2012 Ekim Anneleri

Kizlarr kendime inanamiyorum Cevizli kek yaptim, yaprak sarma yaptim, 2 kisiyle skype da gorustum, arkadaslarimla msj lastim, sizi burada takip etmeye devam ettim. Ben sanirim hayatimda boyle dolu dolu bir gun gecirmemistim Halsizlik falan kalmadi Yarinda boyle olsam butun islerim biter doguma kadar

Benimde yarin kadin gelecek dip kose temizlenecek ev o temizligi atlatirsam rahatlayacam dogumdan once son buyuk temizlik olucak diyorum kiz gelme isler bitmeden herkeste ayni telas demek ki

galiba son temizlikler yapılmaya başlanıyor artık benimde normal olacağı için ayın 7.si günüm bitiyor...ben yavaş yavaş günlük yapıyorum,genel temizliğim yapılmıştı..bebeğimin ne zaman geleceği hiç belli olmaz..birde pasta börek gibi ikramlar yapılması lazım gelen konuklar için..onlarıda annem ayın 1'de gelecek beraber yapıcaz.

canım enerjini fazla harcama doğuma sakla doğumda enerjiye ihtiyacın olacak....

bende geçen hafta senin gibi bir enerji patlaması yaşamıştım,

bu hafta bebek hareketli baya durmuyor artık yerinde çıkmak istiyor

kendimi çok ağır hissediyorum yavaş yavaş işlerimi yapıyorum..

Catiyi hic soylemedi bende ona takildim,bakti sadece 2 cm dedi beklemez dedi,yarin kendi dr um daha ayrintili bakar herhalde...

Amin canim insallah,o zaman ilaclara devam,oglusun saglicakla gelicak Rabbim in izniyle

Cnm ya ne güzel anlatmissin çok sevindim sağlıklı olmanıza darısı bize duaların icin allah razı olsun :)
Gözün Aydın cnm seninde Allah anali babali büyütsün ins :)

Yaprak sarma dan bir tabak istiyorum:))))))

karnımda sabahtan beri hafiften bir ağrı var yahu neyin nesidir anlamadım acaba diorum:))))))
bide şu doğum sancısı nasıl olur onu bileydim iyiydi:)))))

Oglusum12 cnm ne güzel ya açılmanda varmış hadi bakalım kolayca doğurursun ins ilk normal dogum sen den olsun bakalım bize de ilham ol :))

Bekler annesi bekler,akilli bizim bidiklar,annemler isini bitirsin rahat rahat geliyim der:)). Bu arada sabah esim giyiniyo bende o sanciyla aksamdan kalan bulasiklari diziyorum,esim geldi 'inanamiyorum sana,kafayi yedin iyice'temizlikle bozdum:))))

Evin isi hic bitmez ki zaten yarin buyuk temizlik olucak ama 3-4 gun sonra yerler bufeler yine toz olucak eminim hic ugrasacak halim yok hasta oldum esimden gecti bogazim agriyor burnum tikali keyfim yok

Oglusum12 semayasar83 BDT lerimiz aynı oglusum doğuracak ins seninde sancın başladı galiba ayy bende heyecanlandm yanlı saliha kadar daha sabretsin kuzum son temizliğim ve salı ondan sonra gelebilir :))

aslında bende epidural istiyordum ama galiba dev let hastsneleri epidural yapmıyormuş

Oglusum12 cnm ne güzel ya açılmanda varmış hadi bakalım kolayca doğurursun ins ilk normal dogum sen den olsun bakalım bize de ilham ol :))
Bu misyonu bana yuklemeyin,korkuyorum zaten:)))-
Evin isi hic bitmez ki zaten yarin buyuk temizlik olucak ama 3-4 gun sonra yerler bufeler yine toz olucak eminim hic ugrasacak halim yok hasta oldum esimden gecti bogazim agriyor burnum tikali keyfim yok
"

Canim hastasin bi de hic ugrasma,tozlansa da yaninda annen kalicakti sanirim yarim saatte yapar yine,sen iyilesmeye bak ki ece kiz gelince guclenmis ol ...

karnımda sabahtan beri hafiften bir ağrı var yahu neyin nesidir anlamadım acaba diorum:))))))
bide şu doğum sancısı nasıl olur onu bileydim iyiydi:)))))

Dogum sancisini tam olarak anlamis degilim,ama su kadar soyleyebilirim kesinlikle hafiften bir agri degil:))))

Ben hamile kalmadan önce emzik icin asla kullanmam derdim ama şimdi cevreme bakıyorum emziksiz bebekler anne memesini emzik gibi kullanıyor lar emzik bence bı yastan sonra zarar veriyor 1 yasından sonra vermemek lazım tabi cocuğun karakteri emziği bırakmak istemezse kötü olur :S bakalım bende kararsızım hala bir sürü de emzik aldım

maşallah bende evimin temizliğini tek başıma yaptım hatta camlarımı bile tek başıma sildim

Oglusum12 semayasar83 BDT lerimiz aynı oglusum doğuracak ins seninde sancın başladı galiba ayy bende heyecanlandm yanlı saliha kadar daha sabretsin kuzum son temizliğim ve salı ondan sonra gelebilir :))

E geliyorlar artik hazir ol sende:))

Kizlar farkinda misiniz topikce kafayi yedik temizlikle

kızlar bişey sorucam

benim kızımdan kalan bir cibinlik var,yatağı ve uyku setiyle takım renk olarak ve çok kirlenmiş ve birbirinde ben onu yıkamak istiyorum ama nasıl?yıkasam ne ile bir fikir verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…