2012 Ekim Anneleri

CUma gunu canim,senin?
Bu arada sevcos iyiden iyiye doguruyooo yaa,heyecan yaptim ben...

benı cumartesi çağırdı nst ye bağlanacakmışım dogum katında ordakıler nst sonucunu doktora okuyacaklar sonra pazartesi gıdecem kontrol edecek...denk gelseydık kantınde bır seyler yerdık gezecek halımız kalmadı çünkü..bu arada aklında olsun kantının yemeklerı guzel,mercımek corbası özellikle odalarada servis var..ve evet sevcoş kızına kavusuyor bende heyecan yaptım,darısı bize..

Benimde uykum kacti bugun yaaa
Esim yok evde bir de hasta oldum burnum tikali bogazim agriyor uyuyamadim rahat sabah kadin gelecek gunduz de uyuyamam

Ayy denk gelseydi otururduk gercekten,kantini soyledigin iyi oldu canim,aklimda olsun.bu arada sayfanin acilmasini beklemekten canim cikti,azicik uyuklayayim bari,gene konusuruz tatlim simdilik optum.

Benimde uykum kacti bugun yaaa
Esim yok evde bir de hasta oldum burnum tikali bogazim agriyor uyuyamadim rahat sabah kadin gelecek gunduz de uyuyamam

Canimnuyumaya gitmeden evvel sana bi gecmis olsun diyim dedim,dinlenmeye bak sakin kadin varken sen de kendini yorme isle falan,opuyorum.

Bugun utu yapmayi dusunuyorum ama bebisim bugun fazla haraket etmiyor. Hatta normale gore hic ve dun gece uyandigimda da hic haraket etmiyordu. Simdi boyle mikirdanir gibi net bir his olmasada birseyler hissediyorum. Kisacasi dinleneyim, bebegim haraket etsin ondan sonra butun isler

artistim çokkkk söyledim,hatta kendim de düzenlemiştim bu listede ama görmedin sanırım,bugün mqe arkadaşımız doğum yapıyor..

oğluşum12 güle güle büyüt yavrucuğunu,Allah bağışlasın

sevcanyk kolayca bebeğine kavuşursun inşallah...sağlıkla kal...

Son düzenleme:
Gunaydin herkese. Bu isler bitmiyor ya yapilacak cik is var daha. Benim bebise az hareket ediyor. Yumusak minik hareketler. Hep sol arafima vuruyor ayakla vuruyor sanirim ben de merak ediyorum sag ayak nerde diye

Ayyy hayırlı uğurlu olsun allah uzun,güzel ailesi ile birlikte sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah...

Herkese merhaba... son 2-3 gündür gerçekten zor geçmeye başladı özellikle benim kalçamda çok ağrım oluyor bacağımı çekiyor ağrı... resmen akşama kadar yatıp yiyiyorum... inşallah zaman çabuk geçerde 1 ekim hemen gelir kızımıza kavuşuruz... gerçi ondan sonraki süreç daha uykusuz olacak ama böyle endişeler,korkular,heyecanlar ve yanında ağrılar valla çok zorluyor... sizler nasılsınız?

ayyy hadi sağ kucaklarsın yavrunu inşallahh, bende bekliyorum gözüm afedersiniz donumda azcık azcık ağrılarım var birde oğlum oynadıkça aşayığa doğru bi iğne batması gibi,
2 gündür bi tuhafım artık oğluşumu koklamak istiyorum, kocam da gülüp duruyor bana takılıyor sürekli ne yatabiliyorum ne kalklabiliyorum 2 yaşında tombalak bi çocuk gibi oldun diyor

Bu bacak agrilari ve cekmeleri herkesde oluyor sanirim Ben b12 hapi kullanmaya basladim ve gercekten gecmeye basladi. Dr um vermisti. 2 gundur unutuyorum agrilarim yeni besliyor. Dur aklimdayken iceyim Buarada dogum listesinde en gec doguracak ben gozukuyorum. Kendimi nobetci gebe ilan ediyorum

Gecmis olsun canim benim de carpinti oluyor ama nadiren 120 lere geliyor ortalama nabzim 100 benim dr ekg cektirtmedi normal dedi benimde cektirmem gerekirmiki?

Gecmis olsun canim benim de carpinti oluyor ama nadiren 120 lere geliyor ortalama nabzim 100 benim dr ekg cektirtmedi normal dedi benimde cektirmem gerekirmiki?

Canim ben gece yatamadim gogus agrisindan,resmen bogazimi sıktılar,kalp doktoru da cektirmemi uygun gordu,senin de bu kadar rahatsiz ediyor mu? Ben o gece ne oturabildim ne yatabildim,fenaydim yanii...ortalama 100 ise normal sanirim,bir de kendini nasil hissettigin onemli tabiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…