2012 Ekim Anneleri

hayırlı haberler al inşallah canım,

benimde salı günü sabah 9:40'da...

sağol canım inşallah güzel haberlerle döneriz

benim de 36+2de3250 geldi kızım doktorum hiç bişey demedi kilosu hakkında haftasına göre normal mi büyük mü bilmiom

bakalım yarın kaç çıkıcak ? benim zaten sezeryan olcak acaba ondan mı bişey demedi dicem ama geçen gittiğimde normal mi istiyosun demişti yani kilosu fazla olsaydı öyle demezdi sanırım

bende istiyorum kısmetse,benim eşimde hem demir çelik fabrikasında işçi hemde ek iş olarak hırdavat malzemeleri satıyor ,kamyonetimiz var ayrıca bir baklava börek markasının bayiliğini almak istiyor çok şık restorant tarzı herşey hazır garsonlar yapacak her işi maliyetide çok yüksek bakalım kısmet onun başınada ben oturacakmışım hayırlısı artık

arkadaşlar bebişin kıyafetlerini hem tersten hem düzünden ütülücemm dimii ? birazdan başlıcamda :)

maaşallah on parmağında on marifet eşinin,inşallah bol kazançlı bir iş olur..

nasılsınız hatunlarrrrr

yarın bizimde kontrolümüz var ne olur dua edinde günümüzü alalım şu devlet hastaneleriyle uğraşmakta ayrı dert ya

bende hamile kalmadan önce çalışıyordum, sonra bir telefoncu devralmak istedim ama bebekle zor olur diye düşündüm...kpssye girdim haftasonu ve ziraat bankası sınavına giricem kasım sonunda hakkımda hayırlısı artık eşimde bizim sitede market var devredicek onu almak istiyor ama ben karşı duruyorum çünkü o işe gidicek gündüzleri benim ilgilenmem gerekecek bebekle olmaz...

çok kararsızlığa düştüm ne yapıcam bilemiyorum kaldı 2 günüm.. sol çatı kemiği önde ne demek bilen var mı doktora sormayı akıl edemedim sanki o odada aklıma hiç bişey gelmiyo ne zaman eve gelsem kızıyorum kendime niye sormadım diye. salı gününden sonra doktorum 3 gün şehir dışına gidiyomuş ya o zaman normal doğum başlarsa ve tehlikeli bi durum olursa diye düşünmeye başladım şimdi. salı günü sezeryan mı olsam çok da korkuyorum sezeryandan çünkü bayılmak düşüncesi beni titretiyo yani o derece tuhaf durumum:S ne yapmalıyım arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız

leyli2212,
seni arıyordum bende kader arkadaşım...
yarın gidiyorum kontrole bir mucize olmadı normal doğuma dair...
bu şişko kızım ve bu dar çatımla yarın istemeye istemeye sezaryan tarihini verecek dr elime galiba...
sen ne yapacaksın..?
dua et lütfen poposunu ısırıcam şişko kızımın bi doğsun....

leyli benim dr. ön çatı kemiğin dar dedi seninkide aynı sanırım arka kemik geniş sayılır ama ön dar belli kilodan fazla çocuk burada sıkışır demek ...ne yapıcaz biz bilemiyorum çok gerildim bende ama sezaryen istemiyorum beklemek istiyorum...ama o da risk

y bana çatın dar da demedi ön kemiğin biraz önde nedir yaa.. allah senin de yardımcın olsun yarın hemen yaz buraya e mi. artık neyse alnımıza yazılan o olucak arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…