- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
son 3 günnnnnnnnn :18: :18: :18:
kahvemi yaptım oturuyorum..heyecan dorukta düşünmemeye çalışıyorum
anaa sen de mi doğuma gideceklerdensin tatlımheyecan doruktadır şimdi :)
ben bile heyecanlandım burda şimdi zati sizlerin doğuma gideceğini okudukca ben burda heyecandan 9 doğuruyorumondan erkenden giderim ben de sanırım dr.a
Hepinizi çok özledim bilginize hatunlar
Ben yokken inş. aniden doğuran olmamıştır...
Geçmişi henüz okumadın inş. boş bi anımda okuyacağım,, doğum anında hep sizleri düşündüm,,meğer ne kadar kuvvetli bir bağ olmuş aramızda
Dualarınız için hepinizden Allah razı olsun canlarım,,Rabbim inş. hepinize benim yaşadığım gibi kolay ve hayırlı bir doğum yaşatır...
Oğlumu karnımdan çıkardıkları an göğsümün tam ortasından inerken hepinize dua ettim,,çünkü hep duymuştum tam o an dua kapıları anneye açılırmış kızlar,,sizlerde hep diğer arkadaşlarımıza ve bebek isteyen tüm arkadaşlarımıza dualar ediniz...
Şimdi oğlumu emzirdim birzdan ben tıkınıcam
Daha sonra ilk fırsatta yine geleceğim sizleri çok özledim...Oğlum sürekli göğüste uyumaya başladı o yüzden pek bırakmıyor,,yerine yatırınca uyanıyor yapışık ikiz gibiyiz yani
Ama anne olmak çok güzelmiş,,sizlere tavsiyem o çıktığı anı ne olursa olsun görün o anı yaşayın,,bir de mümkünse kombine olun...Doğumunuzla alakalı aklınızda hiç ağrı acı eziyet dolu dakikalar kalmıyor..Bebeğinizin doğumunun her anının tadını çıkarınOğlumu ilk çıktığı anda yanıma getirdiklerinde öptükten sonra eşime ilk sözüm 2. yi ne zaman yapıyoruz oldu Bu duyguyu hayatım boyunca defalarca yaşamak isterim bambaşka
Daha çok yazaıcam da şimdi benim Recep Paşam uyanıcak aç kalıcamBirde mutlaka eşleriniz doğuma girsin,,inanın doğum anında ve sonrasında her an yanınızda olması bambaşka bir mutluluk,, inanın eşleriniz yanınızda oldukça başka hiç kimseye ihtiyacınız olmayacaktır...
Şimdi kahvaltımızı yapalım kızlar yine görüşürüz
Hepinizi çok özledim bilginize hatunlar
Ben yokken inş. aniden doğuran olmamıştır...
Geçmişi henüz okumadın inş. boş bi anımda okuyacağım,, doğum anında hep sizleri düşündüm,,meğer ne kadar kuvvetli bir bağ olmuş aramızda
Dualarınız için hepinizden Allah razı olsun canlarım,,Rabbim inş. hepinize benim yaşadığım gibi kolay ve hayırlı bir doğum yaşatır...
Oğlumu karnımdan çıkardıkları an göğsümün tam ortasından inerken hepinize dua ettim,,çünkü hep duymuştum tam o an dua kapıları anneye açılırmış kızlar,,sizlerde hep diğer arkadaşlarımıza ve bebek isteyen tüm arkadaşlarımıza dualar ediniz...
Şimdi oğlumu emzirdim birzdan ben tıkınıcam
Daha sonra ilk fırsatta yine geleceğim sizleri çok özledim...Oğlum sürekli göğüste uyumaya başladı o yüzden pek bırakmıyor,,yerine yatırınca uyanıyor yapışık ikiz gibiyiz yani
Ama anne olmak çok güzelmiş,,sizlere tavsiyem o çıktığı anı ne olursa olsun görün o anı yaşayın,,bir de mümkünse kombine olun...Doğumunuzla alakalı aklınızda hiç ağrı acı eziyet dolu dakikalar kalmıyor..Bebeğinizin doğumunun her anının tadını çıkarınOğlumu ilk çıktığı anda yanıma getirdiklerinde öptükten sonra eşime ilk sözüm 2. yi ne zaman yapıyoruz oldu Bu duyguyu hayatım boyunca defalarca yaşamak isterim bambaşka
Daha çok yazaıcam da şimdi benim Recep Paşam uyanıcak aç kalıcamBirde mutlaka eşleriniz doğuma girsin,,inanın doğum anında ve sonrasında her an yanınızda olması bambaşka bir mutluluk,, inanın eşleriniz yanınızda oldukça başka hiç kimseye ihtiyacınız olmayacaktır...
