2012 Ekim Anneleri

Allah canını ya güldürdün beni kizz bana oyle diyenler oldu iiyiymis yok açılırmış dogum rahat olurmuş filan benim çok acıyor zaten kendimi kasıyorum bebege bisey olacak diye birde karnımdan dolayı oda bende rahat edemiyoruz en iyisi bı doğuralım da :)

Kızlar bişey sorucam size komik gelebilir ama son 1 sanattır göbek deliğimin üstü uyuşmuş gibi his yok sanki.annemi uyandırdım bişey olmaz stresten oluyordur dedi sancım yok su anda soluma yattım bebeğimde hareketli bilemedim böyle hisseden oldumu acaba

doğuralım valla yaa bi rahata erelim işte benimde normalde ağğrım olurdu ilişki de falan kasardım kendimi salaklık sanki atı üstü iki tane parmak gircek ne korkarsın bu arada bebeğin hareketleri Allahtan ki iyi akıntım zaten vardı o normal demişti dr ama sanki kan dış vajenden geliyo orası acıyo bitek ulen herşeyimizi de yazdık hıı tövbe tövbe

Bisey olmaz cnm ya SAGLIK icin sordun utanma :)

bugun tam 38+0 ım canım bugun söledi

Beni de persembe kontrol edicek darlik varsa bebek iri normal olmaz dedi...

Yeniyeni kiz Allah iyiligini versin sen milleti dinleyip surda kac gun kalmis,bi de adami da zorlamis...canim tam peceteye gelen yeri tespit etmeye calis,eger devam ederse de git gorun icin rahat etsin...

Kizlar yardim?!!!!!!

Alt kisim(anladiniz siz:))icten distan acayip sekilde agriyor bir saattir,kemikleri agriyo resmen,sebebi ya da ne yapmam gerektigi ile ilgili fikri olan var mi???????

Canım çatı kemiklerin ağrıyor sanırım. Benim 29-33 haftaları arasında çok ağrımıştı. Hatta oturup kalkarken resmen oradan çekiyorlar gibiydi. Sonra oradaki kemikler şişti ve dışarıya doğru çıktı. Doktoruma sorduğumda normal dedi. Bebeğin yaptığı basınçtan olur, geceleri artar dedi. Bendeki ağrı kendiliğinden geçti.

Herkez uyuyor yav benim iyku düzenim Cook bozuldu gece uyuyamadigim icin geç kalkıyorum öbür gece de geç kalktığım icin zaten uyuyamiyorum böyle kısır döngü oldu Yaa of çok sinir bozucu yarın sabah erken kalkayım da aksam uyuyabilirim belki :S

Kİmse yok mu???

Cok fenayimmmmm...geceden beri sancim var,gercek mi yalanci mi anlamadim hastaneyi aradim geciktirmeden gelin dedi,korkuyorum...

evet ultrason ölçümlerine göre 2 ekim doğum görünüyor tabi normal istersen doğum sancıların 5-6 ekimden sonra başlar dedi.. bebek olması gerekenden hep 100-150 gram önde olduğu içinde 1-2 ekimde alabiliriz dedi.. zaten sezeryan için normal doğum tarihinden 1 hafta 10 gün öncesini yapıyorlar. bizimde normalde olması gereken 15 ekimdi.. sonuç olarak inşallah 7 gün sonra kızım kollarımda olacak... ben biraz stresliyim ve hamileliğimde hamilelikle alakası olmayan ama neredeyse her hafta kan vermeme neden olan çok şeyle uğraştım açıkçası işte normal doğumdada bir aksilik yaşamak çok korkutuyor... epidural sezeryan olucam genel istemiyorum zaten... ilk doğacağı anı çok merak ediyorum... son aylarda beni bu kadar paralayan küçük yaramazı ilk gören olmak sanırım dünyada insanın başka hiçbir şeyle karşılaştıramayacağı bir mutluluk olacak...

Allahım günler azalıyor hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Hepinize güzel bir gün diliyorum ağrısız,sızısız....

Kİmse yok mu???

