2012 Ekim Anneleri

gözün aydın canım güle güle büyüt oğluşunu.hemde kız gelecekti erkek mi doğdu.valla boşuna demiyolar Allahın işine karışılmaz diye.

tansiyonumu ölçtürdüm şimdi kızlarcım yine yüksek çıktı.bu gidişle ilaca başlayacağım hıı bi o eksikti, folic asidi hala kullanıyorum sabah akşam,sonra B12 sabah akşam, haa bide kan hapım var 1 tane , bir tanede tansiyon yutarım ohh miss gibi uyurum

güle güle büyüsün şansı bahtı açık olsun inşallah anneciği

tatlım hadi hayırlısı olsun hakkında dilerim herşey sorunsuz sağlıkla ilerler dualarım seninle

Sagolun kizlar bakalim insallah saglikla gelsinde,beklemeye de raziyim artik

Canim dr kullan dediyse basla istersen ilaca,folic e niye devam,genelde 13. Haftada biraktiriyorlar ya bilmedigim icin soruyorum.

Sagolun kizlar bakalim insallah saglikla gelsinde,beklemeye de raziyim artik

ay negüzel açıklığın çıkmış canım inşallah kolaycacık doğum yaparsın.. peki bakan ebeler çatınla ilgili bişey sölediler mi? benım dr aklımı karıştırdı da sol çatı ön kemiğin biraz önde gibi bi söylemde bulundu

amanın kimler gelmiş asudem sementam ve recep paşamız gelmiişşşş,hoş gelmişlerrrr asudecım gozun aydın canım,Allah analı babalı buyutsun darısı bızlere olsun..musaıt oldugun zamanda dogum hıkayenı dınlemeye hazırız ayrıca bızı habersız bırakmadıgınız ıcın camoka ve sana da tesekkur ederız cunku meraklanıyorduk hepımız...asu demek sevı bebenın yastıgının cok faydasını gordun ha :26: nasıl bır kolaylık sagladı sana bu yastık?? sıcak su torbasını kullandınmı,???detay ıstıyorumm

Canim dr kullan dediyse basla istersen ilaca,folic e niye devam,genelde 13. Haftada biraktiriyorlar ya bilmedigim icin soruyorum.

tansiyonumu salıya kadar ölçtürüp dr.ma bildireceğim hayatım yüksek çıkıyo zaten kullan diyecek zaten

ben ilk bebeğimi kaybettim hayatım sonrasında eşimle bunu araştırdık iiki öyle yapmışız devlet karşılamıyo ama biz kendimiz DNA testi yaptırdık bende 677 C geni mutasyonu çıktı yani B12 eksikliği, ben et yemezdim ya bundan ya da genlerden gelen kalıtsal birşeymiş bunun içindir ki ben bebek doğana kadar hem folic asit hemde b12 kullanacağım teyzesi.oğluşumla inşallah sağlıkla doğacak.

canım gözün aydın .. doktor daha önce bakmamış mıydı çatına?

bı hafta oncesınde catıma bakmıstı ve dar oldugunu sölemıstı ztn. bende hemen normal dogum olmazmı demıstım.bakacaz smdıden bısey dıyemem demıstı...bebegım dogdugu gun kafası koni gıbıydi. cok korkmus bızımkıler öyle gorunce hatta bana demedıler. megersem oglum kanalda tıkanmıs kalmıs aşagı ınemeyınce kafası o şeklı almıs.canım benım (( ama normal bıor durum oldugunu ve 2 haftada duzelecegını söledı dr. ve bugn 5. gun kafası duzeldı oğlumun. rabbımın güzel işleri işte.

bu arada sancım kactı bılmıyorum. o noktada bılgım yok. ama acılmam 2-3 cm mıs.

darısı sızlere.bır nefeste kurtulursun ıns.

Aklim sendeydi valla:18: Bebis geliyor desene Canim simdi iyi olmana sevindim ama bende heycan yaptim Hayirlisiyla saglikla sihhatle gelsin bebisin

Canim hayirli olsun Sende bebisinde iyiymis cok sevindim Ekim anneleri Eylul de doguruyor

oğlusum12 Allah söyletmiş 2 gün önce :) bak pat diye geliyorum diyo bebişinn:)

Son düzenleme:
Aklim sendeydi valla:18: Bebis geliyor desene Canim simdi iyi olmana sevindim ama bende heycan yaptim Hayirlisiyla saglikla sihhatle gelsin bebisin

Amin,insallah,Cok sagol canim,heyecani bana sor bide

Ama boyle hic dogurcakmisim gibi gelmiyo,ne bilim ortada kaldim:)))

gözün aydın canım ALLAH analı babalı büyütsün oğluşunu..

9 ay boyunca kız mı?dediler bebeğine canım çok şaşırmışsındır erkek dediklerinde,ama hakkında hayırlısı..

herkes bir bir doğuruyor...bebişlerini..darısı bizlere inşallah şu stresssssss bir sona erseydi hayırlısıyla.....

Benimde yarin kadin gelecek dip kose temizlenecek ev o temizligi atlatirsam rahatlayacam dogumdan once son buyuk temizlik olucak diyorum kiz gelme isler bitmeden herkeste ayni telas demek ki

Benimde yarin kadin gelecek dip kose temizlenecek ev o temizligi atlatirsam rahatlayacam dogumdan once son buyuk temizlik olucak diyorum kiz gelme isler bitmeden herkeste ayni telas demek ki

Bekler annesi bekler,akilli bizim bidiklar,annemler isini bitirsin rahat rahat geliyim der:)). Bu arada sabah esim giyiniyo bende o sanciyla aksamdan kalan bulasiklari diziyorum,esim geldi 'inanamiyorum sana,kafayi yedin iyice'temizlikle bozdum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…