2012 Ekim Anneleri

Hamdolsun Rabbim kuvvet verdi canım

evet aynen dediğin gibi canım insanın eşi yetiyor,,çok şükür şevkatini hiç eksik etmedi..Allah razı olsun ondan...

iyiyim canım bebeğimde iyi hamdolsun...

Son düzenleme:

hadi hayırlısı canım inşallah kolay geçer her gece dua ediyorum hepimiz için

ohh kızın da okula alışmış küçük prenses kalmış o da hayırlısıyla gelir inşallahhh
allah yardımcımız olsun

yarın son nst canlarım alt üst bakacak, plasentamın durumuna falan, inşallah hayırlı haberle dönerim son anda moralim bozulmaz bozulsada allahın takdiri buna şükür,ne yapalım geçicek inşallah hele bugün hep çarşamba olsun istedim biran evvel bu stresten kabustan uyansam bebeğimi kucaaklasam normal hayata dönsem,sadece ev işi yemek çamaşır bebeğimin bakımı kızımın okulu sadece onlarla ilgilensem,yine günlere gitsem bana gelseler,pastalar yapsam eşime ,hoplasam zıplasam,pantolonlarımı giysem yeni kapatmıştım saçımı bir sürü cici kıyafetler trenckotlar almıştım onları giysem,gece yemek yiyebilsem,deliksiz wc ye çıkmadan uyusam,eşimlede kardeş olmuştuk son 26 haftadır normale dönsem,az kaldı dimi kızlar artı olarak birde oğluşumuz olacak inşallah annelik hakkaten fedakarlık isteyen bir görevmiş allahın izniyle zor olan kısmı bana göre bitmek üzere, biliyorum asıl zorluklar şimdi başlayacakuykusuz geceler ama en azından ruhen ve bedenen daha rahat olacağız allahın izniyle banada dua edin kızlar emi

tabi bi de lohusalık tribi var de mi benim kociş 40 gün kafayı yer artık

tamam kızmasın babamız bekleriz biz eyvallahhh

sen vakit bulamazsan ben yazarım hikayeni

bir varmış bir yokmuş

hastaneye yattım camoka meraktan çatlayıp msj attı kurtulamadım şu zilliden bütün hikayemi kapladı
neyse yazmim en iyisi moralim bozuluyo falan yazarım ben

yaz yaz bekliom kısss

Canim hakikaten oglusunun resmini bir ara yukle de biz de gorelim cok merak ediyoruz hepimiz minnoslarimizi

hadi güzel haberlerle gel inşallahhh az kaldı senin de çok iyi geçecek hep böyle düşün böyle olsun

hayırlı haberler alırsın inşallah canım.

ne güzel yazmışsın canım inşallah herşey gönlünce olur...

gün yaparsanız benide çağır tatlım(çok severim)

azra ikimizin yaşantısı aynı kareler içinde sanki ben yazmışım gibi okudum...

sadece ev işi,yemek,çamaşır,bebeğimin bakımı,kızımın okulu,....ve diğerleri...

bu arada bende tesettürlüyüm...

kızlar yaa benim ellerim kollarım uyuşuyor gün içerisinde başka yaşıyan varmı böyle bişi

benim de yarın kontrolüm varrrrrr

bakalım doktor amcamız ne diyecek bize

benim zilli evde sancılandırıyo beni doktora gidince sıfır sancı

başka kimler gidiyo kontrole

eşim de 2-3 hafta izin alacak bebek doğduktan sonra o da destek olacak elbet yorgun zamanlarımda. annelerin olması tecrübeli birinin olması açısından iyi tabi sudan çıkmış balık gibi olacağıma eminim. bi yandan da sanki herşey kendiliğinden düzene girecek gibi geliyor. kendi düzenimizi kuracağız elbet zamanla. ilk tecrübesiz günlerde destekleri iyi olacaktır tabi.[/QUOTE]

Ben 6.ayın sonunda geldim türkiyeye. Ve durumumu anlattım. KEyfimden gelmedim mecbur kaldım. ve bütün test sonuçları,detaylı ultrason videolarıyla. Hiç bir problemim yok. Sadece bundan sonra devam edilecek kaldığı yerden.Parasını verdiğim halde böyle oldu.Neyse Allah bundan sonrasını hayırlı kılar inşallah.
Aslında seni çok iyi anlaıyorum.2-3 haftadan sonra bebişinizle yalnız kalarak zorlukları öğrenmen lazım.Benim elimde olsa bende yapardım ama bizim henüz kendimize ait bir ev yok. Annamlerle kalmak zorundayım. İnşallah herşey gönlümüzce olur.

