2012 Ekim Anneleri

iki anne de Bursa'da aynı şehirdeyiz. acil bişey olduğunda hemen gelebilirler. ama ben de yatılı olmalarını istemiyorum açıkçası. bakalım nasıl olacak. kendi annem sigara içiyor eşim de bu yüzden istemiyor çok. kayınvalidem çok iyi sağolsun ama babamı da yalnız bırakıp gelemez. evde çok kalabalık olsun istemiyorum biraz kafa dinlemek istiyor insan son zamanlarda. doğum sonrası tabii ki yardımcı olmak için gelecekler ama onda da 2 haftayı geçsin istemem ben ve eşimin bebeğe alışabilmemiz için yalnız kalmamız gerekiyor diye düşünüyorum. böyle daha iyi olur. yanımda sen anlamazsın sen bilmezsin diyip sürekli akıl verecek birilerini istemiyorum. benim ruh halim bu şekilde bu aralar. inşallah herşey yolunda gider de bi sorun çıkmaz. doğum öncesi ve sonrası sinir stres yaşamak en zoru sanırım.

hayırlısı olsun canım. umarım hersey yolunda gider ve bebeğini sağlıkla alırsın kucağına...

gülüm ben suratsız doktora da razıyım. bilgili ve alanında uzman olsun beni kabul etsin yeter. İnaşallah bundan sonrasında memnun oluruz. Allah sana da kolaylıklar versin. bu arada bizim oğlan 1 hafta ileriden takip ediyormuş. doğuma 1 hafta daha erken gireceğiz sanırım. ayyyy bir heyecan bastı :)

Canim bilegimin yan tarafindan taktilar,orasi acikcasi acidi biraz ama cok kotu degil...uzanip ya da otururken geliyor kasilmalarim ayaga kalkip yuruyunce geciyor yoksa kasilip kaliyorum,bendede kan arada geliyor hala korkmaya baslamistim normalse rahatliyim.sabah kendi dr ma gitmek istiyorum o zamana kadar sabredebilirsem,daha rahat edicem...

tatlım çok teşekkür ederim ilgin için. Ben ıspartadayım. 2 özel hastane ve tıp fakültesinde 2 doktora gittim. en son tıp fakültesinde prof.bir doktor beni kabul etti. şimdiden sonra neler olacak inan bilmiyorum. Sadece pozitif düşünmek istiyorum.

evet en önemlisi pozitif düşünmek. iyi düşün iyi olsun canım.sonuçta köyden indim şehire bi durumun yok doğuma iki hafta kala doktora gideyim diyen biri değilsin. neden bu kadar anlayışsız davranıyorlar enteresan.hayırlısı olsun tatlım.

Ben şu an annemin evinde kalıyorum ve teyzem de doğum sonrası bebek için gelip 3-4 aylık oluncaya kadar burada kalacağız.hep beraber cümbür cemaat ^^ aslına bakarsan kayınvalideminde yanımda olmasını isterdim. bence annelerden biri olursa sana destek olur yardım edemese bile psikolojik olarak güç verir diye düşünüyorum. gündüzleri mutlaka yorgun,uykusuz ve sinirli olacaksın. hiç olmazsa sen 5-10 dk dinlenirken bebekle ilgilenir.[/QUOTE]

eşim de 2-3 hafta izin alacak bebek doğduktan sonra o da destek olacak elbet yorgun zamanlarımda. annelerin olması tecrübeli birinin olması açısından iyi tabi sudan çıkmış balık gibi olacağıma eminim. bi yandan da sanki herşey kendiliğinden düzene girecek gibi geliyor. kendi düzenimizi kuracağız elbet zamanla. ilk tecrübesiz günlerde destekleri iyi olacaktır tabi.

aaaaaaaa cidden mi?? nasıl olabilir böyle bir durum..
herşeyinizde hazırdır şimdi..umarım değiştirme şansınız olabilir..

bebişinize güle güle sağlıkla büyütürsünüz inş

benim şuan ailem yanımda çok yakın oturuyoruz..hiç yanlız kalmıyorum..
perşembe günü de doğum yapıcam inş..cuma da eşimin ailesi il dışından gelicek..
yani 2 ailede yanımızda olucak..kendi annem uyumak için sadece eve geçer..onun dışında bırakmam..

Artik iyice azaldi gunler canim,bugunlerin kiymetini bilin diyorum,dunden bei o kadar sanciliyim ki o rahat rahat oturabildigim gunleri ozluyorum...Cunku sanci gelicek gidicem dogurcam diyodum ama sanci geliyo yeterli olmadigi icin bekliyorum ve cok yoruluyorum....

