Sonuna kadar sana hak veriyorum.Mutlaka başımıza bunlar gelebilir. Ben elimden geldiğince okuyup araştırmaya çalışırım. Zaten çocuğumun dikkatini eğitim oyuncaklarıyla meşgul etmek ve ben de onunla oynayarak dil öğrenmek istiyorum. Ama ileri boyutta bir problem olursa eğer yapacak birşey yok hemen uzmanlardan yardım alırım.
tatlım çok teşekkür ederim ilgin için. Ben ıspartadayım. 2 özel hastane ve tıp fakültesinde 2 doktora gittim. en son tıp fakültesinde prof.bir doktor beni kabul etti. şimdiden sonra neler olacak inan bilmiyorum. Sadece pozitif düşünmek istiyorum.
Ben şu an annemin evinde kalıyorum ve teyzem de doğum sonrası bebek için gelip 3-4 aylık oluncaya kadar burada kalacağız.hep beraber cümbür cemaat ^^ aslına bakarsan kayınvalideminde yanımda olmasını isterdim. bence annelerden biri olursa sana destek olur yardım edemese bile psikolojik olarak güç verir diye düşünüyorum. gündüzleri mutlaka yorgun,uykusuz ve sinirli olacaksın. hiç olmazsa sen 5-10 dk dinlenirken bebekle ilgilenir.
kızlar hepinize merhaba. ben Mayıs 2012 annesinin ve birçoğunuz gibi son günlerimi acaba öyle mı acaba böyle mı olacak diye diye geçirdim. basından beri normal dogum konusunda cok istekliydim ama okuduklarımda istem dısı beni etkiliyordu. her neyse fazla uzatmayayım 19 Mayıs'ta aksamstuu suyumun gelmesinden tam 4 saat sonra epidural normal doğumla kızım kucagimdaydi. eğer aranızda düşünen var ise önce kendine inansın. benim o kadar binbir düşünceyle seçtiğim doktorum bile yetişemedi. insanın icinden bile bile göre göre bebek çıkarması dunyanın en zevkli ısı. inanın o gün bu gündür tekrar dogum yapma hayaliyle yanıp tutuşuyorumdogum yapanlar güle güle büyütsünler bebeklerini. bekleyenlerinize de Allah en saglikli sekilde kucağına almayı nasip etsin. annelik cok cok güzel bı duygu insanın yüreği coşuyor. ama doğum anlık olucak lütfen keyfini surun hersey geçiyor unutuluyor bu heyecanlar bekleyişler geri gelmiyor.
EN son persembe asagi inmis dedi ama kanalda degil daha dedi,sabah ebe de bisi demedi,yarin sabaha sabredebilirsem ogrenecegim insallah....
Canim pozitif destegin icin çok çok teşekkürler bekde epidural normal yapicam ins senin gibi güzel güzel anlatacağım günler de olur ins :) Rabbim evladına hayirli ömür versin güle güle büyür ins :)
amanın kimler gelmiş asudem sementam ve recep paşamız gelmiişşşş,hoş gelmişlerrrrasudecım gozun aydın canım,Allah analı babalı buyutsun darısı bızlere olsun..musaıt oldugun zamanda dogum hıkayenı dınlemeye hazırız ayrıca bızı habersız bırakmadıgınız ıcın camoka ve sana da tesekkur ederız cunku meraklanıyorduk hepımız...asu demek sevı bebenın yastıgının cok faydasını gordun ha :26: nasıl bır kolaylık sagladı sana bu yastık?? sıcak su torbasını kullandınmı,???detay ıstıyorumm
net sürekli gidip geliyo
sinirden doğurcam şimdi o olcak yani
kızlar slm,
size bişey sormak istiyorum. doğuma bir iki hafta kala yanınızda kimse kalacak mı? anneniz ya da kayınvalideniz? size yardımcı olması için illa biri kalmalı mı bunu merak ediyorum. ben evde tek başıma idare ederim gibi geliyor ama eşim illa annelerden biri olsun diyor.zorlanırsın destek olurlar diyor. sizin nedir durumlar merak ettim :)
canımm benim artistim monalisam
Amin canım inş. darısı hepinizin başına
Hastaneden çıkmadan önce çocuk doktorumuz geldiğinde kendisi de söyledi zaten canım...hastanelerdeki fanus şeklindeki bebekleri koydukları yataklar bile eğimli canım...özellikle bu şekilde olması çok önemli dedi doktorumuz,,bizde sevi bebenin yatağını söyledik harika dedi...emzirdikten sonra yatırsan bile midesinden yukarı çıkmıyor emmiği süt böylece rahatsız etmiyor..sıcak su torbasını hiç kullanmadım daha canım...
kendi annemde kayınvalidemde hacca gittiği için doğumumda yanımda olamadı..zaten olsalardı bile doğumdan sonra haber vermeyi düşünüyordu eşim...
yanımda eşim kaldı çok şükür kimseye muhtaç etmedi bizi...kendi başımıza daha güzel idare ettik şimdi evimizdeyiz ve gayet rahatız çok şükür..
aman hemşom sakin ol,1 ekimi bekle olur mu???
Asudem buralar sensiz pek bir garip kaldi ozledim guzel sohbetlerimizi hos bebis gelince bizde sik gelemeyecez orasi malum
Ayrica yeni tickerin cok guzel olmus canimcimoglusun istahliymis maasallah hem kilosu da guzel cikmis doktorun olctugu degerle nasil cikti?
sinir etti beni 1 haftadır nedir bu netten çektiğim şeytan diyo ara küfret
arasam da müşteri hizmetlerini açmıyo .................... lerrrr
ee napıyon hemşocum durumlar nasıl normalci oldun sen de bir avazda inşallahhh prenses kızın napıyo
kızlar slm,
size bişey sormak istiyorum. doğuma bir iki hafta kala yanınızda kimse kalacak mı? anneniz ya da kayınvalideniz? size yardımcı olması için illa biri kalmalı mı bunu merak ediyorum. ben evde tek başıma idare ederim gibi geliyor ama eşim illa annelerden biri olsun diyor.zorlanırsın destek olurlar diyor. sizin nedir durumlar merak ettim :)
kız asuuu sen ne zaman geldin
hiç özlemedim seni
zaten sen artık farklısın
anne oldun biz daha doğuramadık beğenmezsin sen bizi
doğum öncesi triplerim canım hepsi sana bi günah keçisi arıyodum zaten
tosun paşa recebi de hiç merak etmiyooommm
(meraktan geberiyom resmini koysana gıcıkk)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?