2012 Ekim Anneleri

Dilfeza

Oglusum12 : Sezeryan oldu :) saglikla kavuştu bebisine önemli olanda buydu :)

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212

Nilidil

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will

Simlara

Mavibattaniye

Melek01

Nursesil

Supremee

Tatlicik

Ege2011

Hayat55

Nergis67

Destes

Arcak81

Oreiro

Meganejem

Peluscuk

Son düzenleme:
oğluuşm12 canım tebrik ederim gece boyu seni merak ettik. allah analı babalı büyütsü bebişini.. normal diye gittin sanırım bi sorun mu oldu da sezeryana aldılar canım ağrın sızın ne durumda? sağolasın habersiz bırakmadın valla bizi süpersin..

nst sırasında kafan aşağıda ve de sırt üstüysen sonuçları etkileyebiliyor, en iyisi soluna yatarak ve uzun oturur pozisyonda çektirmek. Neyse birşey yokmuş, geçmiş olsun tatlım.

feliscim senın dedıklerını kendı hastanemdekı nst yı ceken ebe hemsirede dedi ve benı oturur pozısyonda nst ye bagladı çıkan sonucada bu sonuç çok normal inanın dedı 20 yıllık meslek hayatıma dayanarak söyluyorum doktorunuzu aramamıza bıle gerek yok dedı ..çapada sırt ustu yatmıştım..

Selam tatlilar,
Bebisi dunyaya gelenleri kutluyorum,opuyorum.
Bende biraz carpinti vardi doktorumuz kalp doktoruna yonlendirdi,o da eko ekg falan cekti,ritim bozuklugu var dedi ilac verdi,ama cok azap cektim bir kac gundur,nabzim 120 nin altina dusmuyordu resmen.bogazimda sarili bir el varmis gibi gogsum agridi.o yuzden ne yazabildim dogru duzgun sizlere,ne tebrik edebildim,kusuruma bakmayin arkidislerim.simdi de midemiz bulaniyor,azicik gecmis okuyayim da kim ne yapmis bakayim.

coyoteee nasılsın canım bulantıların nasıl oldu??iloş nasıl

Bebisim
İdare ediyorum diyim,bulantilarim gene var,ilos iyi cok sukur,aman o iyi olsun da...
Kalbim pir pir carpiyo,kosmus at gibi
Kiz sen bu saatte niye uyaniksin uyku mu tutmadi,burakcim mi uyutmuyo,kiprasiyo muuu?

19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu......

20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu.......

20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu.......

21 Eylül Cuma............Kayabebe Doğurdu.......

21 Eylül Cuma............Bircan Doğurdu............

23 Eylül Pazar...........Oğlusum12 ...Doğurdu

25 Eylül Salı...............Minataha.......

26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa.......

27 Eylül Perşembe......Saturnn.......

27 Eylül Perşembe......İlaydakorucu.......

27 Eylül Perşembe.......Edaaammmm.......

1 Ekim Pazartesi.......Camoka.......

1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis.......

1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet.......

1 Ekim Pazartesi.......Jakobi.......

1 Ekim Pazartesi......Ekimsude.....

2 Ekim Salı.............Gulubik.......

3 Ekim Çarşamba......Artist.......

14 Ekim Pazar..........Luna82....

Bebisim
İdare ediyorum diyim,bulantilarim gene var,ilos iyi cok sukur,aman o iyi olsun da...
Kalbim pir pir carpiyo,kosmus at gibi
Kiz sen bu saatte niye uyaniksin uyku mu tutmadi,burakcim mi uyutmuyo,kiprasiyo muuu?

sorma bır uyandım uyuyamadım..unıversıtede okuyan kuzenım var hafta sonu ıcın bana davet ettım..arka odada yatıyor..pencereyı acmıs sıgara ıcmıs yattıgı odada guya ben uyuyorum anlamıyacam zannedıyor uyurken burnuma geldı kalktım nası mıdem bulandı..camları actım falan cocugada bır sey dıyemıyorum genc delikanlı 2 gecedir aynı şey oluyor

Ayyy haklisin,cok kotu geliyor koku.
Neyse yarin koku olmiycak,gidiyor sanirim.o da gizli gizli icmeye calisiyo demek garibim..

Son düzenleme:
Ayyy haklisin,cok kotu geliyor koku.
Neyse yarin koku olmiycak,gidiyor sanirim.o da gizli gizli icmeye calisiyo demek garibim..

evet sabah gıdecek koku kalmayacak..o gıdecek ama kayınvalıdem gelıyor carsamba gunu burda ve o da sıgara kullanıyor..gercı kadın evın ıcınde ıcmıyor benım rahatsız oldugumu bılıyor ama gıtmeye yakın salıyor kendını 1 tane yakım mi bir şey olmaz dıyor.e sende kıramıyorsun yak dıyorsun ama bu sefer cocuk var bakalım ne olacak..bırde sadece sıgaranın kokusu degıl benı rahatsız eden dısarıda içip gelsede üstüne sinen o pis kokuda mahveder beni böögghh...

mrb kızlar gece 1.30 gibi sancılanmaya basladım adet sancısı gibi hafif kasılan bir agrı... Neyse wc ye gittigimde pecetede kanama gördüm doktorumu aradım biraz bekle,sancıların sıklassın muhtemelen rahim yeni acılmaya basladı dedi,ılık dusumu aldım hazırlandım hastaneye gittim muayene yapıldı acılmam 1 parmak var ya da yokmuş.. Nst de sancılarım cıktı ama düzensiz doktorumu aradılar o da eve gelmemizi söyledi aksi bir durumda ya da agrılarım sıklasınca gelmemi söyledi.. Evdeyim sancılarım artıyor,daha uzun süre agrıtıp geciyor... Dua edin arkadaslar defnoşumu sağlıcakla alayım kucagıma bu arada zona agrılarım da gecmişti bugün cok sükür kızım onu da bekledi,hayırlısıyla gelir inşallah...

aaayyyy canım benım sonunda mınık defnosumuz gelıyor merak etme dualarımız senınle...kaç haftalık olmus oluyor kuzumuz tam olarak..

Canim benim Allah yardimcin olsun,guzel kizimizi saglikla getir dunyaya insallah,ne guzel kavusuyorsun,kolaylikla gelsin defnos

yaa ne güzel canım inşallah açılman kolay olur da doğuruverirsin hemencik.. darısı benim gibi sancı,su,nişan gibi şeyler bekleyenlerin başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…