2012 Ekim Anneleri

Bende çatı muaynesi istemiyorum şart mı ki acaba:26::26:

Doktoruna göre değişir canm benin ki ben cok iri yapili olmadığım halde bana yapmadı henüz ne Olursa olsun sanırım önce normali deneyecek ona ve rabbime teslim oldum tevekkulum allahima o bebegi rahme koyan yaradan nasil cikacagini da yazmistir :) çok ta da düşünmeyelim :)

Haklısın ısrarla normal istesem de sağlıklısıyla alalımda kucağımıza çok önemli değil napalım

kızlar kızlar nasılsınız bakalım ? ben cumartesiden beri giremedim malum haftasonu kocişle keyif yaptık bol bol cumartesi doktor kontrolümüz vardı , içimiz rahatladı yine , kızımın herşeyi normalmiş , hala 3 kg , bende bu hafta kilo almamışım şaşırdım oysaki doymak bilmiyorum kızımın almadığına sevindim ama doğum pozisyonu almıştı zaten miniğim , doktora sordum şimdiden sonra başı çıkarmı leğen kemiğimin arasından die , oda çıkmaz dedi , sadece çok doğum yapan kadınlarda nadiren çıkabiliyormuş , artık böyle ilerler yavaş yavaş dedi haplarımı sordum birde , iyi besleniyorum dersen vitamini bırakabilirsin ama demir hapına devam edicez dedi peki dedik bizde birde gece sancılanırsam anestesi uzmanıda gelirmi dedim , tabiki gelir bizim işimiz bu , gece , gündüz , haftasonu farketmez dedi mutlu mutlu ayrıldık yine doktorumuzun yanından

ayy merak etme senden sonra ben varımm:)))

ne güzel
özele mi gidiyorsun peki..
Devlette sanırım ebeler giriyor merak ediyorum da

Bende çatı muaynesi istemiyorum şart mı ki acaba:26::26:

şart değil canım benim doktor hiç yapmıyo , extrem durumlarda belki yapıyordur ama ben zaten ultrasonda görüyorum bebeğin leğen kemiğine yerleşimini , çatıda problem olsa oraya giremez dedi bana ki prof. kendisi , bende o yüzden rahatım , çok güveniyorum doktoruma

Sevcanyk arkadasımız normalcilerin ilham kaynağı olacak ins ilk normal dogum yapan Ekim annesi :) darısı biz normal bekleyenlerin basına :)
Dilfeza

Oglusum12 : Sezeryan oldu :) saglikla kavuştu bebisine önemli olanda buydu :)

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212

Nilidil

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will

Simlara

Mavibattaniye

Melek01

Nursesil

Supremee

Tatlicik

Ege2011

Hayat55

Nergis67

Destes

Arcak81

Oreiro

Meganejem

Peluscuk

Annecik3838 ekledim senide cnm

ne güzel bende yarın soracağım umarım gerek duymaz

Benide ekler misin şu an için normal gözüküyor bir aksilik çıkmazsa

hiç korkma canım bebekte strese giriyormuş o zaman , 3-5 saat sıkıcaz dişimizi hem artık türlü çözümler var ağrı için , hem hiç belli olmaz kimileri fırt die doğuruveriyor :)) sen o anın tadını çıkarmaya bak derim ben

ne güzel
özele mi gidiyorsun peki..
Devlette sanırım ebeler giriyor merak ediyorum da

evet canım özele gidiyorum ben doktorum prof. olmasına rağmen öyle uçuk değil fiyatlarda , antalyada gitmediğim doktor kalmadı neredeyse ama en sonunda buldum gönlüme göre diyorum devlette ebeler giriyormuş birde epidural uygulaması olmuyormuş devlette

teşekkür ederim bende özele gidiyordum ama vazgeçtim doğum ücretleri pahalı ayrıca sezeryana yönlendiriyorlar diye de çok duydum artık Allah a tevekkül ediyorum hayırlısı neyse o olsun

Guzel anneler nasilsiniz teker teker dogumlar gerceklesiyor size tavsiyem bebeginizin gazi.olursa rezene cayi alin kaynatin hem siz hem bebeginize icirin

teşekkür ederim bende özele gidiyordum ama vazgeçtim doğum ücretleri pahalı ayrıca sezeryana yönlendiriyorlar diye de çok duydum artık Allah a tevekkül ediyorum hayırlısı neyse o olsun

muayene 50 tl , normal doğum 750 sezaryen 1000 tl + epidural 250 , burada 9000 tl lerden bahsedenler olmuştu , bana görede çok uçuk o fiyatlar , benim teyzemde doğumevinde çalışıyor , eğer aynı memlekette olsaydık bende tercih ederdim , kuzenim filan hep orda doğurdu , çokta memnun kaldılar bi sıkıntı olmadı

senin biraz daha uygunmuş benim hastane 1500 normal , sezeryan 2000 istiyor ki artı masraflar çok çıkarıyorlarmış hayırlısıyla bir doğursak

Guzel anneler nasilsiniz teker teker dogumlar gerceklesiyor size tavsiyem bebeginizin gazi.olursa rezene cayi alin kaynatin hem siz hem bebeginize icirin

41 kere maşallah , senin kızın gözleri görünen fotosu çok güzelllllllll kara kara görünüyo gözleri inşallah benim kızımda öyle olur

kızlar merhaba ,

sabah bacağıma kramp girdi aynı anda karnım sertleşti ve sipsivri oldu resmen yataktan kalkamadım kıpırdayamadım nefes almak öle zorduki neyseki geçti git gide zorlaşıyor allah yardımcımız olsunnn:26:

Başkası da demiştir eminim ama benim de sık sık söylediğim bir şeydir bu. İGeçmiyor da geçmiyor, durdu zaman!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…