Artik iyice azaldi gunler canim,bugunlerin kiymetini bilin diyorum,dunden bei o kadar sanciliyim ki o rahat rahat oturabildigim gunleri ozluyorum...Cunku sanci gelicek gidicem dogurcam diyodum ama sanci geliyo yeterli olmadigi icin bekliyorum ve cok yoruluyorum....

sondayı takıyordum kafama dr umla konuştum onu hallettim..
şimdi kelebeği düşünüyorum..
insan kesilip biçileceğinden korkmazda bundan mı korkar kendimi de anlamıyorum

benim devamlı kasılmalarım oluyor canım da acıyor baya..
özellikle alta basınç yapınca şimdi çıkacak diyorum :18:

bugün bebek şekerlerimizi falan almaya gittik hiç ayakta kalmamama rağmen geldiğimde lekem gelmişti..
dr sadece lavaboya kalk dedi perşembe gününe kadar beklesin diye..
leken geldikçe bebişin hareketlerini takip et canım..hareket varsa hiç korkma..

kızlar hepinize merhaba. ben Mayıs 2012 annesinin ve birçoğunuz gibi son günlerimi acaba öyle mı acaba böyle mı olacak diye diye geçirdim. basından beri normal dogum konusunda cok istekliydim ama okuduklarımda istem dısı beni etkiliyordu. her neyse fazla uzatmayayım 19 Mayıs'ta aksamstuu suyumun gelmesinden tam 4 saat sonra epidural normal doğumla kızım kucagimdaydi. eğer aranızda düşünen var ise önce kendine inansın. benim o kadar binbir düşünceyle seçtiğim doktorum bile yetişemedi. insanın icinden bile bile göre göre bebek çıkarması dunyanın en zevkli ısı. inanın o gün bu gündür tekrar dogum yapma hayaliyle yanıp tutuşuyorum dogum yapanlar güle güle büyütsünler bebeklerini. bekleyenlerinize de Allah en saglikli sekilde kucağına almayı nasip etsin. annelik cok cok güzel bı duygu insanın yüreği coşuyor. ama doğum anlık olucak lütfen keyfini surun hersey geçiyor unutuluyor bu heyecanlar bekleyişler geri gelmiyor.

Canim korkma o kadar acimayacak emin ol,cati muayenesi dedigimiz seyden de o kadar korktum,evet aciyo ama o kadar offf cok kotu falan degil zaten max 3-4 saniye...

Hareketlerini kontrol ediyorum canim ama sanki onceki kadar etmiyor yani ediyor ama cok degil,sanci ve yorgunlugum onu etkiliyomudur ya da nedir bilemiyorum...

Arkadaşlar merhaba.. Birkaç gündür aktif değildim. Geçmişi de atlaya atlaya okuyabildim. Görmediğim birşey varsa bilemiyorum. Herkes iyidir umarım. Bebişler de aynı şekilde Onun dışında bir kalça ağrım varki sormayın.. Adım atarken barbie bebeklerin bacak birleşim yerleri gibi hissediyorum kalçamı. Çünkü çıkacak gibi oluyor. Hele ki merdiven çıkmak ölüm gbi.. İnerken de düşecek gibi oluyorum. Hatta dün düşüyordum. Ayağım boşa düştü kalça ağrım yüzünden. Aman valla bıktım yaaaa

ufff çok sıkıcı bir gün tam 4 saat fasülye seçtim şokladım kocişimde yok bugün gecenin bi körü gelecek şimdiden sıkıldım

iyi akşamlar kızlarrr

asu annemiz gelmiş hoş gelmiş tosun recebimiz de hoş gelmiş

oğluşum12 çok geçmiş olsun canım hadi hayırlısı bakalım bebişimiz ne zaman gelecek

ağrılardan bahsedilmiş bende de bu ara çoğaldı kzım hareket ettikçe aşağıyı çok acıtıyo dün gece ve bugün öğlen vakitlerinde ufak ufak çığlık attırıyo bana
1 ekime kadar beklee kızım diye yalvarıyorum

yarın annem geliyooo
ben de bu hafta genel temizlik yaptırıp kızımı beklicem inşallah erken gelmez prensesim
ama 10 gün içinde ekim annelerinin yarısı doğuracak sanırım hadi bakalım gelsin bebişlerimiz sağlıcakla

Dogum yaklasirken enerji patlamasi yasiyabilirsiniz dedikleri buymus demek. Ruh gibi dolaniyordum kac haftadir ama bugun hala enerjim bitmedi Yarinda utuyu bitireyim sonra eski halime donebilirim bir sakincasi yok

Zzaten normal yapabilirsem emin olun daha oglusun kafa cikar cikmaz topige yazarim:)))

Allah razi olsun kizlar,dualariniz icin bu ara ihtiyacimiz olan tek sey bu cunku...

Senin bebiş doğum kanalına girmiş miydi? Salı günü randevum var, ilk öğreneceğim bu olacak. Bir gecede de, bir ay öncesinde de girer diyorlar.

Senin bebiş doğum kanalına girmiş miydi? Salı günü randevum var, ilk öğreneceğim bu olacak. Bir gecede de, bir ay öncesinde de girer diyorlar.

EN son persembe asagi inmis dedi ama kanalda degil daha dedi,sabah ebe de bisi demedi,yarin sabaha sabredebilirsem ogrenecegim insallah....

cnm bence kendi annen yanında olsun son haftalar son 1- 2 hafta önce ciddi anlamda zorlanıyorsun ödem olabiliyor ve devamlı ayaklarını uzatmak zorunda kalabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…