2012 Ekim Anneleri

anladım canım benim inşallah bekler 10 ekimi nasılsa sezeryan olacam bizim drda epidural yapıyor aynen bende öyle düşünüyorum o anı yaşşamalıyım görmeliyim hemen bebişimi

gözün aydın canım kurtuldun çok şükür hemde bebişine kavuştunnn

canım gözün aydın .. doktor daha önce bakmamış mıydı çatına?

Herkese merhabaaa gecmisi okuyamadim henuz, herkes iyimi var mi doguran valla patir patir dökulmeye basladik artik. benimde acayip bel agrim var adim atamiyorum, neyseki annem gelicek insallah yarin artik yattigim yerden bebisi beklerim

oglusum12 tatlım naptın sancıların ne alemde aklım sende kaldı hep

Son düzenleme:
Herkese merhabaaa gecmisi okuyamadim henuz, herkes iyimi var mi doguran valla patir patir dökulmeye basladik artik. benimde acayip bel agrim var adim atamiyorum, neyseki annem gelicek insallah yarin artik yattigim yerden bebisi beklerim

o bel sırt ağrıları cok fenaa bir de bebek sertlesip duruyo dünden beri. akıntıda falan cok bir değişiklik yok ama nedense evham yapmaya basladım pff gecsin su günler de sağlıkla kucağıma alabileyim bebişimi artık

canım gözün aydınnn bizlerde kavuşsak bi an önce

Son düzenleme:

evet ya ayni sekilde bende heycan yapmaya basladim bu agrilar da arttikca, aksam ruyamda gördum bebisim dogmus sip diye ayy diyorum ne rahat dogum oldu, sonra emziriyodum bebisin yuzune akti sutum hayir olsun guzel bi ruyaydi insallah hepimizin öyle olsun, kolay dogum ve bol bol sut

asudeD taze anne, sahalara geri dönmussun masallah sana kucuk erkegin nasil? sen nasilsin canim ?

Gozunaydin,kac cikti sancin,acilma var miydi,hemen aldilar mi canim sezeryana??

kızlar oğluşum12 gelmedi dimi hala merak ettim ne yaptı acaba??

Sekerlik,luna82

Tum gecmisi okuyamadim kizlar merak etmissiniz sagolun:)

Kabus gibi bir geceydi,12 gibi yazmistim alt kismim agriyor diye,sonra sabaha kadar kasiklarimda kasilmalar oldu ama nasil bir sanci anlatamam,adet sancisi gibi yuz kati ama,boyle ishal olacak gibi siddetli hata once usuttum sandim,tum gece uyandim sanciyla 45 dk da bir.sabah 6:30 da belimde baslayinca aradim hastaneyi nobetcidr gelin bakalim hemen dedi,nst girdim sancilar duzenli degil geldiginde 40 larda cikti(40 buysa dedim kendime,aci esigim falan yokms onu anladim:))

Oglumun kalp atislari duzensiz cikti,dr serum verdi ac oldugun icin olabilir ama yine de birakamam dedi,aa bu arada en onemli nokta ebe geldi cok normal bir sekilde beni dogimhaneye cagirdi acilmaya bakalim dedi,2 cm cikti,evet acidi ama 3 ya da 4 saniye surdu, sonra nisanim geldi ebe iki gunu beklemez dedi bakalim

Serumdan sonra kalp atislari duzeldi kuzumun Rabbim e sukurler olsun,yarin sabah kendi dr ma muayeneye gidicem,nobetci dr soyledi...

Wc gittigimde hala kan geliyor biraz ama dr normaldedi muayeneden sonra olurmus,Allah im insallah sorun olmaz kendi dr uma gidince icim daha rahat edicek...

Opuyorum hepinizi kizlar,bu arada sabah buraya girdim hastaneye giderken bor tek ben varim,birden yalniz hissettim kendimi,cok alismisim hepinizie:))

merhaba arkadaşlar doğum yapan arkadaşlara gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah doğum yapacak arkadaşlarada allah kurtarsın allah yardımcınız olsun bende 19 eylülde kontrolüm vardı sabah 6 buçukta suyum geldi acil gittik ilki sezeryan olduğu için hemen ameliyata aldılar yeni yeni toparlanıyorum bebeğim 36 haftalık dünyaya geldi kız bekliyorduk erkek bebeğim oldu adı alperen paylaşmak istedim hepiniz allaha emanet olun

Canim gOzunaydin,Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin

Kiz bekliyorduk derken,dogumda mi belli oldu ayrintiliya girmis miydin???

canim benim seninde gözun aydin aaa ama nasil oldu öyle doktor hic anlamamis mi erkek oldugunu sizin icinde sok olmustur, hazirliklari kiza göre yapmissinizdir, neyse sag saglim kavustun ya bebisine oglusun gizlemis kendini annesini de doktor amcasinida kandirmis

Çok sevindim yaa.. Yakında bir bebiş daha geliyor. Bakarsın ilk normal doğum seninle başlar... Bebişin seni daha fazla bekletip, bunaltmayacak anlaşılan. Hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah.

ayy gözün aydın canımmmm maşallahhh oğluşunaa , ama çok şaşırdımm kız bekliyorduk demişsin ?????

Karın sertleşmesi bende de var. Yaklaşık iki haftadır hem de. Önceki kontrolümde doktora söylemeyi unuttum, doktor da bir şey demedi. Ama karnım sürekli taş gibi. Uzanınca yumuşuyor ama. Sanırım bebiş artık karnıma sığmıyor.

tatlım hadi hayırlısı olsun hakkında dilerim herşey sorunsuz sağlıkla ilerler dualarım seninle

geçmiş olsun canım bolbol sümmes sebile yesserahu de bunu okumak doğumu kolayllaştırırmış allah yardım etsin canım beni sollucaksın gibi duruyorsağlıkla doğurda gerisini boşver allaha emanet olun

geçmiş olsun canım güle güle büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…