Şimdi kahvaltımızı yapalım kızlar yine görüşürüz
evet şekerlik bende doğuma gidiyorum :18:
37+0 da nişanım geldi beklemedeyiz..dr perşembe sabahına kadar bekletiyor..
evde yatıyorum şuan devamlı..
bende aşırı heyecanlıyım..günümüz 1 ekimdi ama bizim ki aceleci çıktı..
sen neler yapıyorsun denk gelemedik uzun zamandır??
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.. nişanın gelmesi nasıl birşey anlamazsam diye cok korkuyorum da :18::18:
ben de iyiyim cok sükür napayım işte son hazırlıklar kaldı bebeğin son kıyafetleri yıkancak ütülenicek ama bursada alt yapı calısmaları varmıs ondan cuma gece 00,00den beri sular yok ve bu gece 23,30da gelcekmiş deli olduk...
ağrılar falan basladı sırt ağrıları yer yer kasıklarda karın bölgemde ağrılar falan. ama iyiyiz şimdilik sadece uzandığımda falan sağa sola dönerken cok canım yanıyo
bir de dünden beri bebek cok sertleşiyo ondan emin olamıyorum neden böyle oluyor diye bakalım hayırlısı olsun adımıza...
persembe günü dr.a gittim işte sağlığı yerinde ve usg fotosuna göre babamızın kopyası olacak :) 2,700 gr olmus suan için yolunda hersey dediler bakalım nasip kısmet
aminnnn inşallah canımm
nişan böyle akıntı tarzında ama yapışkan gibi birazda kanlı birşey..kimisinde daha açık kırmızı oluyormuş ama benim ki bildiğin kan gibiydi..
ilk önce sağ bacağıma şiddetli kasılma ve ağrı girdi kramp sandım eşim ovdu ama geçmedi..dedim bu kramp değil..2 dk kadar sürdü geçti..
sonra yatakta sağa döndüm benden birşey geldi..akıntı sandım hemde lavaboya kalkayım dedim görünce şok oldum..gece 4-5 gibi falandı...
ama benden daha sonra nişandan başka birazcıkta koyu kahve şeklinde kan geldi..
dr kendini yormuşsun dedi..birde benim bebiş 29. haftadan beri kanala girmişti..baş aşağıydı..
alt tarafı çok zorladığı için olmuş o kanama..çok kasıyordu kendini..
seninde sertleşmelerin varsa çok ayakta kalma..
benim dr um uzun zaman karnın sert kalmadığı sürece problem yok demişti..
kısa sürede sertleşme oluyorsa bebek poposunu dayıyor oraya demişti..
sende fazlalaşırsa muhakkak dr unu ara tabi canımm..
bu arada maşallah bebişine
takip edeyim öyleyse bu akıntıyı bugune kadar cok yoğun olmadı ama işte bu sabah nokta kadar da olsa bişi gelince korkuttu
sertlesme dün cok vardı bugün de oluyor ama dünkü kadar değil bugun daha cok sırt ağrım var bakalım hayırlısı olsun
senin bebiş kanala girmiş ama bizimki daha o kadar dönmemiş dr öyle dedi henüz tam dönmemiş diye ama belli olmaz ki veletlerin işleri :))
hepimizin bebişine koccaman bir maşaAllah diyelim
canım yaaa okurken çok duygulandım
allah kurtardı seni çok şükür darısı başımıza
bende eşimin benimle birlikte doğuma girmesini istiyorum ama dr um müsade etmiyor malesef
o yüzden genelden başkasını düşünemiyorum korkuyorum..
allah yardımcımız olsunn..
bizde seni çok özledik..
fırsat buldukça uğra mutlaka..
oğluşunu da çok merak ediyoruz
kocamannnnnnnn bir maşallah recep paşaya
amin canım benim inş. sizlerde sağlıkla sıhhatle kavuşacaksınız kuzularınızacxdc x
ağlattın beni taze anne ayy ne güzel koyniş koyniş durun öylece Allah bizlerede nasip etsin.Duların için Allah razı olsun.Bebekler yeni doğduklarında yalnız anne göğsünde güvende olduklarını sandıkları için göğüsde dururlarmış ne güsell
bol bol süt olsun yediklerin inşallah hadi sağlıkla kalın oğluşunla
asude maşallah üçünüze dene güzel anlatmışsın duygularını...Allah hepimize de yaşatsın inşallah..
inş. arkadaşım inş. Allah razı olsun
asudeD tatlım iyi olmanıza inan cok sevindim. okurken cok duygulandım ve sunu geçirdim içimden "ARTIK DOĞUM YAPMAK İSTİYORUMMMMMMMM"
doyur karnını pasamız uyurken de ara ara uğra böyle emi merakta bırakma bizi çok öptümmm
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım seninde 3 gün sonraymış inş. kolay ve hayırlı bir doğumun olur evladına kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?