Kİmse yok mu???
Cok fenayimmmmm...geceden beri sancim var,gercek mi yalanci mi anlamadim hastaneyi aradim geciktirmeden gelin dedi,korkuyorum...
Gece gec yatmama ve surekli uyanmama ragmen sabahin korunde enerji patlamasiyla uyandimKocami ise kaldirdim, kopegimi yuruyuse cikardim, markete gittim, iki makina camasirini yikadim bebisimin, kahvaltimi ettim Durmak yok islere devam Bugun bebeisimin herseyini yikayacagim, odasini sabunlu sularla silecegim Evi silip supurmeyi, aksam yemegini yapmayi ve kocamin istedigi cevizli keki yapmayi planliyorum Lutfen bugun biri beni durdurmasin ve butun islerim bitsin
Herkes gecmısı okuyor sanırım:26: Bir soruuu soracağımmmmm?? Bebislerinizin cibinliklerini yikadiniz mi? Yikadiysaniz nasil utulediniz? Yoksa tul perdeler gibi mi astiniz? Cok kararsiz kaldim onlari yikamaya ama icimede sinmiyecek yikamazsam. Peki guneslikleri yikadiniz mi? Acikcasi ben kendi perdelerimi gelir gelmez yikamadan asarim simdi bebek olunca herseyini yikayasim geliyor5 yillik evlilik hayatim boyunca ogrenmedigim ev hanimligini su bir kac ayda ogrenmeye calisirsam boyle olur iste
günaydınnnnnnn hepinize iyi pazarlar
bir gün daha büyüdük çok şükür
canım ben eve giren herşeyi kullanmadan muhakkak yıkarım ne olursa olsun..
cibinliği ve güneşlikleride yıkadım tabi..çok düşük ayarda ütülenebilir cibinlik..
olmadı üstüne yazma seripte ütüleyebilirsin..
kuzum simdi nasılsın iyi misin ? dilerim hersey yolundadır...
yorma kendini fazladün de ben senin gibi acaip enerjik bir haldeydim hızımı alamadım kayınvalidemle carsıya cıktım eve geldim bazı işler bugune kaldı ama ağrılar da yanıma kar kaldı kalan işleri de az önce tamamladım şimdi de biraz ağrım var ama iyiyim cok yorma kendini bakim :)
tatlım ben perdeleri mevlüde yakın yıkamayı düsünüyorum, cibinliği de bilemedim sanırım onu da haftaya annemlerin gelme durumu var kalan temizlik için o sırada yıkattırıp ütületebilirim emin değilim yani
günaydın tatlımmm nasılsın iyi mi kuzucukların
kızlar günaydın nasılsınız ???
az önce de yazdığım gibi dün kayınvalidemle carsıya gittik ve geldiğimden beri bebeğin olduğu yerler sertlesip duruyo cok korkuyorum bazen de ağrı giriyo emin olamadım
şimdi maşaAllah'ı var cok hareketli ama yine de korkuyorum iştebunlar yalancı sancılar mı yoksa bişi mi var ? sabah wcye gittim normalde acık sarı renk bile olmazken
cok silik bir sekilde pembeye yakın bir renk gördüm sonra tekrar baktım yoktu bu neden olur ki ?
nolur yardımcı olun korkuyorum(
günaydın kızlar bugünü saymassak şafak 2allah hepime yardım etsin bugün yarın doğumu olanlara kolaylık versin her sabah saat 6:30da kalkıyorum kurulu saat oldum hadi yarın okul var bugün niye uyumuyorum acaba:44:enerji doluyum birde nedir bu şimdi:26:
Sancilarin hala devam ediyorsa doktorunu ara ama ben ne zaman cok ayakta kalsam ve yorulsam akintim her zaman olmasina ragmen daha da artiyorBebisin haraketleri bizim icin en iyi saglik habercisi Bence bugun ayaklarini uzat ve hic kipirdama Bende nerdeyse butun islerimi hallettim bir yemek kaldi onuda aksam ustu yaparim Simdi keyif zamani
iyiyiz canım çok şükürkuzum simdi nasılsın iyi misin ? dilerim hersey yolundadır...
yorma kendini fazladün de ben senin gibi acaip enerjik bir haldeydim hızımı alamadım kayınvalidemle carsıya cıktım eve geldim bazı işler bugune kaldı ama ağrılar da yanıma kar kaldı kalan işleri de az önce tamamladım şimdi de biraz ağrım var ama iyiyim cok yorma kendini bakim :)
tatlım ben perdeleri mevlüde yakın yıkamayı düsünüyorum, cibinliği de bilemedim sanırım onu da haftaya annemlerin gelme durumu var kalan temizlik için o sırada yıkattırıp ütületebilirim emin değilim yani
günaydın tatlımmm nasılsın iyi mi kuzucukların
kızlar günaydın nasılsınız ???
az önce de yazdığım gibi dün kayınvalidemle carsıya gittik ve geldiğimden beri bebeğin olduğu yerler sertlesip duruyo cok korkuyorum bazen de ağrı giriyo emin olamadım
şimdi maşaAllah'ı var cok hareketli ama yine de korkuyorum iştebunlar yalancı sancılar mı yoksa bişi mi var ? sabah wcye gittim normalde acık sarı renk bile olmazken
cok silik bir sekilde pembeye yakın bir renk gördüm sonra tekrar baktım yoktu bu neden olur ki ?
