2012 Ekim Anneleri

son 3 günnnnnnnnn :18: :18: :18:

kahvemi yaptım oturuyorum..heyecan dorukta düşünmemeye çalışıyorum

anaa sen de mi doğuma gideceklerdensin tatlım heyecan doruktadır şimdi :)

ben bile heyecanlandım burda şimdi zati sizlerin doğuma gideceğini okudukca ben burda heyecandan 9 doğuruyorum ondan erkenden giderim ben de sanırım dr.a

Hepinizi çok özledim bilginize hatunlar

Ben yokken inş. aniden doğuran olmamıştır...
Geçmişi henüz okumadın inş. boş bi anımda okuyacağım,, doğum anında hep sizleri düşündüm,,meğer ne kadar kuvvetli bir bağ olmuş aramızda

Dualarınız için hepinizden Allah razı olsun canlarım,,Rabbim inş. hepinize benim yaşadığım gibi kolay ve hayırlı bir doğum yaşatır...

Oğlumu karnımdan çıkardıkları an göğsümün tam ortasından inerken hepinize dua ettim,,çünkü hep duymuştum tam o an dua kapıları anneye açılırmış kızlar,,sizlerde hep diğer arkadaşlarımıza ve bebek isteyen tüm arkadaşlarımıza dualar ediniz...

Şimdi oğlumu emzirdim birzdan ben tıkınıcam

Daha sonra ilk fırsatta yine geleceğim sizleri çok özledim...Oğlum sürekli göğüste uyumaya başladı o yüzden pek bırakmıyor,,yerine yatırınca uyanıyor yapışık ikiz gibiyiz yani
Ama anne olmak çok güzelmiş,,sizlere tavsiyem o çıktığı anı ne olursa olsun görün o anı yaşayın,,bir de mümkünse kombine olun...Doğumunuzla alakalı aklınızda hiç ağrı acı eziyet dolu dakikalar kalmıyor..Bebeğinizin doğumunun her anının tadını çıkarın Oğlumu ilk çıktığı anda yanıma getirdiklerinde öptükten sonra eşime ilk sözüm 2. yi ne zaman yapıyoruz oldu Bu duyguyu hayatım boyunca defalarca yaşamak isterim bambaşka

Daha çok yazaıcam da şimdi benim Recep Paşam uyanıcak aç kalıcam Birde mutlaka eşleriniz doğuma girsin,,inanın doğum anında ve sonrasında her an yanınızda olması bambaşka bir mutluluk,, inanın eşleriniz yanınızda oldukça başka hiç kimseye ihtiyacınız olmayacaktır...

Şimdi kahvaltımızı yapalım kızlar yine görüşürüz

evet şekerlik bende doğuma gidiyorum :18:
37+0 da nişanım geldi beklemedeyiz..dr perşembe sabahına kadar bekletiyor..
evde yatıyorum şuan devamlı..
bende aşırı heyecanlıyım..günümüz 1 ekimdi ama bizim ki aceleci çıktı..

sen neler yapıyorsun denk gelemedik uzun zamandır??

canım yaaa okurken çok duygulandım
allah kurtardı seni çok şükür darısı başımıza

bende eşimin benimle birlikte doğuma girmesini istiyorum ama dr um müsade etmiyor malesef
o yüzden genelden başkasını düşünemiyorum korkuyorum..
allah yardımcımız olsunn..

bizde seni çok özledik..
fırsat buldukça uğra mutlaka..

oğluşunu da çok merak ediyoruz
kocamannnnnnnn bir maşallah recep paşaya

cxdc x
ağlattın beni taze anne ayy ne güzel koyniş koyniş durun öylece Allah bizlerede nasip etsin.Duların için Allah razı olsun.Bebekler yeni doğduklarında yalnız anne göğsünde güvende olduklarını sandıkları için göğüsde dururlarmış ne güsell
bol bol süt olsun yediklerin inşallah hadi sağlıkla kalın oğluşunla

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.. nişanın gelmesi nasıl birşey anlamazsam diye cok korkuyorum da :18::18:

ben de iyiyim cok sükür napayım işte son hazırlıklar kaldı bebeğin son kıyafetleri yıkancak ütülenicek ama bursada alt yapı calısmaları varmıs ondan cuma gece 00,00den beri sular yok ve bu gece 23,30da gelcekmiş deli olduk...

ağrılar falan basladı sırt ağrıları yer yer kasıklarda karın bölgemde ağrılar falan. ama iyiyiz şimdilik sadece uzandığımda falan sağa sola dönerken cok canım yanıyo

bir de dünden beri bebek cok sertleşiyo ondan emin olamıyorum neden böyle oluyor diye bakalım hayırlısı olsun adımıza...

persembe günü dr.a gittim işte sağlığı yerinde ve usg fotosuna göre babamızın kopyası olacak :) 2,700 gr olmus suan için yolunda hersey dediler bakalım nasip kısmet

asude maşallah üçünüze dene güzel anlatmışsın duygularını...Allah hepimize de yaşatsın inşallah..

uygun bir zamanda hikayeni de dinlemek isteriz..

iyi bakın birbirinize...

asudeD tatlım iyi olmanıza inan cok sevindim. okurken cok duygulandım ve sunu geçirdim içimden "ARTIK DOĞUM YAPMAK İSTİYORUMMMMMMMM"

doyur karnını pasamız uyurken de ara ara uğra böyle emi merakta bırakma bizi çok öptümmm

aminnnn inşallah canımm

nişan böyle akıntı tarzında ama yapışkan gibi birazda kanlı birşey..kimisinde daha açık kırmızı oluyormuş ama benim ki bildiğin kan gibiydi..
ilk önce sağ bacağıma şiddetli kasılma ve ağrı girdi kramp sandım eşim ovdu ama geçmedi..dedim bu kramp değil..2 dk kadar sürdü geçti..
sonra yatakta sağa döndüm benden birşey geldi..akıntı sandım hemde lavaboya kalkayım dedim görünce şok oldum..gece 4-5 gibi falandı...

