2012 Ekim Anneleri

oooo maşallah bızdende öpucukler oğluşuna,darısı bizlere hayırlısıyla inşallh..

biz oğluşumun ismine karar veremedik hala yaa... sizce Emirhan mı Burak mı?hangisi daha iyi?5 günüm kaldı isim bulamadık daha..

Benım ogluşumun adı Burak canım..senın baktıgın anlam sembolık anlam..Burak Berk isminden türetilmiştir berk şimşek demektir.Hz.Muhammed'i(S.A.V.) Miracında Burak yani şimşek enerjisi taşımıstır Allah'a....,binek olarak yaptıkları yorum sembolleştirdikleri yorum kurandada gecmıyor..Kelime olarak "berk" (parıltı, şimşek)'ten türemiştir. Tasavvufta aşkı ifade eder. Zira aşk, kulu şimşek gibi Allah'a ulaştırır.

maşallah oyyy bide öpermiş teyzoşlarını Allahım ömrünü uzun güzel kılsın inşallah nasılda güzel kilosu boyu darıs bizlere olsun inşallah.sende gazın için kimyon koy yemeklerine

kızlar bebek odası halısı aldınız mı? ve nerden aldınız ? bugün perde ve halı bakmaya gittim bikerede aradığım şeyi bulsam şu osmaniyede sinir oldum

Ne guzel bende yapsam keske,canim mutlaka etkisi oluyordur ama onlar gelicekleri zamani biliyorlar:)))

Ohh ohh keyif yap annesi,kizina bal olsun cikolatalar...

Kuvet benim hic aklima gelmemisti,yarin cifliyim bende kuvetini oglusun...

İki gundur annemle dip kose temizlik yaptik,camlari bile sildim dusunun artik,ablam da aradi dalga geciyor dogum baslasin diye temizlige verdin diyenapiyim belki etkiler,cocuk kanala iner,cti acilir:))))

kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım ne yazıldıysa o yaşanacak kimse bu yolda çaresiz kalmasın inşallah herkes bir şekilde doğuruyor bizde doğuracağız bende olayı fazla büyütmüyorum bebeğim sağlıklı doğsunda, normalde olur,sezeryanda BEN HAZIRIMM

zona için bol bol armut ve semizotu yee olurmu hayatım çok çok geçmiş olsun

Benelse bircan kizlar hadi gözunuz aydin, sag saglim aldiniz bebislerinizi kucaklariniza masallah iki bebisimize de sizlerede cok gecmis olsun kizlar, insallah sIkIntilarinizda bi kac gune gecer artik darisi bizlerin basina

Doğum yapan arkadaşlar çok çok geçmiş olsun ve tebrik ediyorum bebekler ne güzel kilolarla doğmuş darısı bizim başımıza inşallah...

Bende hep normal istiyordum ama sezeryana karar verdik çünkü bebek önde gidiyor normalde 15 ekimdi sata göre doğum ama bebek gelişimi ekim ilk haftaya kadar düştü. cumartesi 3400 gramdı kgsi. Ve kısmetse 1 ekimde bizde alıcaz kızımızı kucağımıza... bu çarşambada son kontrolü yapacak..

Açıkçası normal doğumdan kendim için değil ama bebek için korkuyorum çünkü yaşanabilecek bir sürü aksilik var... ne biliyim işte sona gelince galiba korku,heyecan artıyor... zaten hala bebekte alması gereken şekli almadı yani son güne kadar bekleyip yine sezeryan olacakmışım geldiği için bunu seçtik... inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur... upuzun bir süreç geçti gitti zorluklarıyla inşalalh sonucu hayırlı olur..

kızlar bebek odası halısı aldınız mı? ve nerden aldınız ? bugün perde ve halı bakmaya gittim bikerede aradığım şeyi bulsam şu osmaniyede sinir oldum

aldım canım disneyin bir serisinden aldım.antibacteriyel güzel yumuşacık organik.unnadoda çok satılıyor bebek halıları.IVI.com dan da bakabilirsin

bizimkisi bu

maşallah canım gözün aydın rabbim hayırlı evlat eylesin iyi olmanıza sevindim bizimde az kaldı şafak 3 çok heyecanlıyım çok

epidural olan anneler genel anestezimi olsam sizce?çokmu korkağım benn yaaaa acaba o anı yaşasammı

slm kızlar nst sonucum iyi çıktı çarşamba sabah 7:30 ta hastanede olun 10 da sezeryana alıcam dedi genel anestezi allah hepimize yardım etsin

tatlım bebişini dilerim sağlıkla kucağına alman nasip olur...

