anaa ne zaman doğurdu beee bir de ben sunu kacırdım onda ya biliyor musun sen ? sancıları ne kadar sürede bir gelmeye baslamıstı ? kasılmaları falan ? hoş henuz benim bacaklarımda ya da alt tarafta diyeyim yumru yemiş gibi bir ağrı yok ama heyecan yaptımmmmm
anaa hayırlı olsun öyleyse :)
artistim çokkkk söyledim,hatta kendim de düzenlemiştim bu listede ama görmedin sanırım,bugün mqe arkadaşımız doğum yapıyor..
aynı kişiden mi bahsediyoruz???oğluşum12 değil mi?? valla detayını bilmiyorum. sezeryanla doğurmuş..
hayırlısı olsun bakalım.. sanırım bu durumda bebişler değil de biz sabırsızlanıp erken çıkartıcaz gibime geliyo
bu arada durup dururken burnum kanamaya basladı hayır olsun:18:
valla canım... banada en fazla 2 haftaya doğcakmış gibi geliyor ya bakalım ekimin 15 ni bulmaz diye düşünüyorum
Kizlar oglus koynumda uyuyor ,bende hemen hizlica gecmis yaptim.hepinize dualariniz icin tesekkurler...
Dilfeza cim persembe en son gittigimde 3500 du,yani tam olcu cikartti dr um:)))
Cok guzel ve hizli gelisen ama maalesef kotu biten bir dogum hikayem oldu,biraz toparlanayim yazarim mutlaka... Size tek onerim mutlaka kendi dr la dogum yapin nerde olursa olsun getirtin,hersey daha guzel olacaktir eminim...
kızlar günydın.....
yardımınıza ihtiyacım var..
sabah doktora gittim. doğum öncesi izne ayrılmak için. 35+3 deyim. ağrılarım olduğu için erken ayrılmaya karar verdim. daha 10 ğünüm var. doktor dediki ekim 5 ten nce ayrılamazsın. sana 5 haftaya kadar çalışabilir raporu verdim dedi. ama ağrım var dedim, nst ye bakalım erken doğum tehliken varsa veririm dedi. bendoe kendi doktoruma 2 gn önce gitmiştim. bir sıkıntı yoktu. o yüzden girmedim nst ye. erken ayrılman için benim vea başkabir branş doktorunun seni hastanede yatırması lazım dedi.. ama herkes bu şekilde alıyor. çalışamıyorsa o günden itibaren izne ayrılıyor dedim. türkiyede bu uygulama yanlış yapılıyor. doğum öncesi 8 hafta devlet size dinlenin diye veriyon niye çalışıyorsunuz diyor, hemde beni izne ayırmıyor.. daha 12 gün çalışmam lazımmış..öyle dedi..yada başka bir doktordan git rapor al hastaysan dedi.. anlamadım adamı..hem rapora yönlendiriyor hem yasadan bahsediyor..
bende çalışamayacağım açıkçası. izne ayrılmayı kafaya koydum yaa:)) zor gelir şimdi 12 gün. eşim kendi revir doktorlarıyla görüşmüş 10 gün rapor verecek bana... kafama takılan aldığım rapordan dolayı başım derde girmez değil mi? bildiğim kadarıyla çalışabilir sürenin arasında rapor alınmıyordu.. bilgisi olan arkadaşlar acil cevap bekliyorum. öğleden sonra gidip rapor alıcam..
Sezeryan,3630 gr,53 cm emisiyoruz Rabbim sana sukurler olsun
doğurdu bile,ohoooooooooooooooo
Selam tatlilar,
Bebisi dunyaya gelenleri kutluyorum,opuyorum.
Bende biraz carpinti vardi doktorumuz kalp doktoruna yonlendirdi,o da eko ekg falan cekti,ritim bozuklugu var dedi ilac verdi,ama cok azap cektim bir kac gundur,nabzim 120 nin altina dusmuyordu resmen.bogazimda sarili bir el varmis gibi gogsum agridi.o yuzden ne yazabildim dogru duzgun sizlere,ne tebrik edebildim,kusuruma bakmayin arkidislerim.simdi de midemiz bulaniyor,azicik gecmis okuyayim da kim ne yapmis bakayim.
mrb kızlar gece 1.30 gibi sancılanmaya basladım adet sancısı gibi hafif kasılan bir agrı... Neyse wc ye gittigimde pecetede kanama gördüm doktorumu aradım biraz bekle,sancıların sıklassın muhtemelen rahim yeni acılmaya basladı dedi,ılık dusumu aldım hazırlandım hastaneye gittim muayene yapıldı acılmam 1 parmak var ya da yokmuş.. Nst de sancılarım cıktı ama düzensiz doktorumu aradılar o da eve gelmemizi söyledi aksi bir durumda ya da agrılarım sıklasınca gelmemi söyledi.. Evdeyim sancılarım artıyor,daha uzun süre agrıtıp geciyor... Dua edin arkadaslar defnoşumu sağlıcakla alayım kucagıma bu arada zona agrılarım da gecmişti bugün cok sükür kızım onu da bekledi,hayırlısıyla gelir inşallah...
