2012 Ekim Anneleri

bu doktor çıldırmış canım kafayı yemişşş hiç bişi olmaz merak etme sen

canım sen ne iş yapıyorsun ki çalışabilir raporu almışken 10 günlük rapor neden alınmasın ki sonuçta hamilelik bu belki rahatsızlandın sürüye sürüye çalıştıramazlar ya sonuçta

benimde ilk başta bu düşüncem vardı acaba karışırlar mı diye..kayınpederim eşime aşırı düşkün ve resmen gün sayıyor bebek için..
ama sağolsunlar tek laf etmediler..
işine karışmak istemem ama ben senin yerinde olsam konuşmazdım..arka planda kalırdım..yüz göz olmazdım..
çünkü insanlara güvenilmiyor ve nasıl cvp alacağını da bilmiyorsun..
sen kimliğini çıkarır kurtulursun canımm..
önemli olan eşinin sana olan desteği ve sizin istediğiniz...

benimde ilk başta bu düşüncem vardı acaba karışırlar mı diye..kayınpederim eşime aşırı düşkün ve resmen gün sayıyor bebek için..
ama sağolsunlar tek laf etmediler..
işine karışmak istemem ama ben senin yerinde olsam konuşmazdım..arka planda kalırdım..yüz göz olmazdım..
çünkü insanlara güvenilmiyor ve nasıl cvp alacağını da bilmiyorsun..
sen kimliğini çıkarır kurtulursun canımm..
önemli olan eşinin sana olan desteği ve sizin istediğiniz...

Maşallah ya kızlarcım patır patır dökülüyorsunuz.

Oğluşum maşallah oğluna. 3 gün öndeydin benden beni de heyecanlandırdın. Allah analı babalı büyütsün.

Sevcanyk
ve Mqe Allah yardımcınız olsun canım. Bir avazda kurtarsın.

Asude ve Ben else ne güzel bebişlerini,zle uyuyup uyanıyorsunuz kaç gündür. Allah uzun ömürler versin bebişlerinize

bu yaslılar bazen o kadar can sıkıcı oluyorlar ki deli olcam artık he

esimin babanesi iki kat asağıda oturuyor evimiz müstakil. çöpleri atmaya indim.. dönüşte de uğradım napıosun diye tutturdu yorgan var neden almıosun dedi. dedim ew yorgan kaynıo babane nereye koycam yer yok dedim ewdekileri kullanayım önce olsun al sen yine de kaldı burda diyo allahımmmmmmmm cıldırıcam ya... zaten evim kücük bir salon bir yatak odası zor sığıyordum bir de kızımın yatağı esyaları eklenince ben gene esyaları dağıtmayı düsünürken bir yorgan eksikti pfffffffffff bu yaslılar neden bu kadar inatcı olurlar anlamam ki

Maşallah ya kızlarcım patır patır dökülüyorsunuz.

Oğluşum maşallah oğluna. 3 gün öndeydin benden beni de heyecanlandırdın. Allah analı babalı büyütsün.

Sevcanyk
ve Mqe Allah yardımcınız olsun canım. Bir avazda kurtarsın.

Asude ve Ben else ne güzel bebişlerini,zle uyuyup uyanıyorsunuz kaç gündür. Allah uzun ömürler versin bebişlerinize

kızlar bebiş oynadıkça kasılıyom sanki ya her oynayışında tostop oluyor kasıyor sanki beni böyle olan var mı aranızda ? öğleden sonra dr a gitcem zaten ama bugün çok kastı sanki

ege2011,
silver84,
TATLICIK,
zeynepazra,
Masumiyet,
peluscuk35,
edammm,
cimeka,
yesil33,
esencan,
onlyisland86,
hayat55,
tosun86,
Duygu981,
Coyote,
yeniyeni,
evimicin,
casper16,
ozgezngn,
artist,
jakobi+,
lotusdream,
st1984

MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH NE KADAR KALABALIĞIZ BUGÜNN

kızlar bebiş oynadıkça kasılıyom sanki ya her oynayışında tostop oluyor kasıyor sanki beni böyle olan var mı aranızda ? öğleden sonra dr a gitcem zaten ama bugün çok kastı sanki

benim bebiş ayaklarını cıkartıp poposunu gösterdikten sonra dertop oluveriyo sanki ve sertlesiyo ondan korkuyorum cok ama dr.um günde 10 kere olursa normal 10dan sonrası sıkıntı demişti

haklısın sanırım,en iyisi susmak..ikimiz de livayı çok istiyoruz ama eşim ben nasıl uğraşıcam,nasıl düzelticem diyip duruyor,galiba baş edemicem diyor bazen...hayır biz livayı koyarsak o ne öyle gavur gibi deyip diğer ismi de kullanabilir,bunu yaparsa çok üzülürüm.çünkü sevmem kimlikte başka normalde başka kullanıldı mı....

canım ben bu durumu günde 30-40 kere yaşıyorum..
önemli olan uzun süre öyle taş gibi kalmamasıymış..
ama dr una danış muhakkak..

ege2011 bu listede ben niye yokum yaa (( ama ben de burdayım kendi nazarlığımı kendim ekleyeyim

bana kalırsa da en iyisi susmakk..
bence size saygısızlık olur diye kullanmamaları lazım..
cesaret edebilirler mi sence, konulmamış bir ismi kullanmaya..

ayrıca çocuk sizin çocuğunuz isterseniz de gavur ismi koyarsınız kime neeee

maşallah ya herkes doğuruyor,patır patır.....

güle güle büyüsün defne...

darısı bizimkilere....

meraba kızlar kaç gündür okuyamadım. doğum yapacak olan arkadaşlara dua ediyorum inşallah bi an önce alırlar bebişlerini kucaklarına hayırlısı ile. kasılmalar ağrılar mide yanması ve tabi ki olmazsa olmaz bi baş ağrısı kaç gündür mahf oldum yaa. hem diyorum oğlum gel bi an evvel sıkışıyon orda gel rahat rahat beşiğinde yat, hemde gününü doldursun istiyorum anneannesini beklesin

benim bebiş ayaklarını cıkartıp poposunu gösterdikten sonra dertop oluveriyo sanki ve sertlesiyo ondan korkuyorum cok ama dr.um günde 10 kere olursa normal 10dan sonrası sıkıntı demişti
evet canım yamuk yumuk oluyor karnım önce sonra tostop kalıyor kasılıyorum resmen bi takip edeyim bakim
canım ben bu durumu günde 30-40 kere yaşıyorum..
önemli olan uzun süre öyle taş gibi kalmamasıymış..
ama dr una danış muhakkak..

bende bikaç saattir böle olmaya başladı kasıyor hatta az önce komşudaydım oda dedi nekadar kasıyor öyle diye taş gibi oluyor sonra bugün sorcam canım..ayy artık herşeyden panikler olduk yaa:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…