2012 Ekim Anneleri

Günaydınnnnn Milletttttttt... Umarım herkes iyidir.... Ben bu ahfta son haftaya girdim artıkın cuma günü izne ayrılıyorummm...haftaya p.teside kont müz var bakalım hayırlısıylD

Doğum yapan arkadaşlardan haber varmı???

kuzuuum şimdi heyecan hat safhadadır sende... ayyy hemen hemen aynı sancılar bende de oluyor arada... ama söylemesi ayıp gece ishal olmusum uyandım yine ağrıyla wcye gittim ishal olmusum:26: hoş şimdi o da yok ama ara ara ağrı giriyo ama en fazla olsun 30 40 sn kadar sürüyo düzenli değil 45 dk 1 saat arası değişiyo ama geldimi de ayaktaysam iki büklüm ediveriyo valla üff o ne diyorum bakalım pzt günü kontrolümüz var o zaman cıkar neyin ne olduğu... sıklasırsa ağrılar ya da şiddeti artarsa giderim ben de ama benim bebiş için cok erken daha dilerim bu iki hafta doğum yapmam biraz daha dursun içerde biraz daha gelişsin meleğim pff ne sıkıntılı, sancılı günlerrrr

gunaydın dogum yapan annelerı tekrardan tebrık edıyorum

dun gece bır uyandım saat 1.5 tu ve sırtımdan ınıp vajınamdan cıkan bır agrı elektrık carpması gıbı nefesım kesıldı takıp ettım 1 saatte bır oluyor ama çok fecı yataktan kalkamıyorum yurucektım bıraz tlf elımde sabahladım bışı olurda kalkamazsam otekı odada yatan k.valıdemı arıcaktım.1 gun daha bekle kızım baban gelıyor dıye dua ettım.

benım drum normalcı genelde 5 yıl önce dogum yaptıgım ıçın bellı etmıyor ama normal dogum yaptıracagını duşunuyor sezeryan lafı bıle etmıyor 8 ekım son gun okadar beklemeyı bıle duşunuyor sezeryan gunu bıle vermıyor

doğum tarihlerimiz aynı :) ve dr kontrolümüz de aynı... dilerim iyi haberlerle geliriz ikimiz de... bugünlerde sancıların basladı mı tatlım ? böyle sanki adet olacakmıssın gibi ya da ishal olmussun da sancısı girer gibi ? dünden beri var bende ishal olmusum ama geçti o da yok düzeldim ama ağrısı devam ediyor pff

henuz konusu geçmiyor tatlım ama ben düsünmüyorum ewde birinin doğum öncesinde kalmasını... zaten iki aile de bursada bu yuzden sıkıntı olmaz... önemli olan doğum sonrası cünkü :1.

Sevcanyk a epidurali takmislar bekliyo simdi,dua edelim tatli tatli kavussunlar saglikla.

anaa görüsürsen selam söyle bizden de rabbim sağlıkla kurtarsın ikisini de anaaa cok heyecanlandımmmmmmmmmm ve duygulandımmmmmm

Ben gece yatmadan once biseyler yersem cok kotu oluyor birde soluma yatarsam birden tuhaf oluyorum hemen oturur pozisyona geciyorum yoksa bayilacak gibi oluyorum. Kan beynime hucum ediyo dr anlattim dr normal dedi zaten adamin normal karsilamadigi bisey yokki hersey ona gore normal

valla var canım olmazmı geçen hafta pazartesi acile gittim bişi çıkmadı tabi:)) c.tesi günüde çok sancım vardı ama bu sefer doktora gitmedim bi daha düşmem dedim:)) şimdi 1 ekimi bekliyorum kızımıda dedim kızım bu haftayıda geçirelim ondan sonra istediğin zaman gel dedim... bakalım laf dinleyecekmi kız çocuğu:)) dün akşam her saat başı lavobaya kalktım kafayı yiyc3m artık:))

Kİzlar doguruyorum, nolur dua edin cok korkuyorum
bir avazda kurtulursun inşallah canım
canım bdt lerimiz aynı seninle ALLAH kolaylık versin..bir avazda inşallah...

canım 5 yıl önce normal doğummu yaptın?bende 6 yıl önce yaptım ve benimde doktor normalci.eee bende normali bekliyorum.arada adet sancısı gibi sancılarım oluyor.ama korkma ikinci doğumlar daha kolay oluyormuş.mesela ilk doğumunda 6 saat sancı çeken ikincide 4 saat çekiyormuş...

eşine henüz kavuşmadın mı?canım ALLAH kazasız belasız gelmesini nasip etsin.

Ayyy benım de kontrolum 1ekımdee inşallah artık bize de gun verir doktorlarımız, benim hiç sancım olmadı kızlar daha korkuyorum nasıl olacak diye bilmiyorum bir de karnınız indimi aşağı? Benim o da daha çook yukarıda ay çok sabırsızlanıyorum been

kızlar isim konusunda hala karar vermedik..kızıma ne isim koysam..modern kız isimleri önerilerinizi bekliyorum...

oğluşum12 normalciydi,ama sezeryan olmuş,demekki hayırlısı böyle imiş..oğlunu güle güle büyüt canım.

Ayy merak etme cnm benim daha günüm bile belli değil :)

valla hep burada da dediğim gibi babasına cekerse zamanında yok annesine cekerse bu haftayı atlattık mı heran ben 23 gun önce doğmusum cünkü. hoş bunda annemin de etkisi cok olmus hani

bir akrabamızın bebek mevlüdü dönüsü ( tabi o zamanlar otobüsler bu kadar yoğun olarak yok ) otobüs duraktan kalkmak üzereymiş yakalayım derken kosturmus tabi aksam da sancılanmıs anacım

ertesi gün sabah 10,10da ben dünyaya gelmişim :))) ondan aman dikkat kızlar hareketlerimize yoksa kuzucuklar merak ediyorlar dısarda ne var diye acele ediveriyorlar

anaa 1 ekimde kontrolü olan 3 kişi olduk benim o gün kontrol 16,20de olacak sanırım en son haberi anca ben verebilrim gibime geliyor... acaip heyecanlanmaya basladım yalnız ben cünkü bebişim asağı inmeye baslamıs kafası henuz dönmemiş tam olarak asağı ama o da dönermiş... günler azaldıkca bir tuhaf oluyorummmmm

günaydın kıslar yarın bu saatlerde dogurmus olmanın heyecanını düşündükçe midem bulanıo karnım agrıo heyecandan

günaydın kıslar yarın bu saatlerde dogurmus olmanın heyecanını düşündükçe midem bulanıo karnım agrıo heyecandan

uyhh kıyamam sanaa rabbim sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin tatlım... dualarım hep sizlerle...

böyle doğum haberlerini aldıkca iyice heyecanlanıyorum ben:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…