merhaba kızlar..2 gündür giremedim. doğum yapan arkadaşlardan var mı bir haber, gecmişi okuyamadım..
bizde dün dokmtora gittik.. her şey yolunda dedi doktorumuz.. 35+2 de kuzzucum 2850 olmuş. doktor amcamız iyi büyütmüşsü dedi:)) ilk defa nst ye girdik. iyyi çıktı. oğluşum aç olmamıza rağmen tekmeleri saydırdı resmen. hemsire ablamız bi türlü kalp atışları için taktığı kulaklık gibi aleti takamadı. o kadar hareketliydiki tam bu sefer oldu diyor oğluşum başka bir tarafa gidiyor. uğraştırdı biraz. biraz enfeksiyonumuz varmış dr bol su iç dedi. doğum 25 ekim dedi yine bdt miz ile uygun ekim 10 da bir daha göreyim dedi. 20 gün sonra gidicez. ben bu haFTAda itibaren 1 haftada bir çağırır sanıyordum ama 20 gün sonra çağırdı yine. acil bir durum olursa gelirsin dedi..
Gunaydin iyi pazarlar hepinize
Bende keyifsiz uyandim esim hastaydi ondan bana mikrop gectibogazlarim sis burnum tikali doguma 1 hafta var bu durum sikinti yaratir mi acaba? İlac da alamayacagim icin surunucem
Asudem cok sevindim seni gordugume cok sukur kavusmussun oglusunaAllah anali babali buyutmeyi nasip etsin saglikla insaallah darisi bizlerin basina 1 hafta nasil gececek bakalim ben cok heyecanliyim bir de hep tetikteyim aman zamaninda gelsin cimcimem butun hazirliklar bitsin diye hakkimizda hayirlisi olsun
Dogum hikayeni paylasirsin bir ara iyi oldugunda bel ve bas agrin oldu mu? Onu da sorayim seni bulmusken
Gunaydin.kizlar bizim gaz sancilarimiz basladi sabaha kadar uyuyamiyoruz napcamida bilmiyorum karnini ovuyorum sicak su koyuyorum ama ikinmaktan kirmizi oluyoruz ama yinede gazimizi yapamiyoruz
Gunaydin.kizlar bizim gaz sancilarimiz basladi sabaha kadar uyuyamiyoruz napcamida bilmiyorum karnini ovuyorum sicak su koyuyorum ama ikinmaktan kirmizi oluyoruz ama yinede gazimizi yapamiyoruz
Ayni durumdayiz desene2 gunun kaldi cok heycanli Keske biraz uyuyabilsen En azindan uzan bari yada ayaklarini uzat. Heycan var mi ( ne sacma soru degil mi?)
amin canım sizleri hiç unuturmuyumAyy hicbirsey kalmadiAllah kabul etsin Artik son nst senin icin:) Hayirlisiyla saglikla sihhatle al bebisini kucagina Ama biz bekliyenleri unutmaaaa
sağol cnm aminrabbim dualarını kabul etsin tatlım... sağlıkla ikiniz de kurtulursunuz inşaAllah
rabbim bizlere de o günleri göstersin inşaAllah
canım aktarda satılıyır 1 tl küçük ceviz büyüklüğünde hindistan cevizi deyip alıyorsun,rendenin ince tarafıyla rendeliyosun toz olacak,ve işaret parmağınla emzirdikten sonra bebeğin damağına sürüyorsun anında gazını çıkartıyor bende kızımda çok çekmiştim canım biri söyledi ve hep dua etmiştim ilk 3 ay kesinlikle gaz olayından kaçış yok yani:13:Gunaydin.kizlar bizim gaz sancilarimiz basladi sabaha kadar uyuyamiyoruz napcamida bilmiyorum karnini ovuyorum sicak su koyuyorum ama ikinmaktan kirmizi oluyoruz ama yinede gazimizi yapamiyoruz
canım doktorum bana vicks sürebilirsin,minoset alabilirsin dedi hala 15 gün oldu burnum tıkalı akşam eşime ayaklarımın altına sürdürdüm çorap gibip yattım,bitki çayları ve zencefil,zerdeçal ,bal karışımı sayesinde düzeldim geçmiş olsunGunaydin iyi pazarlar hepinize
