herkese iyi akşamlar
geçmişi oku oku gözlerim yoruldu
biz de bugün beşik işini halletmeye gittik siparişi verdik 10 15 güne gelir dediler inşallah bi sorun daha yaşamam
beşik için uyku seti bakıyorum beşik korumalı olan var mı tavsiyesi olan?
bu arada bi konuda daha yardımınıza ihtiyacım var kızlar
cibinlik :
netten bakıyorum ama demir aparatını satmıyolar galiba onu nerden temin edebilirim bide her türlü cibinlik tek bi aparata takılabilir mi
offfffffffffff çıkamadım işin içinden ?
nedense sitenin adı çıkmadı linki veriyorum cibinlik +tel 24 tl ve kargo ücretsiz www.*******************************...sik-cibinlik-demiri-karyola-cibinlik-tul.html
evet açılmadı ya neden acaba:26:
bu arada sağol canım
off kızlar dertliyim yaa nasıl doğum yapıcam ben hep normal diyodum 3400 olmuş bebişim sol çatı kemiğim öndeymiş .. beklersem bebeğimi riske mi atmış olurum sezeryan mı olsam ne yapsam ya allahım yardım ett:26::26:
kızlarrrr acil görün beni nolurrrrrrr biz bugün bi halt ettik kocamla hamileliğimin başından beri yapmadığımız bişi yaptık anladınız sanırım ondan 1 saat sonra falan böyle peçeteyle silerken peçeteye uçuk renkte kan değiyor ara ara bu benim nişanım değil demi akıntıyla gelmiyor onuda bildireyimde ay çok utandım yaa yazdıklarıma ama sormak zorundayım nolur bilen cvp versin
off kızlar dertliyim yaa nasıl doğum yapıcam ben hep normal diyodum 3400 olmuş bebişim sol çatı kemiğim öndeymiş .. beklersem bebeğimi riske mi atmış olurum sezeryan mı olsam ne yapsam ya allahım yardım ett:26::26:
Aynen katılıyorum canim bizde arkadas olduk esimle sırf bu yüzden bile hen doğurmak istiyorum kocamla normal olmayı çok özledimCanim son ay da iliskinin yasak olmasinin nedeni de bu zaten dogumu tetikler arkadasin dedigi gibi plesentayla ilgili sikinti yaratabilir durumun devam ederse acile git bir gorun derim ben
Valla bizde 6 aydir tik yok napalim mecbur katlandik bebis dogduktan 40 gun daha yok iyice kanka olduk adamla ama boyle olmak zorundaydi 3. Ayimda kanamam olmustu cunku
Neyse sen ihmal etme kontrol et ara ara devam ediyor mu akintin
canım hangi haftanda 3400 geldi bebeğin tam tarihli yazsana kendi bebeğimle karşılaştıracağm da
benim durumumda aynı hatta fena 3600 bebeğim ve çatı ön kemiğimi dar buldu dr. 3600 doğurdun doğurdun 1-2 güne fazlasını normal doğuramazsın dedi yani pazartesiye kadar doğurmazsam sezaryen.ben de kararsızım ısrar mı etsem riske mi atarım sezaryanı olup bebişimi bir an evvel kucağıma mı alsam.....şaşırdım ne yapıcaz leyli?
ya kızlar bizde başından beri kardeş gibiydik eşimle ama bu çok bilen insanlar varya onların aklına uydum çatı muayenesine gitmeden yap dediler hep ondan yaptım adama zorla yaptırdım resmen gerçi ebem var bitane (kuzenim) onunla konuştum tarifime göre bişey olmaz ondan dedi rahatlattı beni ama ne bilim bak hala normalde bişi yok tuvalete girip peçeteyle silince değiyo ufffff sabah olsunnnn
canlarım valla çok zormuş ya bebeğim sürekli ağlıyo hiç susumuyo kızımda böle kolikti çok dua ettim bu olmasın diye malesef öle((
Masallah sana canim yav :)))Ben basından beri kocam ıle ılışkımı hıc kesmedım ve sızlerı okuyunca kendımdan utandım:26: evet ılışkı sonrası kasılma oluyor ama gecıyor sonuçtaay bılemedım bırde ben hamılelığimin basından beı günde en az 10 hurma yıyorum. O da bır sorun yaratmadı ve ayrıca çok yararlı. Hem erken doğursaydı burada kı bütün hatunlar erken dogum yaparlardı:26:
Hmm ne ara doğurmuş ya mAsallah :) evet yaramazlık yapmayalım dimi ama adamlara da yazık yav :)kızlarrrrrrrrrr melekengel arkadaşta ikizlerini kucağına almışşşşşşşş hemde nerdeyse 1 ay olmuş sağlıkla büyütsün bebişlerini inşallahhhhhh
tek ikiz hamiş ben kaldım aranızda:18::18::18::18::18::18::18: inşallah bende sağ sağlim kavuşurum bebeklerimehepimiz inşallahhh
bu arada yaramazlık yapmayın bakıyımbizde 9 aydır kardeşiz az kaldı sabırrrrrr
canlarım valla çok zormuş ya bebeğim sürekli ağlıyo hiç susumuyo kızımda böle kolikti çok dua ettim bu olmasın diye malesef öle((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?