nst sırasında kafan aşağıda ve de sırt üstüysen sonuçları etkileyebiliyor, en iyisi soluna yatarak ve uzun oturur pozisyonda çektirmek. Neyse birşey yokmuş, geçmiş olsun tatlım.
Sezeryan,3630 gr,53 cm emisiyoruz Rabbim sana sukurler olsun
Sezeryan,3630 gr,53 cm emisiyoruz Rabbim sana sukurler olsun
coyoteee nasılsın canım bulantıların nasıl oldu??iloş nasıl
Bebisim
İdare ediyorum diyim,bulantilarim gene var,ilos iyi cok sukur,aman o iyi olsun da...
Kalbim pir pir carpiyo,kosmus at gibi
Kiz sen bu saatte niye uyaniksin uyku mu tutmadi,burakcim mi uyutmuyo,kiprasiyo muuu?
sorma bır uyandım uyuyamadım..unıversıtede okuyan kuzenım var hafta sonu ıcın bana davet ettım..arka odada yatıyor..pencereyı acmıs sıgara ıcmıs yattıgı odadaguya ben uyuyorum anlamıyacam zannedıyor uyurken burnuma geldı kalktım nası mıdem bulandı..camları actım falan cocugada bır sey dıyemıyorum genc delikanlı 2 gecedir aynı şey oluyor
Ayyy haklisin,cok kotu geliyor koku.
Neyse yarin koku olmiycak,gidiyor sanirim.o da gizli gizli icmeye calisiyo demek garibim..
mrb kızlar gece 1.30 gibi sancılanmaya basladım adet sancısı gibi hafif kasılan bir agrı... Neyse wc ye gittigimde pecetede kanama gördüm doktorumu aradım biraz bekle,sancıların sıklassın muhtemelen rahim yeni acılmaya basladı dedi,ılık dusumu aldım hazırlandım hastaneye gittim muayene yapıldı acılmam 1 parmak var ya da yokmuş.. Nst de sancılarım cıktı ama düzensiz doktorumu aradılar o da eve gelmemizi söyledi aksi bir durumda ya da agrılarım sıklasınca gelmemi söyledi.. Evdeyim sancılarım artıyor,daha uzun süre agrıtıp geciyor... Dua edin arkadaslar defnoşumu sağlıcakla alayım kucagıma bu arada zona agrılarım da gecmişti bugün cok sükür kızım onu da bekledi,hayırlısıyla gelir inşallah...
mrb kızlar gece 1.30 gibi sancılanmaya basladım adet sancısı gibi hafif kasılan bir agrı... Neyse wc ye gittigimde pecetede kanama gördüm doktorumu aradım biraz bekle,sancıların sıklassın muhtemelen rahim yeni acılmaya basladı dedi,ılık dusumu aldım hazırlandım hastaneye gittim muayene yapıldı acılmam 1 parmak var ya da yokmuş.. Nst de sancılarım cıktı ama düzensiz doktorumu aradılar o da eve gelmemizi söyledi aksi bir durumda ya da agrılarım sıklasınca gelmemi söyledi.. Evdeyim sancılarım artıyor,daha uzun süre agrıtıp geciyor... Dua edin arkadaslar defnoşumu sağlıcakla alayım kucagıma bu arada zona agrılarım da gecmişti bugün cok sükür kızım onu da bekledi,hayırlısıyla gelir inşallah...
coyote bır dahakı doktor randevun ne zaman canım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?