Ayyy coook heyecanlı canııım umarım saglıkla kucağına almışsındııır:)
günaydın kıslar yarın bu saatlerde dogurmus olmanın heyecanını düşündükçe midem bulanıo karnım agrıo heyecandan
günaydın kıslar yarın bu saatlerde dogurmus olmanın heyecanını düşündükçe midem bulanıo karnım agrıo heyecandan
bir avazda kurtulursun inşallah canım
canım bdt lerimiz aynı seninle ALLAH kolaylık versin..bir avazda inşallah...
canım 5 yıl önce normal doğummu yaptın?bende 6 yıl önce yaptım ve benimde doktor normalci.eee bende normali bekliyorum.arada adet sancısı gibi sancılarım oluyor.ama korkma ikinci doğumlar daha kolay oluyormuş.mesela ilk doğumunda 6 saat sancı çeken ikincide 4 saat çekiyormuş...
eşine henüz kavuşmadın mı?canım ALLAH kazasız belasız gelmesini nasip etsin.
Canim korkma o kadar acimayacak emin ol,cati muayenesi dedigimiz seyden de o kadar korktum,evet aciyo ama o kadar offf cok kotu falan degil zaten max 3-4 saniye...
Hareketlerini kontrol ediyorum canim ama sanki onceki kadar etmiyor yani ediyor ama cok degil,sanci ve yorgunlugum onu etkiliyomudur ya da nedir bilemiyorum...
anaa 1 ekimde kontrolü olan 3 kişi olduk benim o gün kontrol 16,20de olacak sanırım en son haberi anca ben verebilrim gibime geliyor... acaip heyecanlanmaya basladım yalnız ben cünkü bebişim asağı inmeye baslamıs kafası henuz dönmemiş tam olarak asağı ama o da dönermiş... günler azaldıkca bir tuhaf oluyorummmmm
yok tatlım en son benim :)) 17:00 da kontorülüm anca eve gittiğimde girer haber veririm sizlere :)) tabi 1 ekğime kadar doğurmamış olursak hahahhaha
yok tatlım en son benim :)) 17:00 da kontorülüm anca eve gittiğimde girer haber veririm sizlere :)) tabi 1 ekğime kadar doğurmamış olursak hahahhaha
Ayy yok cnm doğurmayız heraldee:)) o kadar cabuk olmasııın ama 38. Hafta fln iyidir:) benimki de dönmüş ama tek kat kordon dolanmış görünüyodu en son eğer 2 kat dolanırsa da normal olmazmış doğum hoş ben de ztn sezeryan istiyorumya neyse:) benim 15:40ta muayenem ay hafi hayırlı haberlerimiz olsuuun:) aynı gün yaklaşık bdtlerimiz de ztn bakarız boylarına kilolarına tipitiplerin:))
ahahahhahah sormaaa güzel sözdü doğurmamış olursakaz önce annemin iş arkadasıyla konusuyordum ben de o da bir süre önce ebelik yaptı bir hastanede.. ablaa dedim yardım et bu agrılar nedir ne değildir... senin suanki ağrıların normal dedi hani doğum sancısı değil ama yine de dikkatli ol dedi 15 dkya düstümü hazırlan 10 dkya düstümü yetiş dr.una dedi. hayırlısı bakalım yahu ne cıkacak sonucumuz hepimiz adına hayırlısı olsunn da bu gidişle ben 15 güne doğurucam gibime geliyor
valla canım... banada en fazla 2 haftaya doğcakmış gibi geliyor ya bakalım ekimin 15 ni bulmaz diye düşünüyorum
gecen persembe günü kontrolümüz vardı bizim o zaman kilomuz 2,700 gr cıkmıstı bakalım pzt ne diyecek dr.umuz merak ediyorum cok... yalnız usgde görünene göre babamızın kopyası geliyor :) cok mu sevmişim ne gülüsü falan aynı o uyh maşaAllah
Kİzlar doguruyorum, nolur dua edin cok korkuyorum
anaa 1 ekimde kontrolü olan 3 kişi olduk benim o gün kontrol 16,20de olacak sanırım en son haberi anca ben verebilrim gibime geliyor... acaip heyecanlanmaya basladım yalnız ben cünkü bebişim asağı inmeye baslamıs kafası henuz dönmemiş tam olarak asağı ama o da dönermiş... günler azaldıkca bir tuhaf oluyorummmmm
geçmişi okurken gördüm inş hayırlı haberlerle dönmüşsündür canımm
Erkekmiydi cnm seninki? Valla bizimki de bi baba gibi ama bakalım benim son kontrolumun uzerinden 2 hafta gecti yaklaşık meraklardayım ekim 1den itibaren her hafta olcakmış bakalımm:) 12eylulde gittiğimde 47cm ve 2300grdı. Gerçi bnmkinin kafası biraz buyuk karın çevresi dar, minyon olcakmış oğluşş
Günaydın kızlar
benimde bir sonraki kontrolüm 1 ekim de. en son 21 Eylül'de gittim, doktorum suyu gayet iyi 10 gün sonra gelsen olur dedi, bebiş henüz aşağıya inmemiş ( bana ve çevremdekilere ne kadar aşağıda görünse de). 1 ekim kontrolümde tarih belli olur inşallah bizimde. Annem yurtdışında 16 Ekimde gelecek inşallah doğumuma yetişir
doğurdu bile,ohoooooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?