güzeller biz geldikoğluşum doğdu 3820 gr , 51 cm kuzucum o çok iyi çok şükür ama annesi hala gaz sancısıyla uğraşıyor
öpücükler gönderiyor oğlum size o tatlı dudaklarıyla
şimdilik bu kadar
selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir bebişimi aldım ben kucağıma çok şükür 3400 51cm doğdu herşeyi normal çokşükür benim çok ağrılarım var malesef idare edicez artık herkese hayırlı doğumlar dilerim...
Duyarsın ins canim benide cuması defa Perşembe gunu soktu onu da ben hatırlattım :)
Takma cnm yaşadıkların zor seylermis gercekten ama cocukların ve esinle Mesut yuvan var gerisi yalan :)
Benim Dr yürüme konusunda çok ama çok ısrarcı bende başladım hurmaya yürüyüş ve yüzme 15 gündür dvm ama yürümeyi biraz ihmal ettim bu ara useniyorum
Canim Yaa gözün Aydın mAsallah :) bebişler iyi ama sanırım anneler biraZ rahatsız sezeryani doğuran ark bı an önce sağlığınıza kavuşursunuz ins ..
Aynı şeyleri bende yaşıyorum arkadaşım. 35+3 de, hiç farketmediğim sancılarım çıktı nst de. Aynı şeyleri bende yaşadım, serumlar iğneler... İlaç kullanmaya devam ediyorum. 36+6 da ilacı bırakacağım. Sonra sancı olursa doğumu bekleyeceğiz. Doktorumun maksatı 37 haftalığa gelmek. Allah'tan hayırlısı.
Sende içini ferah tut ilaç kullandığın için erken doğumu tetikleyeceğin sancıların olmaz. Bol bol yat.
inanamıyorum yaaa sen kendini baya bi ezdirmişsin , benim gibi bi geline denk gelseymiş keşke senin kaynana , o zaman kaynana olduğuna pişman olurdu işte
canım iyim cok sağol zona cıkardım onla ugrasıyorum aksamları öyle agrım oluyor ki aglıyorum caresizlikten Allahım kimseye böyle agrılar vermesin beterinden saklasın..
bugün biraz daha iyim.. herkes gün sayıyor doğuma ben de yaralarımın iyileşmesine gün sayıyorum.. sonrasında gelsin defnem de tadını cıkarayım bebeğimin.. zaten 4-5 gündür bebeğimi bile unutmus gibiyim kendi agrımdan,ona bişey olmasın da ben kaldırırım evelallah..
gecen kontrolumuz vardı yaralarımın agrısından bir de normal doğum agrısı cekemem ben cayıyorum galiba dedim doktorum kabul etmedi,ogüne gelelim o zaman karar verirsin gecer o zamana dedi,bekleyecek sanırım defnoş... ama agrılardan iştahım kapandı besleyemem yavrumu diye korkuyorum.. herseyin hayırlısı olsun inş.
sen napıyosun canım,ece nasıl....
selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir bebişimi aldım ben kucağıma çok şükür 3400 51cm doğdu herşeyi normal çokşükür benim çok ağrılarım var malesef idare edicez artık herkese hayırlı doğumlar dilerim...
Gözünüz aydın kızlar, Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin. Darısıda bizim başımıza.güzeller biz geldikoğluşum doğdu 3820 gr , 51 cm kuzucum o çok iyi çok şükür ama annesi hala gaz sancısıyla uğraşıyor
şimdilik bu kadar
Hayret ya, nasıl sokmazlar nst'ye. Benim hissetmediğim, doğum için erken sancılarım oldu. İlaçla engellemeye çalışıyoruz. Girmeseydim bilmeyecektik.Duyarsın ins canim benide cuması defa Perşembe gunu soktu onu da ben hatırlattım :).
kızlar hiç stres yapıp takmayın kafanıza hersey olacagına varıyor bende 36 haftadayken pembemsi bir kanamam oldu nst de sancılarım cıktı az da olsa ben bir panik bir korku... ne kadar zorladıysam kendimi zona cıkardım öyle agrılı bişeyki anlatamam.. ALLAH vermesin... lütfen kendinizi de bebegınızı de strese sokmayın...