Aaa sende de mi sancı var? benimde hergün sık sık sancı giriyor. Kasıklarımdan karnıma doğru ama bıçak saplanması gibi. yerde kıvranıp duruyorum. öyle şiddetli sancılarım oluyor. Bebek aşağıdaymış ama kanala girmemiş. sancılarım için doktor birşey demedi. Düzenlide değil.Rabbim biran önce sağlıkla kavuştursun yavrularımıza. sana da geçmiş olsun canım.

Benim geldiğim ülkede de sezaryen yok.Yani elbette var ama tamamen devlet gözetimi altında oluyor. Ama gerek yok. çünkü hem doktorlar hemde gebeler eğitiliyor. normal doğum nasıl yapılır. kolaylaştırmak nasıl olur. herşeyi devlet ödüyor. bana devlet gebelik maaşı bağlamıştı. ne hastaneye ne de ilaçlarıma (demir,folikasit ve vitaminler) hiç para ödemedik. yediğim yiyecekler bile doktorum tarafından kontrol ediliyordu. Eğer hala orada olsaydım normal doğumdan hiç şaşmazdım. ama türkiyede bana bu güveni verecek(bu şehir için konuşuyorum.elbette çok iyi hastaneler ve türk doktorları var.lafım bulunduğum şehir içindir) Hatane ve doktor yok maalesef.ve doktorlar beni sezaryene değil normal doğuma teşvik ediyor.ancak doğumuna girmeyiz diyor.ya da direkt sonradan gelen hastayı kabul etmem deyip kestirip atıyor. çünkü artık doktorlar sezaryen yaptıkça puanlarından düşüyormuş. bu da terfilerini etkiliyormuş. her doğum başına yüksek puan alıyorlarmış.ama doğuma kendisi girmeyip ebeler yapacaksa ben nasıl güveneyim? tıp fakültesinde bağırarak sancı çekenlere hiç müdahale edilmiyor ama geldiğim ülkede hemen akapunktur iğneleriyle ağrı dayanabilecek şiddete indiriliyor. eğer gebeleri normal doğuma yönelmek istiyorlarsa ilk önce sistemi değiştirmeleri lazım. Bilinçlenmek ve bilinlendirmek lazım.kötü doğum hikayeleri neden diğer ülkelerde bu kadar yaygın değil?
Senin durumunda çok ilginçmiş.Neden hemen bahane bulup öyle diyorlar ki? önemli olan senin moralin ve motiven. son ana kadar belki değişir değil mi? inşallah senin hakkında hangisi hayırlıysa o şekilde olsun canım. Sakın moralini bozma.kısmetimizde böyle olmak varmış.Bebeğimiz için pozitif olmalıyız.

canım ben sağlık kurumlar işletmesi terkim düğünün ertesi günü sınavlarım vardı gitmedim kaldım birdahada üşendim senin anlıyacağın ticaret lisesi mezunu bir ev hanımı oldum,ben memnunum mutluyum hayatımdan kış boyunca en az 4 günüm olur ikisi akraba günü ayda bi,r ikisi arkadaş günü 15 te bir,bu yıl yine herkes beni bekliyor girermiyim diye,hayırlısıyla çıkıp evize bir gelsek kızımda hiç gezmemiştim allah nasip ederse oğlumla gezmek istiyorum zaten günlerin ikisinde annem var bakar diğer ikiside 15 tebir bırakırım 2 saat normal hayatımıza dönsek inşallah,,,,,,

benim de yarın kontrolüm varrrrrr

bakalım doktor amcamız ne diyecek bize

benim zilli evde sancılandırıyo beni doktora gidince sıfır sancı

başka kimler gidiyo kontrole

ben de gidiyorum yarın..
2 gün önce nişanım geldi ama bebişte tık yok ne kanala inmiş ne açılma var sadece yiyip yiyip şişiyor eşşek...3600 gr şu ara,dr.bu 2 gün doğurmazsan çatın dar artık normal doğuramazsın dedi yani bugün bi mucize olmazsa yarın bana sezaryen tarihi vericek ama ben çok istiyordum sezaryen çok kızıyorum şişko kızıma...offf.

hakkında demekki böylesi hayırlıymış canım,ama bebeğin büyüdükten sonra tekrar şansını dene bence.

bende eşimle çalişmayı çok istiyorum,bebeğimi büyüttükten sonra çalışmaya başlayacağım artık..

işi öğrenmem lazım eşimden önce..(bu arada mesleği optisyen)

canım annem cok ısrar ediyo bende kal aklım hep sende diye ama evde kalıcam tek basıma akşamları eşim geliyo ve sabah gidiyo nolursa olsun evimde rahat ediyorum bişey olursa telefon acarım hepsi gelir. zaten pek evdede kaldıgım yok hep geziyorum yolda dogurmassam iyidir =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…