ama benden daha sonra nişandan başka birazcıkta koyu kahve şeklinde kan geldi..
dr kendini yormuşsun dedi..birde benim bebiş 29. haftadan beri kanala girmişti..baş aşağıydı..
alt tarafı çok zorladığı için olmuş o kanama..çok kasıyordu kendini..

seninde sertleşmelerin varsa çok ayakta kalma..
benim dr um uzun zaman karnın sert kalmadığı sürece problem yok demişti..
kısa sürede sertleşme oluyorsa bebek poposunu dayıyor oraya demişti..
sende fazlalaşırsa muhakkak dr unu ara tabi canımm..

bu arada maşallah bebişine

Gunaydin iyi pazarlar hepinize
Bende keyifsiz uyandim esim hastaydi ondan bana mikrop gecti bogazlarim sis burnum tikali doguma 1 hafta var bu durum sikinti yaratir mi acaba? İlac da alamayacagim icin surunucem

Asudem cok sevindim seni gordugume cok sukur kavusmussun oglusuna Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin saglikla insaallah darisi bizlerin basina 1 hafta nasil gececek bakalim ben cok heyecanliyim bir de hep tetikteyim aman zamaninda gelsin cimcimem butun hazirliklar bitsin diye hakkimizda hayirlisi olsun

Dogum hikayeni paylasirsin bir ara iyi oldugunda bel ve bas agrin oldu mu? Onu da sorayim seni bulmusken

takip edeyim öyleyse bu akıntıyı bugune kadar cok yoğun olmadı ama işte bu sabah nokta kadar da olsa bişi gelince korkuttu

sertlesme dün cok vardı bugün de oluyor ama dünkü kadar değil bugun daha cok sırt ağrım var bakalım hayırlısı olsun

senin bebiş kanala girmiş ama bizimki daha o kadar dönmemiş dr öyle dedi henüz tam dönmemiş diye ama belli olmaz ki veletlerin işleri :))

hepimizin bebişine koccaman bir maşaAllah diyelim

Günaydınnn kızlarcımm, güsel,sakin, mutlu bir gün olsun inşallah.Eşim nöbetten geldi uyudu yazık bende kendi başıma pazar kahvaltımı ettim.çamaşır yıkayacağımda muhteşem koleksiyonumdaki tek ve eşsiz olan kot pantolunumu yıkasam mı bilemedim.hayır yani koçiş hadi gel şuraya gidelim dese giymeye başka şeyim yok keyif dolu pazarlarr

canım bebişlerin ne yapacağı ne zaman geleceği hiç belli olmuyor..
ben o nişanı görünce tamam bebiş geliyor dedim düşün halimi..
ki daha da 37+0 tamam erken değil ama ne kadar kalsa da kar..
38+4 de gelmesini planlıyorduk bizim yaramaz bekleyemem o kadar diyor
bizde 38+0 aldık tarihimizi napalım..

hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş

zaten önümüzdeki 1 hafta içinde doğum patlaması olacak nerdeyse 10 tane bebişimiz dünyaya gelecek

Canim nasilsin yoktun goremedim seni?
Heyecan var mi? 1 hafta kaldi :18: Ali ile Ecemize kavusmamiza
Ben lasinoh surmeye basladim goguslerime doguma 2 gun kala da sut arttirici malt kahvemle cemen otu vitaminimi alicam
Sali gunu benim doktor kontrolum bakalim kac kilo olmusuz dogumda ne kadar cikacak?
Oadalara bakicam muhasebeyle gorusucem ne masraf cikacak bakalim

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım seninde 3 gün sonraymış inş. kolay ve hayırlı bir doğumun olur evladına kavuşursun

amin canım benim inş. sizlerde sağlıkla sıhhatle kavuşacaksınız kuzularınıza

asude maşallah üçünüze dene güzel anlatmışsın duygularını...Allah hepimize de yaşatsın inşallah..
inş. arkadaşım inş. Allah razı olsun

merhaba kızlar..2 gündür giremedim. doğum yapan arkadaşlardan var mı bir haber, gecmişi okuyamadım..

bizde dün dokmtora gittik.. her şey yolunda dedi doktorumuz.. 35+2 de kuzzucum 2850 olmuş. doktor amcamız iyi büyütmüşsü dedi:)) ilk defa nst ye girdik. iyyi çıktı. oğluşum aç olmamıza rağmen tekmeleri saydırdı resmen. hemsire ablamız bi türlü kalp atışları için taktığı kulaklık gibi aleti takamadı. o kadar hareketliydiki tam bu sefer oldu diyor oğluşum başka bir tarafa gidiyor. uğraştırdı biraz. biraz enfeksiyonumuz varmış dr bol su iç dedi. doğum 25 ekim dedi yine bdt miz ile uygun ekim 10 da bir daha göreyim dedi. 20 gün sonra gidicez. ben bu haFTAda itibaren 1 haftada bir çağırır sanıyordum ama 20 gün sonra çağırdı yine. acil bir durum olursa gelirsin dedi..

hayırlısıyla inş. sende yavrunu alacaksın kollarına,,darısı hepinizin başına

Gunaydin.kizlar bizim gaz sancilarimiz basladi sabaha kadar uyuyamiyoruz napcamida bilmiyorum karnini ovuyorum sicak su koyuyorum ama ikinmaktan kirmizi oluyoruz ama yinede gazimizi yapamiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…