CUma gunu canim,senin?
Bu arada sevcos iyiden iyiye doguruyooo yaa,heyecan yaptim ben...
benı cumartesi çağırdı nst ye bağlanacakmışım dogum katında ordakıler nst sonucunu doktora okuyacaklarsonra pazartesi gıdecem kontrol edecek...denk gelseydık kantınde bır seyler yerdık gezecek halımız kalmadı çünkü ..bu arada aklında olsun kantının yemeklerı guzel ,mercımek corbası özellikle odalarada servis var..ve evet sevcoş kızına kavusuyor bende heyecan yaptım,darısı bize..
Benimde uykum kacti bugun yaaa
Esim yok evde bir de hasta oldum burnum tikali bogazim agriyor uyuyamadim rahat sabah kadin gelecek gunduz de uyuyamam
Sezeryan,3630 gr,53 cm emisiyoruz Rabbim sana sukurler olsun
19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu......
20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu.......
20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu.......
21 Eylül Cuma............Kayabebe Doğurdu.......
21 Eylül Cuma............Bircan Doğurdu............
23 Eylül Pazar...........Oğlusum12 ...Doğurdu
25 Eylül Salı...............Minataha.......
26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa.......
27 Eylül Perşembe......Saturnn.......
27 Eylül Perşembe......İlaydakorucu.......
27 Eylül Perşembe.......Edaaammmm.......
1 Ekim Pazartesi.......Camoka.......
1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis.......
1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet.......
1 Ekim Pazartesi.......Jakobi.......
1 Ekim Pazartesi......Ekimsude.....
2 Ekim Salı.............Gulubik.......
3 Ekim Çarşamba......Artist.......
14 Ekim Pazar..........Luna82....
Sezeryan,3630 gr,53 cm emisiyoruz Rabbim sana sukurler olsun
slm kızlr anca yazayabiliyorum doğumum süper geçti fakat doğumdan sonrası berbattı baya ağır geçti oda ikinci doğum olmasından kaynaklıymış doktorumun ekibi harikaydı fakat çıktıktan sonra sonda takmayı unutmuşlar bende fenalaştım daha sonradan taktılar bayılmalar ayılmalar zor geldi baya.oğlişimle ben şuan çok iyyiz teyzeleri.3500 53cm doğdu geceler ingalamalar acayip güzel duygu.sütüm yok sma veriyorum bende ama süreklide emzirmeyi bırakmıyorum bizden şimdilik bu kadar kib grşmk üzere
mrb kızlar gece 1.30 gibi sancılanmaya basladım adet sancısı gibi hafif kasılan bir agrı... Neyse wc ye gittigimde pecetede kanama gördüm doktorumu aradım biraz bekle,sancıların sıklassın muhtemelen rahim yeni acılmaya basladı dedi,ılık dusumu aldım hazırlandım hastaneye gittim muayene yapıldı acılmam 1 parmak var ya da yokmuş.. Nst de sancılarım cıktı ama düzensiz doktorumu aradılar o da eve gelmemizi söyledi aksi bir durumda ya da agrılarım sıklasınca gelmemi söyledi.. Evdeyim sancılarım artıyor,daha uzun süre agrıtıp geciyor... Dua edin arkadaslar defnoşumu sağlıcakla alayım kucagıma bu arada zona agrılarım da gecmişti bugün cok sükür kızım onu da bekledi,hayırlısıyla gelir inşallah...
Selam tatlilar,
Bebisi dunyaya gelenleri kutluyorum,opuyorum.
Bende biraz carpinti vardi doktorumuz kalp doktoruna yonlendirdi,o da eko ekg falan cekti,ritim bozuklugu var dedi ilac verdi,ama cok azap cektim bir kac gundur,nabzim 120 nin altina dusmuyordu resmen.bogazimda sarili bir el varmis gibi gogsum agridi.o yuzden ne yazabildim dogru duzgun sizlere,ne tebrik edebildim,kusuruma bakmayin arkidislerim.simdi de midemiz bulaniyor,azicik gecmis okuyayim da kim ne yapmis bakayim.
Gecmis olsun canim benim de carpinti oluyor ama nadiren 120 lere geliyor ortalama nabzim 100 benim dr ekg cektirtmedi normal dedi benimde cektirmem gerekirmiki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?