2012 Ekim Anneleri

aynı kişiden mi bahsediyoruz???oğluşum12 değil mi?? valla detayını bilmiyorum. sezeryanla doğurmuş..

aynı kişiden mi bahsediyoruz???oğluşum12 değil mi?? valla detayını bilmiyorum. sezeryanla doğurmuş..

hıhı tatlım aynı kişiden bahsediyoruz suan online görünüyo ama OĞLUSUM12 nerdesinnnnnn nasılsın bebişin nasıl iyi mi sen nasılsın ?

19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu......

20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu.......

20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu.......

21 Eylül Cuma............Kayabebe Doğurdu.......

21 Eylül Cuma............Bircan Doğurdu............

23 Eylül Pazar...........Oğlusum12 ...Doğurdu

24 Eylül Pazartesi..........Mge...Bugün

24 Eylül Pazartesi..........Sevcanyk...şu an epıdural takıldı beklıyor...

25 Eylül Salı...............Minataha.......

26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa.......

27 Eylül Perşembe......Saturnn.......

27 Eylül Perşembe......İlaydakorucu.......

27 Eylül Perşembe.......Edaaammmm.......

1 Ekim Pazartesi.......Camoka.......

1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis.......

1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet.......

1 Ekim Pazartesi.......Jakobi.......

1 Ekim Pazartesi......Ekimsude.....

2 Ekim Salı.............Gulubik.......

3 Ekim Çarşamba......Artist.......

14 Ekim Pazar..........Luna82....

Kizlar oglus koynumda uyuyor ,bende hemen hizlica gecmis yaptim.hepinize dualariniz icin tesekkurler...

Dilfeza cim persembe en son gittigimde 3500 du,yani tam olcu cikartti dr um:)))

Cok guzel ve hizli gelisen ama maalesef kotu biten bir dogum hikayem oldu,biraz toparlanayim yazarim mutlaka... Size tek onerim mutlaka kendi dr la dogum yapin nerde olursa olsun getirtin,hersey daha guzel olacaktir eminim...

kızlar kızımın ismi liva olacak inşallah...sizce nasıl?? bu arada hala eşime kayınpederden baskı var..nasıl atlatıcaz bu işi bilemiyorum...

Son düzenleme:
valla canım... banada en fazla 2 haftaya doğcakmış gibi geliyor ya bakalım ekimin 15 ni bulmaz diye düşünüyorum

sen dur daha beni bekleyeceksin :)) önce beni bir doğurt sonra sen :)) evlenirken de sıra böyle değil miydi? önce beni evlendirdin koşturdun yardım ettin sonra ben sana :)) şimdide öyle olacak :)) bekleyiversin güzel gelinim :))

uyh yerim ben oğlunu senin :) heepimiz adına öp kokla oğlusunu emi tatlım rabbim nazarlardan saklasın ikinizi de darısı basımıza inşaAllah

normal doğum mu sezeryan doğum mu oldun canım

kızlar günydın.....
yardımınıza ihtiyacım var..
sabah doktora gittim. doğum öncesi izne ayrılmak için. 35+3 deyim. ağrılarım olduğu için erken ayrılmaya karar verdim. daha 10 ğünüm var. doktor dediki ekim 5 ten nce ayrılamazsın. sana 5 haftaya kadar çalışabilir raporu verdim dedi. ama ağrım var dedim, nst ye bakalım erken doğum tehliken varsa veririm dedi. bendoe kendi doktoruma 2 gn önce gitmiştim. bir sıkıntı yoktu. o yüzden girmedim nst ye. erken ayrılman için benim vea başkabir branş doktorunun seni hastanede yatırması lazım dedi.. ama herkes bu şekilde alıyor. çalışamıyorsa o günden itibaren izne ayrılıyor dedim. türkiyede bu uygulama yanlış yapılıyor. doğum öncesi 8 hafta devlet size dinlenin diye veriyon niye çalışıyorsunuz diyor, hemde beni izne ayırmıyor.. daha 12 gün çalışmam lazımmış..öyle dedi..yada başka bir doktordan git rapor al hastaysan dedi.. anlamadım adamı..hem rapora yönlendiriyor hem yasadan bahsediyor..

bende çalışamayacağım açıkçası. izne ayrılmayı kafaya koydum yaa:)) zor gelir şimdi 12 gün. eşim kendi revir doktorlarıyla görüşmüş 10 gün rapor verecek bana... kafama takılan aldığım rapordan dolayı başım derde girmez değil mi? bildiğim kadarıyla çalışabilir sürenin arasında rapor alınmıyordu.. bilgisi olan arkadaşlar acil cevap bekliyorum. öğleden sonra gidip rapor alıcam..

günaydın guzel anneler nasılsınız? sıramız geldıkce minnoşlar gözlerini acıyor dünyaya...benımde 9 gunum kaldı bırısı daha once demıstıde inanmamıştım bu 9 ay nasıl gecer demıstım..o da 9 ay gecıyor,son 9 gun 2.bir 9 ay gibi oluyor ve son 2 gün hiç gecmez demişti...Allahtan hayırlısı diyelim bekliyecez elimiz mahkum..benım oğlusumun hareketlerı eskıye göre azaldı..doktor 1 gün içerisinde 10-15 hareket say dedi,bazen 2 saat falan uyuyabılıyorlar ya ben panık oluyorum offff dogum yaklastıkca heyecandan panik atakmı oldum ne :)))

canım bu 5 hafta içinde sadece mazeret ve yıllık izinler geçerli normal rapor geçersiz diye biliyordum,birşey öğrendim daha yeni,geçen yılki torba yasa muhabbetlerine göre artık normal sağlık raporu da alabiliyormuşuz ama o kadar gün doğum sonrasından düşüyormuş,yani çalıştığın günler aktarılacakmış sadece..başka bir sıkıntı olmaz yani....

