mrb arkadaslar uzun zamandır takıp edemıyorum bayada yazışma olmuş doğum yapan varmı çok merak ettım kısmetse yarın benımde kontrolum kesın gunu verıcek doktorum sezeryan için hakkımızda hayırlısı olsun hepımızın çok az zamanlarımız kaldı artık :18::18:
Canim dr larin cogu oyle maalesef,benimde sabah gittigim dr hem suratsiz hem de ilgisiz geldi,acikcasi insallah simdi dogurmam diye gecirdim icimden...
Casper canim oncesibde temizlik falan yapicaksan yardim icin olabilir,onun disinda tek basina da idare edersin cok uzak degilseniz...
Mercim sen yazdin galiba cibinlik konusu...ben su yikama islerinden hic anlamam,maalesef fikir veremiyorum...
canım çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla..
benim nişanımın geldiği gece de bebişimin kalp atışları düzensiz çıktı..
dr tatlı birşeyler ye dedi kahvaltı yap dedi..sabaha karşı 5 di kahvaltı yaptım meyve suyu içtim kalp atışları düzeldi..
benim de şimdi ara ara lekelerim geliyor nişandan sonra normalmiş..
benim 3 gün oldu hala bekliyor çok şükür
kendini çok yorma bol bol dinlen canımm..
uzan çok fazla ayakta kalmamaya çalış..çünkü kasılmaların çoğalıyor canın acıyor..
bu arada serum vermek için takılan kelebek çok acıtıyor mu :18:
merhaba arkadaşlar doğum yapan arkadaşlara gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah doğum yapacak arkadaşlarada allah kurtarsın allah yardımcınız olsun bende 19 eylülde kontrolüm vardı sabah 6 buçukta suyum geldi acil gittik ilki sezeryan olduğu için hemen ameliyata aldılar yeni yeni toparlanıyorum bebeğim 36 haftalık dünyaya geldi kız bekliyorduk erkek bebeğim oldu adı alperen paylaşmak istedim hepiniz allaha emanet olun
kızlar slm,
size bişey sormak istiyorum. doğuma bir iki hafta kala yanınızda kimse kalacak mı? anneniz ya da kayınvalideniz? size yardımcı olması için illa biri kalmalı mı bunu merak ediyorum. ben evde tek başıma idare ederim gibi geliyor ama eşim illa annelerden biri olsun diyor.zorlanırsın destek olurlar diyor. sizin nedir durumlar merak ettim :)
gülüm ben suratsız doktora da razıyım. bilgili ve alanında uzman olsun beni kabul etsin yeter. İnaşallah bundan sonrasında memnun oluruz. Allah sana da kolaylıklar versin. bu arada bizim oğlan 1 hafta ileriden takip ediyormuş. doğuma 1 hafta daha erken gireceğiz sanırım. ayyyy bir heyecan bastı :)
gülüm ben suratsız doktora da razıyım. bilgili ve alanında uzman olsun beni kabul etsin yeter. İnaşallah bundan sonrasında memnun oluruz. Allah sana da kolaylıklar versin. bu arada bizim oğlan 1 hafta ileriden takip ediyormuş. doğuma 1 hafta daha erken gireceğiz sanırım. ayyyy bir heyecan bastı :)
Canim bilegimin yan tarafindan taktilar,orasi acikcasi acidi biraz ama cok kotu degil...uzanip ya da otururken geliyor kasilmalarim ayaga kalkip yuruyunce geciyor yoksa kasilip kaliyorum,bendede kan arada geliyor hala korkmaya baslamistim normalse rahatliyim.sabah kendi dr ma gitmek istiyorum o zamana kadar sabredebilirsem,daha rahat edicem...
sondayı takıyordum kafama dr umla konuştum onu hallettim..
şimdi kelebeği düşünüyorum..
insan kesilip biçileceğinden korkmazda bundan mı korkar kendimi de anlamıyorum
benim devamlı kasılmalarım oluyor canım da acıyor baya..
özellikle alta basınç yapınca şimdi çıkacak diyorum :18:
bugün bebek şekerlerimizi falan almaya gittik hiç ayakta kalmamama rağmen geldiğimde lekem gelmişti..
dr sadece lavaboya kalk dedi perşembe gününe kadar beklesin diye..
leken geldikçe bebişin hareketlerini takip et canım..hareket varsa hiç korkma..
Yaprak sarma dan bir tabak istiyorum:))))))
masallah sana canim.bende ayniyim valla son 1 haftadir dun carsiya ciktim dolastim ordan arkadaslarla esimle uzak bir yere bogurtlen toplamaya gittik.bu sabah erkenden kaltim recelimi yaptim,kalan bogurtlende turta yaptim enfes olduP:)yemek yaptim ev isi yastik yorgan isi falan:)bir hafta oncesi tabak kaldirmaya dermanim yoktu:)
Zzaten normal yapabilirsem emin olun daha oglusun kafa cikar cikmaz topige yazarim:)))
Allah razi olsun kizlar,dualariniz icin bu ara ihtiyacimiz olan tek sey bu cunku...
Senin bebiş doğum kanalına girmiş miydi? Salı günü randevum var, ilk öğreneceğim bu olacak. Bir gecede de, bir ay öncesinde de girer diyorlar.
kızlar slm,
size bişey sormak istiyorum. doğuma bir iki hafta kala yanınızda kimse kalacak mı? anneniz ya da kayınvalideniz? size yardımcı olması için illa biri kalmalı mı bunu merak ediyorum. ben evde tek başıma idare ederim gibi geliyor ama eşim illa annelerden biri olsun diyor.zorlanırsın destek olurlar diyor. sizin nedir durumlar merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?