- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
ya herkes çatı muaynesi olmuş bi benmiş olmadım p.tesi sorucam valla
canım hareketleri normalse korkma..
uzun süre kalmadığı sürece sorun yok demişti dr um..
benim ki öyle bir kasılıyor ki yerimden kıpırdayamıyorum..
ve sanki alttan birşeyi fırlayacak gibi oluyor..
nişanım geldikten sonra sayısı da fazlalaştı..
hatta dışardan top gibi duruyor çokda hoşuma gidiyor poposuymuş dr um öyle diyor..
her defasında seviyorum
dr una söyle nst ye bağlar büyük ihtimal..
içini ferah tut ki daha çok kasılmasın bebişin..
haklısın sanırım,en iyisi susmak..ikimiz de livayı çok istiyoruz ama eşim ben nasıl uğraşıcam,nasıl düzelticem diyip duruyor,galiba baş edemicem diyor bazen...hayır biz livayı koyarsak o ne öyle gavur gibi deyip diğer ismi de kullanabilir,bunu yaparsa çok üzülürüm.çünkü sevmem kimlikte başka normalde başka kullanıldı mı....
selam kızlar kontrolden gldik..herşey yolunda çok şükür 36 haftadayız bebeişimiz 3.200 gr çatı muayenesi oldum 10 sn sürdü abartılan hiç bişi doğru değil..normal doğum yapıam çatı müsaitmiş başını bile hissetmiş :)
Cnm ya ne güzel bebisin geliyor Rabbim yardımcın olsun :)mrb kızlar gece 1.30 gibi sancılanmaya basladım adet sancısı gibi hafif kasılan bir agrı... Neyse wc ye gittigimde pecetede kanama gördüm doktorumu aradım biraz bekle,sancıların sıklassın muhtemelen rahim yeni acılmaya basladı dedi,ılık dusumu aldım hazırlandım hastaneye gittim muayene yapıldı acılmam 1 parmak var ya da yokmuş.. Nst de sancılarım cıktı ama düzensiz doktorumu aradılar o da eve gelmemizi söyledi aksi bir durumda ya da agrılarım sıklasınca gelmemi söyledi.. Evdeyim sancılarım artıyor,daha uzun süre agrıtıp geciyor... Dua edin arkadaslar defnoşumu sağlıcakla alayım kucagıma bu arada zona agrılarım da gecmişti bugün cok sükür kızım onu da bekledi,hayırlısıyla gelir inşallah...
Cnm Rabbim yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle :)günaydın kıslar yarın bu saatlerde dogurmus olmanın heyecanını düşündükçe midem bulanıo karnım agrıo heyecandan
Hadi bakalım doğurmadan o 2 günde gecer çabucak ins :)sonnnnnnnnnn 2 günnn
Kizlar oglus koynumda uyuyor ,bende hemen hizlica gecmis yaptim.hepinize dualariniz icin tesekkurler...
Dilfeza cim persembe en son gittigimde 3500 du,yani tam olcu cikartti dr um:)))
Cok guzel ve hizli gelisen ama maalesef kotu biten bir dogum hikayem oldu,biraz toparlanayim yazarim mutlaka... Size tek onerim mutlaka kendi dr la dogum yapin nerde olursa olsun getirtin,hersey daha guzel olacaktir eminim...
Nee çabuk mAsallah ona epidural normal yapti galiba gözün Aydın olsun sevcan cim :)sevcandan msj geldı defnoş doğmuş kızlar..detayları sonra yazar artık..darısı bizlere
Selamlar herkese
Ekim annelerinden normal doğum yapan var mı :26:
henüz aldığımız bir normal doğum haberi yok canım , normal die gidenlerde sezaryen olup geliyor :)) bizde merakla bekliyoruz ilk normal doğumu kim yapacak die
kutluyorum doktorunu canım , çatı muayenesi olupta çatısı normal olan ilk sensin , herkese bi bahane buluyor doktorları nedense :26: banada güvenilir gelmiyor bu durum , benim doktorum zaten sezaryeni son alternatif olarak görüyor , çatı muayenesi yapmıyo bile çünkü bu çatı darlığı çok nadir görülen bir durummuş ama enteresan bir şekilde hemen hemen herkeste var nedense :44: hakkında hayırlısı olsun inşallah
Selamlar herkese
Ekim annelerinden normal doğum yapan var mı :26:
Nee çabuk mAsallah ona epidural normal yapti galiba gözün Aydın olsun sevcan cim :)
Oglusum12 Oy mAsallah yavruna ömrü uzun olsun ins darısı bize :) sonu niye kötü biti ki neyse dogum hikayeni müsait olunca yaz canim merak ettim . Bı an önce seninde ağrıların gecer ins cnm
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar versin inşallah bende 38. haftamı geçtim umarım normal olur kuzum çok heyecanlıyım bdt 6 ekim ama ne zaman gelecek bakalım kızım
Aynen katiliyorum bemde sasirdim catisi musait denilen ilk kisiDr bana da yapmadı çatı filan yapmayacak da galiba zaten bebeğim çok iri değil 3200 filan ama BDT yi beklerse 3500 olur gibi hakkımız da hayirlsii :)
henüz aldığımız bir normal doğum haberi yok canım , normal die gidenlerde sezaryen olup geliyor :)) bizde merakla bekliyoruz ilk normal doğumu kim yapacak die
sevcanyk nomal yaptı galıba
evet normal i bekledıler sabaha kadar detayları yazacak..
Amiiiiin İnşallah istediğin gibi olur cnm senin de az kalmış hadi bakalım hayirlisiyla alalım kucağımıza yavrularımızı :)
Aynen katiliyorum bemde sasirdim catisi musait denilen ilk kisiDr bana da yapmadı çatı filan yapmayacak da galiba zaten bebeğim çok iri değil 3200 filan ama BDT yi beklerse 3500 olur gibi hakkımız da hayirlsii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?