- 22 Haziran 2012
- 152
- 12
- 98
bizim hastaneler baya bi ucuz ozaman ... 2 ayrı özel hast fiyatları .normal 250 -290 tl , sez 350 -390 tl, epidural eklenirse 750 - 790 tl ...
kızlar benim bebiş baya oldu kanala gireli ama hareketleri hiç yavaşlamadı..
önce nasılsa şimdide aynı..nişanım da geldi yine yavaşlamadı
ama benim bebek normale göre biraz fazla hareketliymiş dr un dediğine göre..
bu etki ediyor mu bilemiyorum :26:
Ayy benim oglusumda cok hareketli simdi asagiyada indi bazen cikacak zannediyorum doktor yandin dedi bana anne karninda nasilsa doguncada oyle oluyormus
ay çok meraklanıyorum ne durumdasın? yarın da ben gidiyorum yaa of
yok arkadaşlar ya doğuramadım valla...Will doğurdun muuu ?:)
yok arkadaşlar ya doğuramadım valla...
nst de sancılar tavan yaptı 100 üzerinden 99 falan ama düzensiz ebe seni yatırır dr. dedi ne sevindim..
ama usg ye girdik benim kız kafayı sokamamış hala evet leyli kanala tam başını sokunca artık kafasını fazla oynatamıyormuş dr öyle söyledi bu hala çeviriyor kafasını dedi...ama sancıları olumlu buldu biraz hazırlık yapmaya başlamış kızın dedi.perşembe adını koyarız artık dedi çünkü hala kilo alıyor 3700 dr.ön kemik dar normal doğum için perşembeye kadar şansım kaldı artık sonrası sezaryene gidiyor dedi...işte böyle kızlar...bol yürüyüş ve bebek hareketlerini takip dedi elimden geldiğince yapıcam umarım kızım perşembeye kadar annesine normal doğum mucizesini tattırır...
peki sen sancı hissediyo musun canım ne güzel perşembeye kadar daha zamanın var ve sancın var bu iyi gelişme. yürü ve sıcak banyo yap .. tekrar çatına baktı mı acaba
bnmde akıntım cok arttı ama doğum yaklasıyo diyemi yoksa ayaklarimi üşüttüğm içinmi anlamadım yaa eger bnden kaynaklıysa mantar falansa bebegin dudakları pamukçuk oluyomus onun içinde fitil veriyolarmıs kullanmak istemiyorum ne olur olmaz diye.başka akıntısı çogalan varmı acaba
evet hissediyorum ama ağrı eşiğim yüksek benim bana öyle 99luk gelmiyor..
nst ekranına baktım her ağrıda gerçekten ibre oynadı alet doğru dedim yani:)
çatı muayenesini tekrarlamadı.
bende seviniyorum perşembeye kadar vaktim var diye...iş kızıma kaldı ama dr. kafa geniş olduğu için inemiyor olabilir iyice sıkışması lazım kafasının kanala yerleşmesi lazım dedi...
gerçektende dün akşam sanki aşağılarda hep uğraştı durdu bebişim ama belki de koca kafalılığından yapamıyo teyzesi ne yapalım o zaman zavallı ben paşa paşa sezaryene....
peki normal doğum gibi başlayıp diyelim kafası sıkıştı ama açılma olmadı hemen sezeryana alınılabilir miymiş? allahım ne seneryolar yazıyorum artık ...
leyli,
forumda öyle bir arkadaş vardı hatırlayanlar olacaktır adını söylerler bize ben unuttum, normal başlamış ama kafası sıkısşınca sezaryenle almışlar başıda bebeğin biraz konik çıkmış 5. günde düzelmiş.yani ben böyle bişi okuduğumu hatırlıyorum.umarım uydurmadım:)
ay evet bende okumuştum kafa çapı büyüktü sanırım onun.. ya benim doktorum 3 gün şehir dışına çıkmasa hiç düşünmicem hafta sonuna kadar beklicem ama gidiyo kadın başka doktor da istemiyorum yani yarın benden şok bi haber alabilirsiniz sezeryana giriyorum diye:S
olabilir tabi zaten senin bdt 5 ekim- benimki 7 ekim
sen salı doğur ben perşembe bozmayalım aradaki 2 günü:)
dr konusuna gelince galiba oğluşum toparlanayım yazarım demiş ama dr.unuz nerde olursa olsun onunla doğurun gibi bişi yazmıştı...önemli tabi sorun oldu demek ki.
yok arkadaşlar ya doğuramadım valla...
nst de sancılar tavan yaptı 100 üzerinden 99 falan ama düzensiz ebe seni yatırır dr. dedi ne sevindim..
ama usg ye girdik benim kız kafayı sokamamış hala evet leyli kanala tam başını sokunca artık kafasını fazla oynatamıyormuş dr öyle söyledi bu hala çeviriyor kafasını dedi...ama sancıları olumlu buldu biraz hazırlık yapmaya başlamış kızın dedi.perşembe adını koyarız artık dedi çünkü hala kilo alıyor 3700 dr.ön kemik dar normal doğum için perşembeye kadar şansım kaldı artık sonrası sezaryene gidiyor dedi...işte böyle kızlar...bol yürüyüş ve bebek hareketlerini takip dedi elimden geldiğince yapıcam umarım kızım perşembeye kadar annesine normal doğum mucizesini tattırır...
İns en hayırlısı olur canim ben doğurdu herhalde dedim :) neyse perşembeye kadar ne olacak bklim dularımız seninle :) orada durdukca da kilo alıyorlar dimi benimde gecen hafta 3000 kg fi Dr şimdi doğsa çok rahat doğurursun demişti bakalım cumaya kadr dogurmazsam yine kontrolum var kaç kg alacak o güne kadar 200-300 gr alsa yeter :)evet hissediyorum ama ağrı eşiğim yüksek benim bana öyle 99luk gelmiyor..
nst ekranına baktım her ağrıda gerçekten ibre oynadı alet doğru dedim yani:)
çatı muayenesini tekrarlamadı.
bende seviniyorum perşembeye kadar vaktim var diye...iş kızıma kaldı ama dr. kafa geniş olduğu için inemiyor olabilir iyice sıkışması lazım kafasının kanala yerleşmesi lazım dedi...
gerçektende dün akşam sanki aşağılarda hep uğraştı durdu bebişim ama belki de koca kafalılığından yapamıyo teyzesi ne yapalım o zaman zavallı ben paşa paşa sezaryene....
bizim hastaneler baya bi ucuz ozaman ... 2 ayrı özel hast fiyatları .normal 250 -290 tl , sez 350 -390 tl, epidural eklenirse 750 - 790 tl ...
bnmde akıntım cok arttı ama doğum yaklasıyo diyemi yoksa ayaklarimi üşüttüğm içinmi anlamadım yaa eger bnden kaynaklıysa mantar falansa bebegin dudakları pamukçuk oluyomus onun içinde fitil veriyolarmıs kullanmak istemiyorum ne olur olmaz diye.başka akıntısı çogalan varmı acaba
Aa çok enteresan ben onunla alakası olmaz sanıyordum çok hareketli deyince dogunca yandın filan diyorlar da bende ne alaka dıyordum Dr onayladı yanibende dr uma sordum doğunca böyle hareketli olur mu diye..
tabi ki dedi..genelde anne karnındaki gibi devam eder dedi..
bende yandım ne yapıcam ben dedim
dr da annesi değil misin bakacaksın dedi
Aa çok enteresan ben onunla alakası olmaz sanıyordum çok hareketli deyince dogunca yandın filan diyorlar da bende ne alaka dıyordum Dr onayladı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?