2012 Ekim Anneleri

merhaba kızlar nasılsınız ?

nete anca gelebildim. carsıdan geldim simdi bebişime yeni ciciler aldık teyzeleri biraz dinleneyim fotolarını cekip eklicem :)

dilerim beğenirsiniz :)

siz nasılsınız iyi misiniz ?

bu arada şuan için görünen normal doğum yapacaklar arasındayım ben de :))

Benim kuvet falan cok kirliydi kimbilir nerelerde tutmuslar
Valla ben kolumda falan yikayamam odum kopar kayar diye zaten kuvetin icine ozel kopuk malzemeli banyo filesi aldim sevi bebenin onun ustune koyucam tabi tutucamda ama kaysada yumusak zemini olucak altinda

Evet kesinlikle yürümek her türlü iyi ama bir de can gelse usenmesem merdivende iyiymis bende oyle duydum

Yürüme bandında 1 saatlik yürüyüşümü yaptım. Süpürge yapayım biraz, markete çıkarım. Biraz da öyle yürümüş olurum. Akşama belki pilates de yaparım. Bu kadar yürümeme rağmen sancı falan hiç olmuyor. Bebiş kanala girmeye başlasa.. Zamanı gelmiş çünkü.

Yalancı doğum sancısıdır canımş.. Benim kasık ağrım sadece gece ve sabahları oluyor. O da çok sıkıştığımdan oluyor sanırım. Bakalım sancı var mı yok mu nst'de çıkacak.

kızlar benim göbek deliğimin sağ üstünde bir acı var anlatamam...2 haftadır var bu ağrı kontrolde hep sorucam diyorum unutuyorum. salı kontrolüm var unutmayıp sorarım inşallah

slm kızlar nst sonucum iyi çıktı çarşamba sabah 7:30 ta hastanede olun 10 da sezeryana alıcam dedi genel anestezi allah hepimize yardım etsin

Evet o köpükleri biliyorum da ne bileyim koyduğuma degmez sanki hemen yıkar çıkarırım diyorum Neyse yaşayıp görucez artık :)
Ohh mAsallah valla sen böyle devam et girer annesi o kanala :))
Yalancı doğum sancısıdır canımş.. Benim kasık ağrım sadece gece ve sabahları oluyor. O da çok sıkıştığımdan oluyor sanırım. Bakalım sancı var mı yok mu nst'de çıkacak.

Evet sanırım yalancı çünkü dinlenin ce geçiyor :)

slm kızlar nst sonucum iyi çıktı çarşamba sabah 7:30 ta hastanede olun 10 da sezeryana alıcam dedi genel anestezi allah hepimize yardım etsin
Âmin canim iyi bakalım bu Çarşamba he az kaldı seninde ins hayirli bi ellide alırsın kucağına :)
kızlar benim göbek deliğimin sağ üstünde bir acı var anlatamam...2 haftadır var bu ağrı kontrolde hep sorucam diyorum unutuyorum. salı kontrolüm var unutmayıp sorarım inşallah

Benim de oralar da bazen acı oluyor yırtılıyor gibi böyle herhalde oradaki kas dokuları geriliyor iyice büyüdü karnımız normal galiba :)

Forumda in cin top oynuyor bende mutfağa gideyim yemek icin hadi hayirli akşamlar yemekten sonra gelirim gene :)

kızlar,
sabah 8de kalın ve mukozamsı bir sıvı geldi sarı ve yoğun kanlı değil zaten kontrol vardı dr.a gittik nişan gelmiş dedi ama bebiş kanala inmemiş sancılarda hafif ama regl ağrısı gibi sancım var hala pazartesi tekrar çağırdı...kilosu 3.600 arada çatı muayenemde yapıldı ön kemiğim dar 3600-3700fazlasını normal doğuramazsın dedi yani pazartesine kadar kızım doğmazsa bize de sezaryan yolları açıldı ...hiç korkmadım soğuk kanlıydım ama gerçek doğum sancısında ne olur bilmem ...sizce doğumum başladı mı normal doğmasını çok istiyorum

Canim bence normal istiyorsan diret biraz gerekirse başka bı Dr daha gorun bu arada. yani 4 -5 kg doğuranlar var ne bileyim ben bu drLari anlamıyorum zaten cocuğun kafa kemiklerinin arası su bı sekilde gecer çatıdan Rabbim yardımcın olsun ins en güzeli ve hayırlısı olur senin ve bebeğin icin dualarımız seninle

amin canım teşekkürler inşallah hepimiz için hayırlısı olsun...

maşallah canım çok şükür kavuştunuz sende bian önce kurtulursun inşallah gaz sancılarından

gözünüz aydın canım sende kavuştun bebişine inşallah en kısa zamanda geçer ağrıların

Kızlar nolur biriniz bana kasılmanın nasıl olduğunu anlatsın. Ben anlayamıyorum. Bazen karnımın bi tarafı şişiyo tepe gibi acı macı yok ama sonra geçiyo. Ben bunu bebiş sanıyorum çünkü bebeğim harek ediyomuş orayı şişiriyomuş gibi hissediyorum. Kasılma nasıl bişey?

cnm ya bende bılmıyorum hıc kasıldımmı kasılıyorumda haberım yokmu
merak edıyorum nasıl bşey

maşallah canım nasıl güzel doğmuş bebişin Allahım tez zamanda sanada iyilik versin güle güle mutlu büyüsün bebeğin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…