Bende çatı muaynesi istemiyorum şart mı ki acaba:26::26:
Doktoruna göre değişir canm benin ki ben cok iri yapili olmadığım halde bana yapmadı henüz ne Olursa olsun sanırım önce normali deneyecek ona ve rabbime teslim oldum tevekkulum allahima o bebegi rahme koyan yaradan nasil cikacagini da yazmistir :) çok ta da düşünmeyelim :)
Bu bacak agrilari ve cekmeleri herkesde oluyor sanirimBen b12 hapi kullanmaya basladim ve gercekten gecmeye basladi. Dr um vermisti. 2 gundur unutuyorum agrilarim yeni besliyor. Dur aklimdayken iceyim Buarada dogum listesinde en gec doguracak ben gozukuyorum. Kendimi nobetci gebe ilan ediyorum
kızlar kızlar nasılsınız bakalım ? ben cumartesiden beri giremedim malum haftasonu kocişle keyif yaptık bol bolcumartesi doktor kontrolümüz vardı , içimiz rahatladı yine , kızımın herşeyi normalmiş , hala 3 kg , bende bu hafta kilo almamışım şaşırdım oysaki doymak bilmiyorum kızımın almadığına sevindim ama doğum pozisyonu almıştı zaten miniğim , doktora sordum şimdiden sonra başı çıkarmı leğen kemiğimin arasından die , oda çıkmaz dedi , sadece çok doğum yapan kadınlarda nadiren çıkabiliyormuş , artık böyle ilerler yavaş yavaş dedi haplarımı sordum birde , iyi besleniyorum dersen vitamini bırakabilirsin ama demir hapına devam edicez dedi peki dedik bizde birde gece sancılanırsam anestesi uzmanıda gelirmi dedim , tabiki gelir bizim işimiz bu , gece , gündüz , haftasonu farketmez dedi mutlu mutlu ayrıldık yine doktorumuzun yanından
Bende çatı muaynesi istemiyorum şart mı ki acaba:26::26:
şart değil canım benim doktor hiç yapmıyo , extrem durumlarda belki yapıyordur ama ben zaten ultrasonda görüyorum bebeğin leğen kemiğine yerleşimini , çatıda problem olsa oraya giremez dedi bana ki prof. kendisi , bende o yüzden rahatım , çok güveniyorum doktoruma
Sevcanyk arkadasımız normalcilerin ilham kaynağı olacak ins ilk normal dogum yapan Ekim annesi:) darısı biz normal bekleyenlerin basına :)
Dilfeza
Oglusum12 : Sezeryan oldu :) saglikla kavuştu bebisine önemli olanda buydu :)
Ugurlu07
Mercim
Yeniyeni
Frhnrfhn
Leyli2212
Nilidil
Yarenay
Faktorb
Esizm
Bndnz
Bsms
Onlyisland56
Mertug
Carmentta
Mustu
Will
Simlara
Mavibattaniye
Melek01
Nursesil
Supremee
Tatlicik
Ege2011
Hayat55
Nergis67
Destes
Arcak81
Oreiro
Meganejem
Peluscuk
Annecik3838 ekledim senide cnm
Sevcanyk 1 saat önce epidural normalle dogum yapti cnm :)
merhabalar normal doğum bekleyenlerden biride benim.doktorum normal doğum dedi.cumartesi günğ çatı muayenesi yaptı ama muayeneyi tamamlayamadı çünkü muayene esnasında çok gerildim ve çok ağrı hissettim.bebeğimde 3 kilo.doktorum bir hafta 10 güne kadar gelir bebek dedi ama ben çok endişeliyim ve çok korkuyorum normal doğumdan.normal doğum yapan arkadaşlar bizimle yaşadıklarını paylaşırsa çok güzel olur.herkese hayırlı doğumlar..
ne güzel
özele mi gidiyorsun peki..
Devlette sanırım ebeler giriyor merak ediyorum da
evet canım özele gidiyorum ben doktorum prof. olmasına rağmen öyle uçuk değil fiyatlarda , antalyada gitmediğim doktor kalmadı neredeyse ama en sonunda buldum gönlüme göre diyorumdevlette ebeler giriyormuş birde epidural uygulaması olmuyormuş devlette
teşekkür ederim bende özele gidiyordum ama vazgeçtim doğum ücretleri pahalı ayrıca sezeryana yönlendiriyorlar diye de çok duydum artık Allah a tevekkül ediyorum hayırlısı neyse o olsun
muayene 50 tl , normal doğum 750 sezaryen 1000 tl + epidural 250 , burada 9000 tl lerden bahsedenler olmuştu , bana görede çok uçuk o fiyatlar , benim teyzemde doğumevinde çalışıyor , eğer aynı memlekette olsaydık bende tercih ederdim , kuzenim filan hep orda doğurdu , çokta memnun kaldılar bi sıkıntı olmadı
Guzel anneler nasilsiniz teker teker dogumlar gerceklesiyor size tavsiyem bebeginizin gazi.olursa rezene cayi alin kaynatin hem siz hem bebeginize icirin
Başkası da demiştir eminim ama benim de sık sık söylediğim bir şeydir bu. İGeçmiyor da geçmiyor, durdu zaman!günaydın guzel anneler nasılsınız? sıramız geldıkce minnoşlar gözlerini acıyor dünyaya...benımde 9 gunum kaldı bırısı daha once demıstıde inanmamıştım bu 9 ay nasıl gecer demıstım..o da 9 ay gecıyor,son 9 gun 2.bir 9 ay gibi oluyor ve son 2 gün hiç gecmez demişti...Allahtan hayırlısı diyelim bekliyecez elimiz mahkum..benım oğlusumun hareketlerı eskıye göre azaldı..doktor 1 gün içerisinde 10-15 hareket say dedi,bazen 2 saat falan uyuyabılıyorlar ya ben panık oluyorum offff dogum yaklastıkca heyecandan panik atakmı oldum ne :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?