merhaba arkadaşlar doğum yapan arkadaşlara gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah doğum yapacak arkadaşlarada allah kurtarsın allah yardımcınız olsun bende 19 eylülde kontrolüm vardı sabah 6 buçukta suyum geldi acil gittik ilki sezeryan olduğu için hemen ameliyata aldılar yeni yeni toparlanıyorum bebeğim 36 haftalık dünyaya geldi kız bekliyorduk erkek bebeğim oldu adı alperen paylaşmak istedim hepiniz allaha emanet olun
merhaba arkadaşlar, 19 eylül sabahı' galiba sancılanıyorum ' dıye yazmıstım buraya. evet gercekten sancıymıs...ve 19 eylulde oğlum kaan dünyaya 14 gün geldi. Çatım çok darmış bebeğimin kafası kanalda sıkışmış, acil ameliyata alındım.çok şükür iyiyiz ama ..sarısı sızlere kızlar
tatlım hadi hayırlısı olsun hakkında dilerim herşey sorunsuz sağlıkla ilerler dualarım seninle
geçmiş olsun canım bolbol sümmes sebile yesserahu de bunu okumak doğumu kolayllaştırırmış allah yardım etsin canım beni sollucaksın gibi duruyorsağlıkla doğurda gerisini boşver allaha emanet olun
geçmiş olsun canım güle güle büyüsün
Çok sevindim yaa.. Yakında bir bebiş daha geliyor. Bakarsın ilk normal doğum seninle başlar... Bebişin seni daha fazla bekletip, bunaltmayacak anlaşılan. Hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah.
tansiyonumu ölçtürdüm şimdi kızlarcım yine yüksek çıktı.bu gidişle ilaca başlayacağımhıı bi o eksikti, folic asidi hala kullanıyorum sabah akşam,sonra B12 sabah akşam, haa bide kan hapım var 1 tane , bir tanede tansiyon yutarım ohh miss gibi uyurum
Sagolun kizlar bakalim insallah saglikla gelsinde,beklemeye de raziyim artik
Hepinizi çok özledim bilginize hatunlar
Ben yokken inş. aniden doğuran olmamıştır...
Geçmişi henüz okumadın inş. boş bi anımda okuyacağım,, doğum anında hep sizleri düşündüm,,meğer ne kadar kuvvetli bir bağ olmuş aramızda
Dualarınız için hepinizden Allah razı olsun canlarım,,Rabbim inş. hepinize benim yaşadığım gibi kolay ve hayırlı bir doğum yaşatır...
Oğlumu karnımdan çıkardıkları an göğsümün tam ortasından inerken hepinize dua ettim,,çünkü hep duymuştum tam o an dua kapıları anneye açılırmış kızlar,,sizlerde hep diğer arkadaşlarımıza ve bebek isteyen tüm arkadaşlarımıza dualar ediniz...
Şimdi oğlumu emzirdim birzdan ben tıkınıcam
Daha sonra ilk fırsatta yine geleceğim sizleri çok özledim...Oğlum sürekli göğüste uyumaya başladı o yüzden pek bırakmıyor,,yerine yatırınca uyanıyor yapışık ikiz gibiyiz yani
Ama anne olmak çok güzelmiş,,sizlere tavsiyem o çıktığı anı ne olursa olsun görün o anı yaşayın,,bir de mümkünse kombine olun...Doğumunuzla alakalı aklınızda hiç ağrı acı eziyet dolu dakikalar kalmıyor..Bebeğinizin doğumunun her anının tadını çıkarınOğlumu ilk çıktığı anda yanıma getirdiklerinde öptükten sonra eşime ilk sözüm 2. yi ne zaman yapıyoruz oldu Bu duyguyu hayatım boyunca defalarca yaşamak isterim bambaşka
Daha çok yazaıcam da şimdi benim Recep Paşam uyanıcak aç kalıcamBirde mutlaka eşleriniz doğuma girsin,,inanın doğum anında ve sonrasında her an yanınızda olması bambaşka bir mutluluk,, inanın eşleriniz yanınızda oldukça başka hiç kimseye ihtiyacınız olmayacaktır...
Şimdi kahvaltımızı yapalım kızlar yine görüşürüz
Canim dr kullan dediyse basla istersen ilaca,folic e niye devam,genelde 13. Haftada biraktiriyorlar ya bilmedigim icin soruyorum.
canım gözün aydın .. doktor daha önce bakmamış mıydı çatına?