Cok fenayimmmmm...geceden beri sancim var,gercek mi yalanci mi anlamadim hastaneyi aradim geciktirmeden gelin dedi,korkuyorum...

geçmiş olsun nasıl bir ağrı var ki tam olarak... doktor bana şöyle dedi sancı için... tüm karnın sertleşti ise ve bu sertleşme ile birlikte ritmik bir ağrı girip çıkıyorsa bu sancı imiş... ama sadece karnın sertleşip geçiyorsa bu yalancı sancıymış...

Gece gec yatmama ve surekli uyanmama ragmen sabahin korunde enerji patlamasiyla uyandim Kocami ise kaldirdim, kopegimi yuruyuse cikardim, markete gittim, iki makina camasirini yikadim bebisimin, kahvaltimi ettim Durmak yok islere devam Bugun bebeisimin herseyini yikayacagim, odasini sabunlu sularla silecegim Evi silip supurmeyi, aksam yemegini yapmayi ve kocamin istedigi cevizli keki yapmayi planliyorum Lutfen bugun biri beni durdurmasin ve butun islerim bitsin

Herkes gecmısı okuyor sanırım:26: Bir soruuu soracağımmmmm?? Bebislerinizin cibinliklerini yikadiniz mi? Yikadiysaniz nasil utulediniz? Yoksa tul perdeler gibi mi astiniz? Cok kararsiz kaldim onlari yikamaya ama icimede sinmiyecek yikamazsam. Peki guneslikleri yikadiniz mi? Acikcasi ben kendi perdelerimi gelir gelmez yikamadan asarim simdi bebek olunca herseyini yikayasim geliyor 5 yillik evlilik hayatim boyunca ogrenmedigim ev hanimligini su bir kac ayda ogrenmeye calisirsam boyle olur iste

Gunaydin canim,kiz zombi misin sen surekli yaziyosun hangi ara uyuyosun:)))

zombiden beter oldum canım ben yaaa
topiğin gece bekçisiyim

sancısı çıkan kızlar peki haberiniz oluyormu yani hissediyormusunuz sancı olduğunuyoksa nst sonucundamı yazıyor sadece, ne bileyim bel ağrısı adet sancısı gibi sıkıntılar oluyormu yoksa :26:

canım benim geçen gittiğimde 25 e kadar sancım çıktı ama ben hissetmiyordum..
en son nişanım geldiğinde gittiğimde yine sancım çıktı ama daha sıktı onları çok rahat hissediyordum..
ebe ağrı eşiğin çok düşük dedi..normalde hissedilmeyen ağrıları hissediyormuşum :18:

oyyy maşallah oğluşuna
bizde onu koklayarak öpüyoruz

kendine çok dikkat et..sıcak tutmaya çalış..gaz sancın azalır en azından..
güzel haberlerinin devamını bekliyoruz

biz oğluşumun ismine karar veremedik hala yaa... sizce Emirhan mı Burak mı?hangisi daha iyi?5 günüm kaldı isim bulamadık daha..

bence burak canımm..modası geçmeyecek olan bir isim

maşallahh bebişine
ağrılarında en kısa zaman da diner inş
aminnnn inş

slm kızlar nst sonucum iyi çıktı çarşamba sabah 7:30 ta hastanede olun 10 da sezeryana alıcam dedi genel anestezi allah hepimize yardım etsin

hayırlısı olsun canımm..
senden sonraki günde ben kavuşuyorum bebişime..
hayırlı haberler vermek nasip olur inş..

canım benim de nişanım geldi 37+0 da..bebişim kanala yerleşmiş ve sancılarım çıktı..
ben de sezeryen olucam..eğer bir engelin varsa boş boşuna riske atma..
ama normal yapabiliyorsan tabi ki dene derim..
ben perşembe sabahını bekliyorum..nişandan sonra doğumu her an bekle derler ama bilemiyorum :26:
hakkımızda hayırlısı olur inş

Kİmse yok mu???

canım merak ettim seni ne durumdasın :26: :26: :26:

gelir gelmez yaz seni bekliyorum..

canım ben eve giren herşeyi kullanmadan muhakkak yıkarım ne olursa olsun..
cibinliği ve güneşlikleride yıkadım tabi..çok düşük ayarda ütülenebilir cibinlik..
olmadı üstüne yazma seripte ütüleyebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…