- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
benim bebişte öyle canım poposunu karnıma dayıyor geriliyor bide sağ tarafımda topuklarını hissediyorumkızlar bebiş oynadıkça kasılıyom sanki ya her oynayışında tostop oluyor kasıyor sanki beni böyle olan var mı aranızda ? öğleden sonra dr a gitcem zaten ama bugün çok kastı sanki
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar versin inşallah bende 38. haftamı geçtim umarım normal olur kuzum çok heyecanlıyım bdt 6 ekim ama ne zaman gelecek bakalım kızım
amin canım evet doğum sırasında sordum ayrıntılıda kız dediler ondan sonrada hep sakladı
Mqe arkadasımız ne yapti sezeryani vardı bitti mı acaba Allah yardımcısı olsun.Will den haber alan var mı onun da nisanı gelmişti galiba ? Ay herkez doğuruyor kızlar sıra bize geliyooooooor
aynen canım sıra bize geliyor...
senin durumun nasıl?sancı falan varmı ufaktan,benim adet olacakmışım gibi bel ağrım oluyor,kalçalarım çok ağrıyor,sürekli wc deyim,bebeğimde çok geriliyor karnıma sığmıyor artık çıkarın beni burdan der gibi
ya karnım sertleşiyo bir müddet öle kalıyo ama bebeğim yine hareketli kanalda değil o zamansa
benim bebişte öyle canım poposunu karnıma dayıyor geriliyor bide sağ tarafımda topuklarını hissediyorum
bende canım normal doğum bekliyorum bdt 7 ekim son 11 gün..
ara ara oluyor canım hareketleri normal zaten hep çook hareketli oldu bizimkisi
benimkide bi vuruyor varya sanki idrarımı kaçırcam sanıyorum o kısım yanıyor vurduça
dün gece uykudan sıçradım düşün
bende seviyorum sivri biyerleride çıkıyor hep seviyorum hemen
dr önce nst ye alıyor zaten gidince bakalım canım saat 3 te gidicem
muayene 50 tl , normal doğum 750 sezaryen 1000 tl + epidural 250 , burada 9000 tl lerden bahsedenler olmuştu , bana görede çok uçuk o fiyatlar , benim teyzemde doğumevinde çalışıyor , eğer aynı memlekette olsaydık bende tercih ederdim , kuzenim filan hep orda doğurdu , çokta memnun kaldılar bi sıkıntı olmadı
senin biraz daha uygunmuş benim hastane 1500 normal , sezeryan 2000 istiyor ki artı masraflar çok çıkarıyorlarmışhayırlısıyla bir doğursak
arkadaşlar bebek kanala girdiğinde hareketlerinin yavaşlaması mı lazım bilgisi olan var mı acaba?
bende merak ediyorum bunu çünkü bugün çok hareketsiz kızım :26:
yeni kızlar hoşgeldiniznerdeydiniz 8 aydır:26:
yeni kızlar hoşgeldiniznerdeydiniz 8 aydır:26:
canım bu yastık ta kaç ay yatılır acaba :26:büyükmü:26: benim kızımın zamanındada yoktu yada ben bilmiyordum baya herkes aldı gibi geliyor bende mi alsaydım çokta pahalı 6 ay kullanılacaksa
kızlar gaz sancısını 3 ay bitmeden geçmiyor 4.aya girince geçiyor ancak bağırsak sistemi tam çalışmadığından yani 3-4 ay çekicez gazı
arkadaşlar bebek kanala girdiğinde hareketlerinin yavaşlaması mı lazım bilgisi olan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?