Gozunaydin,kac cikti sancin,acilma var miydi,hemen aldilar mi canim sezeryana??
Sekerlik,luna82
Tum gecmisi okuyamadim kizlar merak etmissiniz sagolun:)
Kabus gibi bir geceydi,12 gibi yazmistim alt kismim agriyor diye,sonra sabaha kadar kasiklarimda kasilmalar oldu ama nasil bir sanci anlatamam,adet sancisi gibi yuz kati ama,boyle ishal olacak gibi siddetli hata once usuttum sandim,tum gece uyandim sanciyla 45 dk da bir.sabah 6:30 da belimde baslayinca aradim hastaneyi nobetcidr gelin bakalim hemen dedi,nst girdim sancilar duzenli degil geldiginde 40 larda cikti(40 buysa dedim kendime,aci esigim falan yokms onu anladim:))
Oglumun kalp atislari duzensiz cikti,dr serum verdi ac oldugun icin olabilir ama yine de birakamam dedi,aa bu arada en onemli nokta ebe geldi cok normal bir sekilde beni dogimhaneye cagirdi acilmaya bakalim dedi,2 cm cikti,evet acidi ama 3 ya da 4 saniye surdu, sonra nisanim geldi ebe iki gunu beklemez dedi bakalim
Serumdan sonra kalp atislari duzeldi kuzumun Rabbim e sukurler olsun,yarin sabah kendi dr ma muayeneye gidicem,nobetci dr soyledi...
Wc gittigimde hala kan geliyor biraz ama dr normaldedi muayeneden sonra olurmus,Allah im insallah sorun olmaz kendi dr uma gidince icim daha rahat edicek...
Opuyorum hepinizi kizlar,bu arada sabah buraya girdim hastaneye giderken bor tek ben varim,birden yalniz hissettim kendimi,cok alismisim hepinizie:))
bı hafta oncesınde catıma bakmıstı ve dar oldugunu sölemıstı ztn. bende hemen normal dogum olmazmı demıstım.bakacaz smdıden bısey dıyemem demıstı...bebegım dogdugu gun kafası koni gıbıydi. cok korkmus bızımkıler öyle gorunce hatta bana demedıler. megersem oglum kanalda tıkanmıs kalmıs aşagı ınemeyınce kafası o şeklı almıs.canım benım(( ama normal bıor durum oldugunu ve 2 haftada duzelecegını söledı dr. ve bugn 5. gun kafası duzeldı oğlumun. rabbımın güzel işleri işte.
bu arada sancım kactı bılmıyorum. o noktada bılgım yok. ama acılmam 2-3 cm mıs.
darısı sızlere.bır nefeste kurtulursun ıns.
ıste bende sok olmak ıstıyorum,,aaaaaaaaaa suyum gelıyor dıye...bu gece mesela ya da yok yok temızlık bıtmedı yarın gece olsun bı kalkıyım ayy gelıyo falan dıye...kafamda kurup duruyorum boyle fılmlerde kı gıbı bır dogum sahnesı falan
Aklim sendeydi valla:18: Bebis geliyor deseneCanim simdi iyi olmana sevindim ama bende heycan yaptim Hayirlisiyla saglikla sihhatle gelsin bebisin
merhaba arkadaşlar doğum yapan arkadaşlara gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah doğum yapacak arkadaşlarada allah kurtarsın allah yardımcınız olsun bende 19 eylülde kontrolüm vardı sabah 6 buçukta suyum geldi acil gittik ilki sezeryan olduğu için hemen ameliyata aldılar yeni yeni toparlanıyorum bebeğim 36 haftalık dünyaya geldi kız bekliyorduk erkek bebeğim oldu adı alperen paylaşmak istedim hepiniz allaha emanet olun
oğlusum12 Allah söyletmiş 2 gün önce :) bak pat diye geliyorum diyo bebişinn:)
Amin,insallah,Cok sagol canim,heyecani bana sor bide
Ama boyle hic dogurcakmisim gibi gelmiyo,ne bilim ortada kaldim:)))
Benimde yarin kadin gelecek dip kose temizlenecek ev o temizligi atlatirsam rahatlayacam dogumdan once son buyuk temizlik olucak diyorum kiz gelme isler bitmeden herkeste ayni telas demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?