2012 Ekim Anneleri

kızlar bebiş oynadıkça kasılıyom sanki ya her oynayışında tostop oluyor kasıyor sanki beni böyle olan var mı aranızda ? öğleden sonra dr a gitcem zaten ama bugün çok kastı sanki
benim bebişte öyle canım poposunu karnıma dayıyor geriliyor bide sağ tarafımda topuklarını hissediyorum
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar versin inşallah bende 38. haftamı geçtim umarım normal olur kuzumçok heyecanlıyım bdt 6 ekim ama ne zaman gelecek bakalım kızım

bende canım normal doğum bekliyorum bdt 7 ekim son 11 gün..

Mqe arkadasımız ne yapti sezeryani vardı bitti mı acaba Allah yardımcısı olsun.Will den haber alan var mı onun da nisanı gelmişti galiba ? Ay herkez doğuruyor kızlar sıra bize geliyooooooor

Mqe arkadasımız ne yapti sezeryani vardı bitti mı acaba Allah yardımcısı olsun.Will den haber alan var mı onun da nisanı gelmişti galiba ? Ay herkez doğuruyor kızlar sıra bize geliyooooooor

aynen canım sıra bize geliyor...

senin durumun nasıl?sancı falan varmı ufaktan,benim adet olacakmışım gibi bel ağrım oluyor,kalçalarım çok ağrıyor,sürekli wc deyim,bebeğimde çok geriliyor karnıma sığmıyor artık çıkarın beni burdan der gibi

Aynen benim ki de oyle özellikle gece karnım tas gibi oluyor sanki cikacak ve mesaneme baskı yapıyor dün gece hatta çok ağrıdı Alt taraf korktum aha doğuruyorum dedim birde akıntım arttı son zaman su sanıp sanıp wc ye gidiyorum iyice evhamli oldum az kaldı bizde yarn öbür guN doğururuz gibime geliyor :)

benimki aşırı hareketli
15 dk sürecek olan nst de 1 saate yakın kalıyorum..
hareketinden kalp atışlarını alamıyor hemşire..
dr da hareketli bebek sağlıklı bebek diyor..
ama karnımın içi acıyor resmen tekmelerden..
dr usg yi karnıma koyar koymaz başlıyor yumrukları tekmeleri
kahkaha atmaktan karnım zıplayıp duruyor muayne boyunca

gelince yaz canım merak ederim seni

senin biraz daha uygunmuş benim hastane 1500 normal , sezeryan 2000 istiyor ki artı masraflar çok çıkarıyorlarmış hayırlısıyla bir doğursak

bizim hastaneler baya bi ucuz ozaman ... 2 ayrı özel hast fiyatları .normal 250 -290 tl , sez 350 -390 tl, epidural eklenirse 750 - 790 tl ...

arkadaşlar bebek kanala girdiğinde hareketlerinin yavaşlaması mı lazım bilgisi olan var mı acaba?

bende merak ediyorum bunu çünkü bugün çok hareketsiz kızım :26:

kızlar benim bebiş baya oldu kanala gireli ama hareketleri hiç yavaşlamadı..
önce nasılsa şimdide aynı..nişanım da geldi yine yavaşlamadı

ama benim bebek normale göre biraz fazla hareketliymiş dr un dediğine göre..
bu etki ediyor mu bilemiyorum :26:

merhaba kızlar
ben burdan pek takip edemiyorum, doğum yapanlar var sanırım. doğan bebeklerimize uzun sağlıklı ömürler diliyorum. bende kontrolden geldim şimdi, nstde sancı var, bebek dönmüş ama henüz kanala yerleşmemiş.1-2 haftaya kucağımda olur inşallah.
Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin

yeni kızlar hoşgeldiniz nerdeydiniz 8 aydır:26:

kendi adıma söylemem gerekirse ilaç firmasında çalışıyorum ve akşama kadar araba tepesinde hastanelerde doktorlarla beraberim ve çalışırken zor oluyordu bilgisayarla ilgilenmek.. şimdi doğum iznine ayrılınca akşama kadar her sayfayı tek tek okuyorum :)) çok zevkli :)) hem bilgi sahibi oluyorum hemde yalnız olmadığımı hissediyorum :)) benimde pıhtılaşma bozukluğum var her gün iğne yapıyorum, erken doğum riskiyle 27 haftalıkken 5 gün hastanede yattık, bir yandan da bel fıtığım var şimdide 2 kez boynumuza dolanmış bir kordonumuz var o yüzden doktorum normal dese de güvenemiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum.. oğluşum pek bir yaramaz benim daha şimdiden :))

yeni kızlar hoşgeldiniz nerdeydiniz 8 aydır:26:

kendi adıma söylemem gerekirse ilaç firmasında çalışıyorum ve akşama kadar araba tepesinde hastanelerde doktorlarla beraberim ve çalışırken zor oluyordu bilgisayarla ilgilenmek.. şimdi doğum iznine ayrılınca akşama kadar her sayfayı tek tek okuyorum :)) çok zevkli :)) hem bilgi sahibi oluyorum hemde yalnız olmadığımı hissediyorum :)) benimde pıhtılaşma bozukluğum var her gün iğne yapıyorum, erken doğum riskiyle 27 haftalıkken 5 gün hastanede yattık, bir yandan da bel fıtığım var şimdide 2 kez boynumuza dolanmış bir kordonumuz var o yüzden doktorum normal dese de güvenemiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum.. oğluşum pek bir yaramaz benim daha şimdiden :))

adı yastık ama kendisi bebek yatağı , eğer kışın su torbası çok işe yararsa gerçekten yuvalı olduğu için , ben ne yapar eder uzun süre kullanırım , ayrıca katlayınca çanta kadar bişey oluyo yani anneme filan gidince götürebilirimki bebek alışırsa başka yerde uyumazmış , hem pratik hem çok amaçlı bence , bakalım ne kadar kullanıcaz ama pahalıda değil bence , nelere para vermedikki bebeğimiz için

arkadaşlar bebek kanala girdiğinde hareketlerinin yavaşlaması mı lazım bilgisi olan var mı acaba?

hayır canım benimki ne zamandır başını yerleştirmiş ama kıpır kıpır hala , sanırım başı aşağıda ama o kendi ekseninde dönüp duruyor hatta bugün seriye bağladı bi ara hareketleri çok hızlıydı , o hareketin azalması bebeğin büyüklüğüyle ve yerinin darlığıyla alakalı , benim kızış daha 3 kg ve yeride rahat sanırım henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…