bebeğim o günden beri 2 hafta bekledi.. daha da bekleyecek gibi.. ben de simdi yaralarımın agrıları gecsin de öyle gelsin diyorum... stres yok bol duaaa ALLAHIM HAYIRLI ZAMANDA VERSİN BEBİŞLERİMİZİ,SAĞLICAKLA inşallahhhhhhhh
canım seni çok iyi anlıyorum..üzme kendini..canını sıkma hiç..yakında yawrunuu alıcaksın kucağına..onu düşün..benim kayınvalidem hamileliğimin başından beri bir gün bile beni arayıpta halimi hatrımı sormadı.bebeğe bir çöp dahi almadı bugüne kadar..ailem izmitte ben istanbuldayım.allahtan sorunlu bir hamilelik geçirmedim de kimseye muhtaç olmadan bugüne geldik çok şükür..hiç üzme kendini..bebeğine odaklan canım.allah onları nasıl biliosa öyle yapsın diyorum benkızlar son günlerimizi yaşıyoruz,artık.tabi çokta duygusallaştık bende çok garip duygular yaşıyorum.doğum nasıl olacak?bebeğim sağlıklımı?onu sağsalim kucaklayabilecekmiyim?gibi sorular kafamda dolaşıyor.zaten en zoru şu son günleri geçirmek inşallah sağlıkla kucakladıkmı?herşey bitecek.benimde inşallah annem gelecek doğumda yanıma ve bayrama kadar yanımda olur.dün moralim baya bozuldu,aslında hiç umrumda değilde kaynanam eşimi arıyor,kızımla konuşuyor ve beni hiç sormuyor bile bayramda bazı tatsız olaylar olmuştu.ama ben onun bana ihtiyaç duyduğu herşeyde yanındaydım,hep imdadına koştum ama hamileliğimde bir eksik varmı diye bile sormadı,şimdi doğumuma günler kalmış telden bile sormuyor,sormasın istemem ama insan yapmacıkdan sorar.ama ben hakkımı helal etmiyorum,doğumumdada olmayacak büyük bir ihtimalle olmasın torununun yüzünü göstermem bende.zaten 1 iğnesi bile yok bizde nedense minik kızımı kimse istemiyor sanki buda çok zoruma gidiyor,gözyaşları dökerek yazıyorum bunları inanın.zaten bu bir değil ki ne zaman zor ve kötü bir dönemim olmuşsa kaynanam hep benden geri durdu yazsam roman olur yaşadıkları bugüme şükürler olsun en azından uzaktayım ve çok mutluyum ALLAHIM bozmasın çok yıprandım 6 sene birarada yaşadım onlarla.herşey boşmuş.iki dünya bir araya gelse daha beraber olmaz çok menfaatçiler ben o zamanlar yaş olarak küçüktüm ama şimdi imkanı yok kendimi ezdirmem..yok kendileri zamanında çekmişler bilmem ne diyor,valla ben sen çektin diye çekemem.söylediği bir kelime var bana duysanız şaşarsınız ama söylenecek şey değilki söyleyeyim 8 aylık hamile kadına denecek şey değildi,bu söz yüzünden eşimden ayrılmayı çok istedim ama çocuklarım için duruyorum.eşimde suçsuzken yapamadım.kafam çok karışık sizce ne yapayım ben bu kaynana faktörü evlilikleri çok yıpratıyor..bunu çok iyi anladım.
bende nefret ediyorum artık.evi 100 metre ötede gripten geberiyorm.gözlerim açılmıyor.sabahtan beri aç halde yatıyorum.bide hamileliğimn son gnlerindeym.gel bi bak yaşıyom mu öldüm mü ne biçim insan anlamadım gitti.çocuk olunca benden çıkmaz.ama sölicem zor gunumde yanımda olmayn iyi gunumde olmasn dicem.garip anam şimdi işten çıkcakta gelcek o yorgunlukla 2 saatlik yoldan.bana bakmaya.ne diim Allah onu benim elime düşürsn başka bişey istemiyorum.
Kızlar merhabalar umarım herkes ıyıdır.pek gıremıyorum malum hergun hastanedeyız.dun kızımın kımlıgı cıktı.bugun yogun bakımdakı son saatlerımız saat en gec dortte cıkıcak mınık kızım eve donucez.bakalım evde nasıl basa cıkıcam yaramaz kızımla.sureklı emmek ıstıyor.suan eve gıdene kadar arabada nasıl basa cıkarım onu dusunuyorum...
güzeller biz geldikoğluşum doğdu 3820 gr , 51 cm kuzucum o çok iyi çok şükür ama annesi hala gaz sancısıyla uğraşıyor
şimdilik bu kadar
Dilfeza
Oglusum12
Ugurlu07
Mercim
Yeniyeni
Frhnrfhn
Leyli2212
Nilidil
Yarenay
Faktorb
Esizm
Bndnz
Bsms
Onlyisland56
Mertug
Carmentta
Mustu
Will
Simlara
Mavibattaniye
Melek01
Nursesil
Supremee
Tatlicik
Ege2011
Hayat55
Nergis67
Destes
Arcak81
Oreiro
Listemizin son hali :)) baya çoğaldık Rabbim niyetimize göre versin hayirlisiyla ins :)
Merdiven inip çıkmak da doğumu kolaylaştırıyormuş.. Off ne hallere girdik ve gireceğiz bakalım. Yürü canım, yürümek çok önemli. Aslında sezaryen düşünenlerin bile spor, yürüyüş yapmaları lazım. Doğum sonrasında daha kolay ayaklanabilmek için şartmış.
Canim sikiliyor yaaa esim ucusta gece gelecek kizimda karnimda depisiyor kahvemi yaptim cikolatami yedim keyif yaptim iste azcik
Artik yapacak is bulamiyorum isler bitti cok sukur kizin banyo kuvetini kovasini masrapasini cifledim o da temizlendi cok sukur bir ev temizlenecek ona da kadin gelecek benim halim yok zaten amma agirlastik 9 gunumu hayirlisiyla atlatmak istiyorum
Dilfeza
Yarenay
Faktorb
Esizm
Bndnz
......
Meganejem
Ekledim cnm :))
ya çatı muayenesinden sonra aşağıya acılı bi baskı hissediyorum hatta yürürken adım atamadığım oluyo ama sancı değil bu yaa kızlar nişan ya da su gelmeden de sancı oluşabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?