Bende keyifsiz uyandim esim hastaydi ondan bana mikrop gectibogazlarim sis burnum tikali doguma 1 hafta var bu durum sikinti yaratir mi acaba? İlac da alamayacagim icin surunucem
Asudem cok sevindim seni gordugume cok sukur kavusmussun oglusunaAllah anali babali buyutmeyi nasip etsin saglikla insaallah darisi bizlerin basina 1 hafta nasil gececek bakalim ben cok heyecanliyim bir de hep tetikteyim aman zamaninda gelsin cimcimem butun hazirliklar bitsin diye hakkimizda hayirlisi olsun
Dogum hikayeni paylasirsin bir ara iyi oldugunda bel ve bas agrin oldu mu? Onu da sorayim seni bulmusken
slm kızlar nasılsınız ... biz yarın sabah 8.30 da gidiyoruzstresss çokkk
Canim bir sorsan ismini birde evde suan.papatya var o olmazmi kiREZENE ÇAYI İÇİN : Küçük bir cezveye az miktarda su koyunuz (yarısından az) içine bir çay kaşığı rezene atınız. Ocağa koyarak kaynamasını sağlayın. Kaynadıktan sonra ocağın altını kapatarak 6-7 dakika çayın demlenmesini bekleyin. Çay demlendikten sonra süzerek bağdağa katın.
NOT: Bu çayı bebeğinize içirirken bir seferde çok fazla değil, gün içinde belli aralıklarla azar azar vermeniz daha iyi olacaktır.
Tercihe göre bu çayın içine önemli gaz çıkarıcı bitkilerden olan papatyadan bir tane koyabilirisniz.
........................................................................................
YARIM FİNCAN SUYUN İÇİNE YARIM ÇAY KAŞIGI KİMYON VE KÜP SEKERİN DÖRTTE BİRİNİ KOYUP BİR KERE KANATMANIZ
YETERLİ ILIK HAİNDE VERİP GÜNDE 1 YADA GAZ DURUMUNA GÖRE 2 KERE VERMENİZ YETERLİ.
ben bu 2 yöntemi daha önce bir çok yerde okumuştum..lazım olur diye de pc me kopyaladım..
aklında bulunsun canımm..
bir de bir ilaç var abimin eşi denemişti bebeğine çok iyi gelmişti ama şuan aklımda değil ismi..
istersen sorar yazarım sana..
Kaca aldin canim. Birde nasil.birseyoy kıyamam gazlı boncuk kızına
canım biz çıkarken çocuk doktorumuz başı yüksekte eğimli yatakta yatır düz yatırma demişti...sevi bebenin yatağından al istersen ben çok faydasını görüyorum
slm kızlar nasılsınız ... biz yarın sabah 8.30 da gidiyoruzstresss çokkk
Canim nasilsin yoktun goremedim seni?
Heyecan var mi? 1 hafta kaldi :18: Ali ile Ecemize kavusmamiza
Ben lasinoh surmeye basladim goguslerime doguma 2 gun kala da sut arttirici malt kahvemle cemen otu vitaminimi alicam
Sali gunu benim doktor kontrolum bakalim kac kilo olmusuz dogumda ne kadar cikacak?
Oadalara bakicam muhasebeyle gorusucem ne masraf cikacak bakalim
Canim bir sorsan ismini birde evde suan.papatya var o olmazmi ki
canım kabız falan da olmasın sakın..göbeği düştü di mi?ne zaman düştü..3 gün de düşen de duydum 15 te düşen de..Gunaydin.kizlar bizim gaz sancilarimiz basladi sabaha kadar uyuyamiyoruz napcamida bilmiyorum karnini ovuyorum sicak su koyuyorum ama ikinmaktan kirmizi oluyoruz ama yinede gazimizi yapamiyoruz
ismi Sab Simplex canımm..30 tl miş fiyatı..ama çok çok iyiymiş..araştır istersen..tecrübeyle sabit..
papatya konusunda birşey diyemicem ama olur heralde papatya sonuçta çeşitleri yok yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?