2012 Ekim Anneleri

kızlar bugün '' redshadow '' arkadaşımızda doğum yapmış..
sezeryen ile bebişini kucağına almış

nergiscim gözün aydınnn nasıl geçti doğum senin sancın mı vardı yanlış hatırlamıyosam

evet canım bir haftadır sancı çekiyordum düzenliydi ama sonrada kesiliyordu anlamıyordum, çok da şiddetli değildi şükür ama işte bu yüzden hastaneye gitmek istemiyordum dönmemek için suyum geldi öyle gittik.. çok şükür ki herşey yolunda gitti devamı da gelir inşallah

maşallah peş peşe herkes bebeğine kavuşuyor. ekim anneleri eylülde doğum yapıyor

normal yaptın o zaman ne güzel .. .bi ara doğum hikayeni yazarsan seviniriz canım

evet durdukça kilo almasalar bdt geçse bile beklerim onun doğuş anını görmeyi istiyordum ama ne diyeyim Rabbimin hepimiz için bir planı var umarım hepimiz için hayırlı olur...dualarınızı eksik etmeyin...

benim bebişte öyle canım poposunu karnıma dayıyor geriliyor bide sağ tarafımda topuklarını hissediyorum
aynen canım bizimkide öyle :)
geldik canım dr dan bebişimiz iyimiş çok şükür
kasılmaları sordum yalancı sancı onlar dedi vücut kendini hazırlıyomuş
düzenli olursa kork dedi düzensiz aralıklarla olan yalancıymış
sonra nst ye girdik hemşire ağrın var mı dedi bende yook neden dedim
sancın çıkmış biraz dedi korktum dra gösterdim hemen oda olur okadar dedi yalancı bunlar dedi
haftaya gün vercem sana dedi aç karnına gel kan testi falan yapalım dedi 5 ekim 8 ekim arası yaparız
eşinide alcam yanına epidural yapcaz dedi

Slm kızlar pazar sabahı saat 5:20 de oğlum doğdu...
gözün aydın canım kavuştun oğluşuna ne güzell

kızlarr slm geçmişi okumaya fırsatım olmadı doğum yapan arkadaşlarım çok geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün melekeleriinizi allah bizede nasip etsin bizimde yakında belli olucak dum şeklimiz büyük ihtimalle sezeryan olucaz gün olarakta 16 ekim olarak düşünüyoruz hakkımızda hayırlısı neyse o olsun öpüyorum sizleri bebişlerinizide

herşeyin yolunda olmasına sevindimm..
hayırlı ve zamanında gelir inş bebişin
eşinde sana güç vermiş olucak eminim çok heyecanlı olucaktır

amannnnnnnnn 5 dk.mutfağa gittim,yemeğe bakmaya piştimi?diye doğum haberleri gelmiş,

bu ekim anneleri çok hızlı gidiyorlar,ekim gelmeden doğmayan kalmayacak neredeyse:118:

nergiz ve redshadow güle güle büyütün bebişlerinizi...

:119::119::119:

Asucum nasilsin oglusun nasil?

iyiyiz coyote teyzemiz sen nasılsın iloşumuz nasıl

Bugün amma heyecanlı geçmiş yahu doğuran doğurana

Oglusum12, sevcanyk, kayabebe hepinize geçmiş olsun,,bebeklerinizde hayırlı uğurlu olsun

Bizde bi değişiklik yok kuzumla koklaşıyoruz bol bol uyuttuk paşamızı, çay içiyoruz kocacımla

nergis67 ve redshadow şimdi gördüm sizlerede geçmiş olsun kızlar...Bebeklerinizi güle güle büyütün

herşeyin yolunda olmasına sevindimm..
hayırlı ve zamanında gelir inş bebişin
eşinde sana güç vermiş olucak eminim çok heyecanlı olucaktır

inşallah canım hafta aç karnına gitckmişim kan testi yapacakmış ne için diye sormamışım neden acaba
bide şey dedi aç karnına gel dedi haftaya bişey görürsem alırım o gün dedi :18::18:
en çok ta eşimin yanımda olacağına sevindim zaten

CAnim sagol,daha iyiyim ama gazimi cikaramiyorum haliyle cok rahatsiz edici taburcu da olamadim o yuzden,oneisi olan var mi bi soriyim dedim...

canım çok geçmiş olsun,,bebeğinde hayırlı olsun .. sezaryen oldun galiba öyle okudum yanılmıyorsam...şayet öyleyse bacaklarını hafif dizlerini kırarak yukarı kaldır,,bir de yürütmeye kaldırdıkları andan sonra sık sık yürü ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk ayaklanırsın

Evet bugun bebisler bol
Bizim yerimize de kokla bal oglunu.ilos da napsin daha annesinin karninda zipliyoİyi olmaniza sevindim canim,daha bir kac gun once karnindaydi ruya gibi di mi,simdi misil misil uyuyo yaninizda insallah ben de yasamak istiyorum o guzelligi artik da biraz erken tabii bizim icin,azicik daha varGecmiyooo asu gecmiyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…