Kizlar oglus koynumda uyuyor ,bende hemen hizlica gecmis yaptim.hepinize dualariniz icin tesekkurler...
Cok guzel ve hizli gelisen ama maalesef kotu biten bir dogum hikayem oldu,biraz toparlanayim yazarim mutlaka... Size tek onerim mutlaka kendi dr la dogum yapin nerde olursa olsun getirtin,hersey daha guzel olacaktir eminim...
kızlar kızımın ismi liva olacak inşallah...sizce nasıl?? bu arada hala eşime kayınpederden baskı var..nasıl atlatıcaz bu işi bilemiyorum...
kızlar kızımın ismi liva olacak inşallah...sizce nasıl?? bu arada hala eşime kayınpederden baskı var..nasıl atlatıcaz bu işi bilemiyorum...
Dilfeza cim persembe en son gittigimde 3500 du,yani tam olcu cikartti dr um:)))
canım bu 5 hafta içinde sadece mazeret ve yıllık izinler geçerli normal rapor geçersiz diye biliyordum,birşey öğrendim daha yeni,geçen yılki torba yasa muhabbetlerine göre artık normal sağlık raporu da alabiliyormuşuz ama o kadar gün doğum sonrasından düşüyormuş,yani çalıştığın günler aktarılacakmış sadece..başka bir sıkıntı olmaz yani....
kızlar günydın.....
sabah doktora gittim. doğum öncesi izne ayrılmak için. 35+3 deyim. ağrılarım olduğu için erken ayrılmaya karar verdim. daha 10 ğünüm var. doktor dediki ekim 5 ten nce ayrılamazsın. sana 5 haftaya kadar çalışabilir raporu verdim dedi. ama ağrım var dedim, nst ye bakalım erken doğum tehliken varsa veririm dedi. bendoe kendi doktoruma 2 gn önce gitmiştim. bir sıkıntı yoktu. o yüzden girmedim nst ye. erken ayrılman için benim vea başkabir branş doktorunun seni hastanede yatırması lazım dedi.. ama herkes bu şekilde alıyor. çalışamıyorsa o günden itibaren izne ayrılıyor dedim. türkiyede bu uygulama yanlış yapılıyor. doğum öncesi 8 hafta devlet size dinlenin diye veriyon niye çalışıyorsunuz diyor, hemde beni izne ayırmıyor.. daha 12 gün çalışmam lazımmış..öyle dedi..yada başka bir doktordan git rapor al hastaysan dedi.. anlamadım adamı..hem rapora yönlendiriyor hem yasadan bahsediyor..
bende çalışamayacağım açıkçası. izne ayrılmayı kafaya koydum yaa:)) zor gelir şimdi 12 gün. eşim kendi revir doktorlarıyla görüşmüş 10 gün rapor verecek bana... kafama takılan aldığım rapordan dolayı başım derde girmez değil mi? bildiğim kadarıyla çalışabilir sürenin arasında rapor alınmıyordu.. bilgisi olan arkadaşlar acil cevap bekliyorum. öğleden sonra gidip rapor alıcam..
sen dur daha beni bekleyeceksin :)) önce beni bir doğurt sonra sen :)) evlenirken de sıra böyle değil miydi? önce beni evlendirdin koşturdun yardım ettin sonra ben sana :)) şimdide öyle olacak :)) bekleyiversin güzel gelinim :))
teşekkür ederim..iyi dayanıyoruz,bana tek kelime eden yok,ama her telde sanırım kayınpeder kocişimi bunaltıyor,başka birşey kabul etmiyorum diyormuş. aslında beni çok sever,bir kere ben mi konuşsam,şöyle güzel güzel,hem kocişi de bir dertten kurtarırım..bilemiyorum ki,ters mi teper....bu sene bir kaç kişide daha duydum bu ismi..değişik ve farklı geliyor kulağa..
ismiyle büyüsün inş
9 aydır isim baskısına da iyi dayandınız canımm..Allah sabır versin..
guzel isimmiş bencekayınpederi sallama canım onun cahilliğini liva çekmek zorunda değil..liva yeni kan,evrene gelecek yeni bir enerji ve yeni bir adı olmalı bence,öyle bırak ölmüş kişinin adını,yaşayan kişinin adını koymak bile enerjiyi değiştirir..o kendı kendıne kızsın dursun derim ben
kızlar günydın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?