nolur yardımcı olun korkuyorum(
iyiyiz canım çok şükür
acaba nişanınmı geldi?:26::26::26::26::26::26::26sertlik kasılmadır canım bende de yaklaşık 20 gündür var ama ağrısız
ağrı ve kasılma birlikte olursa takipte ol canım
benim de dün gece aklıma gelmişti melekangel..güle güle büyütsün bebişleri...ya belki bencilllik diyebilirsiniz ama başka topiklere yazıp buraya yazmayınca ben gıcık oluyorum.. ordan buradan haber alıyoruz.. ne var şurda da paylaşılsa...9 aydır buradayız artık arkadaş olduk içiçe...kızlarrrrrrrrrr melekengel arkadaşta ikizlerini kucağına almışşşşşşşş hemde nerdeyse 1 ay olmuş sağlıkla büyütsün bebişlerini inşallahhhhhh
tek ikiz hamiş ben kaldım aranızda:18::18::18::18::18::18::18: inşallah bende sağ sağlim kavuşurum bebeklerimehepimiz inşallahhh
bu arada yaramazlık yapmayın bakıyımbizde 9 aydır kardeşiz az kaldı sabırrrrrr
Beni de persembe kontrol edicek darlik varsa bebek iri normal olmaz dedi...
Yeniyeni kiz Allah iyiligini versin sen milleti dinleyip surda kac gun kalmis,bi de adami da zorlamis...canim tam peceteye gelen yeri tespit etmeye calis,eger devam ederse de git gorun icin rahat etsin...
Kizlar yardim?!!!!!!
Alt kisim(anladiniz siz:))icten distan acayip sekilde agriyor bir saattir,kemikleri agriyo resmen,sebebi ya da ne yapmam gerektigi ile ilgili fikri olan var mi???????
bende de o ağrılardan hatta acılardan oldu,bir ara geçmişti tamamen,ama şimdi yine var hem de baya kuvvetli,gece yatakta dönerken inletecek kadar...Canım çatı kemiklerin ağrıyor sanırım. Benim 29-33 haftaları arasında çok ağrımıştı. Hatta oturup kalkarken resmen oradan çekiyorlar gibiydi. Sonra oradaki kemikler şişti ve dışarıya doğru çıktı. Doktoruma sorduğumda normal dedi. Bebeğin yaptığı basınçtan olur, geceleri artar dedi. Bendeki ağrı kendiliğinden geçti.
hani nişanın geleceği kadar pembe renk olduğunu sanmıyorum ama farklıydı emin olamadım bakalım bugun dinlenicem hep uzanıcam eğer devam ederse eşime dicem sanırım yolunda gitmeyen bişiler var diye o da cok evham yapıyorum diye kızıyor ama napim sağıma ya da soluma dönerken canım acıyo artık hayırlısı bakalım yahu ama herhalde bu kadar da erken gelmez değil mi :18::18: dilerim kızım da anasına cekmez ben hep dediğim gibi 23 gun önce doğmusum :26:
Sancilarin hala devam ediyorsa doktorunu ara ama ben ne zaman cok ayakta kalsam ve yorulsam akintim her zaman olmasina ragmen daha da artiyorBebisin haraketleri bizim icin en iyi saglik habercisi Bence bugun ayaklarini uzat ve hic kipirdama Bende nerdeyse butun islerimi hallettim bir yemek kaldi onuda aksam ustu yaparim Simdi keyif zamani
hanı dayanılmaz bir ağrı ya da sancı yok ama bu sertlesmeleri cok dikkatimi cekti annemi arıcam simdi ikilemde kaldım. o da son kontrolümde yanımdayıdı ve yanılmıyorsam dr demişti sertlesmeler cok olursa gel diye ama sancı da olursa demiş miydi onu kestiremiyorum işte...
valla sorma bugun keyif yapcam özendirmek gibi olmasın ama birazdan pazar kahvemi de yapıcam oh mis dilersen sen de yap karsılıklı içelim :) az kahveli az sekerli :)
yok yok gelmez panik yapma uzan dinlen
ohh maşallah ben daha hala oturuyorum sözde enerji gelmişti biranda gittti yineyoruldum ben yaa yemekten bulaşıktan süpürgeden yarın yine nst var annemler gelecek süpürge yapılacak ,son hazırlıklar salı günüde kuran okurum yatar dinlenirim inşallah dua ederim bolbol
ohh maşallah ben daha hala oturuyorum sözde enerji gelmişti biranda gittti yineyoruldum ben yaa yemekten bulaşıktan süpürgeden yarın yine nst var annemler gelecek süpürge yapılacak ,son hazırlıklar salı günüde kuran okurum yatar dinlenirim inşallah dua ederim bolbol
Evet sanirim bende oyle yapacagim:) Tul hic utulemedigim icin dedigin sekilde utulemeyi denerim sonra bir kaza olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?