Sen ortada kalsanda bebisin gelmeye kararliZamaninda olduktan sonra bize sadece beklemek kaliyor sanirim Bir kac gune kavusacaksin yavruna Kim bilir yarin belki yarindan da yakin
Benimde yarin kadin gelecek dip kose temizlenecek ev o temizligi atlatirsam rahatlayacam dogumdan once son buyuk temizlik olucak diyorum kiz gelme isler bitmeden herkeste ayni telas demek ki
Kizlarr kendime inanamiyorumCevizli kek yaptim, yaprak sarma yaptim, 2 kisiyle skype da gorustum, arkadaslarimla msj lastim, sizi burada takip etmeye devam ettim. Ben sanirim hayatimda boyle dolu dolu bir gun gecirmemistim Halsizlik falan kalmadi Yarinda boyle olsam butun islerim biter doguma kadar
Catiyi hic soylemedi bende ona takildim,bakti sadece 2 cm dedi beklemez dedi,yarin kendi dr um daha ayrintili bakar herhalde...ay negüzel açıklığın çıkmış canım inşallah kolaycacık doğum yaparsın.. peki bakan ebeler çatınla ilgili bişey sölediler mi? benım dr aklımı karıştırdı da sol çatı ön kemiğin biraz önde gibi bi söylemde bulundu
tansiyonumu salıya kadar ölçtürüp dr.ma bildireceğim hayatım yüksek çıkıyo zaten kullan diyecek zaten
ben ilk bebeğimi kaybettim hayatım sonrasında eşimle bunu araştırdık iiki öyle yapmışız devlet karşılamıyo ama biz kendimiz DNA testi yaptırdık bende 677 C geni mutasyonu çıktı yani B12 eksikliği, ben et yemezdim ya bundan ya da genlerden gelen kalıtsal birşeymiş bunun içindir ki ben bebek doğana kadar hem folic asit hemde b12 kullanacağım teyzesi.oğluşumla inşallah sağlıkla doğacak.
Cnm ya ne güzel anlatmissin çok sevindim sağlıklı olmanıza darısı bize duaların icin allah razı olsun :)Hepinizi çok özledim bilginize hatunlar
Ben yokken inş. aniden doğuran olmamıştır...
Geçmişi henüz okumadın inş. boş bi anımda okuyacağım,, doğum anında hep sizleri düşündüm,,meğer ne kadar kuvvetli bir bağ olmuş aramızda
Dualarınız için hepinizden Allah razı olsun canlarım,,Rabbim inş. hepinize benim yaşadığım gibi kolay ve hayırlı bir doğum yaşatır...
Oğlumu karnımdan çıkardıkları an göğsümün tam ortasından inerken hepinize dua ettim,,çünkü hep duymuştum tam o an dua kapıları anneye açılırmış kızlar,,sizlerde hep diğer arkadaşlarımıza ve bebek isteyen tüm arkadaşlarımıza dualar ediniz...
Şimdi oğlumu emzirdim birzdan ben tıkınıcam
Daha sonra ilk fırsatta yine geleceğim sizleri çok özledim...Oğlum sürekli göğüste uyumaya başladı o yüzden pek bırakmıyor,,yerine yatırınca uyanıyor yapışık ikiz gibiyiz yani
Ama anne olmak çok güzelmiş,,sizlere tavsiyem o çıktığı anı ne olursa olsun görün o anı yaşayın,,bir de mümkünse kombine olun...Doğumunuzla alakalı aklınızda hiç ağrı acı eziyet dolu dakikalar kalmıyor..Bebeğinizin doğumunun her anının tadını çıkarınOğlumu ilk çıktığı anda yanıma getirdiklerinde öptükten sonra eşime ilk sözüm 2. yi ne zaman yapıyoruz oldu Bu duyguyu hayatım boyunca defalarca yaşamak isterim bambaşka
Daha çok yazaıcam da şimdi benim Recep Paşam uyanıcak aç kalıcamBirde mutlaka eşleriniz doğuma girsin,,inanın doğum anında ve sonrasında her an yanınızda olması bambaşka bir mutluluk,, inanın eşleriniz yanınızda oldukça başka hiç kimseye ihtiyacınız olmayacaktır...
Şimdi kahvaltımızı yapalım kızlar yine görüşürüz
Gözün Aydın cnm seninde Allah anali babali büyütsün ins :)merhaba arkadaşlar, 19 eylül sabahı' galiba sancılanıyorum ' dıye yazmıstım buraya. evet gercekten sancıymıs...ve 19 eylulde oğlum kaan dünyaya 14 gün geldi. Çatım çok darmış bebeğimin kafası kanalda sıkışmış, acil ameliyata alındım.çok şükür iyiyiz ama ..sarısı sızlere kızlar
Kizlarr kendime inanamiyorumCevizli kek yaptim, yaprak sarma yaptim, 2 kisiyle skype da gorustum, arkadaslarimla msj lastim, sizi burada takip etmeye devam ettim. Ben sanirim hayatimda boyle dolu dolu bir gun gecirmemistim Halsizlik falan kalmadi Yarinda boyle olsam butun islerim biter doguma kadar
Bekler annesi bekler,akilli bizim bidiklar,annemler isini bitirsin rahat rahat geliyim der:)). Bu arada sabah esim giyiniyo bende o sanciyla aksamdan kalan bulasiklari diziyorum,esim geldi 'inanamiyorum sana,kafayi yedin iyice'temizlikle bozdum:))))
Hadi ya, maşallah. İnşallah doğumun çok kolay olur. Ama ben sancılarımın az olmasını istemem. Mümkünse çok sancı çekeyim. Sancın ne kadar fazla olursa o kadar kolay doğurursun diyorlar. Dayanamazsam eğer son çare olarak epidural isterim zaten.
Bu misyonu bana yuklemeyin,korkuyorum zaten:)))-Oglusum12 cnm ne güzel ya açılmanda varmış hadi bakalım kolayca doğurursun ins ilk normal dogum sen den olsun bakalım bize de ilham ol :))
"Evin isi hic bitmez ki zaten yarin buyuk temizlik olucak ama 3-4 gun sonra yerler bufeler yine toz olucak eminim hic ugrasacak halim yok hasta oldum esimden gecti bogazim agriyor burnum tikali keyfim yok
karnımda sabahtan beri hafiften bir ağrı var yahu neyin nesidir anlamadım acaba diorum:))))))
bide şu doğum sancısı nasıl olur onu bileydim iyiydi:)))))
Belki gormussunuzdur haberi ama ben yeni okudum. Ne yani ben simdi ogluma emzik vermiyecekmiyimOff daraldim gercekten boyle herseyi okumak iyi olmuyor. Kafam karisti neyse paylasayim linki sizde fikrinizi soyleyin Emzikte byk tehlike - Hrriyet SALIK -YAAM
Oglusum12 semayasar83 BDT lerimiz aynı oglusum doğuracak ins seninde sancın başladı galiba ayy bende heyecanlandm yanlı saliha kadar daha sabretsin kuzum son temizliğim ve salı ondan sonra gelebilir :))
Oglusum12 korkma ya dualarımız seninle cnm ne güzel bı misyon iste :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?