2012 Ekim Anneleri

ya herkes çatı muaynesi olmuş bi benmiş olmadım p.tesi sorucam valla

slm kızlar bende daha olmadım çatı muayenesi.sizleri sürekli takip ediyorum bugün bende yazayım dedim benim eşimden fırsat kalmaz yazamam diye sadece okuyodum.doğum yapan bütü annişler bebişlerinizi sağlıkla büyütün.darısı başımıza

Ben de daha çatı muayenesi olmadım. Yarın kontrolüm var, ilk defa nst'ye gireceğim. Doktorum çatı muayenesiyle ilgili bir şey söylemedi. Sanırım sancı falan çıkarsa muayene yapar. Nst'ye ilk defa gireceğim için çok heyecanlıyım. Bakalım sancı falan çıkacak mı.

ara ara oluyor canım hareketleri normal zaten hep çook hareketli oldu bizimkisi
benimkide bi vuruyor varya sanki idrarımı kaçırcam sanıyorum o kısım yanıyor vurduça
dün gece uykudan sıçradım düşün
bende seviyorum sivri biyerleride çıkıyor hep seviyorum hemen
dr önce nst ye alıyor zaten gidince bakalım canım saat 3 te gidicem

livanın anlamı neymiş ? ilk kez duydum hoş geliyor kulağa

sevcan ve oğluşum u tebrik ederim kavuşmuşlar bebişlerine darısı bizlere olsun inşallahhh

bugün doğumu olacak arkadaşlarımda sağlıkla kavuşurlar inşallah kuzularınaa

kutluyorum doktorunu canım , çatı muayenesi olupta çatısı normal olan ilk sensin , herkese bi bahane buluyor doktorları nedense :26: banada güvenilir gelmiyor bu durum , benim doktorum zaten sezaryeni son alternatif olarak görüyor , çatı muayenesi yapmıyo bile çünkü bu çatı darlığı çok nadir görülen bir durummuş ama enteresan bir şekilde hemen hemen herkeste var nedense :44: hakkında hayırlısı olsun inşallah

Cnm ya ne güzel bebisin geliyor Rabbim yardımcın olsun :)
günaydın kıslar yarın bu saatlerde dogurmus olmanın heyecanını düşündükçe midem bulanıo karnım agrıo heyecandan
Cnm Rabbim yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle :)
sonnnnnnnnnn 2 günnn
Hadi bakalım doğurmadan o 2 günde gecer çabucak ins :)

sevcandan msj geldı defnoş doğmuş kızlar..detayları sonra yazar artık..darısı bizlere
Nee çabuk mAsallah ona epidural normal yapti galiba gözün Aydın olsun sevcan cim :)

Oglusum12 Oy mAsallah yavruna ömrü uzun olsun ins darısı bize :) sonu niye kötü biti ki neyse dogum hikayeni müsait olunca yaz canim merak ettim . Bı an önce seninde ağrıların gecer ins cnm

Son düzenleme:
henüz aldığımız bir normal doğum haberi yok canım , normal die gidenlerde sezaryen olup geliyor :)) bizde merakla bekliyoruz ilk normal doğumu kim yapacak die

Rabbim hepimize hayırlı doğumlar versin inşallah bende 38. haftamı geçtim umarım normal olur kuzumçok heyecanlıyım bdt 6 ekim ama ne zaman gelecek bakalım kızım

Son düzenleme:

Aynen katiliyorum bemde sasirdim catisi musait denilen ilk kisi Dr bana da yapmadı çatı filan yapmayacak da galiba zaten bebeğim çok iri değil 3200 filan ama BDT yi beklerse 3500 olur gibi hakkımız da hayirlsii :)

Selamlar herkese
Ekim annelerinden normal doğum yapan var mı :26:

sevcanyk nomal yaptı galıba

evet normal i bekledıler sabaha kadar detayları yazacak..

Son düzenleme:
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar versin inşallah bende 38. haftamı geçtim umarım normal olur kuzumçok heyecanlıyım bdt 6 ekim ama ne zaman gelecek bakalım kızım

Amiiiiin İnşallah istediğin gibi olur cnm senin de az kalmış hadi bakalım hayirlisiyla alalım kucağımıza yavrularımızı :)

Aynen katiliyorum bemde sasirdim catisi musait denilen ilk kisi Dr bana da yapmadı çatı filan yapmayacak da galiba zaten bebeğim çok iri değil 3200 filan ama BDT yi beklerse 3500 olur gibi hakkımız da hayirlsii :)

Bende çatı muaynesi istemiyorum şart mı ki acaba:26::26:

sevcanyk nomal yaptı galıba

evet normal i bekledıler sabaha kadar detayları yazacak..

hayırlısı olsun

Amiiiiin İnşallah istediğin gibi olur cnm senin de az kalmış hadi bakalım hayirlisiyla alalım kucağımıza yavrularımızı :)

amin çok değişik bir duyguymuş annelik
pek yazmasamda buraya takip ediyorum sizleri

bana yaptı işte keşke yapmasaydı ya kafamı karıştırdı sadece halbuki normal istiyorum ben bebeğimi ilk ben görmek istiyorum..çok mu şey istiyorum ya. hadi kızım gel kendiliğinden bugün

henüz aldığımız bir normal doğum haberi yok canım , normal die gidenlerde sezaryen olup geliyor :)) bizde merakla bekliyoruz ilk normal doğumu kim yapacak die

merhabalar normal doğum bekleyenlerden biride benim.doktorum normal doğum dedi.cumartesi günğ çatı muayenesi yaptı ama muayeneyi tamamlayamadı çünkü muayene esnasında çok gerildim ve çok ağrı hissettim.bebeğimde 3 kilo.doktorum bir hafta 10 güne kadar gelir bebek dedi ama ben çok endişeliyim ve çok korkuyorum normal doğumdan.normal doğum yapan arkadaşlar bizimle yaşadıklarını paylaşırsa çok güzel olur.herkese hayırlı doğumlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…