ya kızlar bizde başından beri kardeş gibiydik eşimle ama bu çok bilen insanlar varya onların aklına uydum çatı muayenesine gitmeden yap dediler hep ondan yaptım adama zorla yaptırdım resmen gerçi ebem var bitane (kuzenim) onunla konuştum tarifime göre bişey olmaz ondan dedi rahatlattı beni ama ne bilim bak hala normalde bişi yok tuvalete girip peçeteyle silince değiyo ufffff sabah olsunnnn
Allah canını ya güldürdün beni kizz bana oyle diyenler oldu iiyiymis yok açılırmış dogum rahat olurmuş filan benim çok acıyor zaten kendimi kasıyorum bebege bisey olacak diye birde karnımdan dolayı oda bende rahat edemiyoruz en iyisi bı doğuralım da :)
Gece uykusuna hasret kaldımm
doğuralım valla yaa bi rahata erelim işte benimde normalde ağğrım olurdu ilişki de falan kasardım kendimi salaklık sanki atı üstü iki tane parmak gircek ne korkarsın bu arada bebeğin hareketleri Allahtan ki iyi akıntım zaten vardı o normal demişti dr ama sanki kan dış vajenden geliyo orası acıyo bitek ulen herşeyimizi de yazdık hıı tövbe tövbe
bugun tam 38+0 ım canım bugun söledi
Beni de persembe kontrol edicek darlik varsa bebek iri normal olmaz dedi...
Yeniyeni kiz Allah iyiligini versin sen milleti dinleyip surda kac gun kalmis,bi de adami da zorlamis...canim tam peceteye gelen yeri tespit etmeye calis,eger devam ederse de git gorun icin rahat etsin...
Kizlar yardim?!!!!!!
Alt kisim(anladiniz siz:))icten distan acayip sekilde agriyor bir saattir,kemikleri agriyo resmen,sebebi ya da ne yapmam gerektigi ile ilgili fikri olan var mi???????
bizimki nasıl sence MUSTAFA ASAF :26:
canım ultrason ölçümlerinde mi öyle görünüyor
benimki neden dikkate almıyor acaba benimde ultrasonda 3 ekim görünüyor ama en erken 10 ekime alırım diyor:44:
inşallah o günü bekler bebişim :) bende 10 ekimden önce gelir diye korkuyorum açıkçası:18:
çok güzel canım güle güle kullanın
unnadoyada bi bakim canım galiba onuda netten alacam
Kİmse yok mu???
Cok fenayimmmmm...geceden beri sancim var,gercek mi yalanci mi anlamadim hastaneyi aradim geciktirmeden gelin dedi,korkuyorum...
Kİmse yok mu???
Cok fenayimmmmm...geceden beri sancim var,gercek mi yalanci mi anlamadim hastaneyi aradim geciktirmeden gelin dedi,korkuyorum...
Kİmse yok mu???
Gunaydin canim,kiz zombi misin sen surekli yaziyosun hangi ara uyuyosun:)))
sancısı çıkan kızlar peki haberiniz oluyormu yani hissediyormusunuz sancı olduğunuyoksa nst sonucundamı yazıyor sadece, ne bileyim bel ağrısı adet sancısı gibi sıkıntılar oluyormu yoksa :26:
güzeller biz geldikoğluşum doğdu 3820 gr , 51 cm kuzucum o çok iyi çok şükür ama annesi hala gaz sancısıyla uğraşıyor
öpücükler gönderiyor oğlum size o tatlı dudaklarıyla
şimdilik bu kadar
biz oğluşumun ismine karar veremedik hala yaa... sizce Emirhan mı Burak mı?hangisi daha iyi?5 günüm kaldı isim bulamadık daha..
selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir bebişimi aldım ben kucağıma çok şükür 3400 51cm doğdu herşeyi normal çokşükür benim çok ağrılarım var malesef idare edicez artık herkese hayırlı doğumlar dilerim...
slm kızlar nst sonucum iyi çıktı çarşamba sabah 7:30 ta hastanede olun 10 da sezeryana alıcam dedi genel anestezi allah hepimize yardım etsin
kızlar,
sabah 8de kalın ve mukozamsı bir sıvı geldi sarı ve yoğun kanlı değil zaten kontrol vardı dr.a gittik nişan gelmiş dedi ama bebiş kanala inmemiş sancılarda hafif ama regl ağrısı gibi sancım var hala pazartesi tekrar çağırdı...kilosu 3.600 arada çatı muayenemde yapıldı ön kemiğim dar 3600-3700fazlasını normal doğuramazsın dedi yani pazartesine kadar kızım doğmazsa bize de sezaryan yolları açıldı ...hiç korkmadım soğuk kanlıydım ama gerçek doğum sancısında ne olur bilmem ...sizce doğumum başladı mı normal doğmasını çok istiyorum
Kİmse yok mu???
Herkes gecmısı okuyor sanırım:26: Bir soruuu soracağımmmmm?? Bebislerinizin cibinliklerini yikadiniz mi? Yikadiysaniz nasil utulediniz? Yoksa tul perdeler gibi mi astiniz? Cok kararsiz kaldim onlari yikamaya ama icimede sinmiyecek yikamazsam. Peki guneslikleri yikadiniz mi? Acikcasi ben kendi perdelerimi gelir gelmez yikamadan asarim simdi bebek olunca herseyini yikayasim geliyor5 yillik evlilik hayatim boyunca ogrenmedigim ev hanimligini su bir kac ayda ogrenmeye calisirsam boyle olur iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?