2012 Ekim Anneleri

günaydın kızlar bugünü saymassak şafak 2allah hepime yardım etsin bugün yarın doğumu olanlara kolaylık versinher sabah saat 6:30da kalkıyorum kurulu saat oldum hadi yarın okul var bugün niye uyumuyorum acaba:44:enerji doluyum birde nedir bu şimdi:26:

Kİmse yok mu???

Cok fenayimmmmm...geceden beri sancim var,gercek mi yalanci mi anlamadim hastaneyi aradim geciktirmeden gelin dedi,korkuyorum...

kuzum simdi nasılsın iyi misin ? dilerim hersey yolundadır...

yorma kendini fazla dün de ben senin gibi acaip enerjik bir haldeydim hızımı alamadım kayınvalidemle carsıya cıktım eve geldim bazı işler bugune kaldı ama ağrılar da yanıma kar kaldı kalan işleri de az önce tamamladım şimdi de biraz ağrım var ama iyiyim cok yorma kendini bakim :)

tatlım ben perdeleri mevlüde yakın yıkamayı düsünüyorum, cibinliği de bilemedim sanırım onu da haftaya annemlerin gelme durumu var kalan temizlik için o sırada yıkattırıp ütületebilirim emin değilim yani

günaydınnnnnnn hepinize iyi pazarlar

bir gün daha büyüdük çok şükür

günaydın tatlımmm nasılsın iyi mi kuzucukların

kızlar günaydın nasılsınız ???

az önce de yazdığım gibi dün kayınvalidemle carsıya gittik ve geldiğimden beri bebeğin olduğu yerler sertlesip duruyo cok korkuyorum bazen de ağrı giriyo emin olamadım

şimdi maşaAllah'ı var cok hareketli ama yine de korkuyorum işte bunlar yalancı sancılar mı yoksa bişi mi var ? sabah wcye gittim normalde acık sarı renk bile olmazken

cok silik bir sekilde pembeye yakın bir renk gördüm sonra tekrar baktım yoktu bu neden olur ki ?

nolur yardımcı olun korkuyorum (

Evet sanirim bende oyle yapacagim:) Tul hic utulemedigim icin dedigin sekilde utulemeyi denerim sonra bir kaza olmasin

Sancilarin hala devam ediyorsa doktorunu ara ama ben ne zaman cok ayakta kalsam ve yorulsam akintim her zaman olmasina ragmen daha da artiyor Bebisin haraketleri bizim icin en iyi saglik habercisi Bence bugun ayaklarini uzat ve hic kipirdama Bende nerdeyse butun islerimi hallettim bir yemek kaldi onuda aksam ustu yaparim Simdi keyif zamani

Ayni durumdayiz desene 2 gunun kaldi cok heycanli Keske biraz uyuyabilsen En azindan uzan bari yada ayaklarini uzat. Heycan var mi ( ne sacma soru degil mi?)

hanı dayanılmaz bir ağrı ya da sancı yok ama bu sertlesmeleri cok dikkatimi cekti annemi arıcam simdi ikilemde kaldım. o da son kontrolümde yanımdayıdı ve yanılmıyorsam dr demişti sertlesmeler cok olursa gel diye ama sancı da olursa demiş miydi onu kestiremiyorum işte...

valla sorma bugun keyif yapcam özendirmek gibi olmasın ama birazdan pazar kahvemi de yapıcam oh mis dilersen sen de yap karsılıklı içelim :) az kahveli az sekerli :)

iyiyiz canım çok şükür

acaba nişanınmı geldi?:26::26::26::26::26::26::26 sertlik kasılmadır canım bende de yaklaşık 20 gündür var ama ağrısız
ağrı ve kasılma birlikte olursa takipte ol canım

hani nişanın geleceği kadar pembe renk olduğunu sanmıyorum ama farklıydı emin olamadım bakalım bugun dinlenicem hep uzanıcam eğer devam ederse eşime dicem sanırım yolunda gitmeyen bişiler var diye o da cok evham yapıyorum diye kızıyor ama napim sağıma ya da soluma dönerken canım acıyo artık hayırlısı bakalım yahu ama herhalde bu kadar da erken gelmez değil mi :18::18: dilerim kızım da anasına cekmez ben hep dediğim gibi 23 gun önce doğmusum :26:

benim de dün gece aklıma gelmişti melekangel..güle güle büyütsün bebişleri...ya belki bencilllik diyebilirsiniz ama başka topiklere yazıp buraya yazmayınca ben gıcık oluyorum.. ordan buradan haber alıyoruz.. ne var şurda da paylaşılsa...9 aydır buradayız artık arkadaş olduk içiçe...

bende de o ağrılardan hatta acılardan oldu,bir ara geçmişti tamamen,ama şimdi yine var hem de baya kuvvetli,gece yatakta dönerken inletecek kadar...

yok yok gelmez panik yapma uzan dinlen

herkese günaydın,iyi pazarlar. gerçi artık h.içi ve sonu farketmiyor benim için...

ohh maşallah ben daha hala oturuyorum sözde enerji gelmişti biranda gittti yine yoruldum ben yaa yemekten bulaşıktan süpürgeden yarın yine nst var annemler gelecek süpürge yapılacak ,son hazırlıklar salı günüde kuran okurum yatar dinlenirim inşallah dua ederim bolbol

Ohhh afiyet olsun:) Kafeinsiz kahve iciyorum ben tam bir kahve bagimlisiydim simdi halime bak

yok yok gelmez panik yapma uzan dinlen

uzandım şimdi oh mis eşim de sınavdan gelene kadar sizleyim kahvemi de yaptım ( türk kahvesi ) keyfime dicek yok :126:

ah bir de su güzelim bursamda sular geleydi de işlerimi daha iyi yapabileydim deli olcammmmm bu gece 23,30a kadar sular yok pff

Ayy hicbirsey kalmadi Allah kabul etsin Artik son nst senin icin:) Hayirlisiyla saglikla sihhatle al bebisini kucagina Ama biz bekliyenleri unutmaaaa

rabbim dualarını kabul etsin tatlım... sağlıkla ikiniz de kurtulursunuz inşaAllah

rabbim bizlere de o günleri göstersin inşaAllah

son 3 günnnnnnnnn :18: :18: :18:

kahvemi yaptım oturuyorum..heyecan dorukta düşünmemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…