Sezeryan,3630 gr,53 cm emisiyoruz Rabbim sana sukurler olsun

ayyy canım yaaa doğurdun demek Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş..
çok sevindimm

doğurdu bile,ohoooooooooooooooo

hızına yetişemiyorum ki topiğin

çok geçmiş olsun canımm

dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz canımm

Darısı başımıza inş
kendine çok dikkat et canımm..

sezeryenin güzel geçmiştir inş..boş zamanında ayrıntılarını bekliyoruz
bu arada kendi dr un da yapmadın sanırım doğumu :26:

kızlar kızımın ismi liva olacak inşallah...sizce nasıl?? bu arada hala eşime kayınpederden baskı var..nasıl atlatıcaz bu işi bilemiyorum...

bu sene bir kaç kişide daha duydum bu ismi..değişik ve farklı geliyor kulağa..
ismiyle büyüsün inş
9 aydır isim baskısına da iyi dayandınız canımm..Allah sabır versin..

guzel isimmiş bence kayınpederi sallama canım onun cahilliğini liva çekmek zorunda değil..liva yeni kan,evrene gelecek yeni bir enerji ve yeni bir adı olmalı bence,öyle bırak ölmüş kişinin adını,yaşayan kişinin adını koymak bile enerjiyi değiştirir..o kendı kendıne kızsın dursun derim ben

oyy maşallah adı ne oldu oğluşumuzun

iyi ozaman...sonrasıda düşerlerse düşsünler. zaten ücretsiz izne ayrılıcığım...gıcık doktor beni nelerle uğraştırıyor..

bu kadar saçma birşeyi ilkkez duyuyorum peki bebek raporun başlamadan doğarsa o zamanda geri mi sokacakmış... .çok mantıksız bence sgkyı arayıp sorun.. çünjü istediğiniz şey yasal hakkınız istediğiniz hafta izne başlayabilirsiniz doktorun sadece size artık iş görmezlik, doğum izni raporunu vermesi gerekiyor başkada birşey yapmayacak... yada bilemiyorum çok güvenmediğiniz bir doktorsa bence doktorunuzu bile değiştirebilirsiniz başka aksiliklerle karşılaşmadan... çünkü dışarıdan alacağınız rapor yüzünden alacağınız doğumdan sonraki maaşınız eksik paradan hesaplanır.. ama doğum raporu öyle değil etkilemiyor... ben raporunuzu başlatmanızı tavsiye ederim sgk ile görüşüp..

bekle bekle nere kadar yaaaaaaaaaaaa:)))

bu sene bir kaç kişide daha duydum bu ismi..değişik ve farklı geliyor kulağa..
ismiyle büyüsün inş
9 aydır isim baskısına da iyi dayandınız canımm..Allah sabır versin..
teşekkür ederim..iyi dayanıyoruz,bana tek kelime eden yok,ama her telde sanırım kayınpeder kocişimi bunaltıyor,başka birşey kabul etmiyorum diyormuş. aslında beni çok sever,bir kere ben mi konuşsam,şöyle güzel güzel,hem kocişi de bir dertten kurtarırım..bilemiyorum ki,ters mi teper....

ya benim yakın arkadaşımın kızının ismi,çirkin bir isim değil ama biz baştan livaya takıldık..hem ne gerek var...

edammm, silver84, carmentta, TATLICIK+, ege2011, zeynepazra, tosun86, st1984, evimicin, hayat55, Coyote+, nursesila, artist, oglushummm, Duygu981, cimeka+, sekerlik16+, seherozcan, lotusdream, dnz_, toobe

canım benim doktorun haklı çalışabilir raporu verdikten sonra bu raporun tarihini bir daha geri alamaz.. benimde aynı durum başıma geldi ve bana başka bir branştan 10 gün rapor alabilirsin denildi.. fizik tedavi tanıdığın varsa bel ağrısı ile 10 gün alabilirsin.. ben yıllık iznim vardı içeride o hakkımı kullandım ve başka bir branştan 10 gün rapor almadım.. ayrıca ben ilaç firmasında çalışıyorum ve çoğu doktoru tanırım karnım burnumda çalışırken gören tüm doktorlarım bana sana bu 10 gün için rapor verilebilir dedi kadın doğumla ilgili bir branş olmadığı sürece problem yok tatlım.. başında ağrımaz merak etme.. ben çok kişiden duyduğum için yazıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…