ege2011 bu listede ben niye yokum yaa(( ama ben de burdayım kendi nazarlığımı kendim ekleyeyim
Kizlar oglus koynumda uyuyor ,bende hemen hizlica gecmis yaptim.hepinize dualariniz icin tesekkurler...
Dilfeza cim persembe en son gittigimde 3500 du,yani tam olcu cikartti dr um:)))
Cok guzel ve hizli gelisen ama maalesef kotu biten bir dogum hikayem oldu,biraz toparlanayim yazarim mutlaka... Size tek onerim mutlaka kendi dr la dogum yapin nerde olursa olsun getirtin,hersey daha guzel olacaktir eminim...
bende bikaç saattir böle olmaya başladı kasıyor hatta az önce komşudaydım oda dedi nekadar kasıyor öyle diye taş gibi oluyor sonra bugün sorcam canım..ayy artık herşeyden panikler olduk yaa:18:
günaydın kızlar vallahi heyecanla yazdıklarınızı okuyorum... bende çok hafif kasık ağrısı var ve bel ağrısı ama göbeğim çok sert artık nişana falan hiç dikkat etmedim ama geldi ise de bilmiyorum....
valla canım tek tek yazmadım aşağıdan direk kopyaladım oanda orda yoktun kanımca valla benim günahım yok
canım gelse muhakkak anlarsın farketmemek mümkün değil..
ben gece 4 de gözlerim kapalı gördüm ve şoke oldumm
annem de aynısını diyo farketmemen imkansız diyor ama işte evhamlanıyorum cok bakalım ne zamansa doğumu o zaman görücez günlermizi kısmet ne zamansa artık :18:
evet canım benim iç çamaşırım koyu renk olmasına rağmen farkettim düşün yani..
hemde gece lavaboya kalkmışım gözlerimi zor açıyorum..
ama bende şöyle birşeyde oldu..nişanım gelmeden hemen önce sağ baldırıma çok şiddetli bir sancı girdi..
yatakta çığlık atmışım uyanmışım düşün..ben kramp sandım eşim masaj yaptı geçmedi..
yanıyordu resmen..eşime bu kramp değil dedim..meğerse yalancı doğum sancısıymış..
hepimizin hakkında hayırlısı olsun tatlım...
bu gidişle ben erken doğum yapcam gibi duruyo bi eşim bi babanesi sinirden delirtiyolar bazen bu da erken doğum yapma sebebi olabiliyormus
ondan inşaAllah vaktinden cok önce gelmez bebişim sağlıklı olur dileğim
Allah korusun tabi ki bir sebep..
sen böyle şeylere takılmamaya çalış..
bebiş 1 gün bile kalsa kardır..
bak biz perşembeye kadar beklemesi için sadece lavaboya kalkıyoruz..
tarihimiz 1 ekimken mecbur 27 eylüle aldık..
38+0 sabahı doğmuş olucak bebeğim
bütün bebişlerimiz zamanında gelsin inşallah
ami inşaAllah tatlım dediğin gibi bir gün bile dursalar kar bebişimiz için bakalım hakkımızda hayırlısı dilerim sen de sağlıkla bebişini kucağına alırsın tatlısım
selam kızlar kontrolden gldik..herşey yolunda çok şükür 36 haftadayız bebeişimiz 3.200 gr çatı muayenesi oldum 10 sn sürdü abartılan hiç bişi doğru değil..normal doğum yapıam çatı müsaitmiş başını bile hissetmiş :)
Kizlar bugun sevcanyk da defnesi ne kavustu sukur,darisi dogum yapmayanlarin basina diyorum.
ya herkes çatı muaynesi olmuş bi benmiş olmadım p.tesi sorucam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?