2012 Ekim Anneleri

maşallah size.benimde 24 ekim hayatım bdt, yani ben arefe günü sende bayramın ilk günü görünüyoruz kısmetse ama tabi belli olmaz.banada doktor teyzemiz sorun olmazsa 2 hafta sonra gel dedi demekki bir problem görmediler dimi

Sağolasın canım Allah razı olsun..Darısı başına inş.

Hayır canım çok şükür olmadı...zaten ameliyatta 2 ayrı iğne yaptılar,hemşire ilkini yaptığında boynunda tutulma hissi yaşayacaksın ama hemen geçecek bu doğum sonrasında baş ağrısı ve bulantın olmaması için demişti dediği gbi de oldu...diğeri oğlum çıktıktan sonra vurdu yine ameliyat devam ederken ve yine boynunda tutulma karıncalanma olacak omuzlarına yayılacak korkma bu da doğumdan sonra bel ağrın olmaması için dedi...çok şükür bundan yana da sıkıntım olmadı

Doğum hikayemi en yakın zamanda paylaşacağım...

Gunaydin.kizlar bizim gaz sancilarimiz basladi sabaha kadar uyuyamiyoruz napcamida bilmiyorum karnini ovuyorum sicak su koyuyorum ama ikinmaktan kirmizi oluyoruz ama yinede gazimizi yapamiyoruz

ama kıyamam ki ben o gülücük suratlı meleğe oyyy tatlım bende oğluşuma alacağım iyi bir aktardan orijinal lavanta yağı al, banyo suyuna ekle hatta küvetini suyla doldur onun içine göz kararı dök, sonra cimcimeyi bu suda masaj yaparak yıka annesi hem bebeği çok rahatlatıp uyumasını sağlıyomuş hemde gazı hemen çıkıveriyomuş pırt pırt

Gunaydin.kizlar bizim gaz sancilarimiz basladi sabaha kadar uyuyamiyoruz napcamida bilmiyorum karnini ovuyorum sicak su koyuyorum ama ikinmaktan kirmizi oluyoruz ama yinede gazimizi yapamiyoruz

oy kıyamam gazlı boncuk kızına

canım biz çıkarken çocuk doktorumuz başı yüksekte eğimli yatakta yatır düz yatırma demişti...sevi bebenin yatağından al istersen ben çok faydasını görüyorum

REZENE ÇAYI İÇİN : Küçük bir cezveye az miktarda su koyunuz (yarısından az) içine bir çay kaşığı rezene atınız. Ocağa koyarak kaynamasını sağlayın. Kaynadıktan sonra ocağın altını kapatarak 6-7 dakika çayın demlenmesini bekleyin. Çay demlendikten sonra süzerek bağdağa katın.

NOT: Bu çayı bebeğinize içirirken bir seferde çok fazla değil, gün içinde belli aralıklarla azar azar vermeniz daha iyi olacaktır.

Tercihe göre bu çayın içine önemli gaz çıkarıcı bitkilerden olan papatyadan bir tane koyabilirisniz.

........................................................................................

YARIM FİNCAN SUYUN İÇİNE YARIM ÇAY KAŞIGI KİMYON VE KÜP SEKERİN DÖRTTE BİRİNİ KOYUP BİR KERE KANATMANIZ
YETERLİ… ILIK HAİNDE VERİP GÜNDE 1 YADA GAZ DURUMUNA GÖRE 2 KERE VERMENİZ YETERLİ.

ben bu 2 yöntemi daha önce bir çok yerde okumuştum..lazım olur diye de pc me kopyaladım..
aklında bulunsun canımm..

bir de bir ilaç var abimin eşi denemişti bebeğine çok iyi gelmişti ama şuan aklımda değil ismi..
istersen sorar yazarım sana..

Tatlım acı elma yağı(adaçayı yağı)temin et aktardan,ayak altlarına 1-2 damla masajla yedir çorap gidir,birde göbrk deliği çevresine sür derler gazı çözermiş.rezene kaynatıp ara ara verebilirsin.birde ilk kızımda doktor zinco damla demişti gaz için bir araştır onuda ,en son biz kızımın bacaklarını altını aldıktn sonra karnına doğru bastırıyor çekiyorduk spor yaptırır gibi düşün patır patır sökülürdü,inşallah bunların bir faydası lr canım

Ayni durumdayiz desene 2 gunun kaldi cok heycanli Keske biraz uyuyabilsen En azindan uzan bari yada ayaklarini uzat. Heycan var mi ( ne sacma soru degil mi?)

