2012 Ekim Anneleri

nedense sitenin adı çıkmadı linki veriyorum cibinlik +tel 24 tl ve kargo ücretsiz www.*******************************...sik-cibinlik-demiri-karyola-cibinlik-tul.html

ya hayırdır bir site adı veremedim sansür başladı galiba neyse siteye tıklayınca açılıyor sanırım cibinlik+tül için

off kızlar dertliyim yaa nasıl doğum yapıcam ben hep normal diyodum 3400 olmuş bebişim sol çatı kemiğim öndeymiş .. beklersem bebeğimi riske mi atmış olurum sezeryan mı olsam ne yapsam ya allahım yardım ett:26::26:

benim durumumda aynı hatta fena 3600 bebeğim ve çatı ön kemiğimi dar buldu dr. 3600 doğurdun doğurdun 1-2 güne fazlasını normal doğuramazsın dedi yani pazartesiye kadar doğurmazsam sezaryen.ben de kararsızım ısrar mı etsem riske mi atarım sezaryanı olup bebişimi bir an evvel kucağıma mı alsam.....şaşırdım ne yapıcaz leyli?

Selam aynı şey benim basıma geldi 11.haftada iliski sonrası kanamam oldu.her türlü şey önemli vakit kaybetmeden Dr git derim.bu arada kızlar birşey sorulan son ay iliski yasak ama orgazmın bir zararı yok diye biliyorum ben

canım hangi haftanda 3400 geldi bebeğin tam tarihli yazsana kendi bebeğimle karşılaştıracağm da

Aynen katılıyorum canim bizde arkadas olduk esimle sırf bu yüzden bile hen doğurmak istiyorum kocamla normal olmayı çok özledim

Ben basından beri kocam ıle ılışkımı hıc kesmedım ve sızlerı okuyunca kendımdan utandım:26: evet ılışkı sonrası kasılma oluyor ama gecıyor sonuçta ay bılemedım bırde ben hamılelığimin basından beı günde en az 10 hurma yıyorum. O da bır sorun yaratmadı ve ayrıca çok yararlı. Hem erken doğursaydı burada kı bütün hatunlar erken dogum yaparlardı:26:

iyi geceler hanımlar bende perşembe günü gittim doktora 3000 gram geldi bebeğimiz. doktor bir sıkıntı yok dedi bebek kanala girmiş dedi nstye girdim bir sıkıntı çıkmadı sabırlı olup sancı bekleyeceğiz dedi benim bugün kasıklarımda ağrı oldu ama çok hafif... kayda değer değil sanki allah hepimizin yardımcısı olsun

ah canım bir karar verebilsemm benım doktor tamam senin bebek de tosun değil ama dedi nsalı tekrar bakılacak hiç açılma yoksa bebişin de kilosu artmış olursa ne yapalım yapıcak bişey yok diyip sezeryana giricez gibi görünüyo.

kızlarrrrrrrrrr melekengel arkadaşta ikizlerini kucağına almışşşşşşşş hemde nerdeyse 1 ay olmuş sağlıkla büyütsün bebişlerini inşallahhhhhh

tek ikiz hamiş ben kaldım aranızda:18::18::18::18::18::18::18: inşallah bende sağ sağlim kavuşurum bebeklerimehepimiz inşallahhh

bu arada yaramazlık yapmayın bakıyımbizde 9 aydır kardeşiz az kaldı sabırrrrrr

Son düzenleme:
ya kızlar bizde başından beri kardeş gibiydik eşimle ama bu çok bilen insanlar varya onların aklına uydum çatı muayenesine gitmeden yap dediler hep ondan yaptım adama zorla yaptırdım resmen gerçi ebem var bitane (kuzenim) onunla konuştum tarifime göre bişey olmaz ondan dedi rahatlattı beni ama ne bilim bak hala normalde bişi yok tuvalete girip peçeteyle silince değiyo ufffff sabah olsunnnn

canlarım valla çok zormuş ya bebeğim sürekli ağlıyo hiç susumuyo kızımda böle kolikti çok dua ettim bu olmasın diye malesef öle((

cnm merhaba bızım dr umuzda 8 den sonra yasaklmıştı ama
eskı kadınlarda doğumların daha kolay olacagından bahsedıyo
bılemedım hangısı doğru hatta banyodan doğuma gıdenler bıle varmış bızde sanırım artık jubıle yapıcaz

canlarım valla çok zormuş ya bebeğim sürekli ağlıyo hiç susumuyo kızımda böle kolikti çok dua ettim bu olmasın diye malesef öle((

aaa cnm sen doğum yaptınmı hadı gözunaydın gecmış olsun hatta
cnm ya ağlayan bebış zor ınşalla duzene gırer bızım 2 ayı bulmadan duzene gırmıştı doğum nasıl gectı cnm

Masallah sana canim yav :)))
Hmm ne ara doğurmuş ya mAsallah :) evet yaramazlık yapmayalım dimi ama adamlara da yazık yav :)

Oyy annesi düzelir o ya yerim ben onu mAsallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…