2012 Ekim Anneleri

bu arada kızlar az önce yastığımız geldi sevi bebe çok fonksiyonlu yatış yastığı , mağazada silindir yan yatış desteklisini görmüştüm , 59 dediler , gitti gidiyora msj yazdım silindir yastıklısı varmı die , bebekvesağlık die bir satıcıda buldum , kargo dahil 43.90 a aldım , zaten ankaradan buraya 8 tl civarı kargo alıyorlar yani 35 e filan geldi , almak isteyenlere tavsiye ederim yeni modeli bebekvesağlık satıcısında var , bi bebek şekerlerimiz kaldı onlarda bu hafta sonuna doğru gelir sanırım çarşamba vermiştik siparişi , sonrada kızım gelebilirrrrrrrrr gelsinde evimizin neşesi gelsin artık :119:

yaaa kızlar butun gece uyumadım hala uyuyamıyorum kızım saolsun sabah 6 d bır kalktı saat 11 e kadar bırkac saat uyumustu.sımdı yıne karnını doyurdum yıne gazı var yaaaa.mırıl mırıl edıp duruyor.karnımdayken hersey daha kolaydı valla...ama kızımın yanımda olusunu hıcbır duyguya degısmem valla

selam kızlar geberdim yorgunluktan,kız kardeşim geldi temizlik yaptık son kez.5:30 da randevum var daha dinlenicem kızımda geldi derse başladık,geçmiş çok ilerlemiiş okkuyamadım yoktur inşallah ters bişey:26:

kızlar zemzem,hurma koydunuzmu çantanıza ben koydum dahatırlatayım dedim

selam kızlar bende normal doğum düşünüyorum bakalım hayırlısı

bu arada gaz oalyı için tv de ki doktorların önerdikleri bir bardak kaynar suya bi tutam rezene,bi tutam anason,bi tutam da papatya dinlendirip annenin içmesi..ben bilemiyorum küçücük kızıma içiremem bunları ama anne içebilir hem papatya sakinleştiriyo diğerleride gaz için

bu gaz sorunu ilk zamanlar hep oluyor sanırım :26: çabucak atlatın inşallah , minnoş uyuyunca sende hemen uyumaya çalışsana canım , yarım saat kar kardır :))

ya herkes çatı muaynesi olmuş bi benmiş olmadım p.tesi sorucam valla

bende olmadım canım daha. cumartesi gitmiştik doktorum erken daha dedi haftaya cumartesi bakarız ama bellide olmaz dedi. bizim yaramaz pek yola koyulmamış henüz. 7. aydan beri kafası aşağı doğru ama hala kıpır kıpır bakalım nolur

bu arada ne kadar kazık bu bebek mağazaları birebir aynı ürünü 35 e satan var 59 diyorlar , Allah gözlerini doyursun , kızım biraz büyüyünce bir bebek mağazası açmaya karar verdim , hepsini ucuz ucuz satıcam çok severim zaten ticareti, aklımada yattı baya bu iş

canım bu yastık ta kaç ay yatılır acaba :26:büyükmü:26: benim kızımın zamanındada yoktu yada ben bilmiyordum baya herkes aldı gibi geliyor bende mi alsaydım çokta pahalı 6 ay kullanılacaksa

kızlar gaz sancısını 3 ay bitmeden geçmiyor 4.aya girince geçiyor ancak bağırsak sistemi tam çalışmadığından yani 3-4 ay çekicez gazı

evet canım bende duymuştum rezene ve anason çayının gaz sorununa iyi geldiğini tabiki annenin içmesi gerekiyormuş.. deneyimli anneleer napıyor acaba??

ah kızlar rezene ıce ıce ıcımden agacı cıkıcak nerdeyse.bırde mıkrop kaptım.ılac ıcmekten oldum.hala gecmıyor.ıkıs yerlerım duelmıstı sımdı o mıkrop yuzunden yıne sızlıyor hemde oye bır sızlıyor kı aglıycam yanı nerdeyse..

bana yaptı işte keşke yapmasaydı ya kafamı karıştırdı sadece halbuki normal istiyorum ben bebeğimi ilk ben görmek istiyorum..çok mu şey istiyorum ya. hadi kızım gel kendiliğinden bugün
İns canim hayırlısını iste sezeryan da da epiduralle görebilirsin çok takılma her normal giden doğumda Sezeryan riski var sonra hayal kırıklığına uğrama onada kendini hazırla bende mormal çok istiyorum ama aklımın bı köşesinde Sezeryan da olabileceğim de var
MAsallah ya benim hastande gece dogum da
Anestezisler epidural yapmaya biliyormuş bakalım dogum gece olursa ins yapana denk gelirim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…