2012 Ekim Anneleri

aynen dediğin gibi moral her sey... sordugum sorulara bılemeyız cevabı verılır mı ya?moralımi sıfıra indirdiler...devlet hastanelerınde insana verilen değer işte...

kafa çapı kaç olmalı bilgin var mı canım benımkı sadece 1 hafta ileri 97
di 100 ü geçmemesi lazım dedi doktor

çok faydalı bilgiler paylaşım için teşekkürler baya bi rahatladım açıkcası... :)

slm kızlr anca yazayabiliyorum doğumum süper geçti fakat doğumdan sonrası berbattı baya ağır geçti oda ikinci doğum olmasından kaynaklıymış doktorumun ekibi harikaydı fakat çıktıktan sonra sonda takmayı unutmuşlar bende fenalaştım daha sonradan taktılar bayılmalar ayılmalar zor geldi baya.oğlişimle ben şuan çok iyyiz teyzeleri.3500 53cm doğdu geceler ingalamalar acayip güzel duygu.sütüm yok sma veriyorum bende ama süreklide emzirmeyi bırakmıyorum bizden şimdilik bu kadar kib grşmk üzere

canim gözunuz aydin, masallah oglusunada dogumun guzel gecmis sevindim, ufak tefek sIkIntilarda gecer canim bir kac gune. ayy ne guzel artik bebisinle beraber sende kendine ve bebise iyi bak canim, sutunde bol olsun insallah

Ne güzel canim Yaaa mAsallah yavruna da güle güle buyut ins :) çok gecmis olsun sana da canim ins bı an önce toparlanırsın

azzrraa cııımmm ayni duuyguları paylaşıyoruz seni iyi anlıyorum benimde yarın nst çatı muayenesi vs. varrr heyecandan uykum kaçtı Allahın izniyle hepimiz içinde herşeyy çoook güzel olacak cnm sende dualarını eksik etme

benim de yarın kontrolüm varrrrrr

bakalım doktor amcamız ne diyecek bize

benim zilli evde sancılandırıyo beni doktora gidince sıfır sancı

başka kimler gidiyo kontrole

:)) bu modellerin hepsi aynı galiba:)) doktora yeminler ediyorum valla billa evde kasılma sancı var diyorum dr gülüyo herşey normal diyo :)) yarın benimde var kontrol

Offff hadi yaaaa artık benim de 38,39. Haftalarım olsuuuuuunnnn sabırsızlanıyorum :))

20 li haftalarda diyodumki 30 u görim gerisi gelir 30 oldu hadi bi 35 olsun bişi kalmaz 35 de 38 olsun iki gafta nedirki dedim Allah hepiminde kucağına sağlıkla almayı nasip etisin

Kİzlar doguruyorum, nolur dua edin cok korkuyorum

gözün aydın bir avazda cnım sağlıkla al kucağına heerdar et bizi

Kızlar nst den bahsedilmişken, 3 değer var ekranında hani. Biri bebeğin kalp atışları, biri bizimki sanıyorum. Birde toco mu ne yazıyor o var. O mu oluyor sancı değeri.. Birde size verilen nst sonuç kağıdında min. 1 cm. gibi birşeyler yazıyor mu? Benimkinde yazıyordu...

nst sırasında kafan aşağıda ve de sırt üstüysen sonuçları etkileyebiliyor, en iyisi soluna yatarak ve uzun oturur pozisyonda çektirmek. Neyse birşey yokmuş, geçmiş olsun tatlım.

SEnin usg de kg kaç çıkıyordu cnm tam çıktımı BDT miz aynı ya ondan merak ettim :) Oyy ne tatlidir şimdi ya mAsallah kiZ bizde bı kavuşsak hayirlisiyla :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…