Ayy hicbirsey kalmadi Allah kabul etsin Artik son nst senin icin:) Hayirlisiyla saglikla sihhatle al bebisini kucagina Ama biz bekliyenleri unutmaaaa
amin canım sizleri hiç unuturmuyum heyecan mı nedir anlayamıyorum sanki zaman durdu geçmiyor gibi bir an evvel o ana gelmek istiorum bir taraftanda korkuyorum çok karışık gerçekten:2: anlatılmaz yaşanır bir duygu rbbim hepimize yardım etsizn kızlar sorunsun bir doğum nasip olsun inşallah

rabbim dualarını kabul etsin tatlım... sağlıkla ikiniz de kurtulursunuz inşaAllah

rabbim bizlere de o günleri göstersin inşaAllah
sağol cnm amin
canım aktarda satılıyır 1 tl küçük ceviz büyüklüğünde hindistan cevizi deyip alıyorsun,rendenin ince tarafıyla rendeliyosun toz olacak,ve işaret parmağınla emzirdikten sonra bebeğin damağına sürüyorsun anında gazını çıkartıyor bende kızımda çok çekmiştim canım biri söyledi ve hep dua etmiştim ilk 3 ay kesinlikle gaz olayından kaçış yok yani:13:
canım doktorum bana vicks sürebilirsin,minoset alabilirsin dedi hala 15 gün oldu burnum tıkalı akşam eşime ayaklarımın altına sürdürdüm çorap gibip yattım,bitki çayları ve zencefil,zerdeçal ,bal karışımı sayesinde düzeldim geçmiş olsun

Canim bir sorsan ismini birde evde suan.papatya var o olmazmi ki
Kaca aldin canim. Birde nasil.birsey

doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydınallah sağlıkla büyütmei nasipo etsin inşallah... bütün sayfaları okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla benelse bircan asude doğum yapmış sanırım..başka atladığım varsa kusuıra bakmayın. geçmişi okuyamaacağım çünkü..

slm kızlar nasılsınız ... biz yarın sabah 8.30 da gidiyoruz stresss çokkk

Allah kurtarsın canım stres yapma lütfen stres yapmak kaslarımızı sıkıp daha fazla acı hissetmemizi sağlıyomuş ılık bir duş al dinlen bolca, uyu, bişeyler oku.

İyiyim canım ya, hala tek parçayım en azından Dün "1 haftadır evdeyim hiçbir yere çıkamıyorum, doğunca da çıkamıyacam zaten!" şeklinde cinnet geçirince, eşimle Marmara Forum'a gittik, Bauhaus, Carrefour falan derken 5,5 saat gezmişiz. Allahtan cafe ve yemek molalarıyla! Kuyruk sokumum hala oturup kalkarken kitlenmeme sebep oluyor. Ali'nin odasını bitirdik, valiz yerleştirmeyi de, 2 ayrı valiz oldu Salı günü gelecek elektrikçi 2 aydır eşimi bekleyen aplik ve avizesini de takınca mikkemmell olacak

Malt içecekler konusuna gelirsek, ben hem imnu hem de milupa still-tea için danışma hattını aradığımda bana doğumdan önce değil doğumdan sonra, hatta ilk içecek olarak başlamamı öğütlediler, tahminimce gebelikte kullanımının doğumu tetiklemesinden korkuyorlar. Keza dereotu süt arttırıcı olarak aşırı şekilde tavsiye edilmesine rağmen gebelikte önerilmiyor, doğumdan itibaren öneriliyor. Benim kontrol pazartesi, odayı, ücreti, dereotunu ve malt içeceklere başlama zamanını dr.la da görüşürüm. Daha vezneyle pazarlik edeceğim

günaydın canlar.. dün gece hafiften sancımsı bişiylerim vardı sabah yine yok :S oğluşum12 işallah hissetiklerin doğum sancısıdır ve şuanda bebeğin kucağındadır.. darısı bizim başımıza

Canim bir sorsan ismini birde evde suan.papatya var o olmazmi ki

ismi Sab Simplex canımm..30 tl miş fiyatı..ama çok çok iyiymiş..araştır istersen..tecrübeyle sabit..

papatya konusunda birşey diyemicem ama olur heralde papatya sonuçta çeşitleri yok yani..

edammm, Sangun, Masumiyet+, aazzrraa+, cimeka+, _BALIM_, felisimfelis, mertug, leyli2212, tosun86, asudeD+, demresu, mqe

canım kabız falan da olmasın sakın..göbeği düştü di mi?ne zaman düştü..3 gün de düşen de duydum 15 te düşen de..
ismi Sab Simplex canımm..30 tl miş fiyatı..ama çok çok iyiymiş..araştır istersen..tecrübeyle sabit..

papatya konusunda birşey diyemicem ama olur heralde papatya sonuçta çeşitleri yok yani..

bana da arkadaşım bunu tavsiye etti,çok memnunmuş...

bana birsürü şey yazdırdı,sizinle de paylaşayım.
bebece sallama çay,içinde rezene de varmış

7 damla sab simlex gaz damlası

pankreoflat granül

colice herbal şurup bir ç.kaşığı

1 fincan suya 1 ç kaşığı kimyon,sen de bebek te içebilirsiniz dedi..

en çok sab simplex ve bu kimyon çayı fayda etmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…