yaaa kızlar butun gece uyumadım hala uyuyamıyorum kızım saolsun sabah 6 d bır kalktı saat 11 e kadar bırkac saat uyumustu.sımdı yıne karnını doyurdum yıne gazı var yaaaa.mırıl mırıl edıp duruyor.karnımdayken hersey daha kolaydı valla...ama kızımın yanımda olusunu hıcbır duyguya degısmem valla
ya herkes çatı muaynesi olmuş bi benmiş olmadım p.tesi sorucam valla
bu arada ne kadar kazık bu bebek mağazalarıbirebir aynı ürünü 35 e satan var 59 diyorlar , Allah gözlerini doyursun , kızım biraz büyüyünce bir bebek mağazası açmaya karar verdim , hepsini ucuz ucuz satıcam çok severim zaten ticareti, aklımada yattı baya bu iş
selam kızlar bende normal doğum düşünüyorum bakalım hayırlısı
bu arada gaz oalyı için tv de ki doktorların önerdikleri bir bardak kaynar suya bi tutam rezene,bi tutam anason,bi tutam da papatya dinlendirip annenin içmesi..ben bilemiyorum küçücük kızıma içiremem bunları ama anne içebilir hem papatya sakinleştiriyo diğerleride gaz için
İns canim hayırlısını iste sezeryan da da epiduralle görebilirsin çok takılma her normal giden doğumda Sezeryan riski var sonra hayal kırıklığına uğrama onada kendini hazırla bende mormal çok istiyorum ama aklımın bı köşesinde Sezeryan da olabileceğim de varbana yaptı işte keşke yapmasaydı ya kafamı karıştırdı sadece halbuki normal istiyorum ben bebeğimi ilk ben görmek istiyorum..çok mu şey istiyorum ya. hadi kızım gel kendiliğinden bugün
MAsallah ya benim hastande gece dogum dakızlar kızlar nasılsınız bakalım ? ben cumartesiden beri giremedim malum haftasonu kocişle keyif yaptık bol bolcumartesi doktor kontrolümüz vardı , içimiz rahatladı yine , kızımın herşeyi normalmiş , hala 3 kg , bende bu hafta kilo almamışım şaşırdım oysaki doymak bilmiyorum kızımın almadığına sevindim ama doğum pozisyonu almıştı zaten miniğim , doktora sordum şimdiden sonra başı çıkarmı leğen kemiğimin arasından die , oda çıkmaz dedi , sadece çok doğum yapan kadınlarda nadiren çıkabiliyormuş , artık böyle ilerler yavaş yavaş dedi haplarımı sordum birde , iyi besleniyorum dersen vitamini bırakabilirsin ama demir hapına devam edicez dedi peki dedik bizde birde gece sancılanırsam anestesi uzmanıda gelirmi dedim , tabiki gelir bizim işimiz bu , gece , gündüz , haftasonu farketmez dedi mutlu mutlu ayrıldık yine doktorumuzun yanından
yeni kızlar hoşgeldiniznerdeydiniz 8 aydır:26:
arkadaşlar bebek kanala girdiğinde hareketlerinin yavaşlaması mı lazım bilgisi olan var mı acaba?
arkadaşlar bebek kanala girdiğinde hareketlerinin yavaşlaması mı lazım bilgisi olan var mı acaba?
yeni kızlar hoşgeldiniznerdeydiniz 8 aydır:26:
Canim gOzunaydin,Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin
Kiz bekliyorduk derken,dogumda mi belli oldu ayrintiliya girmis miydin???
bana diyosan ben hep burdaydım canımama herzaman yazmıyorum takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?