güzeller biz geldikoğluşum doğdu 3820 gr , 51 cm kuzucum o çok iyi çok şükür ama annesi hala gaz sancısıyla uğraşıyor
öpücükler gönderiyor oğlum size o tatlı dudaklarıyla
şimdilik bu kadar
biz oğluşumun ismine karar veremedik hala yaa... sizce Emirhan mı Burak mı?hangisi daha iyi?5 günüm kaldı isim bulamadık daha..
aslında önce emirhan diyoduk.şimdi de burak takıldı aklımıza.anlamı da bilindiği gibi Hz Muhammedin miraçta bindiği hayvanın ismiymiş.ama mübarek bi hayvan da olsa sonuçta bi hayvan adıymış isim olarak koymak uygun olur mu diye de düşünüyorum
güzeller biz geldikoğluşum doğdu 3820 gr , 51 cm kuzucum o çok iyi çok şükür ama annesi hala gaz sancısıyla uğraşıyor
şimdilik bu kadar
Yürüme bandında 1 saatlik yürüyüşümü yaptım. Süpürge yapayım biraz, markete çıkarım. Biraz da öyle yürümüş olurum. Akşama belki pilates de yaparım. Bu kadar yürümeme rağmen sancı falan hiç olmuyor. Bebiş kanala girmeye başlasa.. Zamanı gelmiş çünkü.
Canim sikiliyor yaaa esim ucusta gece gelecek kizimda karnimda depisiyor kahvemi yaptim cikolatami yedim keyif yaptim iste azcik
Artik yapacak is bulamiyorum isler bitti cok sukur kizin banyo kuvetini kovasini masrapasini cifledim o da temizlendi cok sukur bir ev temizlenecek ona da kadin gelecek benim halim yok zaten amma agirlastik 9 gunumu hayirlisiyla atlatmak istiyorum
kızlar hiç stres yapıp takmayın kafanıza hersey olacagına varıyor bende 36 haftadayken pembemsi bir kanamam oldu nst de sancılarım cıktı az da olsa ben bir panik bir korku... ne kadar zorladıysam kendimi zona cıkardım öyle agrılı bişeyki anlatamam.. ALLAH vermesin... lütfen kendinizi de bebegınızı de strese sokmayın...
bebeğim o günden beri 2 hafta bekledi.. daha da bekleyecek gibi.. ben de simdi yaralarımın agrıları gecsin de öyle gelsin diyorum... stres yok bol duaaa ALLAHIM HAYIRLI ZAMANDA VERSİN BEBİŞLERİMİZİ,SAĞLICAKLA inşallahhhhhhhh
kızlar bebek odası halısı aldınız mı? ve nerden aldınız ? bugün perde ve halı bakmaya gittim bikerede aradığım şeyi bulsam şu osmaniyede sinir oldum
şimdilik bu kadar
slm kızlar nst sonucum iyi çıktı çarşamba sabah 7:30 ta hastanede olun 10 da sezeryana alıcam dedi genel anestezi allah hepimize yardım etsin
canım ultrason ölçümlerinde mi öyle görünüyorDoğum yapan arkadaşlar çok çok geçmiş olsun ve tebrik ediyorum bebekler ne güzel kilolarla doğmuş darısı bizim başımıza inşallah...
Bende hep normal istiyordum ama sezeryana karar verdik çünkü bebek önde gidiyor normalde 15 ekimdi sata göre doğum ama bebek gelişimi ekim ilk haftaya kadar düştü. cumartesi 3400 gramdı kgsi. Ve kısmetse 1 ekimde bizde alıcaz kızımızı kucağımıza... bu çarşambada son kontrolü yapacak..
Açıkçası normal doğumdan kendim için değil ama bebek için korkuyorum çünkü yaşanabilecek bir sürü aksilik var... ne biliyim işte sona gelince galiba korku,heyecan artıyor... zaten hala bebekte alması gereken şekli almadı yani son güne kadar bekleyip yine sezeryan olacakmışım geldiği için bunu seçtik... inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur... upuzun bir süreç geçti gitti zorluklarıyla inşalalh sonucu hayırlı olur..
aldım canım disneyin bir serisinden aldım.antibacteriyel güzel yumuşacık organik.unnadoda çok satılıyor bebek halıları.IVI.com dan da bakabilirsin
bizimkisi buEki Görüntüle 516030
maşallah canım gözün aydın rabbim hayırlı evlat eylesin iyi olmanıza sevindim bizimde az kaldı şafak 3 çok heyecanlıyım çok
epidural olan anneler genel anestezimi olsam sizce?çokmu korkağım benn yaaaa acaba o anı yaşasammı
Kızlar nolur biriniz bana kasılmanın nasıl olduğunu anlatsın. Ben anlayamıyorum. Bazen karnımın bi tarafı şişiyo tepe gibi acı macı yok ama sonra geçiyo. Ben bunu bebiş sanıyorum çünkü bebeğim harek ediyomuş orayı şişiriyomuş gibi hissediyorum. Kasılma nasıl bişey?
tatlım mayıs sonunda bir arkadasım genel anestezi ile doğum yaptı ayılmasına kadar olan sürecte sanırım ilk sütü veremediğinden sarılık oldu bebişi...
diğer bir arkadasım da lokal anestezi ile doğum yaptı ve ayık olduğundan dolayı ilk sütü verebildi ve sarılık olmadı...
secim senin ama bence o anı yasamak daha güzel olur diye düsünüyorum dünyaya geldiği anı görmek güzel olurdu herhalde :)
çok karasız kaldım canım ya napıcm bilemiyorum doktorda bebeği önce sana vericem diyor
kızlar bebek odası halısı aldınız mı? ve nerden aldınız ? bugün perde ve halı bakmaya gittim bikerede aradığım şeyi bulsam şu osmaniyede sinir oldum
Evet o köpükleri biliyorum da ne bileyim koyduğuma degmez sanki hemen yıkar çıkarırım diyorum Neyse yaşayıp görucez artık :)
Ohh mAsallah valla sen böyle devam et girer annesi o kanala :))
Evet sanırım yalancı çünkü dinlenin ce geçiyor :)
Ne guzel bende yapsam keske,canim mutlaka etkisi oluyordur ama onlar gelicekleri zamani biliyorlar:)))
Ohh ohh keyif yap annesi,kizina bal olsun cikolatalar...
Kuvet benim hic aklima gelmemisti,yarin cifliyim bende kuvetini oglusun...
İki gundur annemle dip kose temizlik yaptik,camlari bile sildim dusunun artik,ablam da aradi dalga geciyor dogum baslasin diye temizlige verdin diyenapiyim belki etkiler,cocuk kanala iner,cti acilir:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?