nst sonucunun iyi cıkmasına cok sevindim.. prs günü doğum evine gittim orada bebeğin kalp atısları cok yüksek cıktı korktuk cok fena... ama cok sükür ki sonrasında düzeldi...

bakalım 1 ekimde belli olacak bizimde hersey normal doğum istiyorum ama normalden önde gelişiyormus... hayırlısı herseyin... artık doğsun istiyorummm

seveyim onu güzel güzel

canım ultrason ölçümlerinde mi öyle görünüyor
benimki neden dikkate almıyor acaba benimde ultrasonda 3 ekim görünüyor ama en erken 10 ekime alırım diyor:44:
inşallah o günü bekler bebişim :) bende 10 ekimden önce gelir diye korkuyorum açıkçası:18:
aldım canım disneyin bir serisinden aldım.antibacteriyel güzel yumuşacık organik.unnadoda çok satılıyor bebek halıları.IVI.com dan da bakabilirsin

bizimkisi buEki Görüntüle 516030

çok güzel canım güle güle kullanın
unnadoyada bi bakim canım galiba onuda netten alacam

tatlım mayıs sonunda bir arkadasım genel anestezi ile doğum yaptı ayılmasına kadar olan sürecte sanırım ilk sütü veremediğinden sarılık oldu bebişi...

diğer bir arkadasım da lokal anestezi ile doğum yaptı ve ayık olduğundan dolayı ilk sütü verebildi ve sarılık olmadı...

secim senin ama bence o anı yasamak daha güzel olur diye düsünüyorum dünyaya geldiği anı görmek güzel olurdu herhalde :)

Canim kasilma oldugunda kasiklarin aciyo dizlerine kadar cektiriyo gibi oluyo karnin sertlestigi zaman
Yani benim oyle oluyo bir gunde 20 kez falan

Son düzenleme:
kızlar dünden beri karnımda bir sancı var üst kısımda ara ara geliyor ama belli aralıklarla değil...

kasılma gibi sanki bir de miğde bulantım var heran istifra edecekmişim gibi

atesim cıktı gibi hissediyorum ama ölctüm az önce 36,2 cıktı cok sükür

böyle olan var mı aranızda ?

çok karasız kaldım canım ya napıcm bilemiyorum doktorda bebeği önce sana vericem diyor

çok karasız kaldım canım ya napıcm bilemiyorum doktorda bebeği önce sana vericem diyor

korkma bence tatlım hersey olacağına varır... ben doğumdan korkmuyorum da sonrasında bebeğime bakabilecek miyim diye korkuyorum cok fena :)

ya bende cahil cesareti var daha önce doğum yapmadığımdan ya da cevremden cok gaza geliyorum hangisidir bilmem

Canım ben bebek odası yapmadım ama bebek odası yapacağım zaman atlas halıdan almayı düşünüyorum halısını. Bambudan yapılmış ve antibakteriyel. Evime halı alırken gördüm ve bayıldım.
Koleksiyonlar | Atlas Hal bu siteden bak bakalım halıları beğenecek misin?

Amin inşallah. Kanala girmiştir inşallah kuzucuk. Bizimki son haftayı beklemez diye umuyorum. Çünkü gelişimi 7-10 gün ileride çıkıyor her seferinde..

kızlarrrr acil görün beni nolurrrrrrr biz bugün bi halt ettik kocamla hamileliğimin başından beri yapmadığımız bişi yaptık anladınız sanırım ondan 1 saat sonra falan böyle peçeteyle silerken peçeteye uçuk renkte kan değiyor ara ara bu benim nişanım değil demi akıntıyla gelmiyor onuda bildireyimde ay çok utandım yaa yazdıklarıma ama sormak zorundayım nolur bilen cvp versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…