Kİzlar doguruyorum, nolur dua edin cok korkuyorum
y bana çatın dar da demedi ön kemiğin biraz önde nedir yaa.. allah senin de yardımcın olsun yarın hemen yaz buraya e mi. artık neyse alnımıza yazılan o olucak arkadaşım...
Kİzlar doguruyorum, nolur dua edin cok korkuyorum
arkadaşım ne oldu canım benim suyun mu geldi?
Allaha emanet ol hastaneye mi gidiyorsun bişi yazmadan çıkma forumdan ne oldu söyle...
haklısın tamam gelir gelmez yazarım bakalım ne olacak canım bak ne güzel oğluşum doğuruyor bile belki bize de nasip olur bu şekilde mucize gibi...
valla süper ya ama onun 2cm açıklığı vardı zaten bugun. allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah. canım bi de senin bebişin kafa ölçüsü nasıl benimki bi hafta öndeymiş de.
benimki 40 hafta ölçüsünde alnı geniş dedi arkadaşım ne yedik biz bu tosunlar şişti böyle...:)
:))) valla yumurta bsüt içmiyorum iki gündür heeya ben 38 de gittim kafa ölçüsü 39 kilosu da 3400 çok mu büyük yani sanki doktorun canı sezeryan istiyo gibi . ay biri de yüreklendirse beni yaparsın sen diye yok anacım annem bile istersen sezeryan ol demeye başladı.
al benden de o kadar dün 3600dü velet...
ben yarın biraz kafa tutucamdr.a sezaryan derse...yani 1 hafta daha en azından...3600 doğuran 3800 doğuramaz mı cidden ne bilim?
eşim de 2-3 hafta izin alacak bebek doğduktan sonra o da destek olacak elbet yorgun zamanlarımda. annelerin olması tecrübeli birinin olması açısından iyi tabi sudan çıkmış balık gibi olacağıma eminim. bi yandan da sanki herşey kendiliğinden düzene girecek gibi geliyor. kendi düzenimizi kuracağız elbet zamanla. ilk tecrübesiz günlerde destekleri iyi olacaktır tabi.
bakalım ne dicek doktorun.. yarın tekrar çatıya bakılıcak mı? işallah açıklığın çıkar
kızlar selam bıraz sancım oldu benım çapa ya gıttım nst ye bagladılar kalp atısı duzensız dedıler serum verdıler,neye ugradıgımı sasırdım sonra usg ıle baktılar hersey normal kalp atıslarıda duzeldı.sebeb ne olabılır dıyorum bılemıyoruz dedıler ne sorsam bılemıyoruz dıyorlar serum bıtene kadar nst ye baglı kaldım kocaman serum bıtmıyor offff..yattıgım odada tel cekmıyo esımede haber veremedım adam catlamıs meraktan serumda uzun surdu Allahım kabus gıbıydı moralım bozuldu...bırde benı yalnız bıraktılar odada ne gelen var ne giden en son doktor geldı herşey normal dedı kaptıgım gıbı cantamı kaçtım resmen esımı aradım kendı hastanemıze gıttık,dogum katına cıktım ebe hemsıreyı cagırdılar nst sonucumu gosterdım gayet normal gorunuyor dedı baktı telaşlıyım kendı nst sıne bagladı gayet normal hiç endıse etmeyın dedı kadın...psıkolojım bozuldu resmen yaaa hala kendıme gelemedım kalbim nasıl çarpıyor bir görsenizzz kime neye inanacağımı şaşırdım yaaa
kızlar selam bıraz sancım oldu benım çapa ya gıttım nst ye bagladılar kalp atısı duzensız dedıler serum verdıler,neye ugradıgımı sasırdım sonra usg ıle baktılar hersey normal kalp atıslarıda duzeldı.sebeb ne olabılır dıyorum bılemıyoruz dedıler ne sorsam bılemıyoruz dıyorlar serum bıtene kadar nst ye baglı kaldım kocaman serum bıtmıyor offff..yattıgım odada tel cekmıyo esımede haber veremedım adam catlamıs meraktan serumda uzun surdu Allahım kabus gıbıydı moralım bozuldu...bırde benı yalnız bıraktılar odada ne gelen var ne giden en son doktor geldı herşey normal dedı kaptıgım gıbı cantamı kaçtım resmen esımı aradım kendı hastanemıze gıttık,dogum katına cıktım ebe hemsıreyı cagırdılar nst sonucumu gosterdım gayet normal gorunuyor dedı baktı telaşlıyım kendı nst sıne bagladı gayet normal hiç endıse etmeyın dedı kadın...psıkolojım bozuldu resmen yaaa hala kendıme gelemedım kalbim nasıl çarpıyor bir görsenizzz kime neye inanacağımı şaşırdım yaaa
al benden de o kadar dün 3600dü velet...
ben yarın biraz kafa tutucamdr.a sezaryan derse...yani 1 hafta daha en azından...3600 doğuran 3800 doğuramaz mı cidden ne bilim?
cnm benım ya gecmış olsun
bayagı bı korkmuşundur emınım ama bak şukur bışey yokmuş kendı hastnenızdede sorun cıkmamış
puffff cok hassas bı dönem ınsan herşetydn korkuyo
çok geçmiş olsun bi daha da gitme oralara aman...sakinleş arkadaşım bişi olmayacak Allah ın izniyle bak 2side normal demiş sonuçta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?