2012 Ekim Anneleri

gözünüz aydın kızlar.güle güle büyütün minişleri...Allah herkese güzel günlerini göstersin..

Dilfeza

Oglusum12

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212

Nilidil

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will

Simlara

Mavibattaniye

Melek01

Nursesil

Supremee

Tatlicik

Ege2011

Hayat55

Nergis67

Destes

Arcak81

Oreiro

Listemizin son hali :)) baya çoğaldık Rabbim niyetimize göre versin hayirlisiyla ins :)

Merdiven inip çıkmak da doğumu kolaylaştırıyormuş.. Off ne hallere girdik ve gireceğiz bakalım. Yürü canım, yürümek çok önemli. Aslında sezaryen düşünenlerin bile spor, yürüyüş yapmaları lazım. Doğum sonrasında daha kolay ayaklanabilmek için şartmış.

kızlar hiç stres yapıp takmayın kafanıza hersey olacagına varıyor bende 36 haftadayken pembemsi bir kanamam oldu nst de sancılarım cıktı az da olsa ben bir panik bir korku... ne kadar zorladıysam kendimi zona cıkardım öyle agrılı bişeyki anlatamam.. ALLAH vermesin... lütfen kendinizi de bebegınızı de strese sokmayın...

bebeğim o günden beri 2 hafta bekledi.. daha da bekleyecek gibi.. ben de simdi yaralarımın agrıları gecsin de öyle gelsin diyorum... stres yok bol duaaa ALLAHIM HAYIRLI ZAMANDA VERSİN BEBİŞLERİMİZİ,SAĞLICAKLA inşallahhhhhhhh

inanamıyorum yaaa sen kendini baya bi ezdirmişsin , benim gibi bi geline denk gelseymiş keşke senin kaynana , o zaman kaynana olduğuna pişman olurdu işte

canım buna ezdirme demeyelimde gurur diyelim.ben bazı şeylerde çok gurur yaparım,kimsenin hiç bir şeyine tenezül etmem,aşırı deteycıyımdır,ince eleyip sık dokurum.kaynanam bana altta kalmadığım için bulaşıyor,o beni ezmek istiyor aslındada yapamıyor ve de kuduruyor..

Canim benim yaa neler gelmis basina cok gecmis olsun stresden mi olmus ki bu zona? Allah acil sifalar versin canim.
Defnosun gelsin de bugunler unutulsun biran once

Bende iyiyim Ece de iyi cok sukur icime sigamiyor artik bir geriliyor ki butun organlarim maffoluyor acitiyor artik ama napalim o da sikildi ben de artik kavusmak istiyoruz birbirimize
Bende 1 Ekime gun aldim sezaryen olucam spinal diye konustuk ama belli olmaz o da degisebilir anestezi uzmaniyla da konusuruz ameliyat gunu
Kizimin hazirliklarini bitirmeye calisiyorum pazartesi kadin gelecek dip kose temizlensin de ev son kez rahat edeyim. Lasinoh surmeye basladim goguslerime haftaya da sut arttiricilarimi icmeye baslayacam kisisel bakim yaptircam kizimi karsilamaya hazirlanacam Allah izin verirse tabi

Gözünüz aydın kızlar, Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin. Darısıda bizim başımıza.

Duyarsın ins canim benide cuması defa Perşembe gunu soktu onu da ben hatırlattım :).
Hayret ya, nasıl sokmazlar nst'ye. Benim hissetmediğim, doğum için erken sancılarım oldu. İlaçla engellemeye çalışıyoruz. Girmeseydim bilmeyecektik.
Gerçi bazen diyorum çok mu abartıyoruz? İnceleyip durdukça birşeyler çıkıp duruyor.

Ayy, inanmıyorum ya başına gelenlere. Zona normalde berbat birşeydir. Sen birde hamile hamile çekiyorsun. Allah yardımcın olsun.
Bende iki gün ekstradan mide yanması ve kaşıntı çektim sıkıntıdan. Halime şükredeyim.

