı dudaklarıyla
şimdilik bu kadar
Benim Dr yürüme konusunda çok ama çok ısrarcı bende başladım hurmaya yürüyüş ve yüzme 15 gündür dvm ama yürümeyi biraz ihmal ettim bu ara useniyorumDoktorum yürümemi söylemişti, ben de ondan haldır huldur yürüyorum. Bana kalsa bu aralar tüm gün yatayım. O kadar hareket ediyorum ama çatım falan da ağrımıyor yaa..
Bebiş doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş. Seninki girdi mi yoksa.. Ben de kanala girsin diye çömelmenin çok faydalı olduğunu duymuştum.
Canim Yaa gözün Aydın mAsallah :) bebişler iyi ama sanırım anneler biraZ rahatsız sezeryani doğuran ark bı an önce sağlığınıza kavuşursunuz ins ..selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir bebişimi aldım ben kucağıma çok şükür 3400 51cm doğdu herşeyi normal çokşükür benim çok ağrılarım var malesef idare edicez artık herkese hayırlı doğumlar dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?