2012 Ekim Anneleri

günaydın kıslar yarın bu saatlerde dogurmus olmanın heyecanını düşündükçe midem bulanıo karnım agrıo heyecandan

yarın ALLAH yardımcın olsun canım. senin içinde bebeğin içinde hayırlı bi doğum olur İnş. bizimde cuma günü kontrolümüz. sezeryan için gün verecek doktorumuz. çok heyecanlıyım şimdiden

cnm sezeryan yapmıştım allahım nasıp ederse carsamba kavuşucam esıme çok mutlu ve heyecanlıyım

bende çatı muaynesi oldum benim ki zor oldu ama ebe ağrı eşiğin çok düşük dedi..

benim de lekelerimin geldiği ilk gün hareketlerinde normale göre azalma vardı ama daha sonra düzeldi şimdi full hareket ediyor..
hatta ben yavaş deyip duruyorum suyumu falan patlatır diye..
perşembe sabahına kadar beklese iyi çünkü..

yok tatlım en son benim :)) 17:00 da kontorülüm anca eve gittiğimde girer haber veririm sizlere :)) tabi 1 ekğime kadar doğurmamış olursak hahahhaha

yok tatlım en son benim :)) 17:00 da kontorülüm anca eve gittiğimde girer haber veririm sizlere :)) tabi 1 ekğime kadar doğurmamış olursak hahahhaha

Ayy yok cnm doğurmayız heraldee:)) o kadar cabuk olmasııın ama 38. Hafta fln iyidir:) benimki de dönmüş ama tek kat kordon dolanmış görünüyodu en son eğer 2 kat dolanırsa da normal olmazmış doğum hoş ben de ztn sezeryan istiyorumya neyse:) benim 15:40ta muayenem ay hafi hayırlı haberlerimiz olsuuun:) aynı gün yaklaşık bdtlerimiz de ztn bakarız boylarına kilolarına tipitiplerin:))

ahahahhahah sormaaa güzel sözdü doğurmamış olursak az önce annemin iş arkadasıyla konusuyordum ben de o da bir süre önce ebelik yaptı bir hastanede.. ablaa dedim yardım et bu agrılar nedir ne değildir... senin suanki ağrıların normal dedi hani doğum sancısı değil ama yine de dikkatli ol dedi 15 dkya düstümü hazırlan 10 dkya düstümü yetiş dr.una dedi. hayırlısı bakalım yahu ne cıkacak sonucumuz hepimiz adına hayırlısı olsunn da bu gidişle ben 15 güne doğurucam gibime geliyor

gecen persembe günü kontrolümüz vardı bizim o zaman kilomuz 2,700 gr cıkmıstı bakalım pzt ne diyecek dr.umuz merak ediyorum cok... yalnız usgde görünene göre babamızın kopyası geliyor :) cok mu sevmişim ne gülüsü falan aynı o uyh maşaAllah

valla canım... banada en fazla 2 haftaya doğcakmış gibi geliyor ya bakalım ekimin 15 ni bulmaz diye düşünüyorum

valla canım... banada en fazla 2 haftaya doğcakmış gibi geliyor ya bakalım ekimin 15 ni bulmaz diye düşünüyorum

hayırlısı olsun bakalım.. sanırım bu durumda bebişler değil de biz sabırsızlanıp erken çıkartıcaz gibime geliyo

bu arada durup dururken burnum kanamaya basladı hayır olsun:18:

Erkekmiydi cnm seninki? Valla bizimki de bi baba gibi ama bakalım benim son kontrolumun uzerinden 2 hafta gecti yaklaşık meraklardayım ekim 1den itibaren her hafta olcakmış bakalımm:) 12eylulde gittiğimde 47cm ve 2300grdı. Gerçi bnmkinin kafası biraz buyuk karın çevresi dar, minyon olcakmış oğluşş

Günaydın kızlar
benimde bir sonraki kontrolüm 1 ekim de. en son 21 Eylül'de gittim, doktorum suyu gayet iyi 10 gün sonra gelsen olur dedi, bebiş henüz aşağıya inmemiş ( bana ve çevremdekilere ne kadar aşağıda görünse de). 1 ekim kontrolümde tarih belli olur inşallah bizimde. Annem yurtdışında 16 Ekimde gelecek inşallah doğumuma yetişir

benim kızım olacak tatlım inşaAllah... hamile kaldığımı öğrenmeden önce bir rüya görmüştüm eşimin babanesi kucağında bir bebek diyor ki bana bebeğini bırakıp sen nereye gidiyorsun diye bağırıyor falan neyse :) kucağındaki bebek erkek ama biz hep kız esyaları hazırlamısız dolap dolusu bu rüyadan etkilenerek her gittiğimde dr.a soruyorum kız değil mi diye göstermiş olmasına rağmen hala içimde bir garip düsünce var rüyanın etkisinden dolayı hoş 4 farklı dr hepsi kız dedi ama nasip bakalım ihihihi

hayırlı haberlerle geliriz inşaAllah o gün hepimiz 4 kişi olduk 1 kimde haber verecek olan :) dilerim annen de yetişir doğuma tatlım... ağrılar basladı mı sende ?

doğurdu bile,ohoooooooooooooooo

anaa ne zaman doğurdu beee bir de ben sunu kacırdım onda ya biliyor musun sen ? sancıları ne kadar sürede bir gelmeye baslamıstı ? kasılmaları falan ? hoş henuz benim bacaklarımda ya da alt tarafta diyeyim yumru yemiş gibi bir ağrı yok ama heyecan yaptımmmmm

anaa hayırlı olsun öyleyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…