Gozunaydin,kac cikti sancin,acilma var miydi,hemen aldilar mi canim sezeryana??
Sekerlik,luna82
Tum gecmisi okuyamadim kizlar merak etmissiniz sagolun:)
Kabus gibi bir geceydi,12 gibi yazmistim alt kismim agriyor diye,sonra sabaha kadar kasiklarimda kasilmalar oldu ama nasil bir sanci anlatamam,adet sancisi gibi yuz kati ama,boyle ishal olacak gibi siddetli hata once usuttum sandim,tum gece uyandim sanciyla 45 dk da bir.sabah 6:30 da belimde baslayinca aradim hastaneyi nobetcidr gelin bakalim hemen dedi,nst girdim sancilar duzenli degil geldiginde 40 larda cikti(40 buysa dedim kendime,aci esigim falan yokms onu anladim:))
Oglumun kalp atislari duzensiz cikti,dr serum verdi ac oldugun icin olabilir ama yine de birakamam dedi,aa bu arada en onemli nokta ebe geldi cok normal bir sekilde beni dogimhaneye cagirdi acilmaya bakalim dedi,2 cm cikti,evet acidi ama 3 ya da 4 saniye surdu, sonra nisanim geldi ebe iki gunu beklemez dedi bakalim
Serumdan sonra kalp atislari duzeldi kuzumun Rabbim e sukurler olsun,yarin sabah kendi dr ma muayeneye gidicem,nobetci dr soyledi...
Wc gittigimde hala kan geliyor biraz ama dr normaldedi muayeneden sonra olurmus,Allah im insallah sorun olmaz kendi dr uma gidince icim daha rahat edicek...
Opuyorum hepinizi kizlar,bu arada sabah buraya girdim hastaneye giderken bor tek ben varim,birden yalniz hissettim kendimi,cok alismisim hepinizie:))
Günaydınnnnn Milletttttttt... Umarım herkes iyidir.... Ben bu ahfta son haftaya girdim artıkın cuma günü izne ayrılıyorummm...haftaya p.teside kont müz var bakalım hayırlısıylD
Doğum yapan arkadaşlardan haber varmı???
kızlar slm,
size bişey sormak istiyorum. doğuma bir iki hafta kala yanınızda kimse kalacak mı? anneniz ya da kayınvalideniz? size yardımcı olması için illa biri kalmalı mı bunu merak ediyorum. ben evde tek başıma idare ederim gibi geliyor ama eşim illa annelerden biri olsun diyor.zorlanırsın destek olurlar diyor. sizin nedir durumlar merak ettim :)
Sevcanyk a epidurali takmislar bekliyo simdi,dua edelim tatli tatli kavussunlar saglikla.
Canim ben gece yatamadim gogus agrisindan,resmen bogazimi sıktılar,kalp doktoru da cektirmemi uygun gordu,senin de bu kadar rahatsiz ediyor mu? Ben o gece ne oturabildim ne yatabildim,fenaydim yanii...ortalama 100 ise normal sanirim,bir de kendini nasil hissettigin onemli tabiii...
doğum tarihlerimiz aynı :) ve dr kontrolümüz de aynı... dilerim iyi haberlerle geliriz ikimiz de... bugünlerde sancıların basladı mı tatlım ? böyle sanki adet olacakmıssın gibi ya da ishal olmussun da sancısı girer gibi ? dünden beri var bende ishal olmusum ama geçti o da yok düzeldim ama ağrısı devam ediyor pff
bir avazda kurtulursun inşallah canımKİzlar doguruyorum, nolur dua edin cok korkuyorum
canım bdt lerimiz aynı seninle ALLAH kolaylık versin..bir avazda inşallah...mrb kızlar gece 1.30 gibi sancılanmaya basladım adet sancısı gibi hafif kasılan bir agrı... Neyse wc ye gittigimde pecetede kanama gördüm doktorumu aradım biraz bekle,sancıların sıklassın muhtemelen rahim yeni acılmaya basladı dedi,ılık dusumu aldım hazırlandım hastaneye gittim muayene yapıldı acılmam 1 parmak var ya da yokmuş.. Nst de sancılarım cıktı ama düzensiz doktorumu aradılar o da eve gelmemizi söyledi aksi bir durumda ya da agrılarım sıklasınca gelmemi söyledi.. Evdeyim sancılarım artıyor,daha uzun süre agrıtıp geciyor... Dua edin arkadaslar defnoşumu sağlıcakla alayım kucagıma bu arada zona agrılarım da gecmişti bugün cok sükür kızım onu da bekledi,hayırlısıyla gelir inşallah...
gunaydın dogum yapan annelerı tekrardan tebrık edıyorum
dun gece bır uyandım saat 1.5 tu ve sırtımdan ınıp vajınamdan cıkan bır agrı elektrık carpması gıbı nefesım kesıldı takıp ettım 1 saatte bır oluyor ama çok fecı yataktan kalkamıyorum yurucektım bıraz tlf elımde sabahladım bışı olurda kalkamazsam otekı odada yatan k.valıdemı arıcaktım.1 gun daha bekle kızım baban gelıyor dıye dua ettım.
benım drum normalcı genelde 5 yıl önce dogum yaptıgım ıçın bellı etmıyor ama normal dogum yaptıracagını duşunuyor sezeryan lafı bıle etmıyor 8 ekım son gun okadar beklemeyı bıle duşunuyor sezeryan gunu bıle vermıyor
Dun geceden sancilandim canim sabaha karsi gitmistim dr a 2 cm duzensiz sanci vardi 1 saat once geldim duzenli geliyo acilma devam Allah im yardim etsin kocam kiziyi ver ben yaziyim kizlara
valla var canım olmazmı geçen hafta pazartesi acile gittim bişi çıkmadı tabi:)) c.tesi günüde çok sancım vardı ama bu sefer doktora gitmedim bi daha düşmem dedim:)) şimdi 1 ekimi bekliyorum kızımıda dedim kızım bu haftayıda geçirelim ondan sonra istediğin zaman gel dedim... bakalım laf dinleyecekmi kız çocuğu:)) dün akşam her saat başı lavobaya kalktım kafayı yiyc3m artık:))
Bu bacak agrilari ve cekmeleri herkesde oluyor sanirimBen b12 hapi kullanmaya basladim ve gercekten gecmeye basladi. Dr um vermisti. 2 gundur unutuyorum agrilarim yeni besliyor. Dur aklimdayken iceyim Buarada dogum listesinde en gec doguracak ben gozukuyorum. Kendimi nobetci gebe ilan ediyorum
Sevcanyk a epidurali takmislar bekliyo simdi,dua edelim tatli tatli kavussunlar saglikla.
valla var canım olmazmı geçen hafta pazartesi acile gittim bişi çıkmadı tabi:)) c.tesi günüde çok sancım vardı ama bu sefer doktora gitmedim bi daha düşmem dedim:)) şimdi 1 ekimi bekliyorum kızımıda dedim kızım bu haftayıda geçirelim ondan sonra istediğin zaman gel dedim... bakalım laf dinleyecekmi kız çocuğu:)) dün akşam her saat başı lavobaya kalktım kafayı yiyc3m artık:))
Ayyy benım de kontrolum 1ekımdee inşallah artık bize de gun verir doktorlarımız, benim hiç sancım olmadı kızlar daha korkuyorum nasıl olacak diye bilmiyorum bir de karnınız indimi aşağı? Benim o da daha çook yukarıda ay çok sabırsızlanıyorum been
günaydın kıslar yarın bu saatlerde dogurmus olmanın heyecanını düşündükçe midem bulanıo karnım agrıo heyecandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?