2012 Ekim Anneleri

Sancı anında kanala giren bebekler de var. Çatı darlığı ender görülen bir şeyken, dr'ların sürekli çatın dar demesi insanın kafasını karıştırıyor. Bence bol bol yürü, hurma ye, pilates topun varsa üstünde zıpla (bunu yaşadığım ülkede açılma olsun diye yapıyorlar), meme başına masaj yap (bu da açılmayı sağlıyormuş).

Canım bildiğim kadarıyla parlak renkteki kırmızı akıntı nişan ya da pilasenta ayrılmasının işareti. O bölge hamilelikte hassaslaşıyormuş ve cinsel ilişki sırasında kanama olabiliyormuş. Ama içine sinmiyorsa bir hastaneye git bence..

hmmm bilemicem:44: ben kocamla kardeş oldum nerdeyse ama devamı olması gerek galıba lekenın :26:kontrol et ...benden gecen minnacık kahverengı leke gelmiştı doktorum takıp et devamı gelırse hastaneye gel demısti...

tatlım ben bilemiyorum ama doktoramı gitsen acaba, biz 9 aydır kardeş olduk eşimlede.

bence doktoruna sor. çünkü son 4 haftadaki ilişkii nişan gelmesine sebep olabilir..nişan için de o yolu kapatan ve bebeği koruyan bir tıkaç olarak yazıyor her yerde.. o yolu açmış olabilirsiniz yani..ben olsam beklemezdim..

sağolasın canım.baya kararsız kalmıştım ben de.Burak ismini çok seviyorum zaten.oğlum da kardeşimin adı Burak olcak diyo bugün.başka isim beğenmiyobakarsın adaş olur oğluşlarımız

bide canım işine yararmı bilmiyorum ama ben hastanedeyken kanamalı bir kadın geldi doktor ona kızdı ilişkiye girersen böyle olur dedi:26:

Dr dan geldim ve hersey yolundaymis Haftaya yine gidecegiz ve esiminde yogun israrlariyla haftaya bizi hastaneye yonlendirdi nst icin O kadar cok istedik ki adam mecbur kaldi Neyse efem kilosununu bile sormadim artik. Genel olarak dogumdan bahsettik. Dikisimi icten yapicakmis ve bebegin kafasina gore 10 veya 12 cm acilacagindan bahsetti. Yaglarimida alsaniz onlarda aradan ciksa diyesim geldi ama tuttum kendimi Neyse 1 kilo almisim ve bana aferin dedi haftada yarim kilo normalmis yani ben toplamda 18 kilo ile bitiririm umarim bu isi:) Derdim mi hayirrr 2 tup kan ve klasik idrar testiyle haftayi bekliyecegiz ama ben 3 hafta sonrasini bekliyorum artik

Canim son ay da iliskinin yasak olmasinin nedeni de bu zaten dogumu tetikler arkadasin dedigi gibi plesentayla ilgili sikinti yaratabilir durumun devam ederse acile git bir gorun derim ben
Valla bizde 6 aydir tik yok napalim mecbur katlandik bebis dogduktan 40 gun daha yok iyice kanka olduk adamla ama boyle olmak zorundaydi 3. Ayimda kanamam olmustu cunku
Neyse sen ihmal etme kontrol et ara ara devam ediyor mu akintin

canım bende bilemicem bizde son 26 haftadır kardeş olduk eşimle bencede doktoruna sor hareketleri nasıl bebeğin:26:

sağolasın canım.baya kararsız kalmıştım ben de.Burak ismini çok seviyorum zaten.oğlum da kardeşimin adı Burak olcak diyo bugün.başka isim

beğenmiyobakarsın adaş olur oğluşlarımız

ayyy ne guzel olur adaşlarben isim analistinede Burak ismini danıstım enerjısı yuksek bir isim dedi..ben kuantum enerjısiyle ilgiliyimde bıraz ,önemsıyorum böyle şeyleri...

kızlar az önce yeni epidural olan bi arkadaşımı aradım sen gebeliğini stresli geçirdin bencede uyu dedi, mide bulantısı olmuş çok yattığı yerden hep atak yapmış öğürmek için mide boş bişey çıkmamış ama hep öğürmüş kollarda bağlı bişey görmemiş ama başı ağrımış günlerce...
sonrası güzelmiş hemen kucaklayıp emzirmişben genel olurum bu gidişle

herkese iyi akşamlar

geçmişi oku oku gözlerim yoruldu

biz de bugün beşik işini halletmeye gittik siparişi verdik 10 15 güne gelir dediler inşallah bi sorun daha yaşamam

beşik için uyku seti bakıyorum beşik korumalı olan var mı tavsiyesi olan?

bu arada bi konuda daha yardımınıza ihtiyacım var kızlar

cibinlik :26:
netten bakıyorum ama demir aparatını satmıyolar galiba onu nerden temin edebilirim bide her türlü cibinlik tek bi aparata takılabilir mi

offfffffffffff çıkamadım işin içinden ?

sağol canım burayada bakarım

canım ben çilek ten aldım uyku setini çok hoşuma gitti safari olan bi bak istersen

KIZLARR akşama doğru arkadaşlarım gelmiş geçmiş olsun nasıl iyi oldunmu diye sağolsunlar.

Ben oğluşumun odasını kilitlemiştim doğumdan önce kimse görmesin diye öyle istiyodum çünkü.ama aa ne yaptın odasını diye kapıyı zorladılar bende artık açtım kilidini mecburen gördüler oğluşumun odasını biliyorum onların niyetleri kötü değil ama kızdım kendime şimdide sadece bismillahirrahmanırrahim deyin girerken diyebildim.

tatlım ********************************************* a gir cibinlik+tel 24 tl ve kargo ücretsiz beğenirsen fazla uğraşma netten bulabileceğin en uygunu bu bende çok aradım çünkü....

Ben çok sıkılıyorum artık hıc bırsey yapmakta ıstemıyorum öyle olunca zaman hıc gecmek bılmıyor 21 gün kaldı ama bana 21 ay gıbı gelmeye basladı uyusam sorun degıl ama sureklı yatakta olup doğru düzgün uyuyamamak ve erken kalkmak daha da zor gecmesıne neden oluyor tabı tek basıma bır hamılelık donemı gecırmemınde etkısı var sanırım ananemin gelmesıne 16 gün var offff offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…