banada oluyo özellikle geceleri aynı gece içinde 3-4 defa oluyo biyerde okumuştum son zamanlarda uyusmaların olabilecegini normaldir inşallah
hayırlı haberler al inşallah canım,
benimde salı günü sabah 9:40'da...
ben de gidiyorum yarın..
2 gün önce nişanım geldi ama bebişte tık yok ne kanala inmiş ne açılma var sadece yiyip yiyip şişiyor eşşek...3600 gr şu ara,dr.bu 2 gün doğurmazsan çatın dar artık normal doğuramazsın dedi yani bugün bi mucize olmazsa yarın bana sezaryen tarihi vericek ama ben çok istiyordum sezaryen çok kızıyorum şişko kızıma...offf.
hakkında demekki böylesi hayırlıymış canım,ama bebeğin büyüdükten sonra tekrar şansını dene bence.
bende eşimle çalişmayı çok istiyorum,bebeğimi büyüttükten sonra çalışmaya başlayacağım artık..
işi öğrenmem lazım eşimden önce..(bu arada mesleği optisyen)
arkadaşlar bebişin kıyafetlerini hem tersten hem düzünden ütülücemm dimii ? birazdan başlıcamda :)
bende istiyorum kısmetse,benim eşimde hem demir çelik fabrikasında işçi hemde ek iş olarak hırdavat malzemeleri satıyor ,kamyonetimiz var ayrıca bir baklava börek markasının bayiliğini almak istiyor çok şık restorant tarzı herşey hazır garsonlar yapacak her işi maliyetide çok yüksek bakalım kısmet onun başınada ben oturacakmışım hayırlısı artık
ben sadece tersten ütüledim canım
bende istiyorum kısmetse,benim eşimde hem demir çelik fabrikasında işçi hemde ek iş olarak hırdavat malzemeleri satıyor ,kamyonetimiz var ayrıca bir baklava börek markasının bayiliğini almak istiyor çok şık restorant tarzı herşey hazır garsonlar yapacak her işi maliyetide çok yüksek bakalım kısmet onun başınada ben oturacakmışım hayırlısı artık
çok kararsızlığa düştüm ne yapıcam bilemiyorum kaldı 2 günüm.. sol çatı kemiği önde ne demek bilen var mı doktora sormayı akıl edemedim sanki o odada aklıma hiç bişey gelmiyo ne zaman eve gelsem kızıyorum kendime niye sormadım diye. salı gününden sonra doktorum 3 gün şehir dışına gidiyomuş ya o zaman normal doğum başlarsa ve tehlikeli bi durum olursa diye düşünmeye başladım şimdi. salı günü sezeryan mı olsam çok da korkuyorum sezeryandan çünkü bayılmak düşüncesi beni titretiyo yani o derece tuhaf durumum:S ne yapmalıyım arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız
Kİzlar doguruyorum, nolur dua edin cok korkuyorum
leyli2212,
seni arıyordum bende kader arkadaşım...
yarın gidiyorum kontrole bir mucize olmadı normal doğuma dair...
bu şişko kızım ve bu dar çatımla yarın istemeye istemeye sezaryan tarihini verecek dr elime galiba...
sen ne yapacaksın..?
dua et lütfen poposunu ısırıcam şişko kızımın bi doğsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?