canım seni çok iyi anlıyorum..üzme kendini..canını sıkma hiç..yakında yawrunuu alıcaksın kucağına..onu düşün..benim kayınvalidem hamileliğimin başından beri bir gün bile beni arayıpta halimi hatrımı sormadı.bebeğe bir çöp dahi almadı bugüne kadar..ailem izmitte ben istanbuldayım.allahtan sorunlu bir hamilelik geçirmedim de kimseye muhtaç olmadan bugüne geldik çok şükür..hiç üzme kendini..bebeğine odaklan canım.allah onları nasıl biliosa öyle yapsın diyorum ben

aynı durumdayım canım..günlerdir gözümü gripten açamıyorum yatak döşek yatıyorum arayıp bi geçmiş olsun demedi. eşim bugğn gitmiş anasını alıp evime getirmiş mutfakta bana şuan çorba yapıo. ama söylene söylene.yok sarımsam yemezsen böyel yatak döşek yatarsın. yok bu nasıl tencere yok bu bıçak niye kesmio?yok bu ne biçim mutfak vs vs vs..bi gelipte odaya geçmiş olsunda demedi..şaka gibi yani..annem gelio izmitten şuan yolda.insanın kendi anası gibi yok..heleki son ayımızdayız hamileliğin hastalık gelince bide daha hassasız..ama anlayan beri gelsin..ağlayarak yazıyorum şuan o kadar daraldım yani dediğin gibi çocuk olunca evden çıkmıycak ama bende o zaman yapıcağımı biliyorum..döne döne...

Canim kizinin cikmasina cok sevindim,kizinla birbirinize alisip,cokta guzel anlasirsiniz:)))

Kizlar gozunuzaydin,sizlerde agisiz sizisiz gecirin insallah bu gunleri,kuzulara da kocaman

Mertug canim cok guldum,kotu huylar her zaman erkek tarafina

Gezdir cocugu sende,sikilmasin,teyzesinin kuzusu....

Canim sikiliyor yaaa esim ucusta gece gelecek kizimda karnimda depisiyor kahvemi yaptim cikolatami yedim keyif yaptim iste azcik
Artik yapacak is bulamiyorum isler bitti cok sukur kizin banyo kuvetini kovasini masrapasini cifledim o da temizlendi cok sukur bir ev temizlenecek ona da kadin gelecek benim halim yok zaten amma agirlastik 9 gunumu hayirlisiyla atlatmak istiyorum

beni ekleyin listeyeee :) bende normali bekliyorum...

Evet kesinlikle yürümek her türlü iyi ama bir de can gelse usenmesem merdivende iyiymis bende oyle duydum

Son düzenleme:
Dilfeza

Oglusum12

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212

Nilidil

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will

Simlara

Mavibattaniye

Melek01

Nursesil

Supremee

Tatlicik

Ege2011

Hayat55

Nergis67

Destes

Arcak81

Oreiro

Meganejem

Ekledim cnm :))

ya çatı muayenesinden sonra aşağıya acılı bi baskı hissediyorum hatta yürürken adım atamadığım oluyo ama sancı değil bu yaa kızlar nişan ya da su gelmeden de sancı oluşabilir mi?

Bütün isler bitince oyle bi durum oluyor dimi :) benimde evim salı gunu temizlenecek ins kuveti iyi hatırlattın cnm ya gerçi masrapayla kovayı pzrtsi alicm da yıkayayım .bende ilk zaman Kuvet de degilde çok ufak bı leğende yikarım heralde zaten ilk zaman 5-6 dk geçmesin banyo suresi diyorlar ya kolunun üstünde hemen yilayop bitiryorsun 2 aydan sonra kuveti kullanırım gibi me geliyor bakalım

ya çatı muayenesinden sonra aşağıya acılı bi baskı hissediyorum hatta yürürken adım atamadığım oluyo ama sancı değil bu yaa kızlar nişan ya da su gelmeden de sancı oluşabilir mi?

Oluyor mus cnm her kadın da Nisan gelmeyebiliyor benim de kasığıma bazen kramp giriyor böyle bisey yaşayan var mı acaba ya çok değişik giriyor ve hemen çıkıyor ayakdayken oluyor hep. Allahım bilinmeyene doğru gitmek çok tuhaf hic bir belirtiye akıl Sir ermiyor of dogurup tecrubelenmek ve bilmek istiyorum sonrada o tecrubeyle hemen ikinciyi yapmak tabiki

Dilfeza

Oglusum12

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212

Nilidil

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will

Simlara

Mavibattaniye

Melek01

Nursesil

Supremee

Tatlicik

Ege2011

Hayat55

Nergis67

Destes

Arcak81

Oreiro

Meganejem

Peluscuk

Ekledim cnm :) 32 olduk kızlar yok mü artıran :) bakalım bu listeden kaçımız normal doğuracak çok mercek ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…