- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
Bütün isler bitince oyle bi durum oluyor dimi :) benimde evim salı gunu temizlenecek ins kuveti iyi hatırlattın cnm ya gerçi masrapayla kovayı pzrtsi alicm da yıkayayım .bende ilk zaman Kuvet de degilde çok ufak bı leğende yikarım heralde zaten ilk zaman 5-6 dk geçmesin banyo suresi diyorlar ya kolunun üstünde hemen yilayop bitiryorsun 2 aydan sonra kuveti kullanırım gibi me geliyor bakalım
Evet kesinlikle yürümek her türlü iyi ama bir de can gelse usenmesem merdivende iyiymis bende oyle duydum
Oluyor mus cnm her kadın da Nisan gelmeyebiliyor benim de kasığıma bazen kramp giriyor böyle bisey yaşayan var mı acaba ya çok değişik giriyor ve hemen çıkıyor ayakdayken oluyor hep. Allahım bilinmeyene doğru gitmek çok tuhaf hic bir belirtiye akıl Sir ermiyor of dogurup tecrubelenmek ve bilmek istiyorum sonrada o tecrubeyle hemen ikinciyi yapmak tabiki
Evet o köpükleri biliyorum da ne bileyim koyduğuma degmez sanki hemen yıkar çıkarırım diyorum Neyse yaşayıp görucez artık :)Benim kuvet falan cok kirliydi kimbilir nerelerde tutmuslar
Valla ben kolumda falan yikayamam odum kopar kayar diye zaten kuvetin icine ozel kopuk malzemeli banyo filesi aldim sevi bebenin onun ustune koyucam tabi tutucamda ama kaysada yumusak zemini olucak altinda
Ohh mAsallah valla sen böyle devam et girer annesi o kanala :))Yürüme bandında 1 saatlik yürüyüşümü yaptım. Süpürge yapayım biraz, markete çıkarım. Biraz da öyle yürümüş olurum. Akşama belki pilates de yaparım. Bu kadar yürümeme rağmen sancı falan hiç olmuyor. Bebiş kanala girmeye başlasa.. Zamanı gelmiş çünkü.
Yalancı doğum sancısıdır canımş.. Benim kasık ağrım sadece gece ve sabahları oluyor. O da çok sıkıştığımdan oluyor sanırım. Bakalım sancı var mı yok mu nst'de çıkacak.
Âmin canim iyi bakalım bu Çarşamba he az kaldı seninde ins hayirli bi ellide alırsın kucağına :)slm kızlar nst sonucum iyi çıktı çarşamba sabah 7:30 ta hastanede olun 10 da sezeryana alıcam dedi genel anestezi allah hepimize yardım etsin
kızlar benim göbek deliğimin sağ üstünde bir acı var anlatamam...2 haftadır var bu ağrı kontrolde hep sorucam diyorum unutuyorum. salı kontrolüm var unutmayıp sorarım inşallah
kızlar,
sabah 8de kalın ve mukozamsı bir sıvı geldi sarı ve yoğun kanlı değil zaten kontrol vardı dr.a gittik nişan gelmiş dedi ama bebiş kanala inmemiş sancılarda hafif ama regl ağrısı gibi sancım var hala pazartesi tekrar çağırdı...kilosu 3.600 arada çatı muayenemde yapıldı ön kemiğim dar 3600-3700fazlasını normal doğuramazsın dedi yani pazartesine kadar kızım doğmazsa bize de sezaryan yolları açıldı ...hiç korkmadım soğuk kanlıydım ama gerçek doğum sancısında ne olur bilmem ...sizce doğumum başladı mı normal doğmasını çok istiyorum
Canim bence normal istiyorsan diret biraz gerekirse başka bı Dr daha gorun bu arada. yani 4 -5 kg doğuranlar var ne bileyim ben bu drLari anlamıyorum zaten cocuğun kafa kemiklerinin arası su bı sekilde gecer çatıdan Rabbim yardımcın olsun ins en güzeli ve hayırlısı olur senin ve bebeğin icin dualarımız seninle
güzeller biz geldikoğluşum doğdu 3820 gr , 51 cm kuzucum o çok iyi çok şükür ama annesi hala gaz sancısıyla uğraşıyor
öpücükler gönderiyor oğlum size o tatlı dudaklarıyla
şimdilik bu kadar
selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir bebişimi aldım ben kucağıma çok şükür 3400 51cm doğdu herşeyi normal çokşükür benim çok ağrılarım var malesef idare edicez artık herkese hayırlı doğumlar dilerim...
slm kızlar nst sonucum iyi çıktı çarşamba sabah 7:30 ta hastanede olun 10 da sezeryana alıcam dedi genel anestezi allah hepimize yardım etsin
Kızlar nolur biriniz bana kasılmanın nasıl olduğunu anlatsın. Ben anlayamıyorum. Bazen karnımın bi tarafı şişiyo tepe gibi acı macı yok ama sonra geçiyo. Ben bunu bebiş sanıyorum çünkü bebeğim harek ediyomuş orayı şişiriyomuş gibi hissediyorum. Kasılma nasıl bişey?
selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir bebişimi aldım ben kucağıma çok şükür 3400 51cm doğdu herşeyi normal çokşükür benim çok ağrılarım var malesef idare edicez artık herkese hayırlı doğumlar dilerim...
slm kızlar nst sonucum iyi çıktı çarşamba sabah 7:30 ta hastanede olun 10 da sezeryana alıcam dedi genel anestezi allah hepimize yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?